Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι τακτική είναι αυτή;;;;;;

ANNA27!

Recommended Posts

Ότι και να είναι , δεν νοείται όταν πουλάς λιανική να δίνεις τιμές χωρίς ΦΠΑ.

Δηλαδή σε μια βιτρίνα μαγαζιού που αναγράφεται η τιμή για τα βαφτιστικά , αν μπεις μέσα σου βάζουν το ΦΠΑ από πάνω???

Πες τους ότι θα βαφτίσετε νωρίτερα , ή ζήτα τους διευκρίνιση για το αν

η προσφορά τους περιλαμβάνει το φόρο. Σε κάθε περίπτωση βιάσου για να

μην τρέχεις μετά. Αν δεις ότι το πάνε για εκβιασμό , www.kepka.org ή και σε άλλες οργανώσεις καταναλωτών.

Την προκαταβολή θα την πάρεις πίσω ότι και να γίνει πάντως...

Ακριβώς αυτό ισχύει. Λιανική=τιμες με ΦΠΑ.

Λογω δουλειάς ξέρω.

Θα τους πεις τη μαγική λέξη αν σου δημιουργήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα:

ΣΔΟΕ

(είναι το παλιό όνομα της υπηρεσίας ειδικών ελέγχων).

Θα τους πεις πολύ όμορφα και ψύχαιμα ότι θα πας να καταγγείλεις ότι σε εκβίασαν προκειμένου να μη ζητήσεις απόδειξη.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καταγγελίες εδώ: http://www.ypee.gr/PIndex.aspx?pid=23

Άντε για να μαζεύονται οι φοροφυγάδες.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

στις φίλες που έτυχε όλο αυτό το σκηνικό και θορυβήθηκα κι εγώ νοιώθοντας ότι έρχεται η σειρά μου ισχυρίστηκαν ότι επειδή είναι βιοτεχνία και πουλάνε χοντρικής γι αυτό και δε συμπεριλαμβάνουν στη τιμή το φπα και σου ρχεται μετά η κεραμίδα. αλλά ουδέποτε μας είπαν κάτι τέτοιο εξαρχής όταν έγινε η διαδικασία παραγγελίας!!!!!!! και τους επισκεφτήκαμε δις!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

στις φίλες που έτυχε όλο αυτό το σκηνικό και θορυβήθηκα κι εγώ νοιώθοντας ότι έρχεται η σειρά μου ισχυρίστηκαν ότι επειδή είναι βιοτεχνία και πουλάνε χοντρικής γι αυτό και δε συμπεριλαμβάνουν στη τιμή το φπα και σου ρχεται μετά η κεραμίδα. αλλά ουδέποτε μας είπαν κάτι τέτοιο εξαρχής όταν έγινε η διαδικασία παραγγελίας!!!!!!! και τους επισκεφτήκαμε δις!

Πουλάναι ΚΑΙ χονδρικής. Στη λιανική υποχρεουνται στις τιμές να ενσωματώνουν ΦΠΑ. Όρα πρατήρια εργοστασίων.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

μπραβο ρε Ρεα.. αυτο ηθελα να γραψω κι εγω...

να πας Αννα να "ενημερωσεις" (οχι να ρωτησεις!! να ενημερωσεις) εντελως "φιλικά" μια μερα οτι θα χρειαστεις και όλοκληρη την αποδειξη για τα βαφτιστικα. Αν σου αναφερουν τιποτα μην τσακωθεις!! απαντησε τους : αυτο θα το δουμε οταν ερθω να πληρωσω!

οταν πας να πληρωσεις πάρε και την εφορια μαζι σου!!!! Θα τους εξηγησουν εκεινοι το όνειρο....

τα κοριτσια εχουν δικαιο! Οταν καποιος δινει τιμη σε ιδιωτη ειναι υποχρεωμενος να δινει τιμη λιανικης. Δλδ τιμη κομπλε..

Τι να πώ... καλα ξεμπερδεματα!!!

