Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όταν ο αντρας αρρωσταίνει...

nasia84

Recommended Posts

Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι,και στις αρρώστιες.Δεν είναι καθόλου ανθεκτικοί και το διαπιστώνω όσες φορές -ευτυχώς σπάνια- έχει αρρωστήσει και καλά ο δικός μου.Έτσι,του θανατά κι αυτός!Εγώ με 37 πυρετό πάω κανονικά στη δουλίτσα μου και κάνω ό,τι κάνω κάθε μέρα.

Πλακώνει τα φάρμακα,θέλει μασαζάκι,γκρινιάζει,απαιτεί ησυχία και μου λέει κάθε φόρα να πάρω τηλέφωνο τη μαμά του,που ξέρει απ'αυτά! :twisted: Ok μωρό μου να την πάρω αλλά αφού είναι top στις αρρώστιες,γιατί δεν έρχεται εκείνη να σου φτιάξει τις ειδικές σουπίτσες της και να γίνεις περδίκι; :cool: Παρά μόνο έχω εγώ τον άντρα μου φαρδύ πλατύ στο κρεβάτι να γκρινιάζει για τα πάντα,τα πιτσιρίκια να απαιτούν την προσοχή μας και την πεθερά στο τηλέφωνο να δίνει οδηγίες! :twisted:

Δεν μπορώ να πω,όταν αρρωσταίνω εγώ χαλί γίνεται να τον πατήσω.Είναι super περιποιητικός και με αφήνει να αναρρώσω σε πλήρη ησυχία (μα ούτε κιχ δεν ακούγεται)

Δήμητρα περαστικά στον άντρα σου με τις βγαλμένες συν πονεμένες αμυγδαλές!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια δεν έχουν πλάκα??? Εγω σας λέω ξεκαρδίζομαι...:D:D:D:D

αχ κοριτσακι μου οταν εχεις 2 μωρα αρρωστα να ξενυχτας 4- 5 βραδυα και εσυ η ιδια να το εχεις ξεχασει οτι ψηνεσαι με 39 και να κουτουλας δεν ειναι καθολου αστειο

παντως εγω τον στελνω με τη μια νοσοκομειο

"πηγαινε, πηγαινε καλε μου να σωθεις, να σωθω κι εγω"

καποτε ολο τον κανακευα αλλα τωρα δεν αντεχω, οσο κι αν το θελω

εχεις δικιο χαμομηλακι!αχ το βραδυ που θα σχολασει θα αρχισει παλι!τι θα κανω!τον οκτωβριο θα παει να κανει το αντιγριπικο να ηρεμησουμε!!!!περσι το εκανε κ δεν αρρωσταινε τοσο συχνα πυκνα αλλα θα μου πεις εδ εβγαλες τις αμυγδαλες κ παλι του πονεσαν!!!

Οταν αρρωσταινει ειναι απιστευτα κακοδιαθετος. Αρπαζεται και καυγαδιζει με τα παντα και δεν θελει ανθρωπο διπλα του. Εφιαλτης. Γενικα οταν δεν ειναι καλα του φταινε ολα και πανω απο ολα εγω. Εγω μια φορα εκανα 38.6 και σημασια δεν μου εδωσε. Ουτε καν ρωτουσε πως ημουν και το μωρο το ειχα εγω με τον πυρετο..........τι αλλο να πεις.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Οταν αρρωσταινει ειναι απιστευτα κακοδιαθετος. Αρπαζεται και καυγαδιζει με τα παντα και δεν θελει ανθρωπο διπλα του. Εφιαλτης. Γενικα οταν δεν ειναι καλα του φταινε ολα και πανω απο ολα εγω. Εγω μια φορα εκανα 38.6 και σημασια δεν μου εδωσε. Ουτε καν ρωτουσε πως ημουν και το μωρο το ειχα εγω με τον πυρετο..........τι αλλο να πεις.....

Όλοι γίνονται παραπάνω από μωρά όταν αρρωστούν φιλενάδα... Αλλά όπως λες και συ τι να πεις....

