Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γυναικολόγος...Ανάθεμα τη μόρφωσή σας!!!

Recommended Posts

Ερώτηση:

Πως καταγέλεις τέτοιο περιστατικό χωρίς περαιτέρω αποδείξεις?

ρωτάω γιατί έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τουλάχιστον 3 φορές στην επαγγελματική μου καριέρα (τη μια από γυναικολόγο που εργαζόμουνα...........θα τους βγει το όνομα και είναι κρίμα για την ειδικότητα).

Αν τους κάνεις μήνυση και αγωγή θα σου κάνουν κι εκείνοι για συκοφαντική δυσφήμιση και άντε βρες το δίκιο σου στα ελληνικά δικαστήρια.

εκτός από την ίδια, θα πάει λογικά να καταθέσει και δικός της άνθρωπος που την είδε σε τί ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν ή τί συνέπειες είχε στο χαρακτήρα της, στην καθημερινότητά της, στην ψυχολογία της, στην έλλειψη εμπιστοσύνης στο άλλο φύλο, στην απελπισία για ανέυρεση εργασίας.....

από το πελατολόγιό του, αν γνωρίζει κάποιαν που μπορεί να έχει παρόμοιο θέμα; αν ρωτούσε μόνο;

ο λόγος της στο λόγο του. λες να είναι η πρώτη φορά; μη σου πω θα τον έχουν ξανακαταγγείλει! στάνταρ! όσες περισσότερες, τόσο καλύτερα!

συκοφαντική; γι' αυτό είπα απλή στεγνή εξιστόρηση γεγονότων. δεν παθιαζόμαστε. το άχτι βγαίνει στο δικαστήριο μέσω του δικηγόρου.

το Σώμα επιθεώρησης εργασίας έχει αντιμετωπίσει πολλούς τέτοιους πολυάντρες! μπορεί να είναι σεσημασμένος, δεν ξέρεις!

εμπιστοσύνη πρέπει να έχουμε στα ελληνικά δικαστήρια. η πλειοψηφία κάνει καλή δουλειά.

ελπίζω να βοήθησα.

Διαφημίσεις

Θα σας μιλήσω για προσωπική μου εμπειρεία. Είμαι 33 χρονών και παντρεμένη με 2 κοριτσάκια όταν όμως ήμουνα 17 χρονών με ρίχτηκε ο παπάς του χωρίου μου! Μπήκα στο αυτοκίνητο του να πάω στη πόλη (περίμενα το λεοφωρείο της γραμμής) με έπιασε το μπούτι και ήθελε νά πάμε μια βολτίστα! και πήρε αντίθετο δρόμο απο αυτό που έπρεπε όταν όμως άρχισα να φωνάζω άλλαξε δρόμο και με άφησε σε ένα σημείο και κατέβηκα (τυχερή στάθηκα). Και φανταστήτε ένας παπάς που είναι πάνω απο 20 χρόνια στο χωριό με ξέρει απο μωρό και ήταν παντρεμένος με παιδιά ούτε τα ράσα του σεβάστηκε ούτε τα παιδιά του ούτε τίποτα και φυσικά τα νεύρα ήταν πολλά το σοκ μεγάλο όμως το θέμα δε πήρε διαστάσεις γιατί όπως καταλαβαίνεται ο στενός κύκλος του χωριού!

τώρα που μεγάλωσες, κατάλαβες τί έπρεπε να κάνεις; δεν λέω αμέσως, γιατί το σοκ είναι ισχυρό, για μετά.

μπορεί άλλο κοριτσάκι να μην ήταν τυχερό σαν εσένα.

αν ενώνατε τις φωνές σας θα είχε εξαφανιστεί ο ......

είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα σε ένα χωριό όλοι θα λέγαν ότι κακώς μπήκα στο αυτοκίνητο του να περίμενα το λεοφωρείο και άλλα πολλά.Απλά θα με δίχναν με το δάχτυλο τίποτα παραπάνω δε θα γινόταν έτσι πιστεύω. Πάντως σε καμιά να μη τύχει είναι πολύ γλειόδεις αυτό που με συνέβει δε μπορώ να περιγράψω αλλιώς αυτό που ένιωθα.

ναι σε χωριό τα πράγματα είναι προβλέψιμα. είμαι από χωριό και καταλαβαίνω τί λες.

σε αυτή την περίπτωση οι γονείς του κοριτσιού πρέπει να επιλέξουν ή το χωριό ή το παιδί. αν επιλέξουν το παιδί, αν δεν τους σηκώνει το χωριό, πάνε στην πόλη.

δύσκολο, αλλά απλό τελικά!

Διαφημίσεις

εκτός από την ίδια, θα πάει λογικά να καταθέσει και δικός της άνθρωπος που την είδε σε τί ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν ή τί συνέπειες είχε στο χαρακτήρα της, στην καθημερινότητά της, στην ψυχολογία της, στην έλλειψη εμπιστοσύνης στο άλλο φύλο, στην απελπισία για ανέυρεση εργασίας.....

από το πελατολόγιό του, αν γνωρίζει κάποιαν που μπορεί να έχει παρόμοιο θέμα; αν ρωτούσε μόνο;

ο λόγος της στο λόγο του. λες να είναι η πρώτη φορά; μη σου πω θα τον έχουν ξανακαταγγείλει! στάνταρ! όσες περισσότερες, τόσο καλύτερα!

συκοφαντική; γι' αυτό είπα απλή στεγνή εξιστόρηση γεγονότων. δεν παθιαζόμαστε. το άχτι βγαίνει στο δικαστήριο μέσω του δικηγόρου.

το Σώμα επιθεώρησης εργασίας έχει αντιμετωπίσει πολλούς τέτοιους πολυάντρες! μπορεί να είναι σεσημασμένος, δεν ξέρεις!

εμπιστοσύνη πρέπει να έχουμε στα ελληνικά δικαστήρια. η πλειοψηφία κάνει καλή δουλειά.

ελπίζω να βοήθησα.

επειδή ακριβώς έχουν δει πολλά τα μάτια μου στα ελληνικά δικαστήρια δεν έχω καμία μα καμία εμπιστοσύνη, ιδίως όταν είμαστε "ο λόγος σου ενάντια στον δικό μου".

υπήρξε περίπτωση σε υπόθεση που ήμουνα μάρτυρας, που η γραμματέας στα πρακτικά έγραψε λάθος κάτι που είπε ένας μάρτυρας δηλαδή αντί να γράψει "ο γαμπρός" , έγραψε "ο πεθερός" και πήρε λοιπόν ο πεθερός τα πρακτικά και κοτσάρισε μια μηνυσάρα ναααα.

Και το ξέρεις εσύ σαν δικηγόρος ότι οι γραμματείς ποτέ δεν κάνουν λάθη? Γιατί εμείς το μάθαμε.

Χωρίς αδιάσειστες αποδείξεις είσαι στο έλεος του κάθε δικαστή και επειδή ο άλλος θα σου κάνει σίγουρα μήνυση γιατί φυσικά δεν θα αφήσει μια τέτοια καταγγελία να περάσει έτσι, εν τω μεταξύ εγώ θα πρέπει να πληρώνω δικηγόρο για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Το'χω περάσει 3 φορές αυτό όπως προ-είπα και η απάντηση σου συμφωνεί με αυτή του δικηγόρου μου..... οπότε προσπαθώ απλώς να ξεχάσω ότι ακουμπήσανε τα βρωμόχερά τους πάνω μου.

