Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Δεν το περίμενα ότι θα είχε τόση απήχηση το spray bidet, γιατί θεωρούσα το πλύσιμο αυτονόητο, με οποιονδήποτε τρόπο. Επειδή η λεκάνη της τουαλέτας είναι δίπλα από τη μπανιέρα τραβάμε το ακουστικό του μπάνιου και πλενόμαστε πάντα επιτόπου. Αν δεν ήταν κοντά, σίγουρα θα είχαμε βρει μια πατέντα τόσα χρόνια, ειδικά τις "δύσκολες μέρες" του μήνα το πλύσιμο είναι απαραίτητο. Με το ακουστικού του μπάνιου κεντράρω όποια περιοχή θέλω :lol:, με την επιθυμητή θερμοκρασία και πίεση :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το περίμενα ότι θα είχε τόση απήχηση το spray bidet, γιατί θεωρούσα το πλύσιμο αυτονόητο, με οποιονδήποτε τρόπο. Επειδή η λεκάνη της τουαλέτας είναι δίπλα από τη μπανιέρα τραβάμε το ακουστικό του μπάνιου και πλενόμαστε πάντα επιτόπου. Αν δεν ήταν κοντά, σίγουρα θα είχαμε βρει μια πατέντα τόσα χρόνια, ειδικά τις "δύσκολες μέρες" του μήνα το πλύσιμο είναι απαραίτητο. Με το ακουστικού του μπάνιου κεντράρω όποια περιοχή θέλω :lol:, με την επιθυμητή θερμοκρασία και πίεση :lol:

Κι εγώ αυτό ακριβώς έκανα μέχρι τώρα, αλλά το spray bidet είναι πολύ καλύτερο γιατί "κεντράρει" εύκολα την περιοχή χωρίς να έχω να κουνάω πέρα-δώθε το ακουστικό του μπάνιου! :lol:

Και επίσης δεν πιτσιλάει νερό έξω από τη λέκανη όπως πάθαινα με την ντουζιέρα.

Τέλος με την ντουζιέρα πάντα έπρεπε να χρησιμοποιήσω και το χέρι μου για τον καθαρισμό για να είμαι εντελώς σίγουρη ότι καθάρισα καλά, αλλά αυτό πια είναι περιττό με το spray bidet!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Maggie..δυστυχως δεν ειναι ετσι σε ολα τα σπιτια!!Στο δικο μας τουλαχιστον οχι..βεβαια ειναι πολυ κοντα ο νιπτηρας κι εχω ενα ποτηρακι και με αυτο βολευομαι..γιατι κι εγω προτιμω το πλυσιμο απο τοτε που καταλαβα τι εστι χαρτι στον πωπο κλπ κλπ...

Τωρα στο αλλο σπιτι που θα παμε..θα τσεκαρω τι παιζει...κι αν δεν βολευομαι κι εκει...τοτε το soft spray θα γινει δικο μου...χαχαχα!!

χμμμ..Ροζι..δωσε μας λιγες παραπανω πληροφοριες:)

Ας πουμε..το νερο με ποση πιεση βγαινει??

κεντραρει:lol::rolleyes:σωστα??

η ποσοτητα ειναι επαρκης για καλο πλυσιμο??

"πιανει" ολες τις "περιοχες" εκει κατω??

Διάβασε και αυτά που έγραψα στη Maggie.

Υπάρχουν πολλές σκάλες για την πίεση του νερού, εγώ βάζω την τέταρτη από το τέλος και το νερό βγαίνει με αρκετά μεγάλη πίεση.

Πλένει πολύ καλά μια και δεν βγάζει απλά νερό αλλά το κάνει spray με πίεση, φανταστείτε μια ντουζιέρα να κεντράρει ακριβώς στο σωστό σημείο! :lol:

[Πάει, έχασα πια την υπόληψη που έχω στο φόρουμ μ' όλα αυτά που γράφω! :lol: ]

Διαφημίσεις

καλησπέρα!έχω δύο ερωτησεις.το πακέτο του mercola,έρχεται συστημένο ή απλό όπως του iherb.

σκεφτομαι να αρχισω να δίνω προβιοτικά στο γιο μου,ειδικα τωρα το καλοκαιρι που θα λειψουμε έξω σε περιήγηση στο εξωτερικο για έναν περιπου μηνα.θεωρω οτι θα τον προφυλαξουν απο αρρωστιες και γαστρεντεριτιδες.ποια προτείνετε για παιδακι στην ηλικια του μικρου μου;θα προτιμουσαμε κάτι σε σκόνη που να ενδείκνυται!

n8l134tiu.png

Έχω υπόψη μου αυτό που είναι για παιδιά κ το έχω βάλει σε παραγγελία. Λέω να πάρω κάτι για μένα. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Διάβασε την προηγούμενη σελίδα (Νο 90) προς το τέλος που με συμβουλεύουν τα κορίτσια για το ίδιο θέμα!

