Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ταση για εμετο

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια θελω τη συμβουλη σας!!η ταση για εμετο οσο παει και χειροτερευει ιδιαιτερα το πρωι...δεν αντεχω αλλο!!!:(σπανια θα φτασω στο σημειο να κανω εμετο...με αηδιαζουν ολα και ανακατευομαι συνεχεια!!!εσεις εχετε παρομοια εμπειρια???τι κανατε???????????

Διαφημίσεις

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

γεια σου hope@ καλημέρα...όταν ήμουν 2 μηνών έγκυος με αηδίαζαν τα πάντα.δεν είχα κάνει ποτέ εμετό αλλά για 3 εβδομάδες έτρωγα μόνο ψωμί με κασέρι.και το κρέας ούτε να το μυρίσω μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης...περνούσα έξω από ψησταριά και ήθελα να πεθάνω από την αηδία!η κάθε μια με τις παραξενιές της!έτσι είναι αυτά...θα περάσουν μόλις κλείσει και τον 4 μήνα περίπου

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ στην εγκυμοσύνη μου δεν είχα κανένα σύμπτωμα μέχρι τον 6ο μήνα, μετά όσο μεγάλωνε το νινί μου με τάραξαν οι πόνοι στο στομάχι και οι εμετοί. Τι άλλο να έκανα εκτός από υπομονή!!

λιζα μια απο τα ιδια μετο κρεας!!! φαντασου οτι καθε πρωι φτιαχνω στον αντρα μου σαντουιτσ να παρει στη δουλεια και του βαζω παριζακι..ε προχθες με το που ειδα το παριζακι πρωι πρωι εβγαλα τα αντερα μου...απο τοτε του το αφηνω ανοιστο σχεδον ετοιμο το σαντουιτσ και τον αφηνω να συμπληρωσει μονος του με παριζακι!απαραιτητη προιποθεση να με εχει προειδοποιησει να βγω απο τη κουζινα!!χαχαχαχα γελαω τωρα αλλα ειναι πραγματικα εφιαλτικο!!οποτε να υποθεσω λιζακι οτι λυση δεν υπαρχει :-( ??

Διαφημίσεις

alexele εισαι τωρα στον 6ο??κι εγω που ειχα μια ελπιδα οτι ολα αυτα θα με ταλαιπορουν μονο το πρωτο 3μηνο!πρωτη φορα ακουω οτι τα συμπτωματα ξεκινανε στον 6ο!!

δεν ξέρω κάποια λύση...!!μόνο υπομονή και θα περάσουν όλα.αλλά τι ιδιοτροπίες έχουμε κι εμείς οι γυναίκες.ο καημένος ο αντρούλης μου έκανε να φάει κρέας σε οποιαδήποτε μορφή 8 μήνες περίπου...αλλά υπομονή και μακριά από ότι σε αηδιάζει!!!

καλημερα κοριτσια θελω τη συμβουλη σας!!η ταση για εμετο οσο παει και χειροτερευει ιδιαιτερα το πρωι...δεν αντεχω αλλο!!!:(σπανια θα φτασω στο σημειο να κανω εμετο...με αηδιαζουν ολα και ανακατευομαι συνεχεια!!!εσεις εχετε παρομοια εμπειρια???τι κανατε???????????

και η αδερφουλα μου ετσι ειναι :( :( . σας συμπωνω την περασα την φαση αλλα σε ποιο υποια μορφη απο τον 2,5 μηνων μεχρι 3,5 μηνων.

χαχαχα οντως τι τραβανε και οι αντρες!!να χαιρεσαι το αγγελουδι σου!!!!!!

