Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

:lol:

Σοφία με τι να πλένω δηλαδή τα βαμβακερά χαλάκια/πατάκια που έχω στα δωμάτια, τα μπάνια και την κουζίνα; Τις σφουγγαρίστρες; Τις κουβερτούλες και τα μαξιλαράκια των γάτων;

(Υοgini νιώθω τύψεις κάποτε αλλά δεν είναι ότι χρησιμοποιώ και καμιά χημικούρα τελειώς στα καημένα τα γατάκια, σωστά; :lol: )

Κρίμα δεν είναι να ξοδεύομαι για να τα πλένω με το Sonnet?

Και δεν είναι μόνο αυτό, το Sonnet δεν κάνει για θερμοκρασίες κάτω των 40 που τα πλένω όλα αυτά.

Και έχω και μια εμμονή να τα πλένω όλα σχεδόν κάθε βδομάδα :roll:

Rosie μου εαν με ρωτάς

εγώ προσωπικά αυτά δεν τα βάζω στο πλυντήριο.....

τα πλένω ξεχωριστά στο χέρι σε μια λεκάνη

με ζεστό νερό και αρκάδι και τρίψιμο με βούρτσα...:roll:

Είναι λιγο μπελάς...

...αλλά να σου πω την μαύρη μου αλήθεια

σιχαίνομαι να τα βάλω μέσα στο πλυντήριο

γιατί μου δίνει την αίσθηση οτι θα λερωθεί το πλυντήριο

με τρίχες του γάτου, χνούδια κλπ :oops::mrgreen:

ΥΓ: Πάντως μεταξύ μας:

χαλάκια μικρά, πατάκια κλπ δεν έχω καθόλου

γιατί μου τη δίνουν στα νεύρα!!! :mrgreen:

Θέλω να είμαι ελέυθερη να σφουγγαρίζω συνέχεια...

Εχω μόνο μια μοκέτα στο δωμάτιο της μικρής την οποία την καθαρίζω με ατμοκαθαριστή

και 2 μεγάλα χαλιά στη σαλονοτραπεζαρία

που επίσης καθαρίζω με ατμοκαθαριστή.

Οπότε δεν έχω να πλύνω όλα αυτά που λες εσύ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα πλένω ξεχωριστά στο χέρι σε μια λεκάνη

με ζεστό νερό και αρκάδι και τρίψιμο με βούρτσα...:roll:

Χα χα, αυτό δεν πρόκειται να το κάνω ΠΟΤΕ!

γιατί μου δίνει την αίσθηση οτι θα λερωθεί το πλυντήριο

με τρίχες του γάτου, χνούδια κλπ :oops::mrgreen:

Εδώ βάζω τις χεσμένες πάνες των παιδιών και αυτά με πείραξαν;

Και εφόσον οι γάτοι είναι μέσα στο σπίτι οι τρίχες τους έτσι κι αλλιώς είναι παντού!

ΥΓ χαλιά και πατάκια δεν έχω γιατί μου τη δίνουν στα νεύρα!

Εχω μόνο μια μοκέτα στο δωμάτιο της μικρής και 2 μεγάλα χαλιά στη σαλονοτραπεζαρία.

Οπότε δεν έχω να πλύνω όλα αυτά που λες εσύ....

Στα δωμάτια έχω ξύλο αλλά μ' αρέσουνε τα χαλάκια που δίνουνε μια αίσθηση ζεστασιάς. Αν δεν μπορούσανε να πλυθούν στο πλυντήριο δεν θα τα είχα καθόλου, τα σιχαίνομαι...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Εδώ βάζω τις χεσμένες πάνες των παιδιών και αυτά με πείραξαν;

Και εφόσον οι γάτοι είναι μέσα στο σπίτι οι τρίχες τους έτσι κι αλλιώς είναι παντού!

Εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοιες πάνες

για ακριβώς αυτό το λόγο! :oops:

Όταν ήταν η μικρή πιο μωρό και είχαμε ατυχήματα κ ξέφευγαν και στα κορμάκια της :roll:

τα έπλενα πρώτα τοπικά λίγο στο χέρι!!! :mrgreen:

Τον γατούλη τον λατρεύω

αλλά σιχαίνομαι τις τρίχες!!!

