Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ταση για εμετο

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!! Εμένα είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη και πραγματικά δεν περίμενα να έχω τόσο έντονες αναγούλες!! Δεν μπορώ ούτε να μαγειρέψω για τα παιδιά! Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε με τους μαθητές μου στο σχολείο. Τί θα κάνω;; Να πάρω κανένα αντιεμετικό;; Είμαι στην 8η εβδομάδα και δεν νομίζω ότι θ΄αντέξω...

pj2Bp3.png

Στις 4 Μαίου 2011 έρχεται το τρίτο μας παιδάκι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια απο τα ιδια κι εγω.

ειμαι τωρα 10w 2d και δε μπορω να συνελθω.

εμετο σπανια αλλα η ανακατωσουρα δε περιγραφεται.

πηρα vomex σιροπι που μου εδωσε ο γιατρος αλλα τιποτα.

λιγο το λεμονι με βοηθαει κι εμενα.

στιβω μεσα στο νερο λιγο και εχω παρει και perrier με αρωμα λεμονι που με ξεγελαει.

εμενα μονο το ψωμι δε με αηδιαζει και τα ασπρα μακαρονια. κατα τ αλλα εχω κοψει ολα τα κιτρινα τυρια που τα λατρευα γιατι αηδιαζω μονο με την ιδεα...:?

υπομονη κοριτσια...

OtE5p3.png

γεια σας κοριτσια!

εγω στον γιο μου ειχα αναγουλες και εμετους απο την 7η εβδομαδα μεχρι την 14η!!!

μετα τιποτα!

τωρα που ειμαι παλι εγκυος δεν εχω καθολου.αλλα αυριο μπαινω στην 6η εβδομαδα.

πιστευω οτι οταν μπω στην 7η θα εχω παλι....

παντως εμενα τιποτα δεν με ανακουφιζε.

τωρα ομως διαβασα οτι βοηθαει το τζιντζερ!!αν μου αρχισουν οι αναγουλες και οι εμετοι θα το δοκιμασω...

κοριτσια γεια σας!!!δεν ειμαι καλα ειμαι 6 εβδομαδων και απο τη στιγμη της συλληψης ολο αναγουλα χωρις εμετο και αμα κανω πως τρωω εχω απιστευτη καουρα με αναγουλα!!!δεν μπορω σας τα λεω και κλαιω μου βρομανε ολα!!το χειροτερο απο ολα μην μυρισω τσιγαρο κρεας γαλα γενικα δεν μπορω τπτ!!!δεν αντεχω στην πρωτη εγκυμοσηνη δεν ειχα τπτ σε σχεση με αυτην!!!!κοριτσια βοηθεια!!!η αδελφη μου λεει μικρα και στεγνα γευματα συνεχως αλλαμονο στην ιδεα μου ερχετε αηδια ουτε νερο δεν μπορω να πιω εχω ξερασει μια φορα αλλα η ταση δεν φευγει!!υποφερωωωωωω!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

μολις εβγαλα το νερο που ειπια!!αρχισαν οι εμετοι η αλληθεια ειναι πως νιωθω ξαλαφρωμενη

Διαφημίσεις

teddy δοκιμασε στο νερο να στιψεις λιγο λεμονι αφου στερεα δυσκολευεσαι να φας.

μην απογοητευεσαι, σκεψου οτι θα κανεις υπομονη για το μωρακι σου και αυτο πιστευω θα σου δωσει δυναμη.

κι εμενα μονο αυτο με κραταει, κατα τ αλλα μου ρχεται να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο απο την απελπισια...

εχεις παει να το δεις το μωρο σου? εγω πηγα εχθες και σημερα νιωθω λιγο καλυτερα και προσπαθω να μη πολυσκεφτομαι το στομαχι μου. ειναι το καλυτερο φαρμακο το να βλεπεις το νινι σου πιστευω!

υπομονη, υπομονη, υπομονη!!!

OtE5p3.png

δοκιμασα και νερο με λεμονι αλλα και παλυ με ενοχλει!!το εχω δει το μωρακι!!

δοκιμασα και νερο με λεμονι αλλα και παλυ με ενοχλει!!το εχω δει το μωρακι!!

vomex ή primperan εχεις ρωτησει το γιατρο αν σε αφηνει να παρεις? ειναι σιροπια για αυτη την περιπτωση, εμενα δε μου εκαναν κατι αλλα εχω ακουσει αλλες κοπελες που, με το primperan περισσοτερο, ανακουφιστηκαν λιγο.

OtE5p3.png

Κορίτσια πριν από λίγο μίλησα με το γιατρό μου και του είπα για τις αφόρητες ναυτίες και μου σύστησε να μασάω κάθε δύο με τρεις ώρες ένα παγάκι. Είπε ότι θα με ανακουφίσει.

Για να δούμε...

pj2Bp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πριν από λίγο μίλησα με το γιατρό μου και του είπα για τις αφόρητες ναυτίες και μου σύστησε να μασάω κάθε δύο με τρεις ώρες ένα παγάκι. Είπε ότι θα με ανακουφίσει.

Για να δούμε...

