Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορείς να δεις στην υπογραφή της Soevan την λίστα με τα σάιτς που είναι και αξιόπιστα και με καλές τιμές.

Ευχαριστω και τις 2 κοπελες για την απαντηση! θα τα κοιταξω αμεσως!!!!

Koρίτσια

κάτι έλεγε σε ένα μήνυμά της η liily12

(που είναι πολύ ψείρα! :wink:)

για τα αποσμητικά με κρύσταλλο.

Εχω αρχίσει να είμαι διστακτική.......

αφού σκέφτομαι μήπως πρέπει να τα βγάλω απο τη λίστα!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1904558&postcount=3754

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1905742&postcount=3762

Αρχικό μήνυμα απο Natly viewpost.gif

Lilly τι εννοείς όταν λες δεν είναι απόλυτα ασφαλές?

όταν λέω δεν είναι απόλυτα ασφαλές αναφέρομαι στα όσα διάβασα στο διαδίκτυο για τον κρύσταλλο. Ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρουν ότι είναι μια μορφή αλουμινίου (potassium alum και ammonium alum) οπότε ενέχεται και αυτό για καρκίνο και αλτσχαϊμερ όπως και το αλουμίνιο που περιέχεται στα συμβατικά αποσμητικά.

Εγώ χειμώνα καλοκαίρι ιδρώνω πολύ και φαντάσου ότι τώρα το χειμώνα ο κρύσταλλος δε με καλύπτει! Θα συνεχίσω το ψάξιμο και θα δοκιμάσω και άλλες σπιτικές συνταγές μπας και βρω κάτι που να μου ταιριάζει..

Και ο Mercola νομίζω δεν συνιστά τον αποσμητικό κρύσταλλο. Για την ακρίβεια συμβουλεύει να μην χρησιμοποιούμε τίποτα και να πλενόμαστε πιο συχνά. Όμως, αν θέλουμε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε κάτι, είναι το λιγότερο επιβλαβές, οπότε καλύτερα να μην το βγάλεις από τη λίστα. Βέβαια, μιλάω για κομμάτι κρύσταλλο και όχι για σπρέυ ή roll on από κρύσταλλο, τα οποία φυσικά έχουν διάφορα πρόσθετα

Διαφημίσεις

κοριτσάκια στις υπογραφές μας έχουμε όλα όσα χρησιμοποιούμε και είναι τσεκαρισμένα:D και γράφουμε απο που τα παραγγέλνουμε....ρίξτε μια ματια και ότι απορίες έχετε εδώ είμαστε

Προσωπικά οι κρύσταλοι δεν μου έκαναν τίποτα και ακόμη το ψάχνω:roll:...

γεια σας κορίτσια, είχα καιρό πάλι να μπω.. άντε να σας προλάβω !!! :-)

Εγώ πήρα πρώτη φορά κρύσταλο σε ρολ ον.. δεν έκανε τίποτα.. μετά πήρα άλλο κρύσταλο αυτό που το βρέχεις, άλλη μάρκα και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Ισως πρέπει να βρεις την μάρκα που σου ταιριάζει.

Πάντως είναι τόσο οικονομικό..έχω βαρεθεί να το βλέπω .. δεν τελειώνει με τίποτα..

με τίποτα όμως !!!!!!!!

Μήπως έχει να κάνει και με την μορφή του ? μήπως ο κρύσταλος είναι καλύτερος απο το ρολ ον κρύσταλο και δεν φταίει η μάρκα ?

το έχετε προσέξει ?

τι χρησιμοποιείτε εσείς ?