Γιαυτό τον έχω μόνο στην αυλή και όταν

τον χαιδεύει/ζουλάει η μικρή

της έχω μάθει οτι πρέπει να πλένει αμέσως τα χέρια της!! :mrgreen:

(ολίγον υποχόνδρια ε;; )

soevan07 αν εξαιρέσεις την ευαισθησία που έχεις για το πλύσιμο των χεριών μετά το χαιδολόγημα του γάτου, θα μπορούσα να έχω γράψει εγώ όλα τα υπόλοιπα λεγόμενά σου !!!!!!

:-) :-) :-)

Εχτές έκανα καθαρισμό προσώπου και η αισθητικός μου πρότεινε μια θεραπεία με οξέα φρούτων, πραγματικά έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα σμήγματος.

Εχει κάνει καμιά σας ?

Ποια κοπελιά ήταν που είχε επίσης πρόβλημα σμήγματος?

Διαφημίσεις

yogini soevan σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Soevan οταν λες συνδυασμο συμβατικου και ομοιοπαθητικου ο συμβατικος θαναι ο παλιος σου η θα βρεις καποιον που να συναινει με τον ομοιοπαθητικο?

Οσο για το αλλο που λες, ελα ντε εσεις τι κανετε εδω:D:D:D:D??

Επισης για τα soap nuts σκεφτηκα και εγω αυτο που ειπε η Morchelina και ελεγα τωρα που θα παρω soap nuts να παρω και αυτες τις μπαλες τι λετε?Γιατι το νερο εδω στην περιοχη μου εχει πολλα αλατα.

2xgIp3.png1RTwp3.png

soevan07 αν εξαιρέσεις την ευαισθησία που έχεις για το πλύσιμο των χεριών μετά το χαιδολόγημα του γάτου, θα μπορούσα να έχω γράψει εγώ όλα τα υπόλοιπα λεγόμενά σου !!!!!!

:-) :-) :-)

Το "κόλλημά" μου είναι να μην μου μεταφέρει

τις τρίχες στο σπίτι! :mrgreen:

Tα ρούχα της τα περνάω με την ρολετα-βούρτσα

(μια που έχει κολλητική ταινία επάνω

και αφαιρεί τις τρίχες)

yogini soevan σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Soevan οταν λες συνδυασμο συμβατικου και ομοιοπαθητικου ο συμβατικος θαναι ο παλιος σου η θα βρεις καποιον που να συναινει με τον ομοιοπαθητικο?

Θα κρατήσω τον παλιό μας παιδίατρο γιατί στο είδος του είναι καλός...

και θα συμβουλευτώ κάποιον ομοιοπαθητικό

κυρίως για κάποια προληπτική μέθοδο

όπως πχ ανοσοενίσχυση που προανάφερε κάποια στιγμή η ZIMAROULIS

Επισης για τα soap nuts σκεφτηκα και εγω αυτο που ειπε η Morchelina και ελεγα τωρα που θα παρω soap nuts να παρω και αυτες τις μπαλες τι λετε?Γιατι το νερο εδω στην περιοχη μου εχει πολλα αλατα.

Εαν είναι σκληρό το νερό σας γιατί δεν βάζεις ενα φίλτρο στο βρυσάκι του πλυντηρίου

(είχε ενα τέτοιο το www.ecofamily.gr

και κόστιζε γύρω στα 8 ευρώ

δεν ξέρω εαν το έχει ακόμα)

Εχτές έκανα καθαρισμό προσώπου και η αισθητικός μου πρότεινε μια θεραπεία με οξέα φρούτων, πραγματικά έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα σμήγματος.

Εχει κάνει καμιά σας ?

Μπαμπουρακι,καλημερα!!

Εγω ειχα αναφερει οτι μου δημιουργηθηκε ακμη μετα απο φαρμακα και ευτυχως τωρα εφυγε το μεγαλο προβλημα αλλα εμειναν τα σημαδια της:evil::evil:

Παρολαυτα εχω κανει φυτικο πηλιν σε αισθητικο αλλα δεν ειχα ακμη ποτε,εννοω να με βασανιζει επι μονιμου βασεως οποτε δεν ξερω να σου πω αν θα σε βοηθησει.

