Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Soeven με το καλό, σου εύχομαι μια τελειόμηνη κ καλη εγκυμοσύνη κ μια όμορφη γέννα, με ένα γερό μωράκι :P

Rosie το ίδιο ήθελα να σε ρωτήσω οι βιταμίνες κ το krill oil προφανώς είναι σε μορφή ταμπλέτας , είμαι σε δίλημμα να τα παραγγείλω για τον μικρό μου γιατί είνια 19 μηνών κ φοβάμαι μήπως πνιγεί με αυτα :confused: απο ποια ηλικία συνιστώνται;

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Soeven με το καλό, σου εύχομαι μια τελειόμηνη κ καλη εγκυμοσύνη κ μια όμορφη γέννα, με ένα γερό μωράκι :P

Σ ευχαριστώ ania μου!! :P

Το ίδιο εύχομαι και σε εσένα με το καλό, ένα υγιέστατο μωράκι!!!

Να χαίρεσαι και τον γιο σου!! ;)

Οι κάψουλες για το Krill Οil είναι μικροσκοπικές και πιστεύω ότι εύκολα ένα μωράκι πάνω από 1,5 - 2 ετών μπορεί να τις καταπιεί άφοβα.

Εναλλακτικά μπορείτε απλά να σπάσετε την κάψουλα και να βάλατε το λαδάκι κατευθείαν στο φαγητό του. Αυτό μάλλον θα κάνω με τη μικρή όταν αρχίσει τις στερεές. Στο γιο μου είχα πάρει ιχθυέλαιο σε μπουκαλάκι αλλά το Krill Oil είναι καλύτερη επιλογή.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Όχι, ποτέ δεν πλήρωσα τελωνείο για τα παντοφλάκια.

Ok!Ευχαριστω για την πληροφορια!Με ενδιαφερουν κατεξοχην τα σκουφακια γιατι παντοφλακια απιθανα μας φτιαχνει η γιαγια μας και τα διακοσμω εξτρα εγω!!!

Λες το krill oil οτι θα το βαζεις στις στερεες της μικρης,οποτε ενδεικνυται και για την δικια μου!

Αν δεν σου ειναι κουραστικο τι αλλο θα προτεινες απο τον Μερκολα που να ειναι απαραιτητο για την μικρη(καλα και για εμας,αλλα προεχει η μπουμπουκα!

Εχω γραφτει ηδη στο newsletter..να δω ποτε θα προλαβω να τα διαβασω ολα!!!!

Αν θες να σου στείλω με πμ μια φώτο της κόρης μου που φοράει ένα καταπληκτικό σκουφάκι που της έφτιαξε η May! :D

Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται η μικρούλα σου, σωστή διατροφή, λιακάδα και αν μπορείς, αποφυγή των εμβολίων!

Και στο μικρό μόνο το Krill Οil του δίνω αλλά μάλλον φέτος θα του πάρω και το σπρέυ Βιταμίνης D.

Μαράκι πάντα του δίνω το Krill Oil, δεν θεωρείται συμπλήρωμα αλλά "τροφή".

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

απλά επειδή επιτέλους το βρήκα!

Κρέμες προσώπου - ματιών - σώματος

http://amalthia.rethymnon.com/bindexgr.html

Μόνο που δεν ξέρω πως θα τις βρει κάποιος στην Αθήνα....

Όσες φορές την έχω αγοράσει είναι από εκθέσεις επίπλων!

Διαφημίσεις

απλά επειδή επιτέλους το βρήκα!

Κρέμες προσώπου - ματιών - σώματος

http://amalthia.rethymnon.com/bindexgr.html

Ευχαριστούμε eirinitas !

Τιμές δεν έχει?....

Μόνο που δεν ξέρω πως θα τις βρει κάποιος στην Αθήνα....

Όσες φορές την έχω αγοράσει είναι από εκθέσεις επίπλων!

Κάπου αναφέρει οτι τα βρίσκεις στα φαρμακεία......

Bρήκα εδώ το σαπούνι τους

http://www.ladygreen.gr/eshop/peripoiese-mallion-proionta-kata-tes-trikhoptoses/293.html

Ψιλοτσιμπημένη η τιμή του για 125 γρ.σαπούνι!......

Εαν σου απαντήσουν για τις κρέμες πες μας να ξέρουμε! ;)

κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι;; Στη λίστα μας γράφετε για το σύγκαμα βαλσαμέλαιο (σπαθόλαδο). Η κηραλοιφή βαλσάμου είναι το ίδιο πράγμα ή πρεπει να πάρω το βαλσαμέλαιο. Κι αν πρεπει να παρω αυτό πως χρησιμοποιείται; Υποθέτω δεν το βαζω απευθείας στο δέρμα του μωρού ε;; Δυστυχώς η κηραλοιφη χαμομηλιού προληπτικα δεν εσωσε την κατασταση... Το κωλαράκι μας είναι πολύ ευαίσθητο και προσωρινα το χω παστώσει στην sudocrem και πολύ στεναχωριέμαι... [αν και οφείλω να παραδεχτώ πως έσωσε την κατάσταση :-( ]

L0Zkp3.png

Αν θες να σου στείλω με πμ μια φώτο της κόρης μου που φοράει ένα καταπληκτικό σκουφάκι που της έφτιαξε η May! :D

Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται η μικρούλα σου, σωστή διατροφή, λιακάδα και αν μπορείς, αποφυγή των εμβολίων!

