Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Α καλα λαμπρυντικο μια φορα αγορασα οταν πηρα το πλυντηριο και μετα μονο ξυδι! αλλα μου ειπαν οτι το ξυδι καταστρεφει το πλυντηριο πιατων (μη με ρωτησετε γιατι) και ανταυτου να βαζω κιτρικο οξυ... αλλα ακομα δεν ξερω αν κανει μαζι με τα πιατα ή μονο του... παντως μονο του κανει τρομερη δουλεια οπως ξαναειπαμε........

Ε λοιπόν θα τολμήσω να σε ρωτήσω!Γιατί το ξύδι καταστρέφει το πλυντήριο πιάτων?Καλααααα!Πλάκα κάνω!΄Ισα ίσα που δεν νομίζει να βλάπτει.Εδώ το χρησιμοποιούμε παντού το ξυδάκι για τα άλατα,τι σε αποστειρωτές.σε βραστήρες,σε πλυντήριο ρούχων...μήπως σου το είπε κανένας άσχετος που ήθελε να το παίξει έξυπνος?Το χρησιμοποιώ αντί στιλβωτικού πάνω από 5 μήνες.Μέχρι στιγμής όλα καλά.:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AGE εσύ που έκανες την έρευνα για το κιτρικό οξύ μπορείς να μου πεις πως λέγεται στα Αγγλικά; Και αν έχει υποπέσει στην αντίληψη σου αν πωλείται στα s.m. στην Αγγλία; Ρωτάω γιατί σύντομα θα είμαι μόνιμη κάτοικος.

http://forums.moneysavingexpert.com/showthread.php?t=237548 εδώ σου δίνει μια ιδέα για που να ψάξεις παρότι παλιό το ποστ (επίσης αυτό το σιτε είναι φοβερό για να ανακαλύπτεις Online εκπτώσεις σε καταστήματα)

Για αυτούς που φοβούνται να το χρησιμοποιήσουν για σένα χτυπάει η καμπάνα φιλενάδα !!!!!!! :D:Dο άντρας μου τελικά μου θύμισε τι γύρευε το ξυνό στο ντουλάπι μας, για να φτιάξουμε το κρασί (ρίχνουν στο βαρέλι για να αρχίσει η ζύμωση) και για τα τουρσιά .......άμα το τρώμε..........

http://www.food-info.net/gr/e/e330.htm

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%BF%CE%BE%CF%8D

Ε λοιπόν θα τολμήσω να σε ρωτήσω!Γιατί το ξύδι καταστρέφει το πλυντήριο πιάτων?Καλααααα!Πλάκα κάνω!΄Ισα ίσα που δεν νομίζει να βλάπτει.Εδώ το χρησιμοποιούμε παντού το ξυδάκι για τα άλατα,τι σε αποστειρωτές.σε βραστήρες,σε πλυντήριο ρούχων...μήπως σου το είπε κανένας άσχετος που ήθελε να το παίξει έξυπνος?Το χρησιμοποιώ αντί στιλβωτικού πάνω από 5 μήνες.Μέχρι στιγμής όλα καλά.:roll::roll::roll:

Τι ξύδι, λευκό? Εγώ στον ατμομάγειρα έβαλα για τα άλατα κανονικό ξύδι το πορτοκαλί και μάλλον τον χάλασα (σαν να ξεφλούδισε)

Το μαγαζί με τα χημικά στον Πειραιά (στη στοά κοντά στον σταθμό) που σου είχα πει πιο παλιά με τη φθηνή σόδα έχει και φθηνό βόρακα.