Παντως εγω το εκανα για ανανεωση της επιδερμιδας και ναι,τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα..εννοω οτι εμεινα ευχαριστημενη και ανετα θα το ξανακανω για να την ανανεωσω τωρα μετα απο το θεματακι αυτο που προεκυψε!!

Δεν ξερω την μεθοδο που θα χρησιμοποιησει η αισθητικος σου αλλα αυτη που εκανα εγω τσουζει γιατι τριβεται η επιδερμιδα με το φυτικο υλικο οπως οταν κανεις πηλιν για κανενα 20λεπτο και εχει την λογικη του επιφανειακου ξεφλουδισματος.Την κανεις δηλαδη Τεταρτη,το ξεφλουδισμα αρχιζει το Σαββατο και την Κυριακη τελειωνει.Ολες αυτες τις μερες δεν πρεπει να πλυθει το προσωπο με νερο καθολου!!!

Απο την αλλη,αν σου τα εφαρμοσει τα οξεα φρουτα με πινελακι και ειδικο υγρο,κρατωντας χρονο μεχρι να νιωθεις να σε τσουζει τοτε δεν θεωρω οτι θα εχεις ξεφλουδισμα καθολου,μονο τραβηγμα.Αυτο το κανουν και δερματολογοι

Αλλα και παλι δεν ξερω πως θα αντιδρασει η επιδερμιδα σου που ειναι λιπαρη με σμηγμα,γιατι η δικια μου ειναι κανονικη και δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα με σμηγμα.

Χωρις να ειμαι ειδικος αλλα εχοντας κανει τα παραπανω θα ελεγα να την ρωτησεις τα παντα για να εισαι προετοιμασμενη και εννοειται οτι μιας και σε φροντιζει θα μπορει να φανταστει το αποτελεσμα.

Κατα την γνωμη μου δεν εχεις κατι να χασεις!!!

marsolan μου ευχαριστώ,

ακμή δεν έχω, σμήγμα έχω πολύ.

Το κακό είναι πως δεν μπορώ να τσεκάρω τα συστατικά της θεραπείας..

ότι έχω διαβάσει υποτίθεται ότι είναι φυσικά...

αλλά...

εσύ με τα σημάδια ειδες βελτίωση ?

μόνο μια φορά το έκανες ?

marsolan μου ευχαριστώ,

ακμή δεν έχω, σμήγμα έχω πολύ.

Το κακό είναι πως δεν μπορώ να τσεκάρω τα συστατικά της θεραπείας..

ότι έχω διαβάσει υποτίθεται ότι είναι φυσικά...

αλλά...

εσύ με τα σημάδια ειδες βελτίωση ?

μόνο μια φορά το έκανες ?

ναι,μια φορα εκανα το φυτικο και δεν ειχα προβλημα τοτε απλα ηθελα να περιποιηθω λιγο το προσωπο μου σε επαγγελματια(γιατι εγω βαριεμαι λιγο μονη μου) και ομολογω οτι ολα καλα πηγαν.Καλα,μην φανταστεις κατι τρομερο..αλλα για καιρο μετα ηταν πολυ ανανεωμενο το δερμα μου!!Πιο λαμπερο θα ελεγα.

Εκανα και το αλλο σε δερματολογο...ακομη πιο απλο ειναι,και παλι ευχαριστημενη εμεινα.

Τωρα που εχω τα σημαδακια(τα πειραζα βλεπεις,μου την ειχαν σπασει τοσο πολυ) θεωρω οτι θα δω βελτιωση μακροπροθεσμα σιγουρα!!!

Διαφημίσεις

ναι,μια φορα εκανα το φυτικο και δεν ειχα προβλημα τοτε απλα ηθελα να περιποιηθω λιγο το προσωπο μου σε επαγγελματια(γιατι εγω βαριεμαι λιγο μονη μου) και ομολογω οτι ολα καλα πηγαν.Καλα,μην φανταστεις κατι τρομερο..αλλα για καιρο μετα ηταν πολυ ανανεωμενο το δερμα μου!!Πιο λαμπερο θα ελεγα.

Εκανα και το αλλο σε δερματολογο...ακομη πιο απλο ειναι,και παλι ευχαριστημενη εμεινα.

Τωρα που εχω τα σημαδακια(τα πειραζα βλεπεις,μου την ειχαν σπασει τοσο πολυ) θεωρω οτι θα δω βελτιωση μακροπροθεσμα σιγουρα!!!

