Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρησιμοποιω κι εγω τα soap nuts και μπαλες πλυσιματος

θα ηθελα να μου προτεινετε κατι για αρωμα για τα δικα μας ρουχα αλλα και για του μωρου που περιμενουμε

εχω δοκιμασει τη λεβαντα και το κιτρο αλλα

1. δε μου αρεσε πολυ η μυρωδια

2. μερικες φορες δε μυριζουν

3. βγαινουν αναλογικα ακριβα

πηρα για μας πριν λιγες μερες ενα σουπλιν που γραφει υποαλλεργικο αλλα δεν διαβασα τα συστατικα αναλυτικα

υποθετω οτι σιγουρα δεν ειναι καλα

το εβαλα 2 φορες και μυριζει τελεια ρε γμτ αλλα ξερω οτι χαλαω το ολο βιολογικο του πραγματος

τι να κανω;

περιμενω προτασεις για αρωματα μπουγαδας

α) για μας

β) για το μπεμπε

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Χρησιμοποιείται άνετα και στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό, ρώτησε οποιοδήποτε ομοιοπαθητικό αν θες (η γυναικολόγος μου είναι ομοιοπαθητικός και χρησιμοποίησα εχινάκεια κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό πολλές φορές, πχ σε ίωση, ουρολοίμωξη μέχρι και σε απόστημα δοντιού!).

Υπάρχει και εχινάκεια για παιδάκια η οποία είναι διαλυμένη σε γλυκερίνη αντί σε αλκοόλ. Τελευταία πήρα μια για το γιο μου της Power Health από ένα κλασικό φαρμακείο.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Η "δική μου" echinacea που αναγράφει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απο εγκύους είναι της εταιρίας Quest...βασικά όχι ότι προτιμώ συγκεκριμένη εταιρία ..απλα αυτή είχε το φαρμακείο αυτή έτυχε να πάρω

Rossie μιας που έχεις διδακτορικό επί του θέματος έχεις δοκιμάσει το D-Mannose που βοηθά στις ουρολοιμώξεις?

Επίσης θα παραγγείλω το Krill Oil από το site του merkola και αναρωτιέμαι (μίας και δεν παραγγέλνω συχνά από εξωτερικό) αν υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με τελωνείο

Και επίσης ο λογαριασμος τραπεζης που αντιστοιχει η πιστωτικη που θα χρησιμοποιησω δεν ειναι δολαρίακος, να υποθεσω ότι αυτόματα γινεται η μετατροπη και χρεωση σε ευρω με μια μικρη επιβάρυνση?

θα ηθελα να μου προτεινετε κατι για αρωμα για τα δικα μας ρουχα αλλα και για του μωρου που περιμενουμε

πήρα για μας πριν λίγες μέρες ενα σουπλιν που γραφει υποαλλεργικο αλλα δεν διαβασα τα συστατικα αναλυτικα

το εβαλα 2 φορες και μυριζει τελεια ρε γμτ αλλα ξερω οτι χαλαω το ολο βιολογικο του πραγματος

τι να κανω;

α) για μας

β) για το μπεμπε

Ισως να σε άγχωνα λέγοντάς σου οτι

αυτά τα ωραία αρώματα

είναι επικίνδυνα

γιατί είναι χημικά και φουλ καρκινογόνα !!!....

Δοκίμασε να βάλεις στη θέση του μαλακτικού

λίγες σταγόνες αιθ.έλαιων

αλλά μην περιμένεις και πολλά

γιατί μόλις στεγνώνουν τα ρούχα

φεύγει το άρωμα!

(Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε ΟΛΑ....:-(:(

...εγώ προσωπικά μπροστά στο "βωμό"της υγεία μας

θυσιάζω το άρωμα

που τόσο μου αρέσει!!!.........:eek:)

πηρα για μας πριν λιγες μερες ενα σουπλιν που γραφει υποαλλεργικο αλλα δεν διαβασα τα συστατικα αναλυτικα

τι να κανω;

α) για μας

β) για το μπεμπε

Σίγουρα δεν είναι καλά όπως λες και μόνη σου:wink:

