Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μωρο 3 μηνων και βαρος

Recommended Posts

Αυτο που εχω διαβασει στα ξενα σαιτ ειναι πως στους 3 μηνες πρεπει να ειναι γυρω στα διπλασια απ'οτι γεννηθηκε

Δεν ισχυει αυτό που λες. Στους 5 μήνες πρέπει να έχει διπλασία το βάρος του, στους 8-9 μήνες τριπλασιαζει και στο ετος τετραπλασίαζει το βάρος του.

Δεν ισχύει με τίποτα αυτό που λες.. Στους 5-6 μήνες το παιδάκι πρέπει να διπλασιάσει το βάρος του και στο χρόνο να το τριπλασιάσει..και πάλι δεν είναι απόλυτο..

εμένα βγήκε από το μαιευτήριο 2500γρ και 3 μηνών ήταν 4800γρ..

• 8 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 65
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου ζήσει η μπεμπούλα! και η δικιά μου 3 μηνών ήταν7200, 4,5 μηνών 8.500 και τώρα που ειναι 10 μηνών είναι δεν είναι 9.500. να ξέρεις ότι τα μωρά δεν τρώνε πάντα το ίδιο. Στους 2 μήνες η μπέμπα έτρωγε 220 και απο τους 4 και μετά 160 ή 180 βαριά. ετσι αγχωνόμουν κ εγώ αλλά το κάθε μωρό βρίσκει το δρόμο του και στο φαγητό όπως φαίνεται

Και γω σαν καινουρια μαμά αγχώνομαι με τα πάντα!Η μπεμπα μου θα γίνει 3 μηνών σε μια βδομάδα και σήμερα ένιωσα τεράστια ευθύνη ότι κάτι δεν κάνω σωστά με το τάισμα. Γεννήθηκε 4 020 κιλά και στους 2 μήνες ήταν 6 κιλά. Τις τελευταίες 2 μέρες συναντήθηκα με κοπέλες που έχουν κοριτσάκια 2 μηνες μεγαλύτερα από την μικρή μου και είναι πολύ μικρότερες σωματικά και συγκεκριμένα η μια είναι 6,5 κιλά. Ανησυχώ μήπως έχουμε ξεφύγει κατά πολύ. Περιμένω να πάμε στον παιδιάτρο να μας ζυγίσει. Τρώμε 150-170 ml κάθε 3,5 ώρες και μετά από τον εξάωρο με οκτάωρο ύπνο κάποιες φορές 180-200. Μήπως έπρεπε να την ταίζω λιγότερο? :roll:

εμενα ο μπεμπουκος μοθ ειναι 3 μηνων και ειναι 6κιλα και ο γιατρος μου ειπαι οτι ειναι μια χαρα!!δεν χρειαζεται αγχος σε αυτες τισ ηλικιες μου ειπαι για τα κιλα οταν θα περπατησουνε θα αλλαξουνε!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ 3400 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ 5600!!!...ΠΑΕΙ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΙΛΟ!!!...ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΟΥΛΟΥΛΑ....!!!ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ 100-130 ΑΝΑ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 6-7ΩΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ 150!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΙΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ...ΠΙΝΑΕΙ!!!...ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ.....;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΙΟ (ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ )ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΛΥ ΚΛΠ...

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 1700ΓΡ!!!!!!!!(ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2800ΓΡ)

ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ 1000ΓΡ

ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ 11 ΚΙΛΑ....

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΕΚΛΕΙΣΕ Κ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3.5 ΕΤΩΝ 16 ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!!!!(ΕΙΝΑΙ Κ ΨΗΛΟΣ)

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΒΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ......ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΞΗΣ.

ΤΩΡΑ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΗ 5 ΜΗΝΩΝ 8700 ΒΑΡΟΣ 72 ΥΨΟΣ!!!!ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ!!!!!!!!(ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3100)

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΙΝΕΙ ΟΣΟ ΓΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ....