νομίζω θα το αποφασίσω,

άντε να λάμψω και εγώ λίγο !!!

:-)

ευχαριστώ πολύ !

To σκέφτηκα κι αυτό....

Οπως είχα σκεφτεί επίσης μήπως θα ήταν καλύτερα την σόδα να την έβαζα κατευθείαν μέσα στο κάδο

και στη θήκη του απορρυπαντικού να έβαζα μόνο ξύδι

για να μαλακώνει ακόμα περισσότερο το νερό που θα πλένει τα ρουχα

Φυσικά και στη θήκη του μαλακτικού.

Πως το βλέπεις αυτό Morchelina;;

Τώρα μπερδεύτηκα. Τη σόδα τη βάζεις μαζί με το ξύδι στο τελος για μαλακτικό; Γιατί αν τη βάλεις από την αρχή της πλύσης με τα νατς όπου και να μπει διαλύεται και κάνει την ίδια δουλειά.

Πάντως ότι πλένεται στους 60οC αποστειρώνετα σε μεγάλο βαθμό. Εγώ γιαυτό τα λευκά, σεντόνια, κλπ τα πλένω πάντα στους 60.

Μπαμπουράκι και marsolan

οι αισθητικοί σας χρησιμοποιούν βιολογικά καλλυντικά;

H δικιά μου είναι τίγκα στη χημικούρα

και θέλω να την αλλάξω!!! :evil:

Πλέον πηγαίνω σε αυτή μόνο για αποτρίχωση με κερί.:?

Καθαρισμό και περιποίηση προσώπου ΓΙΟΚ !!

Ο,τι κάνω μόνη μου.....κι όποτε το θυμηθώ!....:oops:

Μπαμπουράκι και marsolan

οι αισθητικοί σας χρησιμοποιούν βιολογικά καλλυντικά;

H δικιά μου είναι τίγκα στη χημικούρα

και θέλω να την αλλάξω!!! :evil:

Πλέον πηγαίνω σε αυτή μόνο για αποτρίχωση με κερί.:?

Καθαρισμό και περιποίηση προσώπου ΓΙΟΚ !!

Ο,τι κάνω μόνη μου.....κι όποτε το θυμηθώ!....:oops:

δεν νομίζω να υπάρχουν ειδικά βιολογικά για οξέα φρούτων..

ο μόνος λόγος που το σκεφτομαι είναι γιατί υποτίθεται απο την φύση τους

είναι φυσικά..

αν δεν έχεις πρόβλημα συγκεκριμένο πραγματικά δεν βλεπω τον λογο

να τρέχεις συνέχεια.

Εγώ εχτές απογοητεύτηκα πολύ..

είμαι χάλιαααααα

:-(

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια κι εμένα τα σαπουνοκάρπια μια χαρά μου τα καθαρίζουν τα ρούχα. Έχουμε σκληρό νερό στο Ηράκλειο και γεμάτο άλατα, αλλά τα ρούχα δεν τα βάζω πολύ λερωμένα (από την άποψη της σκόνης-βρωμιάς, γιατί από λαδιές άλλο τίποτα) και στους "δύσκολους λεκέδες" βάζω το υγρό για λεκέδες που έχει το ecofamily. Το παράπονό μου είναι η μυρωδιά βρε παιδιά... οκ, οκ έχω εμπεδώσει το μάθημα ότι "ό,τι μυρίζει είναι χημικό", αλλά θα εξομολγηθώ την αμαρτία μου...μου λείπει η suplinίλα!!! Έχει βρει καμιά κάποιο νοικοκυροσόφι έστω για λίγη μυρωδιά; τη λίγη, την ελάχιστη, πιο λίγη κι από λίγη που λέει κι ο γαργαληστής!!! Βάζω εκείνο το αιθέριο έλαιο λεβάντας πάλι από το ecofamily, αλλά μόλις στεγνώσουν...τζίφος!

Εχει κάνει καμιά σας ?

Μπαμπουρακι έχω κάνει πολλές θεραπειες με οξέα φρούτων και δεν είδα κανένα αποτέλεσμα σημαντικό.....δε γνωρίζω πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημά σου, εγώ προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα απλα δεν έχω και την τέλεια επιδερμίδα, λίγο σμήγμα και ανοιχτοί πόροι.....προσωρινα θα έλεγα οτι ψιλοέφτιαχνε το δέρμα αλλά μετά πάλι τα ίδια:( και αποφάσισα να μην ξανακάνω.

gNrhp2.png

μη λέω ψέματα..

