Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδικοι σταθμοι στη θεσσαλονικη

Recommended Posts

Καλησπέρα! Ψάχνω ένα καλό παιδικό σταθμό στην ανατολική Θεσσαλονίκη και πήγα στο "Ρεβυθούλη" που διάβασα από το forum ότι είναι καλός. Εκτός του ότι μου είπαν 400€ :shock: το μήνα χωρίς καν πρωινό δεν μου έκανε γενικώς καλή εντύπωση! Καμμιά άλλη πρόταση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας. Είμαστε καινούργοι στο forum. Έχουμε δύο αγοράκια 3,5 χρονών και 5 μηνών και αποφασίσαμε να στείλουμε τον μεγάλο παιδικό, διότι τελείωσε η άδεια λοχείας μου και γυρίζω στη δουλειά. Μήπως έχετε ακούσει κάποιες πληροφορίες για τους παιδικούς "Ρεβιθούλης", "Νέα Αγωγή", "Αργώ", "Παιδικόραμα" και "Bambino"? :D

Αγαπητή Palnan,

Η μικρή μου (2,5χρονών) πηγαίνει εδώ και 2 εβδομάδες στον παιδικό σταθμό BAMBINO.

Η τιμή του είναι 330 Ευρώ με σχολικό, αλλά το δεκατιανό και το μεσημεριανό είναι δικά μας.

Προς το παρών είμαι ευχαριστημένη, θεωρώ όμως ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.Πάντως μία φίλη μου που στέλνει εκεί τον γιό της τα τελευταία 2 χρόνια είναι γενικά πολύ ευχαριστημένη.

Σε γενικές γραμμές όλο το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό και αρκετά έμπειρο. Επίσης ο σταθμός είναι πολυ καθαρός !!

KΑΛΗΣΠΕΡΑ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ?ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ?

ναι καινουργιος ειναι ,το Σεπτέμβρη λειτούργησε,οι εγκαταστάσεις ειναι ολοκαινουργιες,μου φαινεται πολυ καθαρος κ ειμαι μεχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένη ,κ απο τπ χώρο κ απο το προσωπικό

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

και απο λευτα τι λεει.εγω το πηγαινω στο babyland κοντα στο lidl..ειναι λιγο πιο πανω απο το ουράνιο τόξο.ειμαστε εκει 2 χρονια τώρα.η κοπέλα που ανοιξε το ουράνιο τόξο εκεί δούλευε.και δεν μπορώ να πω οτι τρελενόμουν κιολασ με την συμπεριφορά της.ηταν λίγο απότομη οταν την ρωτούσα κατι για το παιδί μου.τουσ τελευταίουσ μήνεσ πριν ανοίξει τον δικο τησ μαλάκωσε.αχχχχχ.κακά τα ψέματα.όλα για τα λευτά γίνονται.οι ιδιοκτήτεσ συνήθωσ έιναι πιο καλοί μαζι σου,οι υπάλληλοι δουλεια το ΄βλέπουν.τι να κάνουμε αφού εχουμε ανάγκη και αφήνουμε εκεί τα παιδιά μας.οχι οτι δεν έχει πολλά θετικά αλλα εγώ πιστεύω τα μισά από όσα μου λένε.είδικα όταν ο μικρόσ δεν μπορούσε να μου τα πει όπωσ τα βλέπει.τώρα που τα καταλαβαίνει όλα και μπορώ να τον ρωτήσω ειναι πιο εύκολο.τωρα είμαι στο 2ο και μαλλον στον ιδιο παιδικο θα καταλήξω γιατι τουσ εχω μαθει και με έχουν μαθει πλεον και μπορώ να κανω τις παρατηρησεις μου πιο έυκολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και απο λευτα τι λεει.εγω το πηγαινω στο babyland κοντα στο lidl..ειναι λιγο πιο πανω απο το ουράνιο τόξο.ειμαστε εκει 2 χρονια τώρα.η κοπέλα που ανοιξε το ουράνιο τόξο εκεί δούλευε.και δεν μπορώ να πω οτι τρελενόμουν κιολασ με την συμπεριφορά της.ηταν λίγο απότομη οταν την ρωτούσα κατι για το παιδί μου.τουσ τελευταίουσ μήνεσ πριν ανοίξει τον δικο τησ μαλάκωσε.αχχχχχ.κακά τα ψέματα.όλα για τα λευτά γίνονται.οι ιδιοκτήτεσ συνήθωσ έιναι πιο καλοί μαζι σου,οι υπάλληλοι δουλεια το ΄βλέπουν.τι να κάνουμε αφού εχουμε ανάγκη και αφήνουμε εκεί τα παιδιά μας.οχι οτι δεν έχει πολλά θετικά αλλα εγώ πιστεύω τα μισά από όσα μου λένε.είδικα όταν ο μικρόσ δεν μπορούσε να μου τα πει όπωσ τα βλέπει.τώρα που τα καταλαβαίνει όλα και μπορώ να τον ρωτήσω ειναι πιο εύκολο.τωρα είμαι στο 2ο και μαλλον στον ιδιο παιδικο θα καταλήξω γιατι τουσ εχω μαθει και με έχουν μαθει πλεον και μπορώ να κανω τις παρατηρησεις μου πιο έυκολα.

