Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια ειμαι νεα μανουλα ενος αγοριου 3μηνων και κατι!!!!

θηλαζω σχεδον αποκλειστικα και εξηγουμαι τι θελω να πω:

εδω και λιγο καιρο εχω προσθεσει στο βραδινο γευμα εκτος απο στηθος και ξενο γαλα...το φρεζιλακ!!

6 γευματα λοιπον στο 24ωρο αλλα το τελευταιο της ημερας εχει και στηθος και ξενο!!!

ενω το ανωθεν προγραμμα το καναμε καλα εδω και καιρο το προβλημα ειναι πως εδω και 12 μερες το παιδακι αρνειται πεισματικα το μπιμπερο-ξενο γαλα....

εχω δοκιμασει διαφορες θερμοκρασιες γαλακτος, ακομα και το δικο μου σε μπιμπερο αλλα τιποτα αρνειται τη πιπιλα...

τι μπορει να φταιει ...εχει καμια αλλη τετοια εμπειρια?

ευχαριστω εκ των προτερων

σημειωση...εδω και ενα μηνα εχουν αρχισει και φουσκωνουν και τα ουλα με αναλογες ενοχλησεις...

Διαφημίσεις

ειναι λογικο να αρνειται το μπιμπερο απο την στιγμη που θηλαζεις.

τωρα συμβουλες για το πως θα το παρει ξανα, δεν εχω να σου δωσω καθως δεν εδωσα ποτε στην μικρη μου.

αληθεια ξενο το βραδυ γιατι του δινεις?

ειναι λογικο να αρνειται το μπιμπερο απο την στιγμη που θηλαζεις.

μα για εναν περιπου μηνα αυτο συνεβει με επιτυχια...συνδιασμος δλδ... μονο για το βραδακι!!!!

αληθεια ξενο το βραδυ γιατι του δινεις?

το βραδι δεν ειχα καλη ποσοτητα και δεν τον ικανοποιουσε .....πειναγε

προτιμαει το θηλασμο γιατι κατευναζει τα πρησμενα ουλα του. στο μπιμπερο δεν μπορει να κατσει οση ωρα μπορει στο στηθος.

πιπιλα τα μωρα που θηλαζουν συνηθως δεν δεχονται. δεν ειναι κ τοσο σημαντικο να το προσπαθησεις αλλωστε.

το γαλα σου το βραδυ θα του φτανει, εφοσον τον αφησεις να σου αυξησει την παραγωγη.

αν συνεχισεις να προσπαθεις να δωσεις ξενο θα παρατηρησεις μειωση στο δικο σου.

θελεις να αποθηλασεις????

θα γυρισεις συντομα στην δουλεια????

γιατι θεωρεις οτι το μωρακι σου πρεπει να παιρνει και ξενο γαλα???

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Διαφημίσεις

θελεις να αποθηλασεις????

θα γυρισεις συντομα στην δουλεια????

γιατι θεωρεις οτι το μωρακι σου πρεπει να παιρνει και ξενο γαλα???

δε θελω να αποθηλασω και δε θα γυρισω συντομα δουλεια!!!

το βραδινο το ξενο το προσθεσα διοτι δε χορταινε ο μικρος και εκλαιγε!!!

βεβαια τωρα 12 μερες που αναγκαστικα το χω κοψει το ξενο κοιμαται καλα ξυπναει πρωι....μαλλον τον χορταινω!!!

αλλα δε πρεπει να εχω και μια ασφαλεια αν καποια μερα για καποιο λογο δεν μπορεσω .....να του δωσω ξενο?

το μωρακι σου ειναι ηδη 3 μηνων και κατι σε 2 η 3 μηνες το πολυ θα προσθεσεις και κρεμα για αυτη την περιπτωση

που χρειαστεις να λειψεις πανω απο ωρα

ειπρε ομως οτι κανεις 6 γευματα μηπως να ττα κανεις τουλαχιτον 8????