΄Οταν λές μαγαζί με χημικά,τι πουλάει δηλαδή?Για να προσανατολιστώ κι εγώ και να ξέρω σε τι μαγαζιά να ψάξω για τον άτιμο το βόρακα,δυσεύρετος είναι τελικά.Σε φαρμακεία που έψαξα δεν παίζει.Μένω και σε επαρχία,ας τα να πάνε είναι το όλο θέμα.:lol::lol::lol:

Τι ξύδι, λευκό? Εγώ στον ατμομάγειρα έβαλα για τα άλατα κανονικό ξύδι το πορτοκαλί και μάλλον τον χάλασα (σαν να ξεφλούδισε)

Στο πλυντήριο μόνο λευκό ξύδι αλλά στο βραστήρα,στον αποστειρωτή βάζω κόκκινο.Κάπου είχα διαβάσει ότι απλά δεν πρέπει να είναι μεγάλης οξύτητας.Χρησιμοποιώ τα ξύδια του Lidl.Σε κάλυψα?Η οξύτητα αφορά μόνο το πλυντήριο πιάτων.Το βραστήρα,την καφετιέρα ,τα κάνω χρόνια με το κόκκινο και δεν μου πάθανε τίποτα.:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Στο πλυντήριο μόνο λευκό ξύδι αλλά στο βραστήρα,στον αποστειρωτή βάζω κόκκινο.Κάπου είχα διαβάσει ότι απλά δεν πρέπει να είναι μεγάλης οξύτητας.Χρησιμοποιώ τα ξύδια του Lidl.Σε κάλυψα?Η οξύτητα αφορά μόνο το πλυντήριο πιάτων.Το βραστήρα,την καφετιέρα ,τα κάνω χρόνια με το κόκκινο και δεν μου πάθανε τίποτα.:lol::lol::lol:

Ε, τότε θα ξεφλούδισε απο τα άλατα :lol:

Rosie ευχαριστώ!Αρα badger για την αλλαγη.Μήπως μπορείς να βοηθήσεις κ για τα Aubrey organics?Το σαμπουάν κάνει αφρό?

bloublou αν μπορείς πες μου σε παρακαλώ και για το Ναture baby organic!Ευχαριστώ!

Επίσης ξέρει κανείς κανένα βιολογικό roll-on αποτελεσματικό?

Α!Rosie και κάτι άσχετο τελευταίο.Ξέρεις αν το krill oil ενδείκνυται στο θηλασμό?

Σας ζαλισα με τις πολλες ερωτήσεις sorry...:?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/TnbEp3.png[/IMG][/URL]
[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/nZOup3.png[/IMG][/URL]

να μη σε απογοητευσω με τα ΕΛΤΑ, αλλα 9 στις 10 παραγγελιες μου μου φερνουν χαρτακι να παω να τα παραλαβω απο το ταχυδρομειο... ακομη και μικρα ελαφρια! εντελως κοροιδια δηλαδη....... κ οταν το ειπα σημερα που πηγα να παραλαβω, γιατι δεν τα φερνει ο ταχυδρομος, μου ειπε οτι ειναι περιεργοι με τις παραδοσεις... ωραια απαντηση...

απο την αλλη μερια ομως,παρα να μου τα φερνει και να τα αφηνει στη πορτα (οπως σημερα) και να μπορει να τα παρει ο οποιοσδηποτε, προτιμω να πηγαινω με την ειδοποιηση να τα παιρνω... βεβαια οι ειδοποιησεις ερχονται παντα 2-3 μερες μετα την αφιξη του πακετου....... :roll::roll::roll:

Μήπως μπορείς να μου πεις με ποια εταιρεία ήρθαν από Αγγλία τα προιόντα από το babykind?

Η δική μου παραγγελία έφτασε Ελλάδα με την DPD :confused: στις 26/08 και από τότε αγνοείται..Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά...:( (Δεν έχει αρχίσει και η Νικολούλη να αναλάβει την εξαφάνιση!!)

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

.. [SIZE=1][B]βλέφαρό μου, σκαλιστό, αχ τυχερό μου
μη χαράζεις, άστρο της αυγής , μη μου τρομάζεις..[/B][/SIZE][/I][/COLOR]

μη γεννήσω κι έχω άπλυτα τα ρούχα ακόμα!!!!!!!!!!!!