τα χρηματα ειναι ακριβως τα ιδια ,ιτ να σου πω εγω τη συμπαθω και εγω αρχικα εκει που πας κ το δικο σου ηταν να την παω αλλα μετα σκεφτηκα νεος σταθμος νεες εγκατασταστεις λιγοτερα παιδια ,οσο γ παρατηρησεις εγω δεν κολαω σε τετοια ,ειμαι ευθυτατη

NJMAp3.png

Γεια σας. Είμαστε καινούργοι στο forum. Έχουμε δύο αγοράκια 3,5 χρονών και 5 μηνών και αποφασίσαμε να στείλουμε τον μεγάλο παιδικό, διότι τελείωσε η άδεια λοχείας μου και γυρίζω στη δουλειά. Μήπως έχετε ακούσει κάποιες πληροφορίες για τους παιδικούς "Ρεβιθούλης", "Νέα Αγωγή", "Αργώ", "Παιδικόραμα" και "Bambino"? :D

Δεσ και το Zoo Club στο Πανόραμα, εμείς πηγαίνουμε εκεί από 2,5 ετών και είμαστε πολυ ευχαριστημένοι.

Δεσ και το Zoo Club στο Πανόραμα, εμείς πηγαίνουμε εκεί από 2,5 ετών και είμαστε πολυ ευχαριστημένοι.

Τον έστειλα ήδη στο Κοπερτί. Βέβαια είναι πρώτες μέρες ακόμα και δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Το Zoo Club το είδα, μου άρεσε αλλά μου πέφτει λίγο μακριά. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες

Για το Κοπερτί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια...Ελπίζω να ισχύουν γιατί κι εγώ σκέφτομαι να στείλω εκεί τη ζουζούνα μου, από Σεπτέμβρη.

Έχει ακούσει κανένας για την Ελληνογερμανική αγωγή? Άκουσα ότι είναι στο Πανόραμα αλλά δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες στο Ιντερνετ.

Διαφημίσεις

Σίγουρα το Παιδικόραμα είναι πολύ καλό. Στέλνουν εκεί οι κουμπάρες μου τα παιδιά τους και είναι απόλυτα ευχαριστημένες. Εγώ θα στείλω τη μεγάλη μου τον Σεπτέμβριο (θα είναι σχεδόν 3 ετών) αλλά δυστυχώς όχι εκεί, γιατί το καλοκαίρι κλείνει όλο τον Αύγουστο και δεν έχουμε πού να τα αφήσουμε τις 15 μέρες πέραν της άδειας. Κατά πάσα πιθανότητα θα τη στείλω στη Λίμνη των Κύκνων. Κάναμε ένα ραντεβού το καλοκαίρι, μού άρεσαν οι χώροι (εσωτερικοί και εξωτερικοί), το ωράριο βολεύει (είναι ως τις 5) και το καλοκαίρι κλείνει μόνο 15 μέρες. Την επόμενη εβδομάδα θα ξαναπάω γιατί έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για το Σεπτέμβριο. Ελπίζω η εντύπωσή μου να είναι και πάλι θετική.

geia sas koritsia me ta aggeloudia sas...!exei kamia kamia pliroforia gia to kapelino ston euosmo?giati xtes pira ena filladio pou moirazan kai entipwsiastika apo tin douleia kai skeftomai n ton episkeftw giati thelw n steilw kapou ton mikro mou.gia peite mou an kserete kati kapoia?

• 1 month later...
Καλημέρα,

υπάρχει κάποιος που να στέλνει το παιδί του στον παιδικό σταθμό european prescholl college θα ήθελα τη γνώμη του βρίσκεται στους Ελαιώνες Πυλαίας.Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας για το Παιδικόραμα, την Κοκκονοσκουφίτσα, και τον Μαντούλιδη σκεφτόμουνα αλλά διάβασα τώρα κάποια αρνητικά σχόλια.Γενικά ψάχνω κάποιον Ανατολικά με βολικό ωράριο μέχρι 4.30 -5 .Επίσης αν κάποιος στέλνει το παιδί του στον Ρεβιθούλη στη Σοφούλη θα ήθελα τη γνώμη του.Ευχαριστώ πολύ αλλά είμαι πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρω ποιο σχολείο θα είναι το καλύτερο.Το european είναι πολύ ακριβό.