Και στο μικρό μόνο το Krill Οil του δίνω αλλά μάλλον φέτος θα του πάρω και το σπρέυ Βιταμίνης D.

Μαράκι πάντα του δίνω το Krill Oil, δεν θεωρείται συμπλήρωμα αλλά "τροφή".

θα το ηθελα Rosie αν μπορεις,μου αρεσαν πολυ τα μεταξωτα και αλλα!!

Καλα απο βολτα και λιακαδα αλλο τιποτε,να ειναι καλα η 9μηνη αδεια και δεν εχουμε χασει μερα που να μην κυκλοφορησουμε!!

Καλα για τα εμβολια,αργησα να παρω χαμπαρι καποια πραγματα αλλα απο εδω και περα...αλλαγη ροτας σε πολλα!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μπερδεύτηκα!:roll:

Κάνω αναζήτηση για λάδι καρύδας και εδώ:http://www.iherb.com/Nutiva-Organic-Extra-Virgin-Coconut-Oil-54-oz-1532-g/7311?at=0

το έχει $23.95

δίπλα γράφει Visit manufacturer's web site και εκεί:https://store.nutiva.com/coconut-oil/ το έχει $32.99!

Επειδή μου γυάλισε η τιμή,σε σχέση με του mercola και γράφει επίσης ότι είναι extra virgin organic σκέφτομαι να το προτιμήσω!

Η απορία μου είναι: που οφείλεται αυτή η διαφορά στην τιμή της επίσημης ιστοσελίδας του προϊόντος με αυτή του iherb και αν αυτό είναι ύποπτο για κάποιο λόγο:roll:

(Δεν μου αρέσει να αμφισβητώ τα πάντα αλλά είμαι... new at this οπότε μη με πάρετε με τις ντομάτες!!):mrgreen::mrgreen:

Edit:Τι σημαίνει αυτό??

International Airmail Not Available

Orders up to $80.00, and 3 pounds (1360 grams)

Flat $4.00! Very Reliable, But No Tracking,

Takes 1-4 weeks, 10 days to Europe and Pacific

November Special: Free for orders over $40.00!

Information specific to our customers from Greece:

May 2010 - Please Note: According to the latest feedback from our customers in Greece, orders shipped there by International Airmail take an average of 9 business days to be delivered.

February 5th, 2010: Unfortunately, 50% of orders shipped using DHL or UPS international were returned to us due to customs issues. As a result, we removed these shipping methods from Greece. Take advantage of our Free International Airmail for orders over $60.00, which seem to get there without any issues.

Feedback from Current iHerb Greek Customers (February 2010 Survey)

Orders via UPS / DHL require the customer to arrange for their own customs clearance as well as having to get a special import license from the Greek "FDA" authority. (based on 1/2 comments)

Orders over 50 euros via Express Delivery will be charged an additional 40% of the actual value of the order itself. (based on 1/2 comments)

For additional information regarding Greek Customs Information, check out the following websites:

Greek Customs

http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/cscodetl?Lang=EL&DesLang=EL&RefNum=GR000102

κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι;; Στη λίστα μας γράφετε για το σύγκαμα βαλσαμέλαιο (σπαθόλαδο). Η κηραλοιφή βαλσάμου είναι το ίδιο πράγμα ή πρεπει να πάρω το βαλσαμέλαιο. Κι αν πρεπει να παρω αυτό πως χρησιμοποιείται; Υποθέτω δεν το βαζω απευθείας στο δέρμα του μωρού ε;; Δυστυχώς η κηραλοιφη χαμομηλιού προληπτικα δεν εσωσε την κατασταση... Το κωλαράκι μας είναι πολύ ευαίσθητο και προσωρινα το χω παστώσει στην sudocrem και πολύ στεναχωριέμαι... [αν και οφείλω να παραδεχτώ πως έσωσε την κατάσταση :-( ]

Για δοκίμασε το ελαιόλαδο+νισεστέ.

Σε ένα άλλο τόπικ γράφουν οτι τους έχει σώσει!

eytyxia 2 φορές πάντως που είχε συγκάει στις αρχές ο μπέμπης μου, με το βαλσαμόλαδο του έφυγε το σύγκαμα μέσα σε ενα 24ωρο.

gNrhp2.png

Rosie φοβερά τα παντοφλάκια!!! :D

Ηθελα να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο άσχετο:

Σήμερα έχουμε ραντεβού με ομοιοπαθητικό!!