Θα σου πω το εξής όταν χρησιμοποιούσα συμβατικά απορρυπαντικά και μαλακτικά για κάποιο λόγο που δεν ανακάλυψα ποτέ τα ρούχα ειδικά του συζύγου είχαν μία περίεργη μυρωδιά κάτι σαν κλεισούρα δεν μπορώ να στο περιγράψω. Τα έπλυνα όλα από την αρχή καθάρισα συρτάρια έβαλα αρωματικά έκανα ότι μπορούσα να σκεφτώ, η μυρωδιά αυτή δεν έφυγε πότε. Επίσης με τα συμβατικά δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένη δηλαδή η μυρωδιά από τον ιδρώτα στις μασχάλες, σορυ κορίτσια, παρέμενε ελαφρά, οι γιακάδες δεν καθάριζαν. Χρησιμοποιούσα διάφορα υγρά για τοπικό καθάρισμα πριν τα βάλω στο πλυντήριο αλλά τίποτα. Κατέληξα ότι μάλλον φταίει το πλυντήριό μου. Το άρωμα από τα διάφορα μαλακτικά που χρησιμοποιούσα δεν έμενε ποτέ στα ρούχα

Το γύρισα λοιπον στα οικολογικά, δεν πλένω με καρπούς γιατί βαριέμαι:oops: αλλά με υγρό της sonett ή την σκόνη της sonett και μαλακτικό της ecover

Έχω ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με πριν και ξέρω ότι δεν επιβαρύνω την υγεία της οικογένειάς μου. Χαλάρωσε λοιπόν, αρκεί να είναι καθαρά του ρουχαλάκια μας και δεν πειράζει βρε παιδάκι μου αν δεν μυρίζουν λεβάντα

Είναι το ίδιο με τα αποσμητικά

Με το noxzema σαφώς ποτέ δεν μύριζε ο ιδρώτας μου και ούτε ιδρωνα ποτέ, το οποίο δεν είναι καλό

Τώρα με αυτά που χρησιμοποιώ σαφώς και μυρίζει και ιδρώνω πολύ. Απλά πλένομαι πιο συχνά και παρηγοριέμαι ξέροντας το καλό που κάνω στην υγεία μου

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω θα δοκιμασω

και το ξερω οτι ειναι οπως τα λες, απλα καποια στιγμη μετα απο μηνες χρησης μου την εδωσε

βασικα δεν ειμαι και πολυ των αρωματων αλλα εστω μια μικρη μυρωδια τη θελω

Z57wp3.png dQOzp3.png

Χρησιμοποιείται άνετα και στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό, ρώτησε οποιοδήποτε ομοιοπαθητικό αν θες (η γυναικολόγος μου είναι ομοιοπαθητικός και χρησιμοποιήσα εχινάκεια κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό πολλές φορές, πχ σε ίωση, ουρολοίμωξη μέχρι και σε απόστημα δοντιού!).

Υπάρχει και εχινάκεια για παιδάκια η οποία είναι διαλυμένη σε γλυκερίνη αντί σε αλκοόλ. Τελευταία πήρα μια για το γιο μου της Power Health από ένα κλασικό φαρμακείο.

Rosie ποια έχεις πάρει γαι το μικρό; power health βρήκα τρία διαφορετικά, και η γιατρός σου ποιο σου είχε προτείνει.

Έκανα χοριακή και είναι θετικό, χαμηλή ακόμα βέβαια, αλλά ελπίζω όλα καλά. Επειδή χειμώνας έρχεται τουλάχιστον να καταπολεμώ με εχινάτσια τα κρυολογήματα.

dBPlp3.png MDOFp3.png

Μμμμμ....πολύ ενδιαφέρον!

Πόσο να κάνει άραγε ??....

Το βρήκα και στο Γερμανικό site (σε ευρώ)

http://www.thebodyshop.de/haarpflege/shampoo/buriti-baby-shampoo.aspx

εκεί το έχουν 10 ευρώ και είναι λέει 250 ml

Όταν περάσω απο τα body shop του Πειραιά

θα πάω να το δω κι απο κοντά

για να σας πω ελληνική τιμή...

Λοιπόν.....το "Burity baby shampoo"

στο ελληνικό body shop (του Πειραιά που πήγα εγώ)

το έχουν 10,50 ευρώ τα 250 ml

Ψιλοακριβούτσικο θα έλεγα....:?