τηρεις ωραρια????στο θηλασμο δεν κανουν καλο τα ωραρια

η μικρη μου 11 μηνων κανει τουλαχιστον 6 γευματα την ημερα μπορει και 10 ρην μερα με φαγητο αναλογα την διαθεση ετσι θα εισαι σιγουρη για το αν χορταινει

κ<ι αν το καλυπτεις

ο θηλασμος ειναι προσφορα και ζητηση

επισης δεν βλεπω το λογω του ξενου γαλακτος και του μπιμπερο εφοσων θελεις να συνεχισεις η μικρη μου απο 5 μηνων πινει νερο οταν θελει απο εκπαιδευτικοι ποτηρακι

συνηθως το αποριπτει και αυτο γιατι προτιμαει στηθος αλλα δεν ειναι χαζα οταν παραστει αναγκη θα πιει αναγκαστηκα και απο μπιμπερο η ποτηρακι

328e.jpg328ep3.png

ειπρε ομως οτι κανεις 6 γευματα μηπως να ττα κανεις τουλαχιτον 8????

τηρεις ωραρια????στο θηλασμο δεν κανουν καλο τα ωραρια

δε βαζω ρολοι αλλα δε βρισκω κανενα λογο να κανω 8 απο 6 τα γευματα!!

εχω διαβασει και βιβλια και δε συνιστουν κατι τετοιο!!!!

Εγω θηλαζα αποκλειστικα την κορη μου, οταν εγινε 3 μηνων και λογω του οτι δεν επαιρνε το βαρος που επρεπε επιχειρησαμε να της δωσουμε συμπληρωμα το οποιο αρνουταν να πιει. Δεν δεχοταν το μπιμπερο στο στομα. Τελικα δεχτηκε να πιει γαλα απο μπιμπερο οταν εγινε 9 μηνων. Προτιμουσε να θηλαζει, ισως το ιδιο να συμβαινει και στην δικη σου περιπτωση.

sYSBp3.pngR9zap3.png

το μωρακι σου ειναι 3 μηνων οχι 3 χρονων για να λες οτι θηλαζει μονο 6 φορες την μερα

6 φορες ειναι αρκετα αλλα με ξενο γαλα (γνωμη μου παντα )

το εχεις συζητησει με τον παιδιατρο?????

δεν ξερω τι θα σου πουν τα αλλα κοριτσια που θηλαζουν περιμενω και εγω μαζι σου και τις αλλες συμβουλες αποψεις!!!!

328e.jpg328ep3.png

Διαφημίσεις

και στην περίπτωση που θέλεις να του δώσεις το μητρικό γάλα με το μπιμπερό τι κάνεις?εμένα είναι 41 ημερών και επειδή από την Δευτέρα έχω κάποιες δουλίτσες εκτός σπιτιού και πρέπει να λείπω για κάποιες ώρες, έβγαλα με το θήλαστρο γάλα μου..για να της το δώσω με το μπιμπερό..δεν το ήθελε με τίποτα.έσφιγγε τα χειλάκια του!έκανε κάτι γκριμάτσες άλλο πράγμα!πρέπει να επιμείνω για να το μάθει και αυτό?την λυπάμαι από την άλλη..αλλά πως αλλιώς θα γίνει?

εχω χρειαστει και εγω να λειψω και να τηγν αφησω στην γιαγια 4-5 φορες ολες και ολες και απο την γιαγια επινε μια χαρα με το μπιμπερο και με το εκπαιδευτικο ποτηρακι το γαλα

μην ανγχωνωσαστε μωρακια ειναι δεν ειναι χαζα καταλαβαινουν περισοτερα απο οσα πιστευουμε!!!!!

328e.jpg328ep3.png

δε θελω να αποθηλασω και δε θα γυρισω συντομα δουλεια!!!

το βραδινο το ξενο το προσθεσα διοτι δε χορταινε ο μικρος και εκλαιγε!!!

βεβαια τωρα 12 μερες που αναγκαστικα το χω κοψει το ξενο κοιμαται καλα ξυπναει πρωι....μαλλον τον χορταινω!!!

αλλα δε πρεπει να εχω και μια ασφαλεια αν καποια μερα για καποιο λογο δεν μπορεσω .....να του δωσω ξενο?

μπραβο σου που θες να συνεχισεις να δινεις το καλυτερο για το μωρακι σου!

σε αυτη την περιπτωση απλα θηλαζεις παραπανω

τελεια! ετσι θα συνεχισεις! το μωρακι σου μια χαρα χορταινει! να ξερεις οτι δεν ειναι ενδεικτικο οτι πειναει αν δεν κοιμαται ολο το βραδυ. πολλα μωρακια εχουν κυκλο υπνου 2ωρο η 4ωρο ακομα και πολυ μετα την εισαγωγη στις στερεες τροφες.