άλλο θέμα.... αν ξέρει καμια σας..........

από το rosmarino ξέρουμε πόσες μέρες κάνουν να έρθουν;;;;;;;;;;;;

Μια εβδομάδα περίπου! Αλλά κάνε την παραγγελία από το τηλέφωνο καλύτερα..

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

απέδωσε απέδωσε :D:D

το επόμενο τεστ θα είναι σαπούνι πράσινο στο πλυντήριο πιάτων :D:D

Για δοκίμασέ το και πες μας....

...αν και έχω κάποιες αμφιβολίες για το αποτέλεσμα

γιατί το πράσσινο σαπούνι μου δίνει την εντύπωση οτι

αφήνει στα πιάτα μια ψιλο-λίγδα...:?

Παρ όλα αυτά εάν το δοκιμάσεις και σου φανεί καλό

πες μας για να το έχουμε υπόψη μας και αυτό!

Διαφημίσεις

Μήπως μπορείς να μου πεις με ποια εταιρεία ήρθαν από Αγγλία τα προιόντα από το babykind?

Η δική μου παραγγελία έφτασε Ελλάδα με την DPD :confused: στις 26/08 και από τότε αγνοείται..Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά...:( (Δεν έχει αρχίσει και η Νικολούλη να αναλάβει την εξαφάνιση!!)

καλα πως ξερεις με τι ηρθαν?????????? ολες μα οοοοοοοοολες οι παραγγελιες απο αγγλια με κανονικο ταχυδρομειο εχουν ερθει (και απο αμερικη) ειδοποιηση και παω κ τα παιρνω.......

χτες χρησιμοποιησαμε και το αφρολουτρο λεβαντα του babykind! κανει πολυ αφρο που μας αρεσει εμας... αφου ειναι και "ενταξει" για το μωρο μια χαρα........!!!!

αρα οντως κατι παιζει με το ξυδι και το πλυντηριο πιατων.... εν τω μεταξυ ολο το σκουρο ξυδι βαζω, λευκο δεν eχω δει και δενε χω αγορασει ποτε.... δεν ειμαι και φαν του ξυδιου, σιχαινομαι τη μυρωδια........ :roll::roll:

WLFfp2.png XI11p2.png

καλα πως ξερεις με τι ηρθαν?????????? ολες μα οοοοοοοοολες οι παραγγελιες απο αγγλια με κανονικο ταχυδρομειο εχουν ερθει (και απο αμερικη) ειδοποιηση και παω κ τα παιρνω.......

χτες χρησιμοποιησαμε και το αφρολουτρο λεβαντα του babykind! κανει πολυ αφρο που μας αρεσει εμας... αφου ειναι και "ενταξει" για το μωρο μια χαρα........!!!!

αρα οντως κατι απιζει με το ξυδι και το πλυντηιρο πιατων.... εν τω μεταξυ ολο το σκουρο ξυδι βαζω, λευκο δενε χει δει και δενε χω αγορασει ποτε.... δεν ειμαι και φαν του ξυδιου, σιχαινομαι τη μυρωδια........ :roll::roll:

Το πρόβλημα μάλλον με τη δική μου παραγγελία είναι ότι δεν έφτασαν στο ελληνικό ταχυδρομείο,τι να πω! Τους έστειλα email και μου είπαν ότι έφτασαν Ελλάδα με την DPD μεταφορική στις 26/08!Έχω απογοητευθεί τελείως..Όχι τίποτα άλλο αλλά η παραγγελία είναι αρκετά μεγάλη και η πιστωτική μου έχει χρεωθεί κανονικά!:(

Το πρόβλημα μάλλον με τη δική μου παραγγελία είναι ότι δεν έφτασαν στο ελληνικό ταχυδρομείο,τι να πω! Τους έστειλα email και μου είπαν ότι έφτασαν Ελλάδα με την DPD μεταφορική στις 26/08!Έχω απογοητευθεί τελείως..Όχι τίποτα άλλο αλλά η παραγγελία είναι αρκετά μεγάλη και η πιστωτική μου έχει χρεωθεί κανονικά!:(

Ξαναστείλτους e-mail γιατί είναι υποχρεωμένοι να σου ξαναστείλουν τα προϊόντα χρεώνοντάς τα "claim"

(τα έχουν ασφαλισμένα τα προϊοντα τους)

Έτσι μου έκαναν και σε εμένα με μια παραγγελία μου

απο το www.littleacornstomightyoaks.co.uk

2 αντηλιακών badger που δεν μου ήρθαν ποτέ!!........