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.......!!!!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ???????????ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ Κ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΥΠΟΘΕΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΛΑ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Κ ΤΟ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

exo diabasei pos se aytin tin ilikia prepei na trone apo 120 eos 180 se ka8e geyma,,,emena i dikia mou 10 bdomadon kai troei ana 3 ores 100...tin nyxta 120...kai omos synexizei kai pernei fysiologika baros..imaste 5.300/emena loipon anti8etos mou fainetai oti pinei ligo...i mikri mou exei protiomisi sta syxna kai pio mikra geymata!!!

• 1 month later...

Εχω εναν μπεμπη που σε 3 μερες γινεται πρωτα ο Θεος ακριβως 3 μηνων. Το βαρος του σημερα που τον ζυγισα ειναι 5.720. Πριν 1 εβδομαδα ακριβως που πηγαμε στον παιδιατρο ηταν 5.640 και ο παιδιατρος μου ειπε οτι ολα τα βλεπει φυσιολογικα.Θηλαζω αποκλειστικα. Γιατι ομως εμενα μου φαινονται λιγα τα κιλα του για την ηλικια του;;;Γεννηθηκε 3400. Εσεις τι λετε;;;Μηπως οι κολικοι που ειχε για 2 μηνες ο μικρος ειναι η αιτια;;

iU5Hp2.png

• 5 months later...

Εμένα ο γιος μου γεννήθηκε 4.100 βγήκαμε απο το μαιευτήριο 4 κιλά και 55 πόντους.σημερα ειναι 3 μισή μηνών ζυγίζει 6750 και έχει ύψος 69 πόντους ,θηλαζω αποκλειστικά και όλα μια χαρα

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

• 3 months later...

Εμένα τα διδυμάκια μου γεννήθηκαν αρκετά πρόωρα (34 εβδ.) και το βάρος τους ήταν 1780 γρ. με 43 εκ. ύψος για τη μπέμπα και 1940 γρ. με 45 εκ. ύψος για το μπέμπη.Τώρα στον 3ο μήνα είναι 4600 η μπέμπα και 56 εκ. και ο μπέμπης είναι 5700 και 61 εκ. Πώς σας φαίνεται βρε παιδιά?

Διαφημίσεις

Eμενα η μπεμπα μου γεννηθηκε 4.040 και 55 ποντους ,στους 3 μηνες ζυγιζε 8 κιλα και τωρα 5 μηνων ειναι 10:lol:

Κατα τα αλλα δεν ανυσηχω θηλαζει αποκλειστικα και ξερω πως θα κοψει και δε θα παιρνει 1 κιλο το μηνα οπως επαιρνε μεχρι τωρα.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Venetaki πήραν απο 3 κιλα το καθένα περιπού μεχρι τώρα μια χαρά μου φαίνεται αλλα δεν είμαι και γιατρός.ο παιδιατρος σας τι λεει?

Εμένα ο μπέμπη έκλεισε εχθες 3 μηνών και πριν 2 βδομάδες που ημασταν παιδιατρο δηλ 2,5 μηνών ήταν 6300κ και 63 εκ.βρίσκεται στα κιλά στην 90η και στο υψος στην 97η στον πίνακα.Ειναι ψηλό μπεμπάκι!Γεννήθηκε στις 37 εβδ και 6 μέρες 51 εκ και 3070κ.

• 1 month later...

εμενα η κορη μου ειναι 3 μηνων και ειναι 5100 και 59 εκ.ενω ο γιοσ μου οταν ηταν 3 μηνων 6870 και62 εκ.τελικα ειναι στο παιδι.και οι 2 με θηλασμο και συμπληρωμα.αλλα ο γιοσ μου εκεισε ολο τον 9 μηνα(στην εγκυμοσυνη)ενω η κορη μου 2 μερεσ προωρη.

• 4 εβδομάδες μετά...

καλημέρα! το μπεμπάκι μου είναι 3,5 μηνών και είναι 5,720 και 66 εκατοστά!! λίγα δεν είναι ? βέβαια έχουμε ένα θεματάκι με την αλλεργία στο αγελαδινό γάλα αλλά και πάλι λίγα δεν είναι?? εσείς τι λέτε??? ευχαριστώ!

SgR8p2.png

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...