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμένα γίνεται απίστευτα κλαψομ...... γκρινιάζει συνέχεια και κάνει σαν μωρό κλασσικά όπως όλοι τους. Και τρίβεται συνεχεια πάνω μου σαν γατί.

Γελάω με τη συμπεριφορά του και κάποιες στιγμές τα παίρνω χοντρα γιατί είναι φοβιτσιάρης και κατά φαντασίαν ασθενής!!!

sj3dp3.png

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ βγάζω κάτι άναρθρες κραυγές που λένε "παει, είμαι ετοιμοθάνατος". Ευτυχώς το κάνουν και άλλοι. Νιώθω φυσιολογικος τώρα!

This is a man's world

για πες τωρα γιατι το κανετε αυτο???γιατι με ενα συναχι πεφτετε τανασκελα με υφος μελλοθανατου?γιατι βογγατε με 36.9 λεγοντας οτι ψηνεστε στον πυρετο????ρωταω για να μαθω γιατι θα σκασω!!!δεν αντεχετε καθολου?που ειναι το ισχυρο φυλο οεο?εγω με πυωδη αμυγδαλες 39 πυρετο συναχι κ ωτιτιδα με αντιβιωση των 1000 3 φορες την ημερα κ δεν εβαζα κωλο κατω κ αυτος με 5 φτερνισματα (ουτε καν συναχι ρε παιδια.απλα φτερνιζεται.δε τον πιανει συναχι ποτε!μονο αψου!) κ 36.9 πεφτει στο κρεββατι βογγαει δε μπορει να μιλησει του πονανε οι αμυγδαλες που τις εβγαλε(αλλο ανεξηγητο φαινομενο:shock:) κ το βραδυ τσακιζει πιτσες:shock: εχετε δει ετοιμοθανατο να τσακιζει πιτσες να πινει κοκα κολα κ να καπνιζει?:rolleyes: κ μετα να ξαναπεφτει στο κρεβατι με αληθωρο βλεμμα ανοιχτο στομα κ αναρθρες κραυγες οπως λες:evil:

εμείς πριν την εγκυμοσύνη πέφταμε κάτω.......ξεροί.........ένας βήχας ήταν το τέλος μας, για πυρετο δεν το συζητώ.........

κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης υποφέραμε μαζί(!) βεβαιά έκανε και όλες τις δουλειες οπότε ήταν δικαιολογημένος!!!!!!!!!!

Τώρα πλεον μπορεί να έχει και 38 πυρετό και να είναι μες την καλη χαρά!!!!!!! Τί να πω!! Μάλλον είδε ότι υπάρχουν και χειρότερα (6 ώρες στο μαιευτήριο κοιλκοπονούσα και ήταν εκεί) και όλα του φαίνονται τώρα παιχνιδάκι!!!!!! Του βάζω θερμόμετρο με το ζόρι!!!

Διαφημίσεις

Ειλικρινά πιστεύω πως είστε φτιαγμένες από πιο γερό υλικό. Επίσης μάλλον έχετε μεγαλύτερη αντοχή στον πόνο. Τι να πει κανείς. Και λένε για ισότητα μετά. Κάποιος μας έχει πιάσει κότσο νομίζω!

This is a man's world

κ απο τι υλικο ειστε φτιαγμενοι εσεις δηλαδη που πεφτετε τανασκελα με 36.8!!!

ακουστε σκηνικο..περσι δεκεμβριος μηνας...θερμοκρασια -25 περιπου...ερχεται ο αντρας μου απο τη δουλεια με ποδηλατο παρακαλω γιατι το αυτοκινητο ειχε παγωσει !μπαινει μεσα στο σπιτι κ αρχιζει να λεει ''τρεμω τρεμω εχω πυρετο θερμομετρο γρηγορα καιω καιω ψηνομαι!''

βαζει θερμομετρο...36 ακριβως:shock::shock:

καλε του λεω τι καις κ ψηνεσαι!!εδω λεει 36 ουτε καν 36.6!