(μου έστειλαν άλλα 2 :P)

Ξαναστείλτους e-mail γιατί είναι υποχρεωμένοι να σου ξαναστείλουν τα προϊόντα χρεώνοντάς τα "claim"

(τα έχουν ασφαλισμένα τα προϊοντα τους)

Έτσι μου έκαναν και σε εμένα με μια παραγγελία μου

απο το www.littleacornstomightyoaks.co.uk

2 αντηλιακών badger που δεν μου ήρθαν ποτέ!!........

(μου έστειλαν άλλα 2 :P)

Λες να τα ξαναστείλουν? Μακάρι γιατί τα περιμένω πως και πως! Θα ξαναστείλω άμεσα email!Eυχαριστώ!:D

Λες να τα ξαναστείλουν? Μακάρι γιατί τα περιμένω πως και πως! Θα ξαναστείλω άμεσα email!Eυχαριστώ!:D

Εαν είναι σωστοί έτσι θα κάνουν!

Φυσικά για 1 φορά μόνο...

δεν νομίζω αν ξαναχαθούν για 2η φορά

να το ξανακάνουν!

Tότε θα αρχίζουν να υποπτεύονται....

Πάντως μην νομίζεις οτι φταίνε εκείνοι...

...εγώ πιο πολύ πιστεύω οτι οι φταίχτες είναι τα ελληνικά ταχυδρομεία!

Έπρεπε να δεις τον ταχυδρόμο μας

να μου εκσφενδονίζει το πακέτο με τα γυάλινα μπιμπερό :shock: :shock:

στην είσοδο της αυλής μας

γιατί δεν άνοιγε η εξώπορτα.:shock: :shock:

Εγώ....εγκεφαλικό!!

Αυτός.... σκασιλάρα του!!! :twisted:

Ευτυχώς που μου το είχαν πακετάρει καλά οι Αγγλοι

και δεν έσπασαν!!!!! :roll: :roll:

Διαφημίσεις

σε ειδοποίησαν από το ταχυδρομείο να πας να τα πάρεις ή σου τα έφεραν στο σπίτι;;;;

άλλη μια φορά έχω παραγγέιλει από εξωτερικό και δε ξέρω τη διαδικασία αν ισχύι σε όλες τις εταιρίες το ίδιο....

bounitsa ίσως να είναι και θέμα καταστήματος ελτα, εμένα π.χ. και απο iherb και απο babykind μου τα έφεραν σπίτι, μάλιστα 1 εβδομάδα ακριβώς μετά την παργγελία.

...αν και έχω κάποιες αμφιβολίες για το αποτέλεσμα

γιατί το πράσσινο σαπούνι μου δίνει την εντύπωση οτι

αφήνει στα πιάτα μια ψιλο-λίγδα...:?

αφήνει, αφήνει τουλάχιστον στο πλύσιμο στα χέρια, είχα πλύνει όοοολα τα πιατα και τα ποτήρια στη μετακομιση γιατί δεν είχα τίποτα άλλο και μετά τα σκούπιζα ώρες για να φύγουν οι στάμπες....

