Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Rosie μου σε ευχαριοστω για τις πληροφοριες. Για μενα πηρα της Power health κατι δισκια εν τω μεταξυ εψαχνα για τη μικρη (ειναι 15 μηνων) και δεν εβρισκα αυτης της μαρκας και σημερα διαβασα οτι ηταν αλλη!

Να σε ρωτησω και κατι αλλο το βιβλιο που ανεφερες ειναι για βοτανα και τη χρηση τους?Επειδη ενδιαφερομαι μπορεις να μου πεις ποιο ειναι?Και οποια αλλη κοπελα εχει κατι να προτεινει ευπροσδεκτη!

Δεν θυμάμαι να πρότεινα κάποιο βιβλίο με βότανα αλλά μπορεί και να κάνω λάθος, δεν μου έχουνε αφήσει και πολύ μυαλό τα παιδιά μου ... :roll:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο "ενυδάτωση σώματος" προσθέστε και το organic virgin coconut oil από το https://theallnaturalface.com/gto/store/epp_viewItem.asp?idProduct=8

που το πήρα και μου έρχεται αντί να το βάλω στο σώμα μου,να το φάααααωωωωωωω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φυσικά μπορείς να το φας!

Εγώ παίρνω αυτό του Mercola το 1 gallon που είναι εξαιρετικής ποιότητος και πολύ οικονομικό (το αγοράζω όταν βγάλει free shipping γιατί είναι πολύ βαρύ!) και το χρησιμοποιώ για το μαγείρεμα (είναι πιο καλό από το ελαιόλαδο γιατί δεν αλλοιώνεται σε ψηλές θερμοκρασίες, ελαιόλαδο αγοράζω ψυχρής έκθλιψης και το βάζω μόνο στις σαλάτες και πριν σερβίρω ένα φαγητό), για τη ζαχαροπλαστική (τέλειο στα κέικ, τις κρέπες, τα pancakes κτλ) και στο δέρμα μας (ειδικά το χειμώνα που σκάνε πολύ τα χέρια μου από τη ξηρασία και το συχνό πλύσιμο βάζω αυτό γιατί δεν συμφέρουν οι άλλες φυσικές κρέμες, είναι πολύ ακριβό για συχνή χρήση).

Εγώ παίρνω αυτό του Mercola το 1 gallon που είναι εξαιρετικής ποιότητος και πολύ οικονομικό (το αγοράζω όταν βγάλει free shipping γιατί είναι πολύ βαρύ!) και το χρησιμοποιώ για το μαγείρεμα (είναι πιο καλό από το ελαιόλαδο γιατί δεν αλλοιώνεται σε ψηλές θερμοκρασίες, ελαιόλαδο αγοράζω ψυχρής έκθλιψης και το βάζω μόνο στις σαλάτες και πριν σερβίρω ένα φαγητό), για τη ζαχαροπλαστική (τέλειο στα κέικ, τις κρέπες, τα pancakes κτλ) και στο δέρμα μας (ειδικά το χειμώνα που σκάνε πολύ τα χέρια μου από τη ξηρασία και το συχνό πλύσιμο βάζω αυτό γιατί δεν συμφέρουν οι άλλες φυσικές κρέμες, είναι πολύ ακριβό για συχνή χρήση).

Rosie μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ για του Mercola?

Djccp2.png

67KIp2.png

Καλημέρα

Στο βιολογικό κατάστημα που ψωνίζω μου εδωσαν εχθές ένα φυλλάδιο για ένα μπουκάλι από καλαμπόκι και όχι από πετρέλαιο

Το σάιτ τους είναι http://www.betterwater.gr \

Πρόκειται για ένα μπουκάλι που έχει ενσωματωμένο φίλτρο από ενεργό άνθρακα που αφαιρεί το χλώριο και άλλες χημικές ουσίες. Το φίλτρο έχει άριστα αποτελέσματα για 90 χρησεις, μετά αλλάζεις φίλτρο και κρατάς το μπουκάλι. Είναι πολύ ενδιαφέρον για δείτε το

Επίσης για τις μανουλίτσες που έχουν λιχούδικια παιδάκια όπως εγώ υπάρχουν οι καραμέλες και τα γλυφιτζουρια της yummy earth χωρίς ζάχαρη και με χρωματα από λάχανο καρότο μήλο κλπ

Για γλυκαντικά χρησιμοποιούν βιολογικό χυμό από ζαχαροκάλαμο, βιολογικό σιρόπι ταπιόκα, βιολογικό σιρόπι ρυζιου και εκχυλίσματα από βιολογικά φρούτα

Η ταπιόκα τι είναι? Πάω να ψάξω

FXWyp3.png

Zimarouli δε μου ανοίγει τη σελίδα:?

