Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Για φυσικα αποσμητικα εγω ειχα παρει αυτα:

https://theallnaturalface.com/gto/store/epp_listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=70

ειμαι γενικα ευχαριστημενη και απο αποψη καλυψης και απο αποψη μυρωδιας και απο την εκτελεση της παραγγελιας. Εχω παρει και Sante υγρο αποσμητικο (απο βιολογικαδικα ή απο το bce) και παλι ημουν ευχαριστημενη.Προτιμω παντως τα πρωτα..μου φαινονται πιο φυσικα..

Για τα aubrey organics που αναφερετε...εγω γενικα απογοητευτικα πααααααααρα πολυ...το χειροτερο προιον που εχω παρει ως τωρα...οχι σαμπουαν, αλλα αυτα:

http://www.bce-europe.com/en/Face-Care/Moisturizers/Normal-Combination/Aubrey-Organics-Green-Tea-Ginkgo-Moisturizer-118-ml.html

http://www.bce-europe.com/en/Face-Care/Facial-Cleansers/Cleansers-Normal-Combo/Aubrey-Organics-Blue-Green-Algae-with-Grape-Seed-Extract-Facial-Cleansing-Lotion-118-ml.html

http://www.bce-europe.com/en/Face-Care/Facial-Toners/Aubrey-Organics-Blue-Green-Algae-with-Grape-Seed-Extract-Facial-Toner-237-ml.html

νομιζω οτι δεν ταιριαζαν με την επιδερμιδα μου αλλα και οτι κυριως σαν προιον γενικα ειναι πολυ καπως :? ...τι να πω...και εχει παρα πολυ καλη φημη..

Παντως εγω ως τωρα ειμαι αφανταστα ευχαριστημενη με ολα οσα εχω αγορασει απο το Neal's Yard Remedies...απιστευτα ποιοτικα προιοντα...Α..και για τα μαλλια παρα πολυ καλα σαμπουαν ειναι τα Sante

http://www.bce-europe.com/en/Hair-Care/Shampoos/Sante-Hair-Shampoo-Henna-Volume-200-ml.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια εβδομάδα περίπου! Αλλά κάνε την παραγγελία από το τηλέφωνο καλύτερα..

27/08 την έκανα και περιμένω.... μέσω ιντερνετ την έκανα και μου απάντησαν σε κάτι απορίες μου....

άρα όπου να ναι θα παραλάβω κι εγώ...........

Για φυσικα αποσμητικα εγω ειχα παρει αυτα:

https://theallnaturalface.com/gto/store/epp_listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=70

ειμαι γενικα ευχαριστημενη και απο αποψη καλυψης και απο αποψη μυρωδιας και απο την εκτελεση της παραγγελιας. Εχω παρει και Sante υγρο αποσμητικο (απο βιολογικαδικα ή απο το bce) και παλι ημουν ευχαριστημενη.Προτιμω παντως τα πρωτα..μου φαινονται πιο φυσικα..

Για τα aubrey organics που αναφερετε...εγω γενικα απογοητευτικα πααααααααρα πολυ...το χειροτερο προιον που εχω παρει ως τωρα...οχι σαμπουαν, αλλα αυτα:

http://www.bce-europe.com/en/Face-Care/Moisturizers/Normal-Combination/Aubrey-Organics-Green-Tea-Ginkgo-Moisturizer-118-ml.html

http://www.bce-europe.com/en/Face-Care/Facial-Cleansers/Cleansers-Normal-Combo/Aubrey-Organics-Blue-Green-Algae-with-Grape-Seed-Extract-Facial-Cleansing-Lotion-118-ml.html

http://www.bce-europe.com/en/Face-Care/Facial-Toners/Aubrey-Organics-Blue-Green-Algae-with-Grape-Seed-Extract-Facial-Toner-237-ml.html

νομιζω οτι δεν ταιριαζαν με την επιδερμιδα μου αλλα και οτι κυριως σαν προιον γενικα ειναι πολυ καπως :? ...τι να πω...και εχει παρα πολυ καλη φημη..