Χεχε ρε κορίτσια η λύσεις είναι οι εξής δύο:

η πηγαίντε για δουλειά κάπου όπου ο διευθυντής είναι μανουλομάνουλο, ή πάρτε 40 κιλά, τη ρίζα να κατέβει, μανικιούρι πεντικιούρ αποτρίχωση μακριά, και σίγουρα είστε προστατευμένες..:ppp

πέρα από την πλάκα, σε αυτές τις περιπτώσεις όντως χρειάζεσαι αδιάσειστες αποδείξεις, γιατί χωρίς αυτές, σκέφτομαι εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, ποιόν θα πιστέψουν το δικό μου λόγο, μιας 20χρονης γυναίκας χωρίς ΟΝΟΜΑ στην κοινωνία, οπότε και αμφισβητούμενης ηθικής κτλ. ή το λόγο του μεγαλογιατρού πχ. που έχει πελάτες που πίνουν και νερό στο όνομα του για παράδειγμα. Ας μην αναφερθώ στα χρήματα για υπεράσπιση που θα διαθέσει ο τύπος, και αν χρηματίζεται κάποιος, πάει η υπόθεση και τα λεφτά που θα χαλάσω εγώ χαμένα...

Νομίζω ότι τέτοιες υποθέσεις χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις δύσκολα καταλήγουν κάπου ειδικά στην κοινωνία μας, στην οποία μόνο τα τελευταία χρόνια οι κοπέλες βρήκαν το θάρρος να μιλούν και να κινούνται νομικά για τέτοιες επιθέσεις.

Θα σας μιλήσω για προσωπική μου εμπειρεία. Είμαι 33 χρονών και παντρεμένη με 2 κοριτσάκια όταν όμως ήμουνα 17 χρονών με ρίχτηκε ο παπάς του χωρίου μου! Μπήκα στο αυτοκίνητο του να πάω στη πόλη (περίμενα το λεοφωρείο της γραμμής) με έπιασε το μπούτι και ήθελε νά πάμε μια βολτίστα! και πήρε αντίθετο δρόμο απο αυτό που έπρεπε όταν όμως άρχισα να φωνάζω άλλαξε δρόμο και με άφησε σε ένα σημείο και κατέβηκα (τυχερή στάθηκα). Και φανταστήτε ένας παπάς που είναι πάνω απο 20 χρόνια στο χωριό με ξέρει απο μωρό και ήταν παντρεμένος με παιδιά ούτε τα ράσα του σεβάστηκε ούτε τα παιδιά του ούτε τίποτα και φυσικά τα νεύρα ήταν πολλά το σοκ μεγάλο όμως το θέμα δε πήρε διαστάσεις γιατί όπως καταλαβαίνεται ο στενός κύκλος του χωριού!

Ε! αυτό είναι άνω ποταμών.... άκου παπάς και μάλιστα του χωριού, έχουμε χάσει την μπάλα. Και άντε μετά να τα ομολογείς σε άλλους και να σε πιστέψουνε..... Έλα θεέ μου....:shock:

Εγώ ρε κορίτσια το έπαθα από καθηγητή μου. Που όλο κάτι γινόταν και ο βαθμός δεν έμπαινε στο τέλος. "Έλα να τα πούμε από κοντά" και πήγα! Και μου έλεγε η μάνα μου "ύποπτο, πάρε κασετοφωνάκι μαζί σου" και εγώ την έβριζα! Αλλά κάτι ξέρουν οι μάνες. Εγώ αθώα και χαζή ούτε που να το διανοηθώ!

Αλλά από παπά?:shock::shock::shock: ουί και τρισαλί ouaki μου!

8jPDp3.pngmAB8p3.png

εγώ να καταθέσω αυτά που έχουν δει τα δικά μου μάτια.

νεαρά που έφτασε να συμβιβαστεί με μεγαλοεργοδότη εξωδικαστικά χοντρό ποσό. η αλήθεια δεν έφτασε ποτέ στο δικαστήριο. φοβήθηκε το σκάνδαλο ο τύπος; την αλήθεια; ποιά ήταν η αλήθεια;

και μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν γυναίκες αρπαχτικά, γιατί βρώμισε ο τόπος.