gNrhp2.png

Καλημερα κοριτσια!Καιρο παρακολουθω το θεμα με τα οικοκλογικα και με βαλατε και μενα σε πειρασμο και μαλιστα σημερα παρελαβα τα πρωτα μας προιοντα απο το mybabycenter. Πηρα το σετ της thinkbaby και ειναι πολυ ωραιο γιατι μας κανει και το μεγεθος, επισης πηρα το αφρολουτρο της Nature baby ακομα δεν το δοκιμασαμε ελπιζω ναναι καλο για τη μικρη γιατι εχει και ατοπικη δερματιτιδα.Τελος πηρα μια οικολογικη παιδικη τσαντουλα αλλα την πατησα γιατι απο λαθος μου δεν εδωσα σημασια οταν διαβασα το υλικο το οποιο εγραφε πως ειναι eco-sponge και η τσαντα ειναι σπογγωδης και δε μου αρεσει πολυ αυτο το υλικο.Αυτο ομως που με προβληματισε και θαθιελα τη γνωμη σας ειναι οτι στο site ανεφερε πως το υλικο ειναι το οικολογικο eco-sponge που μοιαζει με το neopal και τωρα (αφου η χαζη επλυνα την τσαντα:evil::evil::evil: γιατι μου μυριζε) ειδα πως γραφει οτι ειναι απο 80% neoprene και 20% nylon. Τωρα αυτο ειναι οικολογικο??Θα ηθελα να με διαφωτισετε αν μπορειτε γιατι αν δεν ειναι θα τη στειλω πισω και ας την ξεπλυνα στο χερι.Για οσες γνωριζουν οι τσαντουλες απο τα littleacons απο τι υφασμα ειναι?

2xgIp3.png1RTwp3.png

Κορίτσια παρήγγειλα βόρακα στο φαρμακείο για να κάνω απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων, δε θυμάμαι ποια κοπέλα το είχε προτείνει, κι η κοπέλα με ρώτησε πόσο χρειάζομαι...:roll:

Πόσο χρειάζομαι, ξέρετε?

Djccp2.png

67KIp2.png

Δύο διαφορετικά site από Αγγλία μου τα είχαν στείλει ζητώντας και συγνώμη. Να το κάνεις σίγουρα.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Κορίτσια παρήγγειλα βόρακα στο φαρμακείο για να κάνω απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων, δε θυμάμαι ποια κοπέλα το είχε προτείνει, κι η κοπέλα με ρώτησε πόσο χρειάζομαι...:roll:

Πόσο χρειάζομαι, ξέρετε?

Πάρε κανέναν τόνο τώρα που το βρήκες!!!!! .......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα 1-2 κιλά για να μην έχεις συνέχεια να πηγαίνεις να παραγγέλνεις!!

Ετσι κι αλλιώς δεν χαλάει.....

Πάρε κανέναν τόνο τώρα που το βρήκες!!!!! .......

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα 1-2 κιλά για να μην έχεις συνέχεια να πηγαίνεις να παραγγέλνεις!!

Ετσι κι αλλιώς δεν χαλάει.....

Έτσι θα κάνω!!!!!!!!!Ευχαριστώ!

Djccp2.png

67KIp2.png

Rosie ευχαριστώ!Αρα badger για την αλλαγη.Μήπως μπορείς να βοηθήσεις κ για τα Aubrey organics?Το σαμπουάν κάνει αφρό?

bloublou αν μπορείς πες μου σε παρακαλώ και για το Ναture baby organic!Ευχαριστώ!

Επίσης ξέρει κανείς κανένα βιολογικό roll-on αποτελεσματικό?

Α!Rosie και κάτι άσχετο τελευταίο.Ξέρεις αν το krill oil ενδείκνυται στο θηλασμό?

Σας ζαλισα με τις πολλες ερωτήσεις sorry...:?