Παντως εγω ως τωρα ειμαι αφανταστα ευχαριστημενη με ολα οσα εχω αγορασει απο το Neal's Yard Remedies...απιστευτα ποιοτικα προιοντα...Α..και για τα μαλλια παρα πολυ καλα σαμπουαν ειναι τα Sante

http://www.bce-europe.com/en/Hair-Care/Shampoos/Sante-Hair-Shampoo-Henna-Volume-200-ml.html

Αυτή την κρέμα την πήρα και εγώ

Αδιάφορη μου φάνηκε, περιμένω να τελειώσει να πάρω neal yard

http://www.bce-europe.com/en/Face-Ca...er-118-ml.html

FXWyp3.png

bounitsa ίσως να είναι και θέμα καταστήματος ελτα, εμένα π.χ. και απο iherb και απο babykind μου τα έφεραν σπίτι, μάλιστα 1 εβδομάδα ακριβώς μετά την παργγελία.

μωρέ αγχώνομαι γιατί θέλω πριν γεννήσω να έχω παραλάβει από όπου έχω κάνει παραγγελία (rosmarino, babykind, nursing-bra shop (άσχετο))....

γιατί μείνανε 16 και σήμερα!!!!!!!!!!!

μη τρέχω μετά στα ελτα για τα πακέτα.....

Αυτή την κρέμα την πήρα και εγώ

Αδιάφορη μου φάνηκε, περιμένω να τελειώσει να πάρω neal yard

http://www.bce-europe.com/en/Face-Ca...er-118-ml.html

zimaroulis δεν ηταν απλα αδιαφορη....η υφη της ηταν καπως ....τι να πω...σαν λασπη ειναι...και απιστευτα λιπαρη φαινεται...και γενικα δεν σου κανει καθολου καρδια να την χρησιμοποιησεις:cool:...και εγω θα την τελειωσω...αναγκαστικα ομως..και μετα θα παρω σιγουρα και για το προσωπο neal's yard...πηρα για το σωμα την τριανταφυλλο και μια αλλη για τα ποδια καταπραυντικη και ηταν φανταστικες...και σαμπουαν πηρα, τελειο ηταν...αλλα πανακριβο βρε παιδι μου:cool:

Διαφημίσεις

Επίσης αποφάσισα να πάρω βιολογική βαφή για τα μαλλιά και θα πάρω τις color erbe http://www.bionews.gr/bionews/051/ramnus.htm

Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα καμιά άλλη βιολογική βαφή να μου πει εντυπώσεις?

Αμ μπράβο,γιατί σιγά-σιγά

πέρνουμε κι εμείς σειρά στις βιολογικές βαφές μαλλιών!! :mrgreen:

Πες μας οπωσδήποτε εντυπώσεις!!!!!

Εγώ βάφω τα μαλλιά μου εδώ και 2 χρόνια με χέννα που είναι φυτικό-φυσικό προϊόν και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Καλύπτει τα λευκά (που έχω) με τη διαφορά ότι οι τούφες με τα βαμμένα λευκά δείχνουν χαλκοκόκκινες ενώ τα υπόλοιπα καστανά σκούρα έως μαύρα. Εμένα μου αρέσει αυτό γιατί μοιάζει λίγο με ανταύγειες.

Λένε ότι είναι άφοβο να τη χρησιμοποιείς ακόμη και κάθε 1-2 εβδομάδες και μάλιστα σε συνδυασμό με άλλα φυσικά προϊόντα όπως τσάι, αυγό, λάδι ανάλογα την περίπτωση, ώστε να τρέφεται η τρίχα.

Eγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόόόοονια την κόκκινη χένα!!! :P :p

Την αραιώνω με νερό και ξύδι

για να τα κάνει λίγο πιο χάλκινα!!

Σε γενικές γραμμές όμως τα κρατάει στο φυσικό μου χρώμα απλά τους δίνει μια επιπλέον λάμψη!!...