και από πολυάντρες επίσης, όσο δεν κινούμαστε δικαστικά. η ατιμωρησία τους τρέφει!

όσο για τους καθηγητές.... δεν τους δικαιώνω ούτε τους δικαιολογώ, αλλά έχετε δει 12κάχρονα πώς πάνε στο σχολείο; με τί μίνι φούστα, με τί ξώβυ.. με τί βάψιμο, το μαλλί κρεπαρισμένο, η κοιλιά απ' έξω;

να προσέχουμε τα παιδάκια μας να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα και να εξαντλούμε όλα τα νομικά περιθώρια για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας.

ζάνα μου δεν κατάλαβα. πήγες δικαστικά και δεν δικαιώθηκες εξαιτίας της γραμματέως; αν θες μου εξηγείς.

Διαφημίσεις

Πάντως για να μιλήσω προσωπικά, αν δεν αναφέρεστε σε τέτοιες ηλικίες, αλλά σε μεγαλύτερη πχ πανεπιστημίου, καλά και εμένα το στυλ μου ήταν προκλητικό, γενικότερα είμαι λίγο χύμα, αλλά αυτό δε δίνει το δικαίωμα σε ένα καθηγητή μου πχ να με εκμεταλλευτεί με αυτόν τον τρόπο-βαθμός με ανταλλάγματα πχ.και επειδή έχω κορίτσι, δε νομίζω ότι(μιας και είμαι πολύ μικρή μαμά, και μιας και το δικό μου στυλ είναι κάπως-αν θέλει να φοράει τη φουστίτσα της, αν θέλει να βαφτεί, αν θα φτιάξει τα μαλλιά της κτλ στο γυμνάσιο πχ, επειδή έτσι είναι τα παιδιά στην εφηβεία θα της πω σεμνά μην προκαλείς. Εξάλλου για μένα ό,τι και να κάνει τότε παιδί θα είναι. Αν μάθω για περίεργη κίνηση καθηγητή θα κάνω μήνυση ή θα πάρω το νόμο στα χερια μου με κάποιο τρόπο. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΕΞΩ ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ. Μα είναι δυνατόν να κρίνει κάποιος τι κάνουν τα κοριτσάκια στην εφηβεία? και πολύ περισσότερο, είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε, οπουδήποτε, να μη σέβεται το καθήκον του και να σκέφτεται μόνο με το π@@λί του?

ε όχι. είναι το σκεπτικό ότι σε βιασμό, φταις εσύ που ήσουν με το ξ@@@ωλο φουστάνι...

υ.γ. οι απόψεις που εκφράζω είναι προσωπικός προβληματισμός, γιατί με έχουν απασχολήσει και για εμένα και για τώρα για την κόρη που έχω αποκτήσει. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι από εσάς σίγουρα διαφωνείτε..

να καταθέσω και τον δικό μου προσωπικό προβληματισμό λέγοντας ότι θα ντρεπόμουν σαν μάνα αν η κόρη μου πήγαινε με ξε... γενικώς ρούχα και βαμμένη σαν επαγγελματίας visita στο σχολείο. θα είχα αποτύχει.

να παραθέσω ένα διάλογο με καθηγητή ποινικού δικαίου, κορυφή, όταν μας δίδασκε-εξηγούσε για παρενόχληση-βιασμό.... δεχόταν ο συγκεκριμένος ότι υπήρχε πρόκληση αν η γυναίκα ήταν ντυμένη κάπως, .... καταλάβατε, μην επαναλαμβάνομαι.

σήκωσα τότε ως τσουτσέκι το χέρι και αντέδρασα λέγοντας ότι με αυτό το σκεπτικό μια επαγγελματίας π... δεν βιάζεται ποτέ, δεν παρενοχλείται ποτέ. έπεσαν να με φάνε που την είπα στον προφέσορα!