Κορίτσια έχω τεράστιο πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά, θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια

Λοιπόν δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το δέρμα μου, στο πρόσωπο εννοώ. Η επιδερμίδα μου είναι κανονικη με τάση ξηρότητας. Εδώ και λίγους μήνες έχω βγάλει σπυράκια στο χρώμα του δέρματος εσωτερικά όμως. Δηλαδή το δέρμα μου στο πρόσωπο όταν το ακουμπάω έχει πολλά μικρά μικρά εξογκώματα και είναι τραχύ, φαίνεται κιόλας δηλαδή δεν το νιώθεις μόνο στην αφή. Επίσης κάποιες φορές τα σπυριά αυτά έχουν μία έντονη ερυθρότητα, και μπορεί το πρόσωπο μου σε ένα σημείο να είναι κατακόκκινο. Σταμάτησα τις κρέμες που βάζω, δεν βάφομαι (βιολογικές bioplasis και rosalia) απλά καθαρίζω το πρόσωπό μου πρωί βράδυ με μία λοσιόν που έχω πάλι βιολογική. Δεν είδα καμία διαφορά άρα σίγουρα δεν είναι κάποια αλλεργία από τις κρέμες.

Σκεφτηκα λοιπόν ότι κάτι πρέπει να κάνω, αν πάω σε κάποια συμβατική δερματολόγο θα με πλακώσει στα χημικά πήλιγκ στους καθαρισμούς και θα μου δώσει προιόντα χημικά που δεν τα θέλω. ¨Ομως δεν μπορώ να βλέπω έτσι το πρόσωπό μου. Μετά σκέφτηκα να πάω στον ομοιοπαθητικό αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να με βοηθήσει. Ουφ ρε κοριτσάκια πείτε καμιά ιδέα. Εχει καμία αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο?

Ετοιμάζομαι τώρα να κάνω και παραγγελία neal yard και έχω μπερδευτεί, έχει πολλά προιόντα. Είναι γενικά βαριές οι κρέμες τους, δηλαδή εγώ που είμαι 36 ποια σειρά μου προτείνεται όσες έχετε δοκιμάσει.

FXWyp3.png

zimaroulis σε δερματολόγο πήγες? τι σου είπε? καλύτερα να αναβάλεις την παραγγελια μεχρι να δεις τι είναι αυτά:?.....χημικά πήλινγκ εννοείται και δεν θα κάνεις γιατί δεν κάνουν και τίποτα (το είχαμε ξανασυζητήσει νομίζω παλιότερα με το μπαμπουρακι).....απλά προέχει η διάγνωση πιστευω και μετά βλέπεις τι θα κάνεις όσον αφορά τη θεραπεία

gNrhp2.png

το αντιγραφω και εδω...

τελικα παρελαβα απο http://www.ebio.gr/index.php?act=viewCat&catId=1, δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενη, αποδειξη δεν εστειλαν, λαθος πραγματα εφεραν, αλλα δεν τα εστειλαν και δεν μου το ειπαν...πολυ ανοργανωτο γενικα, ουτε μεηλ επιβεβαιωσης, ουτε να μου τηλ. να μου πουν αν πηραν την παραγγελια, τιποτα...τωρα προσπαθω να τους τηλ. και δεν απαντα κανεις...

εσεις ειχατε ισως αλλη εμπειρια???ειπα να μην τα παρω απο τον Αμερικανο, να στηριξω και την πατριδα...αλλα μου τα χαλασε ο Ελληνας...

Διαφημίσεις

spyni παραγγέλνω συχνά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, και mail επιβεβαιωσης μου έστελναν και πάντα σωστή ήταν η παραγγελία...λίγο καθυστερούσαν στην παράδοση βέβαια 2-3 μέρες και τους έπαιρνα τηλ, να δω πότε θα τα φέρουν....τωρα για την απόδειξη, αν σου πω ότι δεν θυμάμαι:oops:?.....λειπω αυτό το διάστημα απο Αθηνα αλλιως θα έψαχνα να σου πω με σιγουριά.....πάντως επικοινώνησε μαζί τους και κάνε τα παραπονα σου εννοείται

gNrhp2.png

spyni παραγγέλνω συχνά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, και mail επιβεβαιωσης μου έστελναν και πάντα σωστή ήταν η παραγγελία...λίγο καθυστερούσαν στην παράδοση βέβαια 2-3 μέρες και τους έπαιρνα τηλ, να δω πότε θα τα φέρουν....τωρα για την απόδειξη, αν σου πω ότι δεν θυμάμαι:oops:?.....λειπω αυτό το διάστημα απο Αθηνα αλλιως θα έψαχνα να σου πω με σιγουριά.....πάντως επικοινώνησε μαζί τους και κάνε τα παραπονα σου εννοείται

σε ευχαριστω πολυ...ναι, τους τηλ. και δεν απαντουν...