ενταξει, δεν θα παθει κατι αν μια φορα πιει ξενο γαλα, αλλα μπορεις να κανεις μια αντληση και να δωσεις μητρικο με μπιμπερο.

τα μωρακια μας αναγνωριζουν την διαφορα στην γευση του ξενου γαλακτος απο το μητρικο. θα εχεις περισσοτερα ποσοστα επιτυχιας αν προσπαθησεις να δωσεις μητρικο γαλα με το μπιμπερο, εφοσον χρειαστει να λειψεις.

δε βαζω ρολοι αλλα δε βρισκω κανενα λογο να κανω 8 απο 6 τα γευματα!!

εχω διαβασει και βιβλια και δε συνιστουν κατι τετοιο!!!!

αν δεις οτι δεν παιρνει αρκετο βαρος θα πρεπει να τα αυξησεις. συνηθως τα μωρα τοσο μηνων κανουν απο 8 εως 12 θηλασμους. αν το δικο σου ομως παιρνει το βαρος του κανονικα, σημαινει οτι θηλαζει οσο ακριβως χρειαζεται.

Εγω θηλαζα αποκλειστικα την κορη μου, οταν εγινε 3 μηνων και λογω του οτι δεν επαιρνε το βαρος που επρεπε επιχειρησαμε να της δωσουμε συμπληρωμα το οποιο αρνουταν να πιει. Δεν δεχοταν το μπιμπερο στο στομα. Τελικα δεχτηκε να πιει γαλα απο μπιμπερο οταν εγινε 9 μηνων. Προτιμουσε να θηλαζει, ισως το ιδιο να συμβαινει και στην δικη σου περιπτωση.

:D πιστευω οτι ολα τα μωρακια μας το προτιμουν αυτο.;)

Διαφημίσεις

το μωρακι σου ειναι 3 μηνων οχι 3 χρονων για να λες οτι θηλαζει μονο 6 φορες την μερα

6 φορες ειναι αρκετα αλλα με ξενο γαλα (γνωμη μου παντα )

το εχεις συζητησει με τον παιδιατρο?????

δεν ξερω τι θα σου πουν τα αλλα κοριτσια που θηλαζουν περιμενω και εγω μαζι σου και τις αλλες συμβουλες αποψεις!!!!

6 γευματα καθε τριωρο και υπνο κανονικα τη νυχτα !!!

και απο βαρος παρα πολυ καλα!!!!

αν δεις οτι δεν παιρνει αρκετο βαρος θα πρεπει να τα αυξησεις. συνηθως τα μωρα τοσο μηνων κανουν απο 8 εως 12 θηλασμους. αν το δικο σου ομως παιρνει το βαρος του κανονικα, σημαινει οτι θηλαζει οσο ακριβως χρειαζεται.

6 κιλα 3μηνων και 10 ημερων!!!:):)

και στην περίπτωση που θέλεις να του δώσεις το μητρικό γάλα με το μπιμπερό τι κάνεις?εμένα είναι 41 ημερών και επειδή από την Δευτέρα έχω κάποιες δουλίτσες εκτός σπιτιού και πρέπει να λείπω για κάποιες ώρες, έβγαλα με το θήλαστρο γάλα μου..για να της το δώσω με το μπιμπερό..δεν το ήθελε με τίποτα.έσφιγγε τα χειλάκια του!έκανε κάτι γκριμάτσες άλλο πράγμα!πρέπει να επιμείνω για να το μάθει και αυτό?την λυπάμαι από την άλλη..αλλά πως αλλιώς θα γίνει?

αν πρεπει να λειψεις για πολλες ωρες προσπαθεις να θηλασει πολυ πριν φυγεις, για να "κρατηθει" οσο περισσοτερο γινεται, γιατι τα μωρακια συνηθως κανουν "απεργια" και περιμενουν να γυρισει η μανουλα να θηλασουν.:P

πιστευω οτι θα το δεχτει καποια στιγμη να πιει μητρικο γαλα απο το μπιμπερο. νομιζω οτι εχω διαβασει κι αλλα κοριτσια που εδιναν οταν επρεπε να λειψουν.

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...