(YES!! 0002013F.gif ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!)

Δεν πάει άλλο!!!....

Η μικρή έχει γίνει κινητή φαρμακοβιομηχανία!!!!!!!!!:roll:

Χρειάζεται οπωσδήποτε κάποια ανοσοενίσχυση!!!

Ηθελα να σε ρωτήσω Rosie μου

όταν ήσουν έγκυος

σου είχε δώσει και σε εσένα τίποτα για ανοσοενίσχυση?

(είμαι έγκυος! :wink:)

Συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια μπερδεύτηκα!:roll:

Κάνω αναζήτηση για λάδι καρύδας και εδώ:http://www.iherb.com/Nutiva-Organic-Extra-Virgin-Coconut-Oil-54-oz-1532-g/7311?at=0

το έχει $23.95

δίπλα γράφει Visit manufacturer's web site και εκεί:https://store.nutiva.com/coconut-oil/ το έχει $32.99!

Επειδή μου γυάλισε η τιμή,σε σχέση με του mercola και γράφει επίσης ότι είναι extra virgin organic σκέφτομαι να το προτιμήσω!

Η απορία μου είναι: που οφείλεται αυτή η διαφορά στην τιμή της επίσημης ιστοσελίδας του προϊόντος με αυτή του iherb και αν αυτό είναι ύποπτο για κάποιο λόγο:roll:

(Δεν μου αρέσει να αμφισβητώ τα πάντα αλλά είμαι... new at this οπότε μη με πάρετε με τις ντομάτες!!):mrgreen::mrgreen:

Edit:Τι σημαίνει αυτό??

International Airmail Not Available

Orders up to $80.00, and 3 pounds (1360 grams)

Flat $4.00! Very Reliable, But No Tracking,

Takes 1-4 weeks, 10 days to Europe and Pacific

November Special: Free for orders over $40.00!

Information specific to our customers from Greece:

May 2010 - Please Note: According to the latest feedback from our customers in Greece, orders shipped there by International Airmail take an average of 9 business days to be delivered.

February 5th, 2010: Unfortunately, 50% of orders shipped using DHL or UPS international were returned to us due to customs issues. As a result, we removed these shipping methods from Greece. Take advantage of our Free International Airmail for orders over $60.00, which seem to get there without any issues.

Feedback from Current iHerb Greek Customers (February 2010 Survey)

Orders via UPS / DHL require the customer to arrange for their own customs clearance as well as having to get a special import license from the Greek "FDA" authority. (based on 1/2 comments)

Orders over 50 euros via Express Delivery will be charged an additional 40% of the actual value of the order itself. (based on 1/2 comments)

For additional information regarding Greek Customs Information, check out the following websites:

Greek Customs

http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/cscodetl?Lang=EL&DesLang=EL&RefNum=GR000102

αυτο σημαινει οτι για να ερθει Ελλαδα η παραγγελια σου πρεπει να ζυγιζει 1300 γρμ.Τα μεταφορικα ειναι 4 δολλαρια κι ερχεται με απλο ταχυδρομειο!Τα υπολοιπα δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια!

Τhank you!!!!!!

Mε όλες αυτές τις ευχές σας κορίτσια...

...αυτή τη φορά σίγουρα θα μου πάνε όλα καλά!!! :P

όλα καλά θα πάνε !

μην το σκέφτεσαι καν !!!!!!!!

φιλάκια πολλά

http://www.lifeandlooks.com/pharmacy/

ψάχνω να βρω τον σίδηρο εδώ..

αλλά δεν τα καταφέρνω...

η αλήθεια ούτε πως τον λένε δεν ξέρω... :-(

ελα σε εχω...αν ψαχνεις τον floradix,θα γραψεις floradix liquid iron formula στο search και θα στον βγαλει 250 και 500 ml!!!

eytyxia 2 φορές πάντως που είχε συγκάει στις αρχές ο μπέμπης μου, με το βαλσαμόλαδο του έφυγε το σύγκαμα μέσα σε ενα 24ωρο.

maraki επειδη εχω διαβασει και γω εδω ποσο καλό είναι και θέλω να το αγοράσω το ερώτημα είναι τι απο τα δύο πρέπει να πάρω την κηραλοιφή βαλσάμου ή αυτό που λεει εκχύλισμα βοτάνου (βαλσαμελαιο). Και αν προκειται για το δευτερο πως χρησιμοποιείται;; Απευθειας στο δερμα του μωρου το βάζουμε ή πρεπει να το αναμίξουμε με κάτι;; Αυτα τα δύο που γράφω, την κηραλοιφή και το εκχυλισμα τα χω δει στο ροζμαρινο και δεν ξερω ποιο ειναι αυτό που πρεπει να αγοράσω!

L0Zkp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...