Ααα! Δρα και σαν μάσκα και τρέφει την τρίχα!!

Αμ μπράβο,γιατί σιγά-σιγά

πέρνουμε κι εμείς σειρά στις βιολογικές βαφές μαλλιών!! :mrgreen:

Πες μας οπωσδήποτε εντυπώσεις!!!!!

Ενώ θα την έπαιρνα το απόγευμα διάβασα σε ένα φόρουμ μία κοπέλα που έγραφε ότι μακριά από αυτή τη μάρκα γιατί έχει μέσα χημικά και μάλιστα από τα χειρότερα:evil:. Τι να πω θέλει ψάξιμο. Ψάχνω να βρω τα συστατικά τους για να τα τσεκάρω αλλά δεν τα βρίσκω:cry:

FXWyp3.png

zimaroulis δεν ηταν απλα αδιαφορη....η υφη της ηταν καπως ....τι να πω...σαν λασπη ειναι...και απιστευτα λιπαρη φαινεται...και γενικα δεν σου κανει καθολου καρδια να την χρησιμοποιησεις:cool:...και εγω θα την τελειωσω...αναγκαστικα ομως..και μετα θα παρω σιγουρα και για το προσωπο neal's yard...πηρα για το σωμα την τριανταφυλλο και μια αλλη για τα ποδια καταπραυντικη και ηταν φανταστικες...και σαμπουαν πηρα, τελειο ηταν...αλλα πανακριβο βρε παιδι μου:cool:

πραγματικά είναι πολύ λιπαρή και μυρίζει και άσχημα

Ακριβά δεν λες τίποτα

Εγώ σκέφτηκα να αφήσω τα μαλλιά μου σε δεύτερη μοίρα και να πάρω τα σαπούνια του ροζμαρίνο που είναι οικονομικά ώστε να μου μείνουν λεφτά να πάρω τα neal yard;) αλλά έχω μακρύ μαλλί θα καθαρίζει ή θα πρέπει μία ώρα να περιμένω να κάνει σαπουνάδα? Θα δείξει

Αλήθεια έχει χρησιμοποιήσει καμία μακρυμαλλουσα τα σαπουνάκια αυτά να μου πει???? άντε καλέ κορίτσια βοηθήστε

FXWyp3.png

Ενώ θα την έπαιρνα το απόγευμα διάβασα σε ένα φόρουμ μία κοπέλα που έγραφε ότι μακριά από αυτή τη μάρκα γιατί έχει μέσα χημικά και μάλιστα από τα χειρότερα:evil:. Τι να πω θέλει ψάξιμο. Ψάχνω να βρω τα συστατικά τους για να τα τσεκάρω αλλά δεν τα βρίσκω:cry:

Για τσέκαρε και πες μας!!!

Εγώ σκέφτηκα να αφήσω τα μαλλιά μου σε δεύτερη μοίρα και να πάρω τα σαπούνια του ροζμαρίνο που είναι οικονομικά ώστε να μου μείνουν λεφτά να πάρω τα neal yard;) αλλά έχω μακρύ μαλλί θα καθαρίζει ή θα πρέπει μία ώρα να περιμένω να κάνει σαπουνάδα? Θα δείξει

Αλήθεια έχει χρησιμοποιήσει καμία μακρυμαλλουσα τα σαπουνάκια αυτά να μου πει???? άντε καλέ κορίτσια βοηθήστε

Δυστυχώς είναι ψιλο-ταλαιπωρία και χρονοβόρο να κάνεις σαπουνάδα στο μαλλί με αυτά τα σαπουνάκια....:-(

....μόνο στα μωρά πιστεύω οτι βολεύει που έχουν κοντό μαλλάκι.

Εγώ πάντως τα έχω βολευτεί πολύ μόνο στο ντους μου!

(με σφουγγάρι όμως για να κάνουν αφρό)

Διαφημίσεις

Αντιγράφω από άλλο ποστ από την χρήστη amaretto

για καθάρισμα καπακιού κτλ.