άλλο αυτό, άλλο αυτά που λες dinaki το να ντυθεί τρέντυ η μικρή σου!

χμ, τότε μάλλον τίθεται θέμα ερμηνείας στο τι εννοείς όταν λες ότι ντύνεται προκλητικά και βάφεται κτλ

εγώ το πιο εξτρίμ που έχω δει είναι ότι φοράνε πολύ κοντά σορτσ και τιραντάκια με ντεκολτέ, ίσως και κανα ξώπλατο μπλουζάκι

και το κλασσικό που το έβλεπα συνέχεια το χειμώνα

πολύ κοντες καρό φούστες με μπότα πχ.

όχι αν εννοείς αυτά εγώ επιμένω ότι δεν θα την εμπόδιζα.

Κάτι "χειρότερο"δεν εχω δει. Και από βαψίματα τα κλασσικά.

Ίσως είναι και σχετικό το τι θεωρούμε π@@ανέ στυλ.

υ.γ. πολύ μου άρεσε αυτό που είπες στον προφέσορα...το'χεις;)

Sevi καθηγητής ΤΕΙ ήταν και όχι δεν τον προκάλεσα με το ντύσιμό μου, όλο φόρμες φοράγαμε εμείς λόγω εργαστηρίων (αν και καταλαβαίνω ότι μίλησες γενικά). Τί τα θες, αν το έχει ο άνθρωπος το πρόβλημα...

8jPDp3.pngmAB8p3.png

ζάνα μου δεν κατάλαβα. πήγες δικαστικά και δεν δικαιώθηκες εξαιτίας της γραμματέως; αν θες μου εξηγείς.

Καταχρώμαι το τόπικ αλλά άκου: Είμαι μάρτυρας σε μια υπόθεση διαζυσίου συγγενούς μου κοπέλας κακοποιημένης στους 2 πρώτους μήνες του έγγαμου βίου της. τον πέταξε έξω με ασφαλιστικά μέτρα και αρχίσανε τα πανηγύρια για τα επόμενα 7 χρόνια!!!

Σε μια φάση είναι ο πατέρας της κοπέλας και δίνει κατάθεση ενώπιον δικαστηρίου και λεει:

"Ο γαμπρός μου είπε αυτό.............κλπ, κλπλ" και η γραμματέας της έδρας γράφει η "ο πεθερός είπε αυτό................κλπ, κλπ".

παίρνει λοιπόν τα πρακτικά ο πεθερός της κοπέλας και βάσει των γραφομένων κάνει μια μηνυσάρα νααα.............. βρε τι να χτυπιόμαστε ότι η γραμματέας έγραψε λάθος, τίποτε το δικαστήριο............. δεν είναι άνθρωποι οι γραμματείς και δεν κάνουν λάθη την ώρα που γράφουν. Πήγε ο πεθερός και κοπάνησε τη μηνυσάρα για την συκοφαντική δυσφήμιση.... άλλα λεφτά για δικηγόρους , δικάσιμους κλ. ο πατέρας της κοπέλας και δεν συμαζεύεται.

ρε συ ο τύπος είχε κάνει μήνυση για ψευδορκία στην κοπέλα και στους μάρτυρες που είχαν πάει στην εκκλησία να υπογράψουν για το γάμο, και καλά ότι ήταν ψευδομάρτυρες και του ρίξανε στάχτη στα μάτια για την ηλικία της (επειδή ήταν 3 χρόνια μεγαλύτερή του).............. ξέρεις τα 2 άτομα του φίλους ή συγγενείς που πάιρνει μαζί σου στην εκκλησία για να βεβαιώσουν ότι είσαι άγαμος ή κάτι τέτοιο.