''υποθερμια εχω...υποθερμια!!!παγωσα κρυωνω μελανιασα?????ειμαι μωβ????τι μπορω να παθω???πωπω κρυωνω κρυωνω!!!''

σταματα του λεω ειναι επειδη ησουν εξω στο κρυο γιαυτο εχεις 36!!!

΄΄σιγουρα????τα νυχια μου ειναι μελανιασμενα νομιζω?ε?εγω τωρα γιατι νιωθω παγωμενος!!!''

πριν δει το 36 εκαιγε.μολις το ειδε ηταν παγωμενος:shock:

για ποιο γερο υλικο μιλαμε....

Είναι μάλλον θέμα χαρακτήρα κι όχι φύλου. Άμα κάποιος/κάποια είναι μιμινιάρης-μιμινιάρα και ακίδα από ξύλο να μπει στο χέρι του θα πάει σε χειρούργο. Οι παραδοσιακοί (με την καλή έννοια πάλι :mrgreen: ) άντρες, που πάνε στη δουλειά βρέξει - χιονίσει, που είναι και λίγο σκληραγωγημένοι, δεν νομίζω ότι κάνουν χαλασμό με το πρώτο κρυολόγημα. Άμα πέσουν κάτω, είναι ελαφρώς του θανατά, οπότε μάλλον υποφέρουν πραγματικά, ε, μια σουπίτσα θα την έχουν.

Ειλικρινά πιστεύω πως είστε φτιαγμένες από πιο γερό υλικό. Επίσης μάλλον έχετε μεγαλύτερη αντοχή στον πόνο. Τι να πει κανείς. Και λένε για ισότητα μετά. Κάποιος μας έχει πιάσει κότσο νομίζω!

Οι γυναίκες δεν έχουν κανένα να τους κάνει σουπίτσα, οπότε την κάνουν μόνες τους :roll:. Μόνο αυτή είναι η διαφορά.

Θεωρητικά, οι γυναίκες είναι πιο ανθεκτικές και οι άντρες πιο δυνατοί, οπότε ισορροπεί το πράγμα.

Αλλά αυτή η συζήτηση καταλήγει όπως το "ήταν ένα μικρό καράβι...."

"Αν οι αντρες επρεπε να υποστουν τους πόνους μιας εγκυμοσυνης

οι μισοι θα πέθαιναν απο καρδιακο επεισόδιο"

Κάποιος διάσημος γιατρός το ειχε πει...

:(

Όταν ήμασταν απλά αρραβωνιασμένοι και τύχαινε να αρρωστήσει, περνούσαμε την αρρώστια αγκαλίτσα. Και για τον παραμικρό βήχα τον φρόντιζα. Μετά που κάναμε παιδιά και αυτός έγινε πιο "ευαίσθητος" και φυσικά οι αγκαλίτσες κόπηκαν. Μάλλον αγκαλίτσα θέλει το μωράκι μου!!!

ISGLp2.pngilpPp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, όλα αυτά που λέτε απλά ενισχύουν αυτό που λέω χρόνια τώρα "Οι άντρες είναι λιγόψυχοι και μυγιάγκιχτοι! Λένε έχω πυρετό και κάθονται σπίτι και εννοούν 37!!!!"

Είναι απίστευτο, είναι όλοι έτσι και ο δικός μου και συνάδερφοι μου που έχω δει..

Εγώ τον άντρα μου τον κοροιδεύω όταν κάνει έτσι, γιατί εγώ πολλές φορες είμαι πολύ χειρότερα (εμετούς, πυρετό 38,5, πόνο στο στομαχι κτλ ) και το παίζει άσχετος..ότι σιγά δεν έχεις και τίποτα φοβερο! Δηλαδή τι πρέπει να έχω, να πεθάνω για να με φροντίσει σαν άρρωστη? Αυτός πέφτει του θανατά με 37 και εγώ δεν έχω τίποτα με όλα τα παραπάνω. Τι να πω..εμείς οι γυναίκες είμαστε για να φροντίζουμε, άμα περιμένεις από τους άντρες, σώθηκες!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

"Αν οι αντρες επρεπε να υποστουν τους πόνους μιας εγκυμοσυνης

οι μισοι θα πέθαιναν απο καρδιακο επεισόδιο"

Κάποιος διάσημος γιατρός το ειχε πει...