εύχομαι με το καλό το μωράκι σου και αυτά περαστικά είναι...πάντως είναι και η ευκαιρία μας να τους τρέξουμε λίγο τους άντρες μας:P...άντε τώρα όλα εμείς τα κάνουμε στην εγκυμοσύνη και όλα εμείς τα περνάμε!!λοιπόν κάτσε στην τηλεόραση και άραξε γιατί όταν έρθει το μωράκι θα τρέχεις καιδε θα φτάνεις.και οι άντρες δεν βοηθάνε όχι γιατί δε θέλουν αλλά τα έχουν χαμένα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται:P:p:p:pάσε πολύ γέλιο να βλέπω τον άντρα μου να θέλει να φροντίσει το μωρό και να μου λέει τωρα τι κάνω...κλαίει!!(άσχετο με το τόπικ:rolleyes:)

Διαφημίσεις

χαχαχαχα οντως πρεπει να ειναι εντελως προτογνωρο για τους αντρες!αχχχχ θελω τοσο πολυ να τρεχω και να μην φτανωω!!!!!!!!!!!!!:):):)ανυπομονω!!!!!!!

Τώρα έχω ένα μωράκι 18 μηνών, όταν ήμουν έγκυος όμως μετά τον 6ο μου ξεκίνησαν όλα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι όσο μεγαλώνει το μωρό πιέζει στομάχι κλπ και δημιουργούνται παλλινδρομήσεις. Μην αγχώνεσαι όμως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!

• 4 weeks later...
:( Μία από τα ίδια κορίτσια, βρίσκομαι στην 9η εβδομάδα και εδώ και 3 εβδομάδες έχω πεθάνει στις ανεγούλες. Ευτυχώς εμετούς δεν έχω δεν κάνω εύκολα ίσως αν έκανα να ξαλάφρωνα κιόλλας δεν ξέρω. Ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσίνη δεν είχα τίποτα τώρα είναι διαφορετικά. Μέχρι και το αφρόλουτρο ή το σαμπουάν μου προκαλούν αηδία. Ανυπομονώ να περάσει το πρώτο τρίμηνο μήπως και συνέλθω ή μήπως όχι ? με αυτά που διαβάζω:?: Τέλοσπάνων υπομονή κορίτσια το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει:)
dev011pr___.pngan1cv7ONw361210Mjg1ZGx6fDQ2ODAwMjNkamF8fk1hcmlhIGlzLi4uLi4uLi4u.gif

Εγω ειμαι στην 8η εβομαδα.Απο την 5η κιολας εχω πονακια μονιμα χαμηλα και αναγουλες με ολα σχεδον.Πειναω σαν τρελη και μολις φαω.....φευγω βολιδα για εμμετο.Ειδικα το κρεας ....με τιποτα δεν μπορω να το κρατησω.Τουλαχιστον ανακουφιζομαι μετα τον εμμετο , κατι ειναι κι αυτο.Μονο με ξυνογαλο την βγαζω (Αριανη).Αφου λεω το παιδακι μου οταν γεννηθει, ξυνογαλο θα θελει στο μπιμπερο.....:-P

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Αχ κοριτσάκι μου γλυκά να ξέρατε πόσο σας καταλαβαίνω . Πρόπερσυ (θέε μου λες και ήταν χθες) έφτανα τους6-7 εμετούς ημερεσίους. Κόντεψα να πάθω κατάθλιψη . Η ψυχολογια μου χάλια, δεν μπορούσα να χαρω την εγκυμοσύνη μου με καμία δύναμη. Εχασα 2 κιλά , είχα αδυναμία, τρελή υπνηλία, περιφερόμουν σαν ζόμπι. Απορώ στην δουλειά πως πήγαινα (άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή). Μια μέρα είχα αγανακτήσει τόσο πολύ που μπήκα εδω μέσα και έκλαιγα με λιγμούς και παράλληλα έκανα και εμετό. Να ναι καλά τα κορίτσια που μου έφτιαχνα την διάθεση. Τελικά τα συμπτώματα υποχώρησαν προς τα μέσα του 4μήνου. Απο τον 2μήνα μέχρι τότε τα είχα δει όλα!!!!!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ολα γίνονται για καλό

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι είμαι 7 εβδομάδων και εδω και μια εβδομάδα μονο με καρπουζι την βγάζω...Και μετά φυσικά αποβάλετε και αυτο αφου ο οργανισμός μου δεν κρατάει ούτε αυτο!!!