απογοητεύτηκα τοσο πολύ

που και λίγη χλωρίνη θα την δεχόμουν που λέει ο λόγος !!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

είναι αυτό που λέγαν τα κορίτσια πιο πάνω..

το να ψωνίζεις απο βιολογική αγορά δεν σημαίνει

ότι κλείνεις τα μάτια σε οτιδήποτε άλλο γύρω σου.

Ο καθένας ενσωματώνει τις ανάγκες του στην δική του πραγματικότητα.

Δεν κάθομαι να ψάξω τα πάντα αναλυτικά..

δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε το κουράγιο..

έτσι εκμεταλεύομαι εσάς !!!!!!! :-)

και σε ότι μπορώ ακολουθώ..

τώρα τελευταία που μου έχει κολλήσει να αφήσω τα μαλλιά μου

άβαφτα μήνες για να συνεχίσω με την χέννα μια που μόνο κόκκινα

τα βάφω έτσι ή αλλιώς..

εκεί να δεις ομορφιές αν τελικά το αποφασίσω !!!!!!!!!! :-) :-)

Μπαμπουρακι έχω κάνει πολλές θεραπειες με οξέα φρούτων και δεν είδα κανένα αποτέλεσμα σημαντικό.....δε γνωρίζω πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημά σου, εγώ προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα απλα δεν έχω και την τέλεια επιδερμίδα, λίγο σμήγμα και ανοιχτοί πόροι.....προσωρινα θα έλεγα οτι ψιλοέφτιαχνε το δέρμα αλλά μετά πάλι τα ίδια:( και αποφάσισα να μην ξανακάνω.

για αυτό δυστυχώς είμαι προετοιμασμένη..

γενικά χρειάζεται περιποίηση..

δεν κάνουν θαύματα οι θεραπείες..

αν το αφήσεις..

εγώ με μεγάλο πρόβλημα σμήγματος είχα να κάνω καθαρισμό

1,5 χρόνο..

που υποτίθεται θα έπρεπε κάθε 2 μήνες..

ε δέρμα είναι..

ήρθε και πετσίκαρε !!!!!!!!!! :-)

αν δεν ήταν τόσο ακριβό θα το είχα αποφασίσει ήδη..

επίσης maraki76 μου να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερο το πρόβλημα

τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ευχαριστώ για την απάντηση όπως και να έχει !

επίσης maraki76 μου να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερο το πρόβλημα

τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ευχαριστώ για την απάντηση όπως και να έχει !

:lol::lol::lol:

gNrhp2.png

οξέα φρούτων έκανα παλιά για τα σημάδια της ακμής....δεν νομίζω ότι έκαναν δουλειά...απλά σου κάνει μια μικρή ανανέωση στο δέρμα...τσούζει όμως...τώρα για το αν είναι βιολογικά σιγά μια φορά το χρόνο κάνεις και το αφήνεις στο δέρμα για 2 λεπτά οπότε δεν θεωρώ οτι παθαίνεις κάτι.

Καθαρισμό δεν ξαναέκανα ποτέ στη ζωή μου γιατί γέμισα ουλές και ακμή :(

Μόνο με την ομοιοπαθητική σώθηκα με την παλιοακμή.

Εαν είναι σκληρό το νερό σας γιατί δεν βάζεις ενα φίλτρο στο βρυσάκι του πλυντηρίου

(είχε ενα τέτοιο το www.ecofamily.gr

και κόστιζε γύρω στα 8 ευρώ

δεν ξέρω εαν το έχει ακόμα)

Το σκεφτομαι οπως επισης σκεφτομαι να βαλω και φιλτρο στη βρυση γιατι εχουμε πολλα αλατα αλλα ακομα ψαχνω, εχετε βαλει στη λιστα μηπως και δεν τοχω προσεξει?:oops:

2xgIp3.png1RTwp3.png

Τώρα μπερδεύτηκα. Τη σόδα τη βάζεις μαζί με το ξύδι στο τελος για μαλακτικό; Γιατί αν τη βάλεις από την αρχή της πλύσης με τα νατς όπου και να μπει διαλύεται και κάνει την ίδια δουλειά.