:(

Δεν ισχυει. Ειναι απο αυτα τα διασημα 'δεν ξερω ποιος το πρωτοειπε' στυλακι. Αν ψαξεις στο ιντερνετ αλλα ρωτησεις και επαγγελματιες θα σου πουν οτι η ανοχη πονου ειναι 'σχετικη' σε ολους τους ανθρωπους. Εχει διαβαθμισεις πολλες και δεν ειναι θεμα φυλλου, αλλα θεμα ανθρωπου. Υπαρχουν Ουκαδες στην Αμερικη που τους εχουν περασει απο στην κυριολεξια βασανιστηρια και δεν εχουν σηκωσει φρυδι....οχι να δειξουν πως πονανε.....(δεν μειωνω κοριτσια τον πονο της γεννας απλα λεω τα δεδομενα).....οποτε μην το πολυλες αυτο. Δεν ισχυει......:-D Ειναι κατι σαν κοντρα μεταξυ αντρων/γυναικων. Λεμε και εμεις, σε ενα αντεχουμε πολυ δεν θα μας το παρετε και αυτο......αλλα η φυση λεει αλλα......επισης λεμε ποσο οι αντρες 'πεθαινουν' με 36.8 χωρις να σκεφτουμε ποσοι αντρες περναν κακουχιες καθημερινα λογω δουλειας του και κουβεντα δεν λενε. Παραδειγμα τρανο. Χτιζεται οικοδομηξ εδω απεναντι. Με 44 βαθμους νταλα ηλιος καταμεσημερο να κουβαλανε μπαζα τιγκα στον ιδρωτα. Και χαμπαρι να μην παιρνουν. Να βγαινω να απλωσω μια πετσετα απεναντι τους ακριβως και να μου ερχεται λιποθυμια.......ε....τι να πεις....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Δεν ισχυει. Ειναι απο αυτα τα διασημα 'δεν ξερω ποιος το πρωτοειπε' στυλακι. Αν ψαξεις στο ιντερνετ αλλα ρωτησεις και επαγγελματιες θα σου πουν οτι η ανοχη πονου ειναι 'σχετικη' σε ολους τους ανθρωπους. Εχει διαβαθμισεις πολλες και δεν ειναι θεμα φυλλου, αλλα θεμα ανθρωπου. Υπαρχουν Ουκαδες στην Αμερικη που τους εχουν περασει απο στην κυριολεξια βασανιστηρια και δεν εχουν σηκωσει φρυδι....οχι να δειξουν πως πονανε.....(δεν μειωνω κοριτσια τον πονο της γεννας απλα λεω τα δεδομενα).....οποτε μην το πολυλες αυτο. Δεν ισχυει......:-D Ειναι κατι σαν κοντρα μεταξυ αντρων/γυναικων. Λεμε και εμεις, σε ενα αντεχουμε πολυ δεν θα μας το παρετε και αυτο......αλλα η φυση λεει αλλα......επισης λεμε ποσο οι αντρες 'πεθαινουν' με 36.8 χωρις να σκεφτουμε ποσοι αντρες περναν κακουχιες καθημερινα λογω δουλειας του και κουβεντα δεν λενε. Παραδειγμα τρανο. Χτιζεται οικοδομηξ εδω απεναντι. Με 44 βαθμους νταλα ηλιος καταμεσημερο να κουβαλανε μπαζα τιγκα στον ιδρωτα. Και χαμπαρι να μην παιρνουν. Να βγαινω να απλωσω μια πετσετα απεναντι τους ακριβως και να μου ερχεται λιποθυμια.......ε....τι να πεις....

Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.