Δεν μας ζάλισες καθόλου

Λοιπόν εγώ πήρα aubrey σαμπουάν αυτό για το dry scalp. Δεν έμεινα ευχαριστημένη. Η ξηροδερμία υποχώρησε ελάχιστα και τα μαλλιά μου είναι σαν τζίβα. Βέβαια τα μαλλιά μου ανέκαθεν ήταν τρομερά ξηρά αλλά τόσο χάλια δεν ήταν ποτέ. Αφρό δεν κάνουν ιδιαίτερα πρέπει να βάλεις το μισό μπουκάλι. Αντιθέτως ένα σπρέι μαλακτικό που είχα πάρει για σγουρά μαλλιά που δεν ξεβγάζεται πάλι της aubrey είναι αρκετά καλό

Roll on είχα πάρει από το iherb τα crystal. Ήταν καλή η τιμή τους δεν καλύπτουν την μυρωδιά βέβαια και αφήνουν τις μασχάλες να ιδρώνουν πράγμα που θεωρώ θετικό. Πάντως από τα βιολογικά roll on μην περιμένεις πολλά. Καλύτερα όμως να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να κάνεις πιο συχνά ντουζ παρά τα noxema

FXWyp3.png

Καλημερα κοριτσια!Καιρο παρακολουθω το θεμα με τα οικοκλογικα και με βαλατε και μενα σε πειρασμο και μαλιστα σημερα παρελαβα τα πρωτα μας προιοντα απο το mybabycenter. Πηρα το σετ της thinkbaby και ειναι πολυ ωραιο γιατι μας κανει και το μεγεθος, επισης πηρα το αφρολουτρο της Nature baby ακομα δεν το δοκιμασαμε ελπιζω ναναι καλο για τη μικρη γιατι εχει και ατοπικη δερματιτιδα.Τελος πηρα μια οικολογικη παιδικη τσαντουλα αλλα την πατησα γιατι απο λαθος μου δεν εδωσα σημασια οταν διαβασα το υλικο το οποιο εγραφε πως ειναι eco-sponge και η τσαντα ειναι σπογγωδης και δε μου αρεσει πολυ αυτο το υλικο.Αυτο ομως που με προβληματισε και θαθιελα τη γνωμη σας ειναι οτι στο site ανεφερε πως το υλικο ειναι το οικολογικο eco-sponge που μοιαζει με το neopal και τωρα (αφου η χαζη επλυνα την τσαντα:evil::evil::evil: γιατι μου μυριζε) ειδα πως γραφει οτι ειναι απο 80% neoprene και 20% nylon. Τωρα αυτο ειναι οικολογικο??Θα ηθελα να με διαφωτισετε αν μπορειτε γιατι αν δεν ειναι θα τη στειλω πισω και ας την ξεπλυνα στο χερι.Για οσες γνωριζουν οι τσαντουλες απο τα littleacons απο τι υφασμα ειναι?

Αχου και ήθελα και εγώ να πάρω

Το ύφασμα αυτό εμένα μου αρέσει αλλά πες μου σε παρακαλώ μυρίζουν πολύ έντονα? Πως μυρίζουν δηλαδή σαν πλαστικό?

FXWyp3.png

Επίσης αποφάσισα να πάρω βιολογική βαφή για τα μαλλιά και θα πάρω τις color erbe http://www.bionews.gr/bionews/051/ramnus.htm

Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα καμιά άλλη βιολογική βαφή να μου πει εντυπώσεις?

FXWyp3.png

Εγώ βάφω τα μαλλιά μου εδώ και 2 χρόνια με χέννα που είναι φυτικό-φυσικό προϊόν και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Καλύπτει τα λευκά (που έχω) με τη διαφορά ότι οι τούφες με τα βαμμένα λευκά δείχνουν χαλκοκόκκινες ενώ τα υπόλοιπα καστανά σκούρα έως μαύρα. Εμένα μου αρέσει αυτό γιατί μοιάζει λίγο με ανταύγειες.

Λένε ότι είναι άφοβο να τη χρησιμοποιείς ακόμη και κάθε 1-2 εβδομάδες και μάλιστα σε συνδυασμό με άλλα φυσικά προϊόντα όπως τσάι, αυγό, λάδι ανάλογα την περίπτωση, ώστε να τρέφεται η τρίχα.

1457745k8p286od3g.gif

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...