Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γυναικολόγος...Ανάθεμα τη μόρφωσή σας!!!

Recommended Posts

Απο χθες που το εμαθα ειμαι πολυ εξοργισμενη και συναμα σοκαρισμενη!!!

Ας μπω ομως στο θεμα....

Φιλη μου,μετα απο αναζητηση εργασιας,εμαθε πως ο γυναικολογος της,ο οποιος εχει ασθενη και την ξαδερφη της,ζητουσε γραμματεα.Τα κανονισαν,τα συμφωνησαν και ετσι η κοπελα,ξεκινησε δουλεια.

Ειναι νοσηλευτρια και εκεινη,της ειπε να πανε μαζι στο μαιευτηριο οπου συνεργαζεται εκεινος για να δωσει συστατικες επιστολες στο Γραφειο Προσωπικου,ετσι ωστε να τη βοηθησει να την προσλαβουν...Μετα το προγραμμα ειχε ως εξης:θα πηγαιναν να καθαρισουν το ιατρειο,της ειπε να πανε για φαγητο:shock: και μετα θα επεστρεφαν στο γραφειο,για να αρχισουν να δεχονται τους πελατες...

Ο εν λογω "κυριος"καθως ηταν μαζι για φαγητο,αγορασε γνωστα ροζ dvd(ελεος ομως)και εφυγαν κατευθυνομενοι στο ιατρειο.Η κοπελα πηγε μαζι του για φαγητο,νομιζοντας οτι θελει να συζητησουν κατι που αφορα τη συνεργασια τους,αν και εκανε κακως που δεχτηκε...

Οταν εφτασαν στο ιατρειο,εβαλε να δει το dvd,την φωναξε μεσα στο γραφειο του και απλα παιρναγε τις σκηνες,σχολιαζοντας τις αισθητικες επεμβασεις που εχει κανει η "πρωταγωνιστρια" και διαφορα αλλα...

Προετρεψε τη φιλη μου να παει να καθησει κοντα του(φαουλ της),εκεινη εκατσε λιγο πιο μακρια του,εσκυψε και της εγλειψε το αυτι....με το ζορι πηγε να τη φιλησει,τον εβρισε και προκλητικα γυρισε και της ειπε:"Ελα,δεν ειναι ντροπη να πιασεις λιγο το π@@@ακι του αφεντικου σου!!!!"

Εντρομη σηκωθηκε,της τονισε εκεινος οτι δεν ηθελε να την φερει σε δυσκολη θεση:shock::shock: και εκεινη,αντι να σηκωθει να φυγει επι τοπου,εκατσε και συνεχισε τις δουλεις που της ειχε αναθεσει!!Την επομενη μερα φυσικα δεν πηγε και εφυγε

οριστικα....Απ οτι μου ειπε,ηθελε να αντιδρασει πολυ διαφορετικα,αλλα απ το σοκ που υπεστη,κομπλαρε και δεν ηξερε τι να κανει!!!!

Ο συγκεκριμενος γιατρος,την ειχε εξετασει,την ειχε δει γυμνη κα ποιος ξερει τι του παιρναγε απ το αρρωστημενο του μυαλο....

Δεν ντραπηκε ουτε την ηλικια του(50),ουτε την οικογενεια του,τα παιδια του!!!

Ειλικρινα,νιωθω μια αηδια...Εχουν δωσει τον ορκο του Ιπποκρατη και αντι να αντιμετωπιζουν τους ασθενεις με σεβασμο,δεν χανουν καιρο να τους ξεφτιλιζουν και να φερονται στις γυναικες σαν σε αντικειμενα ποθου....