τα προιόντα της yummy earth που τα βρίσκουμε?

Ξέρετε αν οι "σοκολατιτσες" απο χαρούπι είναι υγιεινές, τα συστατικά τους είναι στα γερμανικα και δε μπορώ να βγάλω άκρη.

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

Zimarouli δε μου ανοίγει τη σελίδα:?

τα προιόντα της yummy earth που τα βρίσκουμε?

Ξέρετε αν οι "σοκολατιτσες" απο χαρούπι είναι υγιεινές, τα συστατικά τους είναι στα γερμανικα και δε μπορώ να βγάλω άκρη.

Το χαρούπι ειναι πολύ θρεπτικό και μας δίνει το ωραίο αυτό χρώμα

Υπάρχει και το χαρουπάλευρο που χρησιμοποιείται αντί για κακάο

Εκτός από χαρούπι τι άλλο έχουν για γλυκαντικό ας πούμε

Πήγαινε στο google έχει μεταφραστή οπότε δώσε στα γερμανικά τα συστατικά και θα στα μεταφράσει στα ελληνικά;)

Δεν ξέρω γιατί δεν ανοίγει το σάιτ για τα μπουκάλια

Τα yummy earth τα βρίσκεις σε βιολογικάδικα. Πάρε το τηλέφωνο του αντιπροσώπου να ρωτήσεις 6972 001233 ο ίδιος έχει και τα μπουκάλια betterwater.

Βρήκα αυτό το λινκ όμως για να τα δεις πιο αναλυτικά τις καραμέλες και τα μπουκάλια

http://www.bionews.gr/companies/betterwater.htm

FXWyp3.png

Καλημέρα

Στο βιολογικό κατάστημα που ψωνίζω μου εδωσαν εχθές ένα φυλλάδιο για ένα μπουκάλι από καλαμπόκι και όχι από πετρέλαιο

Το σάιτ τους είναι www.betterwater.gr \

Πρόκειται για ένα μπουκάλι που έχει ενσωματωμένο φίλτρο από ενεργό άνθρακα που αφαιρεί το χλώριο και άλλες χημικές ουσίες. Το φίλτρο έχει άριστα αποτελέσματα για 90 χρησεις, μετά αλλάζεις φίλτρο και κρατάς το μπουκάλι. Είναι πολύ ενδιαφέρον για δείτε το

ΖΙΜAROULI

τελικά τι έκανες με το φίλτρο νερού ? Ποιό πήρες?

Το δικό μας μέχρι στιγμής καλό έχει βγει....

Rosie,δεν κατάλαβα τι γράφεις.Το coconut oil είναι ακριβό για συχνή χρήση ή οι φυσικές κρέμες?

Και επίσης... έχω δει και σε άλλες δημοσιεύσεις σου να μιλάς για τη διατροφή και μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα τα όσα έγραφες!

Μπορείς ενδεικτικά να μου προτείνεις καμιά ιστοσελίδα με συνταγές στο στυλ που μαγειρεύεις?Δηλαδή αυτό το λαδάκι που το χρησιμοποιείς στο μαγείρεμα?Γιατί εγώ ξέρω γεμιστά,φασολάδα,φακές.... τέτοια πράγματα!:-D:mrgreen:

Θα με ενδιέφερε δηλαδή ένας εναλλακτικός τρόπος διατροφής,απλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!:roll::lol:

Διαφημίσεις

Ναι, ήθελα να πω ότι το λαδάκι καρύδας είναι πολύ πιο οικονομικό (και πιο αγνό φυσικά).

Αν πάτε στη σελίδα του Dr Mercola, εκεί που λέει Products θα το βρείτε.

Αν θέλετε να το πάρετε από την Ελλάδα το έχει η Vegan Hellas και το Biosophy.

Παλαιότερα υπήρχε ένα τόπικ στο οποίο έγραφα αρκετά καθώς και άλλα μέλη που ψάχνονται για τη διατροφή τους. Τώρα κάπως ατόνισε αλλά θα σου πρότεινα να το διαβάσεις, http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=30078.

πάντως όσον αφορά τα καλλυντικά εγώ εμπιστεύομαι μόνον τα eco ethical καλλυντικά που πλέον θεωρούνται τα μόνα 100%φυσικά.