Πάντως ότι πλένεται στους 60οC αποστειρώνετα σε μεγάλο βαθμό. Εγώ γιαυτό τα λευκά, σεντόνια, κλπ τα πλένω πάντα στους 60.

Tην σόδα την βάζω στη θήκη του απορρυπαντικού

όπως θα έβαζα ένα λευκαντικό

Το ξύδι το βάζω μόνο στη θηκη του μαλακτικού

(για το ξεβγαλμα δηλαδή)

βρε κορίτσια κι εμένα τα σαπουνοκάρπια μια χαρά μου τα καθαρίζουν τα ρούχα. Έχουμε σκληρό νερό στο Ηράκλειο και γεμάτο άλατα, αλλά τα ρούχα δεν τα βάζω πολύ λερωμένα (από την άποψη της σκόνης-βρωμιάς, γιατί από λαδιές άλλο τίποτα) και στους "δύσκολους λεκέδες" βάζω το υγρό για λεκέδες που έχει το ecofamily.

Eιλικρινά έχω κομπλάρει με αυτό το θέμα....

....αφού ξεψαχνίζω τα ρούχα μου λέγοντας:

πλύθηκαν ή δεν πλύθηκαν ???? :roll: :roll:

Και καταλήγω στο ίδιο που έλεγα πάντοτε: πλύθηκαν!!!!

Ισως να είναι αυτό που λέει η Rosie

οτι ίσως να φταίει το πλυντήριο ή

πολύ πιθανό και το πρόγραμμα που επιλέγουμε!

(ανεξάρτητα και απο τη θερμοκρασία)!

Το παράπονό μου είναι η μυρωδιά βρε παιδιά... οκ, οκ έχω εμπεδώσει το μάθημα ότι "ό,τι μυρίζει είναι χημικό", αλλά θα εξομολγηθώ την αμαρτία μου...μου λείπει η suplinίλα!!! Έχει βρει καμιά κάποιο νοικοκυροσόφι έστω για λίγη μυρωδιά; τη λίγη, την ελάχιστη, πιο λίγη κι από λίγη που λέει κι ο γαργαληστής!!! Βάζω εκείνο το αιθέριο έλαιο λεβάντας πάλι από το ecofamily, αλλά μόλις στεγνώσουν...τζίφος!

Ολα σε αυτή τη ζωή έχουν το τίμημά τους! :mrgreen:

Βρες μια άλλη λύση

γιατί δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα άλλο !....:(

πχ βάλε στη ντουλάπα σου φυσικά αποξηραμένα αρωματικά λουλούδια.....

ή ρίξε σε ένα βαμβάκι λίγο αιθέριο έλαιο και κρέμασέ το κάπου στη ντουλάπα σου. ;)

Εγώ είχα ρίξει λιγο αιθέριο έλαιο λεβάντας σε μια ακρούλα στη μοκέτα της μικρής (στο δωμάτιό της)

και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μύριζε και για πόσο καιρό!!!

Mε βαμβακερά πλενόμενα: http://www.babykind.co.uk/wipes.htm#washablewipes

Εγώ μωρομάντηλα χρησιμοποιούσα μόνο έξω. Στο σπίτι τα πολλά τα καθάριζα με λίγο χαρτί και πάντα πλύσιμο σε κάθε αλλαγή πάνας.

κι εγώ μωρομάντηλα χρησιμοποιούσα μόνο όταν είμασταν έξω αλλά τώρα βρήκα στα Σ/Μ τα babycare νομίζω που είναι χωρίς parabens κτλ οπότε παίρνω αυτά και τα έχω για να βγάζω τα κακά και μετά φυσικά τον πλένω...πιο πολύ για να μην έρχομαι εγω σε επαφή :)

Eγώ χρησιμοποιώ αυτά τα μωρομάντηλα

απο το www.babykind.co.uk

Disposable herbal wipes

jacksonreeceherbalbabywipes.jpg

και μετά ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ξέπλυμα με σκέτο τρεχούμενο νεράκι!!

Να μην μένει η μωρομαντηλίλα

όσο βιολογικά κι εαν είναι!

ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις.

sq3Zp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...