Όταν δόθηκε η προκαταβολή δεν σας έδωσαν απόδειξη είσπραξης? Αν όχι μήπως να πάς να τη ζητήσεις και να τους πεις να γράψουν και το υπόλοιπο πάνω γιατί τη θες να τη δώσεις στους κουμπάρους? Ποια εταιρεία είναι αυτή? Αν θες στειλε μου την επωνυμία σε πμ. Ρωτάω γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και μπορεί να ξέρω τις τιμές χονδρικής τους

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Διαφημίσεις

Α!!!!ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!!!ΣΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ!!!!!

Αννούλα καλά που σε ενημέρωσαν ωστε να μην βρεθεί προ ελκπλήξεων και να ξέρεις πως να αντιδράσεις......σε περίπτωση που σου κάνουν το ιδιο.....Εχεις δώσει και τα μισα μπροστά έτσι??????χμ......κανε πως δεν ξέρεις τίποτα και όταν πας να παραλάβεις...και αφου σου τα ετοιμάσει δίνεις το υπόλοιπο ποσο χωρίς να ρωτησεις τίποτα και αν σου κάνουν θέμα για ΦΠΑ και αυξήσεις....ζήτα τιμολόγιο παραλαβής του εν λόγω εμπορέυματος για να δεις ημερομηνία παραλαβής στο κατάστημά τους....μπορεί να είναι και πριν το Πασχα και η δικαιολογία περι ΦΠΑ δεν στεκει.........και αν επιμένουν για αναπροσαρμογή τπου ποσου....εγώ θα τους έκανα φασαρία.....θα απειλούσα με μηνήσεις και θα τους έλεγα πως θα την καταγγελνα και στην εφορία για αδικαιολόγιτη αυξηση τιμής και αρνηση κοπης απόδειξης....

Το σαν τακτική και εκει που τους παίρνει το κάνουν να το ξέρεις ...μην αφήσεις να σε πιάσουν κορόιδο.....

Και μια πονηρή ιδέα!!!!!;)στειλε λίγες μέρες πριν έναν δικό σου να ρωτησει δηθεν για βάπτιση και να πάρει προσφορά για αυτά που διάλεξες και εσύ για να δεις τι τιμή θα δώσει....!!!!

Το συνολάκι που διάλεξες για τον μικρό σου το έχω δει και σε βιτρίνα στην πόλη μουhttp://eflam.wordpress.com/christeni...boys/img_4151/

αν θέλεις να ρωτήσω τιμή...έτσι από περιεργεια να δεις αν έχει διαφορα.....

Πάντως εγώ που θα γίνω νονα τον Ιούλιο διαλεξα lapen φετινό καλοκαιρινο σχέδιο και μαζί με λαμπάδα,κουτί,λαδοπανα 400 ευρώ....μόνο παπουτσάκια δεν έβαλα γιατί δεν μου άρεσε κατι.....

ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.......

Πολύ καλή τιμή. Εδώ στο lapin μας είπε η βάφτιση πάει γύρω στα 700 με ρούχο, λαδόπανα, εσώρουχα, λαμπάδα, κεράκια, κουτί, μαρτυρικά και μάλλον εκτός παπούτσια. Πολύ καλή τιμή. Καλή βάφτιση λοιπόν.

Πολύ καλή τιμή. Εδώ στο lapin μας είπε η βάφτιση πάει γύρω στα 700 με ρούχο, λαδόπανα, εσώρουχα, λαμπάδα, κεράκια, κουτί, μαρτυρικά και μάλλον εκτός παπούτσια. Πολύ καλή τιμή. Καλή βάφτιση λοιπόν.

Τα λαδόπανα όμως και η λαμπάδα με το κουτί δεν έιναι επώνυμα μονο τα ρουχαλάκια είναι lapin......και σε εμας΄μας ειπε την τιμή των 700 ευρώ αλλά γιατί να παρω τα επώνυμα αφου υπάρχουν και αλλά στα χρώματα και στα σχεδια που ηθελα.......έιμαστε και σε...οικονομική κριση!!!!!!!