Βέβαια έγινε ρεζίλι στο δικαστήριο (όπως γινότανε ως συνήθως) γιατί ποτέ δεν είχε στοιχεία, αλλά μέσα στα 7 χρόνια αυτά η κοπέλα πέρασε τον παθών της τον τάραχο , να μην σου πω τα λεφτά που έδινε..............γιατί ο τύπος όλο και κάτι σκεφτότανε και κοπάναγε μια μήνυσε έτσι να του βρίσκεται.

ξέρεις τι μαθαίνεις 7 χρόνια στο δικαστήρια sevoula παιδί μου (τι σου λέω τώρα????).

By the way o συλλογισμός σου για τα ξέκολα πιτσιρίκια που κυκλοφορούν δεν νομιμοποιεί να παίζει το μάτι των καθηγητών, πόσο μάλλον να απλώνουν τα ξερά του.

εννοω ότι εννοείς ότι δεν το είπες έτσι (εννοείται).............απλά το αναφέρω για να εννούμαστε:D:D

Επίσης η τύπισσα που αναφέρεις ότι συμβιβάστηκε εξωδικαστικά είναι απαράδεκτη για μένα.... εκτός αν είχε άμεσες απειλές για την ζωή της οπότε πάει αλλού το θέμα.

Εγώ την σιχαμάρα που ένιωσα όταν με ακουμπήσανε δεν την ξεπλένω με τίποτα.

γουστάρω να τους δω στο σύνταγμα με πίσσα και πούπουλα.

Άσε που την πρώτη φορά που το'παθα ήμουν μικρή (γύρω στα 19) και κάποιοι μου είπανε ότι έφταιγα εγώ που κόμπλαρα και τρομοκρατήθηκα εκείνη την ώρα και δεν σηκώθηκα να φύγω..... λες και το γουστάριζα το πράγμα.

Διαφημίσεις

κοριτσάκια η τύπισσα την έκανε λαχείο με το συμβιβασμό, γιατί είχε και πέτυχε τον σκοπό!

είπα και σε προηγούμενο μήνυμα ότι δεν δικαιώνει ούτε δικαιολογεί ούτε καν την παρενόχληση η προκλητική ενδυμασία-περιβολή.

λέω όμως ότι μερικές πηγαίνουν μόνες τους και βγάζουν τα μάτια τους και μετά κλαίγονται. παίζει κι αυτό. ακούστε και την φωνή από την άλλη όχθη.

μάνα να πηγαίνει με την 12άχρονη κόρη της σε συνουσιασμούς της κόρης της με τους φίλους της στο αμάξι.σοκ. και να το παραδέχεται με κρύα καρδιά "και τί έγινε, δεν καταλάβαινε τίποτα!" αφού τώρα που είναι η μικρή γύρω στα 22 νομίζω πέρα από το ότι έχει πάρει την Άρτα και ταΓιάννενα, πάει με μεγάλους για χρήματα, δωράκια. αν κάνει η μπουμπού έγκληση για βιασμό πειράζει να μην την πιστέψω με τη μία;

παρενόχληση από καθηγητή ξέρω πολύ καλά τί σημαίνει. δεν έμπαινα στο μεταπτυχιακό εύκολα.....

είμαι της παλιάς σχολής. δεν γουστάρω να βλέπω κοριτσάκια σαν λουλούδια με τη μάσκαρα δύο κιλά στο κάθε μάτι πρωινιάτικα, το διχτυωτό καλσόν και την κοιλιά απ' έξω. το μπλουζάκι να διαγράφει το στήθος..... σε 4 μήνες κλείνω τα 34. δεν νιώθω σοβαροφανής.πειράζει;

ζάνα ναπω τίποτα για τον δικηγόρο του πεθερού; άσε βραδιάτικα.μη σου βάζω ιδέες.πάντως έφαγε λεφτά άδικα. αυτό αρκεί.

διεκδικήστε τα διακιώματά σας. μη σκύβετε το κεφάλι. αυτό θέλουν τα γουρούνια!με τη σιωπή σας δικαιώνονται οι εγκληματίες!