Copy & Paste ΤΩΡΑ στο mail της γυναικας μου να μην μου κουνιέται.

:D :D :D

Ναι.....σχετικά είναι όλα...... εμένα ο δικός μου είναι του θανατά μια εβδομάδα τώρα....

Χάσαμε ένα φίλο αρκετά νέο (35 χρ. ) πριν 10 μέρες απο ανακοπή. Απο τη μέρα της κηδείας ο δικός μου δεν αισθάνεται καλά, κάτι έχει....τον πονάνε όλα και παντού.... καρδιά, στομάχι, χέρια, κεφάλι έχει αυπνίες, ζαλάδες.....λέει.....

Και τρεχει πανικόβλητος στους γιατρούς. Πήγε καρδιολόγο μέχρι και τρίπλεξ έκανε.... γενικές αίματος, ούρων, τεστ κοπώσεως..... όλα καλά είναι 39 χρ. αλλά εκείνος λέει οτι κάτι έχει...

Θα με τρελάνει. Αφού με πιάνουν τα γέλια και του λέω δεν γίνεται να σε πονάει το στομάχι σου και να τρως τζατζίκια και παϊδάκια με τη σέσουλα....

Στο μυαλό του είναι όλα και όλο κλαίγεται και κολοτρίβεται πάνω μου σαν γατί.

Εγώ όταν αρρωσταίνω γιατί δεν φορτώνομαι σε κανέναν και δεν κλαψουρίζω????

sj3dp3.png

Α παπα!!!! Το χειροτερο μου. Προτιμω να εχω και τα δυο παιδια αρρωστα παρα τον αντρα μου. Οταν ημασταν στο εξωτερικο και λιγο πριν γυρισουμε Ελλαδα, ειχε ανεβασει λιγο πυρετο. Μου ελεγε οτι πεθαινει. Του ειπα τοτε να περιμενει να γυρισουμε στην Ελλαδα για να πεθανει γιατι δεν μπορω να μπαινω τοσες φορες στο αεροπλανο!!!!! :-)

Αλλη φορα που αρρωστησε τον αφησα μονο του στο κρεβατι και πηγα στον καναπε. Την επομενη μερα ημουν κομματια με γαστρεντεριτιδα. Κατεβασα τα παιδια στην πεθερα μου για να μην τα κολλησω και γιατι δεν μπορουσα να τα φροντισω. Ο αγας ηταν στην κρεβατοκαμαρα με κλειστη την πορτα...... Υποτιθεται οτι ηταν αρρωστος. Εγω δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου αλλα τον φροντιζα, οτι μπορουσα δηλαδη..... Ειχε απλωθει φαρδυς πλατης στο κρεβατι με την τηλεοραση του, με τις ανεσεις του και που και που βογγουσε. Την αλλη μερα που ημουν καλυτερα παω στο ψυγειο και τι να δω? Ειχε καταβροχθησει και κατι σοκολοτες. Τοοοοσοοο αρρωστος ηταν!!!!!

εχετε δει ετοιμοθανατο να τσακιζει πιτσες να πινει κοκα κολα κ να καπνιζει?:rolleyes: κ μετα να ξαναπεφτει στο κρεβατι με αληθωρο βλεμμα ανοιχτο στομα κ αναρθρες κραυγες οπως λες:evil:

Ναι. Εχω δει.

Μόνο που δεν είναι από την "αρρώστια". Είναι από την βαρυστομαχιά!!!:D

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Λοιπόν, όλα αυτά που λέτε απλά ενισχύουν αυτό που λέω χρόνια τώρα "Οι άντρες είναι λιγόψυχοι και μυγιάγκιχτοι! Λένε έχω πυρετό και κάθονται σπίτι και εννοούν 37!!!!"

Είναι απίστευτο, είναι όλοι έτσι και ο δικός μου και συνάδερφοι μου που έχω δει..