να πω για το iherb...ελαβα στην τελευταια παραγγελια το black soap του Dr.Woods.επειδη κατα την μεταφορα εσπασε το πλαστικο καπακι του μπουκαλιου(φανταστειτε πως τα πετανε),ειχε χυθει καμια 100 μλ υγρο.Εστειλα mail πιο πολυ για ενημερωση και...μου επεστρεψαν το ποσο 6,72 δολλαρια πιστωνοντας την καρτα μου!!!!!!Σε χρονο dt....Eπαγγελματιες!!!!!!!

Τον ιδιο επαγγελματισμο κι απο το organicbodyshop,με τα pure nuff stuff.Μου εστειλαν αρχικα μαλακτικη που εληγε μια μερα μετα που εφυγε η παραγγελια κι οταν το ανεφερα μου εστειλαν καινουργια!!!!!!!

Διαφημίσεις

Rosie ποια έχεις πάρει γαι το μικρό; power health βρήκα τρία διαφορετικά, και η γιατρός σου ποιο σου είχε προτείνει.

Αχ συγνώμη, η εχινάκεια που πήρα για τον μικρό είναι της Ηealth Aid και όχι της Power Health :oops:

Έχει μέσα και βιταμίνη C από acerola cherries και η γεύση της είναι πολύ ωραία, ευτυχώς αρέσει και στον μικρό!

Ακολουθώ τις οδηγίες πάνω στο μπουκαλάκι, απλά σπάω τη δόση στα δύο, πρωί-βράδυ.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Ισως να σε άγχωνα λέγοντάς σου οτι

αυτά τα ωραία αρώματα

είναι επικίνδυνα

γιατί είναι χημικά και φουλ καρκινογόνα !!!....

Tα πεθερικά μου έχουνε μαγαζί με ηλεκτρικά είδη και μου έλεγε η πεθερά μου ότι ρώτησε κάποτε μια εκπρόσωπο της Skip (χημικός η κοπέλα) για τα μαλακτικά ρούχων (συγκεκριμένα τη ρώτησε τι ποσότητα να βάζει για να μυρίζουν τα ρούχα της τόσο πολύ όσα τα ρούχα της γειτόνισσας που τ' απλώνει στο απέναντι μπαλκόνι :roll:) και αυτή της είπε εμπιστευτικά να μην τα χρησιμοποιεί καθόλου γιατί είναι όλο επικινδύνα χημικά!!!

(Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε ΟΛΑ....:-(:(

...εγώ προσωπικά μπροστά στο "βωμό"της υγεία μας

θυσιάζω το άρωμα

που τόσο μου αρέσει!!!.........:eek:)

Ξέχασα να σας πω ότι βρήκα κάτι ν' αντικαταστήσω το Vanish στο πλυντήριο, που το έβαζα αν θυμάστε κατευθείαν στον κάδο χωρίς να κάνω τοπικό καθάρισμα γιατί βαριέμαι τη διαδικασία!

Είναι αυτό Imsevimse Gall soap.

Δεν γνωρίζω από πού μπορείτε να το πάρετε online, το πήρα από μια φίλη μου που έχει μαγαζί με βιολογικά στην Ηλιούπολη (7 Ευρώ).

Η "δική μου" echinacea που αναγράφει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απο εγκύους είναι της εταιρίας Quest...βασικά όχι ότι προτιμώ συγκεκριμένη εταιρία ..απλα αυτή είχε το φαρμακείο αυτή έτυχε να πάρω

Aυτό λένε όλα τα φυσικά σκευάσματα, μην ανησυχείς, είναι για να καλυφθούνε σε περίπτωση δικαστικής αγωγής.

Rossie μιας που έχεις διδακτορικό επί του θέματος έχεις δοκιμάσει το D-Mannose που βοηθά στις ουρολοιμώξεις?

Εγώ έπαιρνα κάψουλες cranberry, αν και το D-Mannose πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικό απ' όσα διάβασα.

Επίσης θα παραγγείλω το Krill Oil από το site του merkola και αναρωτιέμαι (μίας και δεν παραγγέλνω συχνά από εξωτερικό) αν υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με τελωνείο

Δεν νομίζω, εκτός και αν κάνεις πολύ μεγάλη παραγγελία (τελευταία παρήγγειλα 6 μπουκαλάκια για τον μικρό και ένα μπουκάλι με πολυβιταμίνες για τον άντρα μου και δεν είχα πρόβλημα)

Και επίσης ο λογαριασμος τραπεζης που αντιστοιχει η πιστωτικη που θα χρησιμοποιησω δεν ειναι δολαρίακος, να υποθεσω ότι αυτόματα γινεται η μετατροπη και χρεωση σε ευρω με μια μικρη επιβάρυνση?