2 φλυτζάνια νερό

1/4 φλυτζανιού υγρό σαπούνι Μασσαλίας

1 κουτ. σούπας αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου ή μέντας

Βάζεις τα υλικά σε ψεκαστήρα και ανακινείς καλά. Σκουπίζεις με υγρό πανί ή σφουγγάρι

2. Για το πουρί, χωρίς τρίψιμο

1 φλυτζάνι βόρακας

1 φλυτζάνι ξύδι

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο πεύκου ή λεβάντας

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού ή μοσχολέμονου

Αναμιγνύεις, το ρίχνεις όλο στη λεκάνη και το αφήνεις όλη τη νύχτα. Το πρωί τραβάς το καζανάκι.

3. Για τρίψιμο στο εσωτερικό της λεκάνης

1/2 φλυτζανιού μαγειρική σόδα

1/4 φλυτζανιού λευκό ξύδι

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου

Αναμιγνύεις, ρίχνεις στη λεκάνη, τρίβεις και τελείωσες.

FXWyp3.png

Αχου και ήθελα και εγώ να πάρω

Το ύφασμα αυτό εμένα μου αρέσει αλλά πες μου σε παρακαλώ μυρίζουν πολύ έντονα? Πως μυρίζουν δηλαδή σαν πλαστικό?

Λοιπον παρολο που την επλυνα εχει μεινει μια ελαφρια μυρωδια σαν πλαστικο θα την αφησω εξω ολη μερα σημερα και αν μεχρι αυριο δεν εχει ξεμυρισει θα τους παρω τηλ και οχι τοσο για τη μυρωδια οσο για αυτο που εγραφαν οπως προανεφερα με το neopren. Eχω ψαξει και στο google αλλα δεν εχω βγαλει ακρη αν αυτο το neopren ειναι οικολογικο ή οχι (αν και νομιζω πως οχι:evil:)

Καναμε μπανακι και με το Nature baby και μου αρεσε.Εκανε αφρο, ειχε ωραια μυρωδια και δεν της ερεθισε το δερματακι.Ελπιζω να αποδειχθει οντως καλο! (οπως καταλαβατε εχω ενα θεμα με τις μυρωδιες:):))

2xgIp3.png1RTwp3.png

Τα σαπουνια του ροζμαρινο για τα μαλλια;;;;;

Δεν το ηξερα οτι μπορεις να τα χρησιμοποιεις και για τα μαλλια...

παντως εγω ως μακρυμαλλουσα επισης εχω βολευτει τα Sante απο το bce..

Αντι για ροζμαρινο αυτη την φορα πηρα αυτο...και μου βγηκε παρα πολυ καλο...πολυ απαλο, δεν ξηραινει...στο ροζμαρινο δεν μαρεσε τοσο η γλιτσα που αφηνουν..εχει πιστοποιηση και αυτο..δεν ξερω..αν θες δεστο:

http://www.bce-europe.com/en/Bath-Body/Body-Cleansers/Natural-Soaps/Tjota-Bath-Soap-Buttermilk-225g.html

Λοιπον παρολο που την επλυνα εχει μεινει μια ελαφρια μυρωδια σαν πλαστικο θα την αφησω εξω ολη μερα σημερα και αν μεχρι αυριο δεν εχει ξεμυρισει θα τους παρω τηλ και οχι τοσο για τη μυρωδια οσο για αυτο που εγραφαν οπως προανεφερα με το neopren. Eχω ψαξει και στο google αλλα δεν εχω βγαλει ακρη αν αυτο το neopren ειναι οικολογικο ή οχι (αν και νομιζω πως οχι:evil:)

Καναμε μπανακι και με το Nature baby και μου αρεσε.Εκανε αφρο, ειχε ωραια μυρωδια και δεν της ερεθισε το δερματακι.Ελπιζω να αποδειχθει οντως καλο! (οπως καταλαβατε εχω ενα θεμα με τις μυρωδιες:):))