Από τα καλύτερα του είδους είναι τα αγγλικά Akamuti που στην Ελλάδα τα βρήκα στο μοναδικό ελληνικό ethical e-shop, το edit admin

.................................................

Γιατί εγώ ξέρω γεμιστά,φασολάδα,φακές.... τέτοια πράγματα!:-D:mrgreen:

Θα με ενδιέφερε δηλαδή ένας εναλλακτικός τρόπος διατροφής,απλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!:roll::lol:

:lol: :lol: :lol:

Εγώ πάντως εαν άλλαζα το μενού μας....

....πολύ πιθανό να κατέληγα να τα έτρωγα μόνη μου! :?

Ο άντρας μου θα την έβγαζε σίγουρα με.....

....σουβλάκια απ΄τον σουβλατζή της γειτονιάς!!!!.....:roll: :roll:

Οπότε προσπαθώ να συνδυάσω τις κλασσικές "μεσογειακές συνταγές"

με βιολογικά προϊόντα.....

Kορίτσια

μήπως έχετε βρει κανένα site που να έχει τα earth friendly baby bath

σε ευρώ ?

Σε αγγλικές λίρες δεν συμφέρει!!! :?

soevan πριν λιγο το ποσταρα στα εσοπ

http://www.babykind.co.uk/gtbathing.htm

γιατι δε συμφερει? τα βρηκες καπου πιο φθηνα ακομα??? εγω πηρα 2 με 3.99+3.99+2 μεταφορικα= 9.98 - 5% = 9,48 λιρες...... ή πειρπου 11 ευρω και8 ειναι 250 μλ το ενα........

για πες με ενδιαφερει! ειναι τελεια αφρολουτρα!!!!! και ειναι και σαμπουαν........

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Rosie μου σε είχα ρωτήσει και στο μνμ αλλά μάλλον δεν το είδες....ποιά εννοείς υφασμάτινα μωρομάντηλα??

Αχ Μαράκι μου δεν σε ξέχασα αλλά είμαι πολύ πίσω στα πμ, δεν προλαβαίνω ούτε καν να τα διαβάζω όλα τώρα με τα μικρά, πόσο μάλλον να απαντάω άμεσα...

Λοιπό, δες εδώ: http://www.babykind.co.uk/wipes.htm#washable

Αλλά αν δεν χρησιμοποιείς υφασμάτινες πάνες τότε δεν είμαι σίγουρη αν θα σε βολέψουν, μια και αυτά πλένονται μαζί με τις πάνες (δεν νομίζω να έβαζα ποτέ λερωμένα μωρομάντηλα να πλυθούν με ρούχα μας! :lol:).

Πάντως οι υφασμάτινες πάνες είναι πολύ πιο εύκολες απ' όσο ακούγονται, ειδικά αν το μωράκι θηλάζει αποκλειστικά, γιατί η πάνα με τα κακάκια πάει κατευθείαν στο πλυντήριο: απλά ξεβγάζεις στο τέλος της μέρας και μετά βάζεις κανονικά πλύση στους 60 με τα soap nuts!

Kορίτσια

μήπως έχετε βρει κανένα site που να έχει τα earth friendly baby bath

σε ευρώ ?

Σε αγγλικές λίρες δεν συμφέρει!!! :?

Γιατί δεν συμφέρει; Ακόμη η ισοτιμία είναι καλή και έτσι χρησιμοποιώ την ελληνική πιστωτική μου ακόμη και όταν ψωνίζω σε στερλίνες και όχι την αγγλική.

rosie ηθελα καιρο αν σε ρωτησω (ειναι οφ τοπικ) λογικα τη καρτα την αγγλικη την εχεις επειδη εμενες αγγλια??? ξερεις καποιο τροπο να βγαλουμε καρτα registered in the uk για τα διαφορα eshops????? λες να ανοιξω ενα νεο θεμα?????

WLFfp2.png XI11p2.png

rosie ηθελα καιρο αν σε ρωτησω (ειναι οφ τοπικ) λογικα τη καρτα την αγγλικη την εχεις επειδη εμενες αγγλια??? ξερεις καποιο τροπο να βγαλουμε καρτα registered in the uk για τα διαφορα eshops????? λες να ανοιξω ενα νεο θεμα?????

Δεν έχω ιδέα!

Εγώ τις αγγλικές κάρτες μου τις έχω γιατί διατηρώ ακόμη τον τραπεζικό μου λογαριασμό εκεί.