ζάνα ναπω τίποτα για τον δικηγόρο του πεθερού; άσε βραδιάτικα.μη σου βάζω ιδέες.πάντως έφαγε λεφτά άδικα. αυτό αρκεί.

διεκδικήστε τα διακιώματά σας. μη σκύβετε το κεφάλι. αυτό θέλουν τα γουρούνια!με τη σιωπή σας δικαιώνονται οι εγκληματίες!

Δεν πήγαινε σε δικηγόρο ο τύπος, πήγαινε και κατάθετε μηνύσεις σε αστυνομικά τμήματα (κάτι σαν την τζούλια και τη σασα ένα πράγμα), ήταν συνταξιούχος της χωροφυλακής και την είχε δει κάπως.

Βέβαια γινότανε ρεζίλι στα δικαστήρια, αλλά για να γίνει αυτός ρεζίλι έπρεπε να πληρώσει και η δόλια η κοπέλα το δικηγόρο της για να παραστεί αφού ήταν κατηγορούμενη, όσο γελοίες και να'τανε οι κατηγορίες.

άσε sevoula μεγάαααααααααααλη ιστορία, που ευτυχώς έληξε και η κοπέλα ευτυχώς βρήκε ενα καλό παιδί και παντρεύτηκε και τώρα έχει την οικογένειά της και είναι μια χαρά.

By the way έχω διεκδηκήσει τα δικαιώματα μου στα δικαστήρια ενάντια σε ένα εργοδότη -απατεώνα που δούλεψα για 15 μέρες και την έκανα γιατί τον πήρα πρέφα τι μούτρο ήτανε.

Η επιθεώρηση εργασίας τον έστειλε στο δικαστήριο, το δικαστήριο του έκοψε απλώς ένα πρόστιμο 300? και 3 μήνες φυλακή με δικαίωμα έφεσης. Ενώ είχει στείλει ΓΡΑΠΤΩΣ στην επιθεώρηση εργασίας ότι δεν με πλήρωσε και δεν πρόκειται να με πληρώσει και εμφανίστηκε ατάραχος στο δικαστήριο και είπε ότι με πλήρωσε.

Αν αυτό δεν είναι ψευδορκία, δεν ξέρω κι εγώ τι είναι.

Εγώ όμως για να πάρω τα λεφτά μου πρέπει να κάνω αγωγή, το δικαστήριο που τον έστειλε η επιθεώρηση δεν τον υποχρεώνει να με πληρώσει!!!!!

Μου χρωστάει γύρω στα 800? και θέλω περισσότερα για να ξεκινήσω απλώς να πάω σε δικηγόρο.

Αν τον αναλάβεις τσάμπα (αφού είναι κερδισμένη υπόθεση), σου χαρίζω και τα λεφτά που είναι να πάρω, αμοιβές, ψυχικές οδύνες κλπ!!!!

Αθάνατοι Ελληνικοί Νόμοι!!!

Μου χρωστάει γύρω στα 800? και θέλω περισσότερα για να ξεκινήσω απλώς να πάω σε δικηγόρο.

Αν τον αναλάβεις τσάμπα (αφού είναι κερδισμένη υπόθεση), σου χαρίζω και τα λεφτά που είναι να πάρω, αμοιβές, ψυχικές οδύνες κλπ!!!!

Αθάνατοι Ελληνικοί Νόμοι!!!

;):mrgreen::roll::cool:!!

Γειά σας,

η πρώτη σας δημοσίευση είναι στο όριο της νομιμότητας όπου το διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει πληροφόρηση, σε αναγνώστες, απο την στιγμή που αρχίζετε και φωτογραφίζετε τον γιατρό, ονομάζοντας περιοχή που δραστηριοποιείται.