Διάβασα κάπου ότι στην Αμερική και Ευρώπη νομίζω οι γυναίκες έχουν ξετρελαθεί με την κρέμα που προορίζεται γαι τα πωπουδάκια των μωρών, ότι έχει πολύ καλό αποτέλεσμα και στην δική τους επιδερμίδα, ξέρει κανείς κάτι; εν τω μεταξύ δεν μπορώ να βρώ τα συστατικά τους.

http://www.waitrose.com/home/inspiration/About_our_product_ranges/home_and_household/waitrose_baby.html

Rosie εσύ έχασες την υπόληψη σου και ο Μέρκολα κέρδισε και άλλον πελάτη. :D Μετά το review σου με έπεισες να το πάρω για το wc μας (έχει γίνει το μπάνιο του άντρα μου)

Κορίτσια σόννετ από πού παίρνετε? Εγώ από εδώ

http://www.violey.com/en/manufacturers.html

αλλά βγαίνει γύρω στα 15ευρώ πιο φθηνά σε σχέση με Ελλάδα, γιατί έχει τσουχτερά μεταφορικά. Έχει κανείς να προτείνει κατι άλλο?

Επίσης είδα αυτό http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-New-Mama-Bottom-Spray-4-fl-oz-120-ml/28284?at=0

και σκέφτομαι να το πάρω. Τι λέτε? Το θεωρείτε περιττή αγορά? Εσείς αφού γεννήσατε βάζατε κάτι εκεί κάτω για ανακούφιση ή για την υγιεινή της περιοχής που θα έχει και τα ράμματα?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης είδα αυτό http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-New-Mama-Bottom-Spray-4-fl-oz-120-ml/28284?at=0

και σκέφτομαι να το πάρω. Τι λέτε? Το θεωρείτε περιττή αγορά? Εσείς αφού γεννήσατε βάζατε κάτι εκεί κάτω για ανακούφιση ή για την υγιεινή της περιοχής που θα έχει και τα ράμματα?

Αυτό είναι τέλειο, καθώς και το αντίστοιχο balm, να τα πάρεις!

http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Earth-Mama-Bottom-Balm-2-fl-oz-60-ml/28282?at=0

Εγώ δεν τα είχα στη γέννα και έβαζα βαλσαμόλαδο για τις ραφές, αλλά το balm περιέχει και βαλσαμόλαδο (St John's Wort).

Το πήρα αργότερα για μια αιμορρόιδα που μου δημιουργήθηκε από τη γέννα και εντυπωσιάστηκα από την αποτελεσματικότητά του!

Και στο MDC διάβασα τα καλύτερα λόγια γι' αυτά από έγκυες και λεχώνες.

αλλά βγαίνει γύρω στα 15ευρώ πιο φθηνά σε σχέση με Ελλάδα' date=' γιατί έχει τσουχτερά μεταφορικά. Έχει κανείς να προτείνει κατι άλλο?

[/quote']

εχω πάρει απο εδω http://biologisch24.com/ με 10ε μεταφορικά (μεχρι 20κιλα νομιζω και πανω απο 100ε δωρεαν). Στο violey τα μεταφορικα πανε με το βαρος ετσι;οποτε βγαινουν πολλα. Εχω παρει μονο για τα πιατα και θελω να παρω για τα ρουχα, αλλα δεν ξέρω υγρό ή σκόνη;

Διάβασε και αυτά που έγραψα στη Maggie.

Υπάρχουν πολλές σκάλες για την πίεση του νερού, εγώ βάζω την τέταρτη από το τέλος και το νερό βγαίνει με αρκετά μεγάλη πίεση.

Πλένει πολύ καλά μια και δεν βγάζει απλά νερό αλλά το κάνει spray με πίεση, φανταστείτε μια ντουζιέρα να κεντράρει ακριβώς στο σωστό σημείο! :lol:

[Πάει, έχασα πια την υπόληψη που έχω στο φόρουμ μ' όλα αυτά που γράφω! :lol: ]

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μετά σφουγγαρίζω όλο το μπάνιο ......

εγώ θέλω να το πάρω αλλά σκέφτομαι το γιουχάρισμα από τους φίλους... που με κοροϊδεύουν για την εμμονή μου με τα βιολογικά...

