Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Λοιπόν, αποφάσισα να πάω και σε έναν ακόμη γυναικολόγο για μια δεύτερη γνώμη. Έκλεισα ραντεβού για αύριο το βράδυ. Επίσης, τηλεφώνησα στο Λητώ και μου είπε μια ευγενέστατη κοπέλα πως μπορούμε να κάνουμε το Α-τεστ και να δούμε αν υπάρχει λόγος να προχωρήσουμε σε αμνιοπαρακέντηση.

Θα περιμένω και αύριο, να δω τι θα μου πει ο γυναικολόγος ο άλλος και μετά θα αποφασίσω.

Τέλος, θα ήθελα λίγο ακόμη απο την εμπειρία σας... Για να κλείσω ραντεβού για αμνιοπαρακέντηση σε δημόσιο νοσοκομείο, γνωρίζεται ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω, όντας ασφαλισμένη στο ΙΚΑ;

Διαφημίσεις

Μακάρι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί να κάνεις αμνιοπαρακέντηση.

Τώρα για να κάνεις αμνιοπαράκεντηση΄μέσω ΙΚΑ δεν θα στο πρότεινα. Είναι σοβαρή εξέταση και καλό θα ήταν να είσαι πιο σίγουρη για τον γιατρό!

Μακάρι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί να κάνεις αμνιοπαρακέντηση.

Τώρα για να κάνεις αμνιοπαράκεντηση΄μέσω ΙΚΑ δεν θα στο πρότεινα. Είναι σοβαρή εξέταση και καλό θα ήταν να είσαι πιο σίγουρη για τον γιατρό!

Συμφωνω κι εγω γλυκια μου σε αυτο...Εχω κανει και γνωριζω καλα τους κινδυνους. Δεν αμφισβητω τους γιατρους του δημοσιου σε καμια περιπτωση, απλα ελεγα τη συγκεκριμμενη εξεταση να την εκανες σε καποιον πιο ειδικο. Εμενα με συστησε ο γυναικολογος μου σε εναν γενετιστη στο Κολωνακι και πηγαν ολα τελεια, ειναι "αρχηγος" σε αυτο που κανει :wink: Οσο για το οικονομικο, ενταξει σιγουρα δεν ηταν λιγα αλλα θεωρω οτι ειναι το τελευταιο που σε νοιαζει σε τετοιες περιπτωσεις ωστε να μην υπαρχουν επιπτωσεις στη μανουλα και στο παιδακι :) Τη γνωμη μου απλα σου λεω γλυκια μου! :) Ο,τι κι αν επιλεξεις παντως, ευχομαι να πανε ΟΛΑ καλα κοριτσι μου... :lol::lol:

Συνήθως στα δημόσια νοσοκομεία τις παρακε΄ντήσεις τις κάνουν οι καλύτεροι γιατροί που διαθέτουν αρκετές φορές τυχαίνει να είναι και καθηγητές. Εγώ εκανα πριν τα Χριστούγεννα βιοψια τροφοβλάστης που θεωρείται και πιο επικίνδυνη από τηναπλή παρακέντηση στο Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη. Μου την έκανε ο ίδιος ο καθηγητής που διευθύνει την κλινική και ήταν άψογος. Πλήρωσα κατι ψηλά στο νοσοκομείο και 300 ευρώ στο κέντρο όπου στείλανε τυο δείγμα για την εξέταση. Τις αποδείξεις τις πήγα στο ΙΚΑ όπου μου επιστρέψανε περίπου 70 ευρώ. Βέβαια πρώτα πρέπει να πας να πάρεις παραπεμπτικό από το γυναικολόγο του κέντρου μάνας και παιδιού.

Επίσης για νοσοκομείο πρέπει να κλείσεις ραντεβού αρκετό καιρό πιο πρίν εκτός αν γνωρίζεις κάποιον για να σε βάλει σφήνα.

Αν θέλεις κάποια ακόμα διευκρίνηση ευχαρίστως.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...