Απο εκείνο το σημείο και πέρα οφείλετε να ωθήσετε την εν λόγω καταγελλουσα να κανει επισημη καταγγελία αλλιώς θα αναγκαστούμε να αφαιρέσουμε το θέμα σας εξαιτίας πιθανής δυσφήμησης.

Εφόσον η καταγγέλουσα δεν επιθυμεί επίλυση της κατάστασης η οποία πραγματοποιήθηκε / μπορεί να πραγματοποιηθεί , μέσω της νομικής οδού,

το διαδίκτυο μπορεί μονο να οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα (μύνηση για δυσφήμιση απο τον ιατρό ).

Ελπίζουμε να ωθήσετε την καταγγέλουσα να ακολουθήσει την σωστή οδό, καθώς οτιδήποτε ενδιάμεσο, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στην δράση του επαγγελματία αυτου, και δεν θα εμποδίσει αυτή την κατάσταση να συνεχίσει να πραγματοποιείται.

Η δημοσίευση στο φόρουμ απο την στιγμή που φωτογραφίζει σιγά σιγά, ή μεταφέρετε εσείς το όνομα του γιατρού μέσω πμ αποτελεί δυσφήμιση (ο χρήστης χάνει το οποιοδήποτε δίκιο απο την στιγμή που επιλέγει να ΜΗΝ στραφεί στο σωστό κ αρμόδιο όργανο).

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

• Αναζήτησε συμμάχους ανάμεσα στις / στους συναδέλφους σου: Όποιος παρενοχλεί σεξουαλικά, δεν το κάνει μονάχα μια φορά. Πιθανότατα θα βρεις συναδέλφους που κάτι έχουν δει ή ακούσει ή άλλες γυναίκες που έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο από το ίδιο άτομο.

• Συζήτησέ το με έμπιστό σου πρόσωπο: βοηθάει στην ψυχική ισορροπία. Πίεσε το σωματείο σου νʼ ασχοληθεί με την υπόθεση. Έτσι δε θα μπορούν να πουν πως δεν άκουσαν τίποτα, ή δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στο χώρο. Απευθύνσου προσωπικά και ιδιαίτερα στις συνδικαλίστριες.

Αν αποφασίσεις να κάνεις καταγγελία, να την υποβάλεις στην Επιθεώρηση Εργασίας και νʼ απαιτήσεις να καταγραφεί και να συζητηθεί.-

Να τη στείλεις και στο Υπουργείο Εργασίας και τη ΓΓ Ισότητας.

Απευθύνσου στη Γραμματεία Γυναικών της ΓΣΕΕ για συμβουλές και συμπαράσταση.

Απευθύνσου στον Συνήγορο του Πολίτη, http://www.synigoros.gr/diakriseis

• Αν αντιμετώπισες σεξουαλική παρενόχληση όταν πήγες νʼ αναζητήσεις δουλειά, κατάγγειλε την επιχείρηση: μπορούμε να φτιάξουμε μια μαύρη λίστα επιχειρήσεων που πρέπει νʼ αποφεύγουν οι γυναίκες ως καταναλώτριες.

• Αν δε συμβαίνει σε σένα, συμβαίνει δίπλα σου: δώσε τη συμπαράστασή σου στη γυναίκα που το υφίσταται.

απο την σελίδα : http://feminist.net.tripod.com/symvoules.html

Επιθεώρηση Εργασίας ( http://www.ypakp.gr/uploads/docs_editor/address_phones.pdf (τηλεφωνα στα κατα τόπους τμήματα )

Συνήγορο του Πολίτη, ( [/u]http://www.synigoros.gr/diakriseis )

Γραμματεία Γυναικών της ΓΣΕΕ (ΠΑΤΗΣΙΩΝ 69 & ΕΝΙΑΝΟΣ 2 10434 ΑΘΗΝΑ 210 8202101 8202270 8202186/7 8202150 [email protected] )

ΓΓ Ισότητας.http://www.isotita.gr/

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...