θα είναι το τελειωτικό χτύπημα......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Αυτό είναι τέλειο, καθώς και το αντίστοιχο balm, να τα πάρεις!

http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Earth-Mama-Bottom-Balm-2-fl-oz-60-ml/28282?at=0

Εγώ δεν τα είχα στη γέννα και έβαζα βαλσαμόλαδο για τις ραφές, αλλά το balm περιέχει και βαλσαμόλαδο (St John's Wort).

Το πήρα αργότερα για μια αιμορρόιδα που μου δημιουργήθηκε από τη γέννα και εντυπωσιάστηκα από την αποτελεσματικότητά του!

Και στο MDC διάβασα τα καλύτερα λόγια γι' αυτά από έγκυες και λεχώνες.

Σ' ευχαριστώ Rosie μου!

εχω πάρει απο εδω http://biologisch24.com/ με 10ε μεταφορικά (μεχρι 20κιλα νομιζω και πανω απο 100ε δωρεαν). Στο violey τα μεταφορικα πανε με το βαρος ετσι;οποτε βγαινουν πολλα. Εχω παρει μονο για τα πιατα και θελω να παρω για τα ρουχα, αλλα δεν ξέρω υγρό ή σκόνη;

Αχ και σενα σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

Εγώ πήρα την σκόνη για πλύσιμο στους 40-50, αν και τώρα τελευταία δοκιμάζω και την μέθοδο της Soevan με τους καρπούς. Για τους 30 πήρα αυτό της σόννετ http://www.ebio.gr/index.php?act=viewProd&productId=146 αλλά θα του κάνω ελάχιστη χρήση. Προτιμώ την μέθοδο με τους καρπούς, αρκεί να το θυμάμαι από το προηγούμενο βράδυ να τους βράζω... Για 60 βάζω τους καρπούς.

Επίσης πήρα και του Μέρκολα για δοκιμή.

έχετε δοκιμάσει τα προιόντα planet???

Είδα χθες ότι έχει προσφορά 1+1 δώρο και λέω να το πάρω για να πλένω τα χαλάκια μας. Λυπάμαι να βάζω τα οικολογικά απορρυπαντικά για τέτοιες πλύσεις.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

εγώ θέλω να το πάρω αλλά σκέφτομαι το γιουχάρισμα από τους φίλους... που με κοροϊδεύουν για την εμμονή μου με τα βιολογικά...

θα είναι το τελειωτικό χτύπημα......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν είναι θέμα οικολογίας κατ' εμένα αλλά προσωπικής υγιεινής.

Παλιά είχανε απαραίτητα και bidet σ' όλα τα σπίτια και μετά δυστυχώς καταργήθηκαν.

Σ' όλες τις ανατολικές χώρες (αραβικές, ινδία κτλ) έχουνε λάστιχο στις τουαλέτες τους, χαρτί τουαλέτας έχουνε μόνο για τους ξένους!

Για τους 30 πήρα αυτό της σόννετ http://www.ebio.gr/index.php?act=viewProd&productId=146 αλλά θα του κάνω ελάχιστη χρήση. Προτιμώ την μέθοδο με τους καρπούς' date=' αρκεί να το θυμάμαι από το προηγούμενο βράδυ να τους βράζω... [/quote']

Αυτό είναι πολύ καλό για τα μάλλινα και τα μεταξωτά, το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα.

Τελικά ξέχασα να πάρω αυτό του Mercola, πες μας εντυπώσεις όμως, φαίνεται πολύ οικονομικό!

ναι, και τις βάζω στο πρωινό μου. Για το γραφείο έχω πρωτεϊνη hemp, που πήρα από ένα μαγαζί στην Ηλιούπολη

Έχω κι εγώ πρωτεϊνη κάνναβης αλλά δεν μ' αρέσει καθόλου, τη βάζω με μπόλικα φρούτα για να καταφέρω να την πιω.

ΠΩ-ΠΩ!!! Κόσμος και λαός!!

2-3 ημέρες έλειψα και ξεπεράσατε τις 3 σελίδες!!!! :shock:

Βλέπω και καινούργια πρόσωπα...... :P

Θελω να δοκιμαζω κατι και απο αυτη τη σειρα, Earth Mama Angel Baby μηπως δοκιμαζε κανεισ;

Πολύ ωραίο αλλά τσούζει στα μάτια! :(

Κορίτσια, θα ήθελα την βοήθειά σας.

Το καλοκαίρι δεν ισιώνω τα μαλλιά μου, τα αφήνω σγουρά (σιχαίνομαι το πιστολάκι με την ζέστη).