Εγώ τον άντρα μου τον κοροιδεύω όταν κάνει έτσι, γιατί εγώ πολλές φορες είμαι πολύ χειρότερα (εμετούς, πυρετό 38,5, πόνο στο στομαχι κτλ ) και το παίζει άσχετος..ότι σιγά δεν έχεις και τίποτα φοβερο! Δηλαδή τι πρέπει να έχω, να πεθάνω για να με φροντίσει σαν άρρωστη? Αυτός πέφτει του θανατά με 37 και εγώ δεν έχω τίποτα με όλα τα παραπάνω. Τι να πω..εμείς οι γυναίκες είμαστε για να φροντίζουμε, άμα περιμένεις από τους άντρες, σώθηκες!

μα ΟΛΟΙΔΙΟΙ:shock: κ ο δικος μου ετσι.10 χρονια ειμαστε μαζι σχεδον.τα 5 παντρεμενοι .ολα αυτα τα χρονια 2 φορες κρεβατωθικα λογω εγκυμοσυνης.5 μερες στο γιο μου κ 5 τωρα στην μπεμπα γιατι κ τις 2 φορες ειχα λιγο αιμα.κ 1 η 2 φορες λογω αρρωστιας!που 39 να εχω εκει θα τσακιστω να κανω δουλειες δε θα βαλω κωλο κατω!κ φυσικα ουτε ενα τσαι να μη μου κανει!κ αμα του το λεω μου απανταει ''γιατι?μου ειπες να σου κανω κ σου ειπα οχι??''' αμα ειναι να στα λεω τοτε να το χ@σω!:evil:αυτος με 37 πεφτει καταχαμα και παιρνει τηλ σε εναν θειο του γιατρο στην ελλαδα στο κινητο κιολας κ χρεωνεται μιση ωρα τηλ σε κινητο στην ελλαδα για να του εξηγησει τι εχει!!!!:evil:

Ναι.....σχετικά είναι όλα...... εμένα ο δικός μου είναι του θανατά μια εβδομάδα τώρα....

Χάσαμε ένα φίλο αρκετά νέο (35 χρ. ) πριν 10 μέρες απο ανακοπή. Απο τη μέρα της κηδείας ο δικός μου δεν αισθάνεται καλά, κάτι έχει....τον πονάνε όλα και παντού.... καρδιά, στομάχι, χέρια, κεφάλι έχει αυπνίες, ζαλάδες.....λέει.....

Και τρεχει πανικόβλητος στους γιατρούς. Πήγε καρδιολόγο μέχρι και τρίπλεξ έκανε.... γενικές αίματος, ούρων, τεστ κοπώσεως..... όλα καλά είναι 39 χρ. αλλά εκείνος λέει οτι κάτι έχει...

Θα με τρελάνει. Αφού με πιάνουν τα γέλια και του λέω δεν γίνεται να σε πονάει το στομάχι σου και να τρως τζατζίκια και παϊδάκια με τη σέσουλα....

Στο μυαλό του είναι όλα και όλο κλαίγεται και κολοτρίβεται πάνω μου σαν γατί.

Εγώ όταν αρρωσταίνω γιατί δεν φορτώνομαι σε κανέναν και δεν κλαψουρίζω????

ο δικος μου περσι επεμενε οτι κατι εχει:shock: αλλαξε 5 γιατρους κ οι 5 δεν εβρισκαν τιποτα!εκανε αναλυτικες αιματος 2 φορες κ ουρων κ ενα σωρο ακτινογραφιες μηπως κ εχει κατι:shock: μεχρι κ γαστροσκοπηση εκανε χωρις λογο!!!!ελεος!!τελικα κανεις δεν εβρισκε τιποτα!αλλα αυτος επεμενε οτι κατι εχει!

Ναι. Εχω δει.