Κοριτσια από εδώ έχει αγοράσει καμία;http://www.bioshop.gr/0902000.html Βρήκα το sonett για το πλυντήριο και μου φαίνεται ότι είναι σε καλή τιμή για αυτή την ποσότητα. Παλιοτερα το είχα πάρει απ'το ecobaby αλλά τώρα δεν βλέπω να το έχει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

καλησπερα!!!

εχει αγορασει καμια σας αυτη την οδοντοκρεμα Now Foods, XyliWhite Toothpaste Gel, Refreshmint, 6.4 oz (181) απο το iherb??εχει πολυ καλες κριτικες...δεν τη βρισκω στο cosmeticdatabase...

δεν εμπιστευόμαστε όλα τα προιοντα του iherb??

Διαφημίσεις

τα κοιταξα τα συστατικα ενα ενα, μονο για το papain (λευκαντικο) δινει 5 για ενα αλλο 2 κ τα υπολοιπα 0-1, αλλα απο οσα γραψατε καταλαβα οτι δεν αρκει να βγαλουμε απλα ενα μεσο ορο...

Και ο Mercola νομίζω δεν συνιστά τον αποσμητικό κρύσταλλο. Για την ακρίβεια συμβουλεύει να μην χρησιμοποιούμε τίποτα και να πλενόμαστε πιο συχνά. Όμως, αν θέλουμε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε κάτι, είναι το λιγότερο επιβλαβές, οπότε καλύτερα να μην το βγάλεις από τη λίστα. Βέβαια, μιλάω για κομμάτι κρύσταλλο και όχι για σπρέυ ή roll on από κρύσταλλο, τα οποία φυσικά έχουν διάφορα πρόσθετα

κ εγω αυτον τον κρυσταλλο εχω, που τον βρεχεις.

η μητερα μου μου ειπε προσφατα για σοδα , 1 κτ γλ.διαλυμενη σε λιγο νερο, το βαζεις με βαμβακι σαν αποσμητικο. τι λετε γι'αυτο; (παραπανω ειδα ενα σχολιο, αλλα δεν ξερω αν εννοεις διαλυμενη η αδιαλυτη....:confused: )

lilly εχεις πάρει απο αυτό το σαιτ απορρυπαντικά; εχει μεγάλη ποικιλία απο οτι ειδα και πολυ καλές τιμές. Απο ολα τα απορρυπαντικα πληντυρίου ρουχων ποιο συστήνεις, αν τα έχεις δοκιμάσει; sodasan, sonett ή almawin? ευχαριστώ!

συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ήμουν πηγμένη τις τελευταίες μέρες. Τα έχω δοκιμάσει και είναι τα ίδια πάνω κάτω. Από το συγκεκριμένο site δεν έχω παραγγείλει αλλά σκέφτομαι να το κάνω. Μέχρι τώρα είχα βολευτεί με το αρκάδι αλλά επειδή μου βούλωσε τις σωληνώσεις ετοιμάζομαι να δοκιμάσω soap nuts.

καλησπερα!!!

εχει αγορασει καμια σας αυτη την οδοντοκρεμα Now Foods, XyliWhite Toothpaste Gel, Refreshmint, 6.4 oz (181) απο το iherb??εχει πολυ καλες κριτικες...δεν τη βρισκω στο cosmeticdatabase...

δεν εμπιστευόμαστε όλα τα προιοντα του iherb??