Νερό πίνω το βγάζω.....

Είμαι νηστική όλη μέρα γιατι ο οργανισμός μου δεν δέχετε τίποτα....

Ούτε σίδηρο και ασβέστιο ξεκινάω γιατι θα τα βγάλω και αυτά!!!

έχω χάσει 4 κιλά σε μια εβδομάδα!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 4 ΜΗΝΑ......Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ........ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ......ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ....ΕΤΡΩΓΑ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ Κ ΡΥΖΟΓΑΛΑ......ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 4 ΜΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ....(ΕΥΤΥΧΩΣ) ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..........:D(Κ ΤΙΣ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ)

ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ Κ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ......

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll:

κορίτσια έχω τρελαθεί στα γέλια...και εγω σήχαινομαι το κρεας και δεν αντεχω τη μυρωδια της σχαρας με την καμια όμως...γενικα απο την 6 περιπου βδομαδα εκανα ενα εμετο την μέρα μέχρι την 10 βδ.κατα τ'αλλα λιγο ηρεμησε η αναγούλα αλλα δεν τρωω παρα μονο σγκεκριμενα φαγητα...δυσκολη η καλογερικη!!χαχα

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Κι εγώ πολλές τάσεις για εμετό αλλά καθόλου εμετό προς το παρόν!Με ανακουφίζει αν φάω ψωμάκι!!Δοκίμασέ το,μήπως σε βοηθήσει...

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Κοριτσάκι είμαι 7 εβδομάδων και εδω και μια εβδομάδα μονο με καρπουζι την βγάζω...Και μετά φυσικά αποβάλετε και αυτο αφου ο οργανισμός μου δεν κρατάει ούτε αυτο!!!

Νερό πίνω το βγάζω.....

Είμαι νηστική όλη μέρα γιατι ο οργανισμός μου δεν δέχετε τίποτα....

Ούτε σίδηρο και ασβέστιο ξεκινάω γιατι θα τα βγάλω και αυτά!!!

έχω χάσει 4 κιλά σε μια εβδομάδα!!!

Κι εγώ έχω ψωμί για πρωινό,καρπούζι για μεσημεριανό,καρπούζι για απογευμα και ψωμί για βραδινό...δεν ξέρω πόσο θα αντέξω...

α τοσο καλα...δοκιμασες δημητριακα?

Πότε πότε τρώω μια χούφτα...Αλλά χωρίς γάλα εννοείται...Ένα πρωί με τράβηξε να πιω γάλα....Αποτέλεσμα???Όλη μέρα τέζα στο κρεβάτι για να μην την βγάλω στην τουαλέτα με την λεκάνη αγκαλιά!!χαχαχαχαχαχα!!

Κορίτσια καλημέρα!!!!!!!!!

Εδω και δυο μέρες έχω τάση για εμετό και ένα περίεργο πράγμα ρεύομαι και αισθάνομαι μια απαίσια γεύση...........

Τρώω τα πάντα χωρίς να κάνω εμετό δεν με αηδιάζει τίποτα σχεδόν αλλά αυτό με το ρέψιμο με ενοχλέι πάρα πολύ.

Λέτε να είναι άσχετο απο την εγκυμοσύνη?

Εντωμεταξύ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα απολύτως σύπτωμα

Εμενα με ανακουφιζουν τα cream crackers.Μαλιστα εχω παρει ολικης αλεσεως και μολις με πιασει η αναγουλα τρωω ενα και συνερχομαι λιγακι.Αντε να δουμε......ποσο θα κρατησει.Παντως κλεινω και την 10η εβδομαδα και ακομα τα ιδια...

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Μακάρι να μπορούσα να φάω cream crackers αλλά ούτε αυτα μπορώ διότι έχουν αλάτι μέσα...Και έχω κόψει και το αλάτι ρητώς και κατηγορηματικώς και έχω ξεφουσκώσει...Εϊχα πολύ πρίξιμο επίσης!!!