Για την Κοκκινοσκουφιτσα μπορω να σου πω. Πηγα την προηγουμενη εβδομαδα με μια φιλη μου για το διχρονο αγγελουλι της και ενθουσιαστηκα!Υπεροχες εγκαταστασεις, καταπρασινος κηπος με δεντρα, οικογενειακη ατμοσφαιρα. Η διευθυντρια γλυκια και προσιτη, φαινεται οτι αγαπαει την δουλεια της.Σου το συστηνω ανεπιφυλαχτα για τα παιδακια μας.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

καλησπέρα,

ξέρει κανείς να μου πει που βρίσκεται ο παιδικος σταθμός μαγεμένο δάσος στην Πυλαία κι εαν στέλνει κανείς εκεί το αγγελούδι του για να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες;

Σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

δεν ξερω εαν σε εξυπηρετει αλλα στον Ευοσμο εγω την παω στο Ουρανιο Τοξο στην Ευφροσυνης...

Γλυκιά μου μανούλα, είμαι καινούργια και ήθελα να σε ρωτήσω για το Ουράνιο Τόξο!

Κάναμε την εγγραφή και ξεκινάμε με το καλό τον Σεπτέμβριο. Μας άρεσε σαν σταθμός, γιατί ήταν πολύ καθαρός, ωραίοι χώροι και πολύ χαρούμενα χρώματα!

Αυτό που δεν ξέρω και δεν μπορώ να δω, είναι την δουλειά που κάνουν με τα παιδιά.

Η καρδουλίτσα μου είναι 6 1/2 και τον Σεπτέμβριο θα είναι 11 μηνών και το καλό μου δεν θα μπορεί ακόμη να μιλάει!!! Αν και νομίζω καταλαβαίνεις αν το παιδί σου περνάει καλά ή όχι.

Φιλιά....

• 4 εβδομάδες μετά...

καλησπερα, σε ολους!θα ήθελα να μου προτεινετε καποιον με καλες προδιαγραφές παιδικο σταθμο για την κορουλα μου που είναι 29 μηνων. στην ανατολικη θεσσαλονικη εφοσον μενουμε κοντα στο γηπεδο του αρη.βλέπετε πήγα στον δημοτικο σταθμο και μου ζητησαν 200€ οποτε ειπα......ας δώ και αλλού ίσως κάτι να βρεθει........σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!

καλησπερα, σε ολους!θα ήθελα να μου προτεινετε καποιον με καλες προδιαγραφές παιδικο σταθμο για την κορουλα μου που είναι 29 μηνων. στην ανατολικη θεσσαλονικη εφοσον μενουμε κοντα στο γηπεδο του αρη.βλέπετε πήγα στον δημοτικο σταθμο και μου ζητησαν 200€ οποτε ειπα......ας δώ και αλλού ίσως κάτι να βρεθει........σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!

alexman, Σου ζητησαν 200 ευρω για 8 μηνες ομως και το παιδι σου το στελνεις για 11 μιας που κλεινουν για 1 μηνα τον Αυγουστο! οποτε σου βγαινει πολυ λιγοτερο!Υπολογισε το!

• 1 χρόνο μετά...

καλημερααααα γνωριζει καμια για τον παιδικο καραμελα 25η Μαρτιου στον Ευοσμο μας πηραν με το εσπα αλλα δεν ξερουμε κατι για τον σταθμο βοηθειαααααααα

• 3 εβδομάδες μετά...

Μήπως ξέρει κανείς πληροφορίες για έναν παιδικό σταθμό που λέγεται Αλέξανδρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης? Παλ. Πατρών Γερμανού. Είναι καλός σαν σταθμός? Παρακαλώ οι πληροφορίες σας είναι σημαντικές, ευχαριστώ

Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τον δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό Υψηλάντου. Έχει καμιά σας προσωπική εμπειρία? Πως είναι οι παιδαγωγοί? Πως συμπεριφέρονται στα ατίθασα μικρά? Η υγιεινή των χώρων? και ότι άλλο μπορείτε να μου πείτε.

Kalispera,eimai anypantri kai moni mitera,exw ena koritsaki 20 minwn kai exw megali anaggi apo douleia alla den exw kanenan n amou prosexei ti mikri kai prepei atin valw se paidiko stathmo,kserei mipws kapoia apo sas kapoio oikonomiko?den exei katharisei akoma opote mallon idiotiko tha prepei na psaksw e?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...