έψαξα πολύ τις οδοντόκρεμες του iherb και κατέληξα σε αυτήν http://www.iherb.com/Himalaya-USA-Organique-Toothpaste-Neem-Pomegranate-5-29-oz-150-g/23488?at=0. Το είχα αναφέρει και σε παλαιότερο post. Δεν έχει ούτε φθόριο ούτε sls και είναι και σε καλή τιμή. Και τσέκαρα ένα ένα τα συστατικά και είναι όλα πράσινα. Αυτήν χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αυτή που αναφέρεις έχει papain που το δίνει με 5.

Όσο για το αν εμπιστευόμαστε πλήρως το iherb εννοείται πως όχι, πρέπει να ψάχνουμε πάντα τα συστατικά κάθε προϊόντος χωριστά.

Koρίτσια κάτι έλεγε σε ένα μήνυμά της η liily12

(που είναι πολύ ψείρα! :wink:)

:lol::lol::lol::lol: ναι ναι τα ψειρίζω πολύ!! Αφού το ψάχνουμε που το ψάχνουμε ας το κάνουμε σωστά. Όντως ο κρύσταλλος δεν είναι αθώος και μια άλλη κοπέλα που έλεγε ότι και ο Mercola δεν τον συνιστά έχει δίκιο. Ακόμα δεν έχω βρει πάντως κάτι απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό.. το ψάξιμο και το ψείρισμα συνεχίζονται..:lol::lol:

Τι λέτε γι αυτή: Desert Essence, Natural Tea Tree Oil Toothpaste, Fennel

Τη συγκεκριμένη την έχει το Cosmetics Database (αλλά τις γεύσεις mint και TTO) και της δίνει score 1!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Τώρα πρόσεξα ότι έχει και άλλες γεύσεις:

Desert Essence, Tea Tree Oil & Neem Toothpaste, Wintergreen

Desert Essence, Natural Tea Tree Oil Toothpaste, Ginger

Έχω πάρει το οδοντικό νήμα μας και μας άρεσε πολύ:

http://www.iherb.com/Desert-Essence-Tea-Tree-Oil-Dental-Floss-Waxed-50-Yds-45-7-m/16046?at=0

(το είχα πάρει τυχαία κάποτε μια φορά που πήγα Aμερική και από τότε το έψαχνα στην Ελλάδα, άσε που είναι και πολύ πιο φθηνό απ' τα χημικά με την παραφίνη που βρίσκεις εδώ!)

Έχουνε και αποσμητικά δεν τα έχω ψάξει όμως να δω τι συστατικά έχουνε.

Κοπέλες ξέχασα να σας πω ότι το Wildroot έχει 20% έκπτωση (κωδικός AlmostSpring2011) στο Etsy:

Wildroot.

Έχω πάρει σήμερα το πρωί ένα σαμπουάν/αφρόλουτρο για το μωρό, ένα σπρέυ για την αλλαγή πάνας και φυσικά τσαγάκια μια και είναι τα αγαπημένα μας, ο γιος μου πίνει πρωί-απόγευμα από τα τσαγάκια της Leslie!

Κορίτσια του τσαγιού για προτείνετε κάποιο καλο μαύρο τσάι για τον άντρα μου. Θέλει να ξεκινήσει ομοιο και προσπαθεί να κόψει τον καφέ σταδιακά εδώ και 2 μέρες! Του πήρα από το σούπερ ένα μαύρο τσάι αλλά θέλω να τον προσέξω τον κανακάρη μου, μη τυχον και λυγίσει και πέσει πάλι στα βαριά της καφείνης!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Έχω πάρει το οδοντικό νήμα μας και μας άρεσε πολύ:

http://www.iherb.com/Desert-Essence-Tea-Tree-Oil-Dental-Floss-Waxed-50-Yds-45-7-m/16046?at=0

(το είχα πάρει τυχαία κάποτε μια φορά που πήγα Aμερική και από τότε το έψαχνα στην Ελλάδα, άσε που είναι και πολύ πιο φθηνό απ' τα χημικά με την παραφίνη που βρίσκεις εδώ!)

Μπράβο βρε Ρόζυ για άλλη μία φορά! Ούτε καν είχα σκεφτεί για βιολογικό οδοντικό νήμα!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...