Μόνο που δεν είναι από την "αρρώστια". Είναι από την βαρυστομαχιά!!!:D

:lol::lol::lol: μια φορα ειχε κανει σφραγισμα κ πονουσε μια βδομαδα:shock: 2 σφραγισματα εχω κανει αλλα οκ δε πονουσα καθολου!!!πηγαινοερχοταν στον οδοντιατρο κ ελεγε οτι ποναει.δε μπορουσε ταχα να μιλησει επειδη πονουσε κ ελεγε μονο ΜΜΜΜΜΜΜ!!!!καταβροχθιζε ομως τα σουβλακια κ τις πατατες κ τις πιτσες παρα τον πονοδοντο!!!κ οταν του το ειπα μου απαντησε πως το κανει με το ζορι μονο κ μονο για να παρει παυσιπονο:shock:

α ναι εχουμε ΚΑΙ αυτο.ενα ντεπον ειναι να παρει κ τρωει πρωτα 3 τοστ για να μη το παρει με αδειο στομαχι κ παθει τιποτα:shock: μια φορα γυρισε απο τη δουλεια κ μου λεει''πονουσε το κεφαλι μου στη δουλεια κ πηρα ντεπον χωρις να φαω.λες να παθω κατι τωρα?να μου τρυπισει το στομαχι?'':shock:

Α, δεν είναι μόνο ο δικός μου!!!

Είχε μία ζαλάδα πριν από 10 ημέρες και από τότε, σε συνδυασμό με λίγη υποθερμία, το έχει κάνει σίριαλ. Έχει και θερμόμετρο στη δουλειά, όλο "δεν είμαι καλά λέει" κλπ. Φυσικά, το ίδιο λέει και όταν δεν θέλει να κάνει κάποια δουλειά!!!

Το βρήκα, όμως: Έχει αδελφό γιατρό και κάθε φορά του λέω "ο.κ., να πάρουμε τον αδελφό σου τηλέφωνο" :mrgreen::mrgreen::mrgreen: κι εκείνος ξαφνικά γίνεται καλά. Επειδή ξέρει ότι ο αδελφός του θα τον βάλει να κάνει εξετάσεις (ε, πλησιάζει επικίνδυνα και τα σαράντα) δεν θέλει με τίποτα.

Αλλά, οφείλω να ομολογήσω ότι πρέπει να είναι και θέμα... μαμάς:

Ο γιος μας 10 μηνών, Χριστούγεννα και ο άντρας μου θέλει να πάει στο χωριό του, στη μαμά του. Ο μικρός ανεβάζει 39 πυρετό, το αναβάλει. Την άλλη μέρα το πρωί έχει πέσει λίγο, είναι 37.5. Η μάνα του: "ε, καλά, δεν είναι και τίποτα" :twisted::twisted::twisted: παρόλο που μέχρι το βράδυ ξανανέβηκε.

Της λέει τώρα ότι έχει 36,2 ο ίδιος. Αμέσως η μανούλα του: "Να πάρεις τον αδελφό σου τηλέφωνο" :twisted::twisted::twisted:

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ανάλογα τι μας συμφέρει δηλαδή!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Το χειρότερο είναι ο ανταγωνισμός...εγώ η καημενούλα καθότι 6 μηνών έγκυος πονάει λίγο η μεσούλα μου...δεν τολμώ να πώ ότι δεν κοιμήθηκα καλά γιατί πονούσα κι αρχίζει "Πώ πω κι εμένα πως με πονάει η πλάτη μου...δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ (άσχετα άν δε με πήρε χαμπάρι που σηκώθηκα 5 φορές για τουαλέτα και νερό και κοιμόταν του καλού καιρού ο κύριος)...να δές εδώ δεν μπορώ να το πατήσω..." ε αφού πονάς όταν πατάς εκεί τότε μην το πατάς :twisted:...Κάποτε ασχολιόμουν και τον χάιδευα αλλά πλέον απλά του λέω "ακόμη ένας ήταν έτσι κι ακόμη τον κλαίμε..." Εξαιρούνται οι σοβαρές περιπτώσεις που θα τον νταντέψω και κομπρέσες θα του βάλω και όλο το βράδυ θα μείνω πάνω από το κεφάλι του γιατί κι αυτός το ίδιο κάνει για μένα...:D

gETUp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...