Έχω και εγώ θέμα με τις μυρωδιές οποτε σε καταλαβαίνω:D

FXWyp3.png

Για τα μαλλια πολυ καλο κανει το πρασινο σαπουνι. Χρειαζεται ομως ενα μηνα περιπου προσαρμογης το μαλλι στον οποιο μηνα το μαλλι ειναι ξηρο και σαν τζιβα. Μετα ομως γινεται πολυ ωραιο λαμπερο και μαλακο. Το κανει γνωστη μου και μου ειπε πως αυτος ο μηνας προσαρμογης γινεται μεχρι να ξεσυνηθισει η τριχα απο τα χημικα των σαμπουαν. Επισης η γιαγια του αντρα μου λουζεται μια ζωη με πρασινο σαπουνι εχει ενα μαλλι μεχρι τη μεση και πιο απαλα μαλλια δεν εχω ξαναδει.Σκεφτομαι να το ξεκινησω κ εγω απλα πρεπει να παρω αποφαση πως για ενα μηνα τα μαλλια μου θαναι ψιλοχαλια.

2xgIp3.png1RTwp3.png

Διαφημίσεις

μωρέ αγχώνομαι γιατί θέλω πριν γεννήσω να έχω παραλάβει από όπου έχω κάνει παραγγελία (rosmarino, babykind, nursing-bra shop (άσχετο))....

γιατί μείνανε 16 και σήμερα!!!!!!!!!!!

μη τρέχω μετά στα ελτα για τα πακέτα.....

εγώ γεννάω σε λίγες μέρες και ακόμα παραγγελίες κάνω :lol::lol::lol:......θα έρθουν στην ώρα τους, μην αγχώνεσαι

gNrhp2.png

Κορίτσια παρήγγειλα βόρακα στο φαρμακείο για να κάνω απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων, δε θυμάμαι ποια κοπέλα το είχε προτείνει, κι η κοπέλα με ρώτησε πόσο χρειάζομαι...:roll:

Πόσο χρειάζομαι, ξέρετε?

Εγώ έχω ψάξει σε όλα τα φαρμακεία της πόλης μου και δεν έχω βρει.Και όχι μόνο αυτό,με κοιτάνε και σαν εξωγήινη όταν τους τον ζητάω.Τι ντροπή κι αυτή.Και συν της άλλης με ρωτάνε και γιατί τον θέλω,και τι να τους πω δηλαδή,ότι θέλω να φτιάξω απορρυπαντικό?8-)8-):cool:Είναι δυνατόν φαρμακοποοί πράμα και να μην τον γνωρίζουν?Μια άσχετη φαρμακοποιός με ρώτησε αν τον θέλω για ομοιοπαθητική!!!!Ακούσατε ακούσατε!!!Εσένα δεν σε ρωτήσανε λεπτομέρειες?:-D:grin::-D

Λοιπόν εγώ πήρα aubrey σαμπουάν αυτό για το dry scalp. Δεν έμεινα ευχαριστημένη. Η ξηροδερμία υποχώρησε ελάχιστα και τα μαλλιά μου είναι σαν τζίβα. Βέβαια τα μαλλιά μου ανέκαθεν ήταν τρομερά ξηρά αλλά τόσο χάλια δεν ήταν ποτέ. Αφρό δεν κάνουν ιδιαίτερα πρέπει να βάλεις το μισό μπουκάλι. Αντιθέτως ένα σπρέι μαλακτικό που είχα πάρει για σγουρά μαλλιά που δεν ξεβγάζεται πάλι της aubrey είναι αρκετά καλό

Αφρό δεν κάνουνε, το αναφέρουν και κάπου στο site τους.

Βάζεις μια πολύ μικρή ποσότητα σ' ένα μικρό μπουλάκι (εγώ χρησιμοποιώ ένα που έχω από σαμπουάν ξενοδοχείου), το γεμίζεις με νερό, το κουνάς και το βάζεις στο μαλλί σου.