Ντροπη τους....:-(

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Διαφημίσεις

Εμενα δε μου κανει εντυπωση αυτο το σκηνικο, εχουν δει πολλα τα ματια μου που δουλευα τοσα χρονια κοντα σε γιατρους. Αυτο που μου κανει εντυπωση και που το εχω παθει κι εγω, ειναι πως μπλοκαρουμε πραγματικα οταν δεχομαστε σεξουαλικη παρενοχληση στην εργασια. Λες και φταιμε εμεις, λες και προσπαθουμε να σωσουμε τη δουλεια μας, δεν ξερω... εγω πριν πολλα χρονια που ειχα αναλογη εμπειρια (ευτυχως πιο ελαφριας μορφης), χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο πώς δεν τον ξεφτιλισα και δεν εκανα σαματα επι τοπου, και αντι αυτου, εφυγα σαν τον κλεφτη!

Φανταζομαι το σοκ της κοπελας τωρα. Θα νιωθει λες και τη βιασαν...:evil:

Τι να πεί κανείς???? ντροπή και πάλι ντροπή :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Χιλιάδες κεριά μπορούν να ανάψουν από ένα κερί και η ζωή αυτού του κεριού δε θα μικρύνει. Όπως το κερί έτσι και η ευτυχία ποτέ δε μικραίνει όταν μοιράζεται"

- Βούδας -

Η κοπελα,εφτασε στο σημειο να ριχνει ευθυνες στον εαυτο της και να μου λεει,πως δεν πηγαινε ντυμμενη προκλητικα και γενικα,απολογουνταν για κατι που δεν προκαλεσε η ιδια!!!!

Και που λεει ο λογος,να τον προκαλουσε,αυτος τι ειναι κανα παιδαρελι που δεν μπορει να ελεγξει τα παθη και τις ορμες του???

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ.

Γιατι υποτιθεται,ενας ανθρωπος μορφωμενος,εχει και μια παιδεια,λεμε τωρα,η οποια τον κανει πιο εκλεκτισμενο και ευγενη....

Σαφως και υπαρχουν ανθρωποι με παιδεια,οι οποιοι δεν εχουν βγαλει καν δημοτικο,και ειναι αξιοσεβαστοι και αξιοπρεπεστατοι!!!!

Αλλα εσενα απ ολο το κειμενο,εντυπωση σου εκανε μονο ο τιτλος????:confused::confused:

Αρχικά να θυμίσουμε οπως ξέρουμε όλοι πως δεν ειναι θέμα του επαγγέλματος...γενικοτερα δεν ειναι "προνόμιο" του επαγγέλματος ή της μόρφωσης, αλλα εχει μια επικινδυνοτητα παραπάνω γιατι ήταν ο γυναικολογος της, την εχει δει γυμνη πχ...και λοιπα.

Εντρομη σηκωθηκε,της τονισε εκεινος οτι δεν ηθελε να την φερει σε δυσκολη θεση:shock::shock: και εκεινη,αντι να σηκωθει να φυγει επι τοπου,εκατσε και συνεχισε τις δουλεις που της ειχε αναθεσει!!Την επομενη μερα φυσικα δεν πηγε και εφυγε

οριστικα....Απ οτι μου ειπε,ηθελε να αντιδρασει πολυ διαφορετικα,αλλα απ το σοκ που υπεστη,κομπλαρε και δεν ηξερε τι να κανει!!!!

Δεν ειναι παραξενη αυτη η αντιδραση... αν εχεις μιλησει με γυναικες που εχουν υποστει σεξ. παρενοχληση απο καποιον "γνωστο" που τους ξερει καιρο, ετσι θα σου πουν πως αντιδρασανε. Εκεινη τη στιγμη περνανε απο το μυαλο σου αστραπιαια σκεψεις του στυλ: "μήπως προκάλεσα εγω?", "μήπως δεν ειναι αυτο που νομιζω και το παρεξηγησα?", "μήπως με κατι που εχω κάνει κατα τη διαρκεια της γνωριμιας μας, τον προκάλεσα χωρις να το καταλαβω"? Που φυσικα δεν ισχυουν αλλα εκεινη τ η στιγμη που συμβαινει νιώθεις λες και εισαι εξω απο το σωμα σου, και βλέπεις τη σκηνή σαν εξωσωματική εμπειρία. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩς ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΝΕΙΡΟ (Η μαλλον εφιαλτη...)