Τα λαδόπανα όμως και η λαμπάδα με το κουτί δεν έιναι επώνυμα μονο τα ρουχαλάκια είναι lapin......και σε εμας΄μας ειπε την τιμή των 700 ευρώ αλλά γιατί να παρω τα επώνυμα αφου υπάρχουν και αλλά στα χρώματα και στα σχεδια που ηθελα.......έιμαστε και σε...οικονομική κριση!!!!!!!

Κορίτσια , ας μην τρελλαινόμαστε...το ζητούμενο είναι να είναι όμορφα τα ρουχαλάκια για μια ξεχωριστή μέρα που είναι η βάφτιση.

Δεν έχω πάει ποτέ σε βάφτιση κοιτώντας τη μάρκα των ρούχων ή το ταμπελάκι στα λαδόπανα , κανείς μας νομίζω...απλά μας πιάνει μια τρέλλα και τα θέλουμε όλα τέλεια ;)

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Κορίτσια , ας μην τρελλαινόμαστε...το ζητούμενο είναι να είναι όμορφα τα ρουχαλάκια για μια ξεχωριστή μέρα που είναι η βάφτιση.

Δεν έχω πάει ποτέ σε βάφτιση κοιτώντας τη μάρκα των ρούχων ή το ταμπελάκι στα λαδόπανα , κανείς μας νομίζω...απλά μας πιάνει μια τρέλλα και τα θέλουμε όλα τέλεια ;)

Καλά άλλο είναι το τοπικ, αλλά απλά μου έκανε εντύπωση η τιμή και το ανέφερα, κακώς ίσως.

Δεν εχω θέμα με τις μάρκες γιατί ξέρω ότι μάρκα και ακριβό δεν σημαίνει πάντα καλά. Για μένα το θέμα είναι να σου αρέσει κάτι και να το αγοράζεις. Ως μαμά προώθησα τη νονά σε κάτι πιο οικονομικό που είνια κια του κοινού μας γούστου.

Το τοπικ είναι να δούμε τι θα κάνει η συμφορουμίτισα με το κατάστημα.

Σας χαιρετώ.

Καλές βαφτίσεις

αγαπητά μέλη θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις οι οποίες αφορούν παράνομες πράξεις σε επιχειρήσεις,

να μην τοποθετείτε στο ίδιο θέμα

συνδέσμους και συσχετισμούς με άλλες επιχειρήσεις,

ειδικά εφόσον οι επιχειρήσεις αυτές δεν σχετίζονται με την εν λόγω παράνομη πράξη,

καθώς δημιουργείται σύγχιση σε περαστικούς αναγνώστες και η εντύπωση ότι η συζήτηση αφορά εταιρεία ή σύνδεσμο που εντελώς τυχαία τελικώς βρίσκεται στην συζήτηση.

Παρακαλουμε να περιορίζεστε στην καταγγελία περιγράφοντάς την λεπτομερώς, χωρίς επωνυμία,

με οδηγίες στο πώς κάνατε την καταγγελία έτσι ώστε να διευκολυνθούν τα μέλη,

κ οι απαντήσεις των άλλων μελών να αφορούν μόνο κ μόνο αυτό.

Ειδάλλως θέματα σαν και αυτά εξαιτίας της κατα λάθος συσχέτισης με άλλες επιχειρήσεις που δεν έχουν σχέση με το αρχικό θέμα, μπορούν να χαρακτηριστούν δυσφημιστικά,

και να χρειαστεί να αφαιρούνται ολόκληρα.

Επίσης οι πληροφορίες που αναρτούνται είναι απαραίτητο να είναι απο πρώτο χέρι και όχι απο κάτι που άκουσε ο ένας απο κάποιον άλλο, αλλιώς επίσης θα πρέπει να αφαιρούνται οι πληροφορίες.

το θέμα κλειδώνεται προσωρινά μέχρι να υπάρξει η κατάλληλη παρέμβαση απο τους συντονιστές.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...