Από τις υδατικές τους δοκίμασα μόνο εκείνη με την Αλόη και έμεινα ευχαριστημένη, αλλά σίγουρα δεν είναι σαν τις υδατικές του Neal's Yard!

Ναι, το Krill Oil κάνει και για το θηλασμό.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Kikilefteris και Rosie επειδη διαβασα πως εχετε παρει τσαντουλες απο τα littleacorns ειστε ευχαριστημενες και μηπως μπορειτε να μου πειτε πως ειναι το υφασμα?

Δεν ήρθε ακόμη η δική μου για να σου πω.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Kikilefteris και Rosie επειδη διαβασα πως εχετε παρει τσαντουλες απο τα littleacorns ειστε ευχαριστημενες και μηπως μπορειτε να μου πειτε πως ειναι το υφασμα?

Εγώ πήρα την lunchbag, η οποίαα αποδείχτηκε μικρή αρκετά.Το ύφασμα είναι οκ, δε μυρίζει καθόλου πλαστικό.Μάλιστα είναι από τέτοιο υλικό φτιαγμένη η τσαντούλα, ισοθερμικό? δεν ξέρω πως να το ονομάσω ώστε να κρατάει κρύο το νερό, ζεστό το φαγητό κτλ.Θα παραγγείλω όμως και την πιο μεγάλη που είναι κανονική τσάντα γιατί πιστεύω θα βολέψει περισσότερο.Όμως δε λυπήθηκα τα λεφτά μου και για την μικρή, γιατί για το καλοκαίρι για τις παραλίες να τους βάζω οτιδήποτε φαγώσιμο και πόσιμο είναι ότι πρέπει.;)

Djccp2.png

67KIp2.png

Εγώ έχω ψάξει σε όλα τα φαρμακεία της πόλης μου και δεν έχω βρει.Και όχι μόνο αυτό,με κοιτάνε και σαν εξωγήινη όταν τους τον ζητάω.Τι ντροπή κι αυτή.Και συν της άλλης με ρωτάνε και γιατί τον θέλω,και τι να τους πω δηλαδή,ότι θέλω να φτιάξω απορρυπαντικό?8-)8-):cool:Είναι δυνατόν φαρμακοποοί πράμα και να μην τον γνωρίζουν?Μια άσχετη φαρμακοποιός με ρώτησε αν τον θέλω για ομοιοπαθητική!!!!Ακούσατε ακούσατε!!!Εσένα δεν σε ρωτήσανε λεπτομέρειες?:-D:grin::-D

Βασικά εγώ πήγα στο φαρμακείο που πάω συνήθως.Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου έλεγε μήπως βορικό οξύ, όχι βόρακα της έλεγα εγώ!Με ρώτησε τι το ήθελα και της είπα για να φτιάξω απορρυπαντικό:shock:.

Η αλήθεια με ρωτούσε τι και πως κτλ, γελάσαμε και λίγο αλλά οκ.Ο κάθε ένας την άποψή του!

Djccp2.png

67KIp2.png

Βασικά εγώ πήγα στο φαρμακείο που πάω συνήθως.Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου έλεγε μήπως βορικό οξύ, όχι βόρακα της έλεγα εγώ!Με ρώτησε τι το ήθελα και της είπα για να φτιάξω απορρυπαντικό:shock:.

Η αλήθεια με ρωτούσε τι και πως κτλ, γελάσαμε και λίγο αλλά οκ.Ο κάθε ένας την άποψή του!

Πώς να συνεννοηθείς και με τι να γελάσεις όταν εσύ της λές ότι είναι ορυκτό σε μορφή σκόνης και εκείνη σου λέει ότι είναι μέταλο!!!!!Εσύ θα τα είχες βγάλει πέρα?Πιο εύκολο μου έρχεται να πεταχτώ 8)8):cool:Αμερική8)8):cool: που θα τον βρώ και στα σούπερ μάρκετ παρά εδώ με τους δικούς μας τους οπισθοδρομικούς.Αλήθεια,εδώ γιατί δεν τον πουλάνε σε σούπερ μάρκετ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...