Φυσικά και δε θα ξαναπήγε. Μετά που βγαίνεις απο τη κατασταση, και τα βλέπεις καθαρά μπορεί να σε πιάσει και τρόμος, γιαυτο αρχισε να σου απολογειται, για να πείσει κι εσενα κ τον εαυτο της πως δεν εφταιγε! . Εννοειται πως δεν εφταιγε.... Αν βρεθεις ( που σε καμια δε το ευχομαι) σε τετοια θεση, μπορεί να μη θέλεις να ξανακούσεις το όνομά του, να μη ξαναπεράσεις απο την οδό που είναι το ιατρείο κλπ κλπ.

Εγω πάντως για δικους μου λόγους έχω επιλεξει να εχω παντα γυναίκα γυναικολόγο και δεν εχω καμια διαθεση να αλλαξω..."φυλο" γιατρου ποτε...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

ΣΑφως και δεν εφταιγε εκεινη και οταν μου ανεφερε πως δεν ηταν προκλητικη κτλ,εγω την καθησυχασα λεγοντας της,πως εννοειται και δεν ηταν συνυπευθυνη για ο,τι της συνεβη...

Οπως ειπες,ειναι μια αντιδραση που εχω ξανακουσει και απο κοπελες οι οποιες ειχαν πεσει θυματα βιασμου.

Γιατι υποτιθεται,ενας ανθρωπος μορφωμενος,εχει και μια παιδεια,λεμε τωρα,η οποια τον κανει πιο εκλεκτισμενο και ευγενη....

Σαφως και υπαρχουν ανθρωποι με παιδεια,οι οποιοι δεν εχουν βγαλει καν δημοτικο,και ειναι αξιοσεβαστοι και αξιοπρεπεστατοι!!!!

Αλλα εσενα απ ολο το κειμενο,εντυπωση σου εκανε μονο ο τιτλος????:confused::confused:

Οχι ρε παιδί μου, αλλα τι να πω; το αυτονόητο; ότι είναι δηλ, κατάπτυστος αυτός ο άνθρωπος; Αλλά ναί, απόρησα με τον τίτλο αφού διάβασα το post, γιατί δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η μόρφωση, το επαναλαμβάνω.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Οχι ρε παιδί μου, αλλα τι να πω; το αυτονόητο; ότι είναι δηλ, κατάπτυστος αυτός ο άνθρωπος; Αλλά ναί, απόρησα με τον τίτλο αφού διάβασα το post, γιατί δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η μόρφωση, το επαναλαμβάνω.

Ο καθενας το βλεπει διαφορετικα...Για μενα προσωπικα,η μορφωση κανει καλυτερους τους ανθρωπους και τους "προκαλει"να βλεπουν αλλα πραγματα....

Ειναι βεβαια και ορισμενοι,οι οποιοι ειναι ανεπιδεκτης μαθησεως!

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω με την Arnikol, η μόρφωση δεν κάνει τον άνθρωπο δυστυχώς. η παιδεία από το σπίτι κάνει τον άνθρωπο. Τα βιβλία ιατρικής που διάβασε ο εν λόγο κύριος δεν του μάθανε να σεβεται τον συνανθρωπό του, αυτό είναι κα΄τι που το μαθαίνεις μέσα στην οικογένεια από πολύ μικρός. Η κοπέλα πολύ καλά έκανε και έφυγε αλλά πρώτα έπρεπε να τον φτύσει κατάμουτρα να βγάλει και το άχτι της για την παλιανθρωπιά που έδειξε.

Ο καθενας το βλεπει διαφορετικα...Για μενα προσωπικα,η μορφωση κανει καλυτερους τους ανθρωπους και τους "προκαλει"να βλεπουν αλλα πραγματα....