Αφρό δεν τον ήθελα ποτέ, μου έκανε τα μαλλιά σαν χλαπάτσα. Τζελ επίσης.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια, αφού λουστώ, βάζω μια κρέμα του Κορρέ με μπαμπού, για σγουρά μαλλιά, για να κρατάει την μπούκλα. Είτε τα στεγνώνω, είτε τα αφήνω να στεγνώσουν μόνα τους.

Μήπως έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε ?

ωχ κ εγω τη βαζω αυτη κ ειναι μαπα, τα λαδωνει αν προτεινετε κατι στη chatz πειτε κ σε μενα γιατι μια απο τα ιδια σε ολα!!!:)

Εχω εγώ σγουρό μαλλί (χειμώνα-καλοκαίρι :lol:)

και τώρα τελευταία χρησιμοποιώ

αυτά τα gel που έχουμε στη λίστα μας

και είμαι πολύ ευχαριστημένη

γιατί μου κάνουν ωραία μπούκλα!

χμμμ..Ροζι..δωσε μας λιγες παραπανω πληροφοριες:)

Ας πουμε..το νερο με ποση πιεση βγαινει??

κεντραρει:lol::rolleyes:σωστα??

η ποσοτητα ειναι επαρκης για καλο πλυσιμο??

"πιανει" ολες τις "περιοχες" εκει κατω??

Την ίδια απορία είχα κι εγώ

και ήταν αυτός ένας λόγος που δίστασα να το πάρω....

Εμείς καθόμαστε στο χείλος της μπανιέρας και παίρνουμε τη ντουζιέρα και "στοχεύουμε" τα επίμαχα σημεία.

Ούτε νερό πιτσιλάει έξω, ούτέ τίποτα. :P

αλλά βγαίνει γύρω στα 15ευρώ πιο φθηνά σε σχέση με Ελλάδα' date=' γιατί έχει τσουχτερά μεταφορικά. Έχει κανείς να προτείνει κατι άλλο?[/quote']

Εγώ τα παίρνω απο εδώ

http://www.ebio.gr/index.php?act=viewCat&catId=8

έχετε δοκιμάσει τα προιόντα planet???

Μακριά και αγαπημένοι!!! ;)

Εχουμε τόσα ωραία προιόντα στη λίστα μας

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οικολογικά...

...στο Planet κόλλησες; :lol:

(εαν ανατρέξεις κάποιες σελίδες πιο πίσω

θα βρεις αναλύσεις μας που έχουμε βρει οτι

η σειρά planet περιέχει και κάποια χημικά συστατικά)

Εχω εγώ σγουρό μαλλί (χειμώνα-καλοκαίρι :lol:)

και τώρα τελευταία χρησιμοποιώ

αυτά τα gel που έχουμε στη λίστα μας

και είμαι πολύ ευχαριστημένη

γιατί μου κάνουν ωραία μπούκλα!

Μμμμμ, ευχαριστώ πολύυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Κορίτσια, δείτε εδώ http://www.lookfantastic.com/organic-and-natural έχει δωρεάν μεταφορικά (ευγενική χορηγία από την female στο τοπικ με τα eshops) :-P

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Nα σας ρωτήσω κάτι άσχετο, αν είναι χαζό ... μη βαρέσετε εεεεεε?????

Στην τοστιέρα, μια κλασική με το αντικολλητικό της που ξέρω ότι είναι άθλιο...

για να ζεστάνουμε οτιδήποτε για να μην ακουμπάει το φαγητό στο αντικολλητικό βάζω λαδόκολλα.

Καλά κάνω ? :-)

μου έχετε προτείνει ένα φουρνάκι αλλά δεν υπάρχει χώρος ακόμα και για την τοστιέρα την έχω κρυμμένη και όταν χρειάζεται μόνο την βγάζω..

Στην τοστιέρα, μια κλασική με το αντικολλητικό της που ξέρω ότι είναι άθλιο...

για να ζεστάνουμε οτιδήποτε για να μην ακουμπάει το φαγητό στο αντικολλητικό βάζω λαδόκολλα.

Καλά κάνω ? :-)

Καλά κάνεις, πάρε και αυτήν από το iherb που είναι από φυσικό κερί και όχι συνθετική ή με παραφίνη:

If You Care, Waxed Paper

Κοπέλες εφοδιαστήκατε με αντικουνουπικά;

Εγώ ήδη πήρα ένα από το Mercola (για μας) και Badger για τα παιδιά (έφερε και το spray φέτος το iherb!):

Badger Company, Organic Anti-Bug, Shake & Spray

Badger Company, Anti-Bug Balm

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...