Αλλά όπως είπα και πιο πάνω τον τελευταίο χρόνο περίπου χρησιμοποιώ τις ελληνικές κάρτες μου λόγω ισοτιμίας.

Ακόμη και όταν πήγαμε Αγγλία πριν λίγους μήνες αλλάξαμε Ευρώ και δεν χρησιμοποιήσαμε τα χρήματα μας εκεί!

γιατι δε συμφερει? τα βρηκες καπου πιο φθηνα ακομα??? εγω πηρα 2 με 3.99+3.99+2 μεταφορικα= 9.98 - 5% = 9,48 λιρες...... ή πειρπου 11 ευρω και8 ειναι 250 μλ το ενα........

για πες με ενδιαφερει! ειναι τελεια αφρολουτρα!!!!! και ειναι και σαμπουαν........

Γιατί δεν συμφέρει; Ακόμη η ισοτιμία είναι καλή και έτσι χρησιμοποιώ την ελληνική πιστωτική μου ακόμη και όταν ψωνίζω σε στερλίνες και όχι την αγγλική.

Δείτε για παράδειγμα το gel της lavera

εδω το έχουν 6,60 ευρώ

ενώ εδώ και εδώ το έχουν 7,75 λίρες

που με την σημερινή ισοτιμία σημαίνει

7,75/0,8733 = 8,87 ευρώ :twisted:

Γιατί οι Άγγλοι να μας χρεώνουν επιπλέον "κερατιάτικα" ??.....

Δείτε για παράδειγμα το gel της lavera

εδω το έχουν 6,60 ευρώ

ενώ εδώ και εδώ το έχουν 7,75 λίρες

που με την σημερινή ισοτιμία σημαίνει

7,75/0,8733 = 8,87 ευρώ :twisted:

Γιατί οι Άγγλοι να μας χρεώνουν επιπλέον "κερατιάτικα" ??.....

Τα Lavera είναι γερμανικά οπότε είναι λογικό να είναι πιο φθηνά στη Γερμανία!

Τα Earth Friendly Kids όμως είναι αγγλικά.

Τα Lavera είναι γερμανικά οπότε είναι λογικό να είναι πιο φθηνά στη Γερμανία!

Τα Earth Friendly Kids όμως είναι αγγλικά.

Μμμμ, :?

το είχα ξεχάσει οτι τα lavera είναι γερμανικά....

Ιrida85

ποιό έχει πιο ωραίο άρωμα?

Αχ Μαράκι μου δεν σε ξέχασα αλλά είμαι πολύ πίσω στα πμ, δεν προλαβαίνω ούτε καν να τα διαβάζω όλα τώρα με τα μικρά, πόσο μάλλον να απαντάω άμεσα...

Λοιπό, δες εδώ: http://www.babykind.co.uk/wipes.htm#washable

Αλλά αν δεν χρησιμοποιείς υφασμάτινες πάνες τότε δεν είμαι σίγουρη αν θα σε βολέψουν, μια και αυτά πλένονται μαζί με τις πάνες (δεν νομίζω να έβαζα ποτέ λερωμένα μωρομάντηλα να πλυθούν με ρούχα μας! :lol:).

Πάντως οι υφασμάτινες πάνες είναι πολύ πιο εύκολες απ' όσο ακούγονται, ειδικά αν το μωράκι θηλάζει αποκλειστικά, γιατί η πάνα με τα κακάκια πάει κατευθείαν στο πλυντήριο: απλά ξεβγάζεις στο τέλος της μέρας και μετά βάζεις κανονικά πλύση στους 60 με τα soap nuts!

Δεν πειράζει:).....μπορεί και να τα δοκιμάσω, θα τα πλένω ξεχωριστά στο χέρι με καυτό νερό....αποκλειστικά θηλάζω....πάντως πολλές πάνες κορίτσια μα πάρα πολλές:mrgreen:

gNrhp2.png

απο τα earth friendly baby πηρα λεβαντα και χαμομηλι, και τα δυο ειναι σουπερ!

ποια μυρωδια σ'αρεσει πιο πολυ??????? η λεβαντα ειναι πιο συνηθισμενη νομιζω.......

παρε και τα 2!!!!!!! χαχαχα

μανταρινι δε μου πολυαρεσει στα αφρολουτρα, ενω σα φρουτο εχει τελεια μυρωδια κι ετσι δεν το πηρα......

WLFfp2.png XI11p2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...