Ειναι βεβαια και ορισμενοι,οι οποιοι ειναι ανεπιδεκτης μαθησεως!

Αμελλησα να γραψω,οτι η μορφωση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ καλυτερους τους ανθρωπους...

Έχουμε πληροφορίες για το που έχει το ιατρείο του ο εν λόγω?

Νεο Ψυχικο...

OMG... Πριν χρόνια αρκετά, είχα πέσει και εγώ σε έναν γυναικολόγο, που διατηρούσε ιατρείο στην εν λόγω περιοχή, που έψαχνε γραμματέα και καθαρίστρια μαζί... Άντεξα λίγες μέρες.... Δεν θυμάμαι να με είχε εξετάσει όμως και σίγουρα δεν μου την έπεσε ευθέως...:roll:

Πάντως θα υπάρχει κάποιος γυναικολόγος που θα αλλάζει τις γραμματείς πολύ συχνά LOL

:rolleyes::lol:

Διαφημίσεις

OMG... Πριν χρόνια αρκετά, είχα πέσει και εγώ σε έναν γυναικολόγο, που διατηρούσε ιατρείο στην εν λόγω περιοχή, που έψαχνε γραμματέα και καθαρίστρια μαζί... Άντεξα λίγες μέρες.... Δεν θυμάμαι να με είχε εξετάσει όμως και σίγουρα δεν μου την έπεσε ευθέως...:roll:

Πάντως θα υπάρχει κάποιος γυναικολόγος που θα αλλάζει τις γραμματείς πολύ συχνά LOL

:rolleyes::lol:

Και θα συνεχισει απ οτι βλεπω....

Υποθέτω πάντως από τα λεγόμενα της κοπέλας και από το γεγονός ότι πήρε και ροζ DVD , ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε τέτοιο πράγμα αυτος ο γιατρός. Κρίμα και επειδή είναι γιατρός, και επειδή είναι οικογενειάρχης και εργοδότης...

ISGLp2.pngilpPp3.png

Δουλευα σε γιατρο..ειδα πολλα.ιδιως στα συνεδρια και στις εφημεριες..δεν θελω να σχολιασω.στην δικη μου περιπτωση ο γιατρος ηταν κυριος με το κ κεφαλαιο. Αλλα πελατισες και νοσηλευτριες ειχαν λυσσαξει..τον εκρυβα τον ανθρωπο.

• 4 weeks later...
Guest dinaki88

θα ήθελα το όνομα του κυρίου και όλων όσων κυρίων ξέρετε(είμαι ευγενής και τους λέω έτσι)σε πμ έστω. ευχαριστώ αν μπείτε στον κόπο

Χριστέ μου τι διαβάζω;; Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα;; Και δεν τον κατήγγειλε;; Να πάει στο σπίτι του ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ!!!! Βρε την κοπέλα τι έπαθε!!!

Αυτα συνεβαιναν & θα συμβαινουν παντα (και θα συμβαινουν εντονοτερα κ συχνοτερα στις εποχες που ζουμε).Το θεμα ειναι πως εμεις θα μπορεσουμε να αυξησουμε τις αμυνες μας και να διατηρουμε τις επιφυλαξεις μας -ειδικα σε ανθρωπους που δεν γνωριζουμε- και να προστατευουμε τους εαυτους μας.

Εδω συμβαινουν τερατα απο τον πατερα προς την κορη, απο τον συζυγο στην συζυγο, απο ανθρωπους γενικοτερα που δεν το χωραει ο νους μας (λιγα εχουμε ακουσει για ανθρωπους που εδειχναν .."υποδειγμα" ηθικης, οικογενειαρχη κα?) και που δεν εινα ικανονας αν ειναι γιατρος ή δικηγορος, ψαράς ή σκουπιδιαρης...

Σαφως οταν συμβαινει το "απροβλεπτο" δεν αντιδρας οπως θα ηθελες να ειχες αντιδρασει...δεν ειναι ευκολο αλλα πρεπει να μας γινει ευκολο να το εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι σαν ενδεχομενο μπορει να συμβει....