κριμα, και να πετυχει ειμαι κρυωμενη οποτε δε θα μπορω να το φαω:evil:

πες μας τα αποτελεσματα afroditi

OtE5p3.png

κριμα, και να πετυχει ειμαι κρυωμενη οποτε δε θα μπορω να το φαω:evil:

πες μας τα αποτελεσματα afroditi

Ναι κάπως ανακουφίζει το παγάκι...όχι πολλά πράγματα αλλά κάτι κάνει...

pj2Bp3.png

ψωμακι μονο το ψωμακι καπως!!αναγουλες εχω ακομη εμετους λιγους δεν αντεχω καθολου τα γλυκα και αυτο μαλον καλο ειναι μονο ψωμακι με λιγο τυρακι!!ολο ρευομαι και εχω αναγουλα!!!καλυτερα να ξαναεκανα εμετο να ηρεμησω!!!μερικες φορες σκεφτομαι να βαλω δαχτυλο να κανω εμετο να φυγη η αναγουλα!!!

ψωμακι μονο το ψωμακι καπως!!αναγουλες εχω ακομη εμετους λιγους δεν αντεχω καθολου τα γλυκα και αυτο μαλον καλο ειναι μονο ψωμακι με λιγο τυρακι!!ολο ρευομαι και εχω αναγουλα!!!καλυτερα να ξαναεκανα εμετο να ηρεμησω!!!μερικες φορες σκεφτομαι να βαλω δαχτυλο να κανω εμετο να φυγη η αναγουλα!!!

Κι εγώ πόσες φορές ευχόμουν να κάνω εμετό παρά να έχω αναγούλες!!!Ευτυχώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν πλέον!!!:D Και μια συμβουλή για τα κορίτσια που παίρνουν σίδηρο και τους φέρνει αναγούλες:να παίρνετε το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο!Κι αν πρέπει να πάρετε το πρωί,φροντίστε να ξυπνάτε 2-3 ωρίτσες πριν είναι να σηκωθείτε,να πίνετε το σίδηρο και να ξανακοιμάστε!Εμένα με έχει σώσει το κολπάκι αυτό!!Και το παίρνω νηστική και απορροφάται καλύτερα από τον οργανισμό,και δεν μου φέρνει αναγούλες (τουλάχιστον δεν τις καταλαβαίνω αφού κοιμάμαι!!);)

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Επίσης κάτι άλλο....Όσες πρέπει να πιούν σ'ιδηρο και ασβέστιο αλλά τελικά τα βγάζουν να μιλήσουν με τον γιατρό τους για να πάρουν τις βιταμίνες pregnant care οι οποίες περιέχουν και σιδηρο και ασβέστιο και φιλλικό οξύ...

Εγώ αυτές παίρνω μέχρι και σήμερα και είμαι μια χαρά......

μου είπαν οτι μπισκοτακια - κουλουρακια με πιπεροριζα βοηθανε. Θα τα φτιαξω και θα επανερθω.

χμμ! τι γευση εχει αραγε η πιπεροριζα. αναμενω νεα σου μηπως σωθουμε...

OtE5p3.png

αχ αυτος ο εμετος βρε κοριτσια....

τι χαλια...

εμενα ο γιατρος μου εγραψε cilroton σιροπι αλλα πρεπει να το παιρνω μονο 2 φορες τη μερα...

την υπολοιπη μερα?

ασε που δεν μου κανει και πολλα πραγματα...

εγω βρηκα καραμελες με πιπεροριζα σε καταστημα με βιολογικα αλλα και αυτες μη νομιζετε οτι κανουν θαυματα...

υπομονη κοριτσια

θα το ψαξω newbie, μηπως και βγαλουμε ακρη, αλλιως πιστευω σε καμμια δυο βδομαδες θα αρχιζω να ησυχαζω.

κατι καφε υγρα με ανησυχησαν σημερα αλλα θα δουμε αν συνεχισουν.

alejandra εμενα τα σιροπια παντως δε μου εκαναν τιποτα. σταματησα να παιρνω το vomex για να μην επιβαρυνω και τον οργανισμο μου.

OtE5p3.png

καλα εκανεσ και το σταματησες αφου δεν σου κανει τιποτα...

να ξερεις παντως οτι το vomex ειναι ελαφρυ πολυ

αυτο που μου εδωσε εμενα το cilroton ειναι πιο δυνατο...

τα καφε υγρα να τα προσεχεις παντως εγω θα ελεγα να παρεις αμεσως το γιατρο σου να του το πεις...

μπορει να σημαινει οτι εγινε αποκολληση και τωρα κλεινει...

καλα εκανεσ και το σταματησες αφου δεν σου κανει τιποτα...

να ξερεις παντως οτι το vomex ειναι ελαφρυ πολυ

αυτο που μου εδωσε εμενα το cilroton ειναι πιο δυνατο...

τα καφε υγρα να τα προσεχεις παντως εγω θα ελεγα να παρεις αμεσως το γιατρο σου να του το πεις...

μπορει να σημαινει οτι εγινε αποκολληση και τωρα κλεινει...

θα τον ρωτησω για το σιροπι που λες.

τον πηρα εχθες αμεσως οταν τα ειδα, μου ειπε οτι μαλλον κουραστηκα παραπανω απο το κανονικο, να ξαπλωσω και να παω σημερα να με δει. το απογευμα θα δουμε αν συμβαινει κατι. αντε γιατι το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου.

OtE5p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...