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει επιβάρυνση στις μετατροπές συναλλάγματος, δεν το έψαξα ποτέ.

Rosie,

λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ:

έχω φάει κόλλημα...:?

Τώρα είδα οτι ο Βόρακας που πήρα απο τον Καλογερόπουλο

γράφει στην σακούλα του "Βόρακας Δεκαυδρικός"

Υπάρχουν πολλών ειδών "Βόρακες" ??......:confused:

Μήπως δεν πήρα τον σωστό???...

Tι είναι αυτό το "Δεκαυδρικός" ?.....

Πρέπει να είναι εντάξει, δες εδώ:

http://www.worldlingo.com/ma/enwiki/el/Borax

Ο όρος βόρακας χρησιμοποιείται για διάφορες στενά συνδεδεμένα μεταλλεύματα ή χημικές ενώσεις που διαφέρουν στο τους ύδωρ κρυστάλλου το περιεχόμενο, αλλά συνήθως αναφέρεται decahydrate. Ο εμπορικά πωλημένος βόρακας είναι συνήθως μερικώς αφυδατωμένος.

Διαφημίσεις

Με το καλό!! :-P

(off topic) Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και όλες οι μανούλες να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!:):wink:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/TnbEp3.png[/IMG][/URL]
[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/nZOup3.png[/IMG][/URL]

κοριτσια εχει δοκιμασει καμια να βαλει σε μια ρολετα το ξυδακι με τα αιθερια ελαια και να το τοποθετησει μεσα στον καδο? η μυρωδια της λεβαντας (που χρησιμοποιω εγω) οχι απλα μενει αλλα και μετα, που στεγνωνει το ρουχο, μυριζει υπεροχα. Το δοκιμασα οταν καταλαβα οτι το ελαιο εμενε στην πλαστικη θηκη του μαλακτικου και μυριζε η θηκη του πλυντηριου μου και οχι τα ρουχα. Καντε ενα τεστακι, εγω παντως ετσι κανω και τα ρουχαλακια της μικρης μου μοσχοβολανε λεβαντα...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

εγω κανω αγορες με προπληρωμενη καρτα που την γεμιζω με ευρω εννοειται. δεν επιβαρυνομαι καθολου για τις μετατροπες!!!!!!!

κοριτσια εχει δοκιμασει καμια να βαλει σε μια ρολετα το ξυδακι με τα αιθερια ελαια και να το τοποθετησει μεσα στον καδο? η μυρωδια της λεβαντας (που χρησιμοποιω εγω) οχι απλα μενει αλλα και μετα, που στεγνωνει το ρουχο, μυριζει υπεροχα. Το δοκιμασα οταν καταλαβα οτι το ελαιο εμενε στην πλαστικη θηκη του μαλακτικου και μυριζε η θηκη του πλυντηριου μου και οχι τα ρουχα. Καντε ενα τεστακι, εγω παντως ετσι κανω και τα ρουχαλακια της μικρης μου μοσχοβολανε λεβαντα...

τι εννοεις ρολετα και το ξυδι που το βαζεις; εννοεις λευκο;

με σωζεις γιατι εχω 'κυλισει' στα χημικα

Z57wp3.png dQOzp3.png

Ευχαριστώ πολύ,δεν το είχα σκεφτεί!Και εμένα μυρίζει μόνο η θήκη του μαλακτικού!!

http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=1052&cat=89

rosie αυτό πήρες για τον μικρό; για σένα τότε που ήσουν έγκυοσ της σου έδωσε η γιατρός σου.

Αυτή πρέπει να είναι μόνο που η δική μας έχει πράσινο αυτοκόλλητο...

Η γυναικολόγος μου ποτέ δεν μου πρότεινε συγκεκριμένη μάρκα ενιχάκειας, δεν νομίζω να έχει σημασία.

Συνήθως παίρνω ό,τι βρίσκω στο φαρμακείο, πχ της Apivita, της Health Aid κτλ.

Τελευταία στην εγκυμοσύνη χρησιμοποιούσα μια βιολογική χειροποιήτη που πήρα από εδώ (έχει και για παιδάκια, η GLYCERINE ECHINACEA):

http://www.wildrootbotanicals.com/html/tinctures_stan.html

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...