Εχω δει, ακουσει τοσα πολλα & μου εχουν συμβει απιθανα πραγματα, που ειλικρινα δεν με σοκαρε αυτο που διαβασα αλλα λυπαμαι που ειδικοτερα στις περιπτωσεις εργοδοτων, θεωρουν πως επειδη ο ανθρωπος που αναζητα δουλεια, την εχει αναγκη (τη δουλεια) αρα ειναι υποχειριο τους....

4usdp3.png

λυπαμαι που ειδικοτερα στις περιπτωσεις εργοδοτων, θεωρουν πως επειδη ο ανθρωπος που αναζητα δουλεια, την εχει αναγκη (τη δουλεια) αρα ειναι υποχειριο τους....

Ακριβώς αυτό. Το να επιλέξει κάποιος να κάνει εξωσυζυγική σχέση, το συναντούμε συχνά. Το να δεχτεί μια κοπέλα να τα φτιάξει με κάποιον ήδη παντρεμένο, κι αυτό το συναντούμε συχνά. Αλλά δυστυχώς συναντούμε συχνά και τη σεξουαλική παρενόχληση από ένα άτομο απο το οποιο εξαρτάται ένας εργαζόμενος. Αν δεν ήταν παντρεμένος, πάλι σεξουαλική παρενόχληση θα ήταν, γιατί και η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ήταν καθαρά για αυτό το πράγμα. Το κακό είναι ότι εφόσον είναι και οικογενειάρχης, ισοπέδωσε τελείως και τις αξίες του και το σεβασμό του στην οικογένειά του.

ISGLp2.pngilpPp3.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Και εγώ θα ήθελα με π.μ. το ονόματα. Να μπορούμε τουλάχιστον να αποφύγουμε τέτοιους ΄΄ανθρώπους΄΄...

Πωπω τι έπαθε η κοπέλα. Ντροπή! τι ανωμαλία Θεέ μου!

καλημέρα!

το ότι ο συγκεκριμένος είναι γελοίος είναι περιττό να το πω!

το ότι έχει παρανομήσει όμως είναι κάτι το οποίο η κοπέλα ΟΦΕΙΛΕΙ να το καταγγείλει επισήμως, για τον εαυτό της και για όλες τις γυναίκες που μπορεί να πέσουν θύματά του ή που έχουν πέσει προηγουμένως.

καταγγελία και στον ιατρικό σύλλογο, όχι μόνο μέσω αγωγής-μήνυσης στα δικαστήρια.

το να λέμε πόσο μαλ.. είναι δεν βγάζει πουθενά.

και έχει σημασία ότι ο παπ..ς ήταν γυναικολόγος της.

η ιδιότητά του ως εργοδότης, ως γυναικολόγος θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του σαν λουκούμι από το δικηγόρο της κοπέλας!

κι αν δεν έχει χρήματα για δικηγόρο, μπορεί η ίδια να πάει στον εισαγγελέα να τα καταθέσει, όπως και να συντάξει μια πλήρη, ψύχραιμη (στεγνή εξιστόρηση γεγονότων χωρίς χαρακτηρισμούς) αναφορά στον ιατρικό σύλλογο.

αυτά τα λίγα από μένα!

Ερώτηση:

Πως καταγέλεις τέτοιο περιστατικό χωρίς περαιτέρω αποδείξεις?

ρωτάω γιατί έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τουλάχιστον 3 φορές στην επαγγελματική μου καριέρα (τη μια από γυναικολόγο που εργαζόμουνα...........θα τους βγει το όνομα και είναι κρίμα για την ειδικότητα).

Αν τους κάνεις μήνυση και αγωγή θα σου κάνουν κι εκείνοι για συκοφαντική δυσφήμιση και άντε βρες το δίκιο σου στα ελληνικά δικαστήρια.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...