Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS ΔΩΡΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ!

mia manoula

Recommended Posts

Κοριτσια, να κανω μια ερωτηση εδω γιατι δεν ξερω που αλλου να γραψω.Εχουμε ενα μπεμπη 11 μηνων και το προβλημα μας ειναι οτι δεν εχουμε ακομη νονο-α.Ειναι δυο ζευγαρια που κανουμε μερικες φορες παρεα , οχι κολητοι δηλαδη, που εμεις πολυ θα θελαμε να μας βαφτισουν το μωρο γιατι ειναι πολυ καλα παιδια αλλα δεν εχουμε το θαρρος να τους το προτεινουμε μηπως τους φερουμε σε δυσκολη θεση.Ειναι και καποιος παλιος φιλος του συζυγου που ειχαν πει παλια να συντεκνεψουν( που λεμε εδω στην Κρητη) αλλα εχουν ψιλοχαθει τωρα, αφιστε που αντιμετωπιζει και οικονομικα προβληματα οπως ολοι μας δηλαδη.Θα ηθελα να μαθω τη γνωμη σας. Ειναι σωστο να το προτεινουμε εμεις σε καποιον η να περιμενουμε να μας το προτεινουν?.Και αν δεν μας το ζητησει κανεις?Περιμενω τη γνωμη σας.Ευχαριστω

εγω θα ελεγα να τους το πεις!!! ισα ισα ειναι μεγαλη τιμη οταν το προτεινεις εγω ειμαι τς αποψης οτι οταν σου το προτεινουν (να βαφτισουν το μωρακι σου) σε φερνουν σε δυσκολη θεση γιατι ισως να θελεις καποιο αλλο ατομο και τι να πεις εκενη την στιγμη:oops:(ισως γιαυτο και δεν λενε τιποτα)!! εμενα στην δουλεια μια κοπελα πριν γεννησω μου προτεινε αλλα εμεις ειχαμε ηδη νονους και ηρθα σε πολυ δυσκολη θεση γιατι ηταν τιμη μου αλλα ειχαμε ηδη και πιστευω πως και αυτη ηρθε σε δυσκολη θεση οταν τις ειπα οτι εχουμε... πιστευω ο γονιος πρεπει να επιλεγει και οχι να σου το προτεινουν ασχετα τι λεει η παραδοση μας... εμεις στον μπεμπη εχουμε δυοο νονους και μας ζητησαν να βαφτισουν αλλοι 7 αν λεγαμε <<ναι>> θα ειχαμε βαπτιση μολδαβιας εκει εχουν 7 νονους χι χι !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς ρωτήσαμε την νονά τί θα ήθελε από κόσμημα (αυτό είχαμε στο νου μας) κρεμαστό, βραχιόλι, ρολόι ή οτιδήποτε άλλο και εκείνη προτίμησε ένα λευκόχρυσο κρεμαστό για το λαιμό το οποίο θα της το πάρουμε εντός των ημερών. Δεν έχουμε ρωτήσει ακόμα τιμές αλλά πάνω από 300 ευρώ δεν νομίζω να διαθέσουμε, είναι και δύσκολοι καιροί.......

aYVcp2.png

Κοριτσια, να κανω μια ερωτηση εδω γιατι δεν ξερω που αλλου να γραψω.Εχουμε ενα μπεμπη 11 μηνων και το προβλημα μας ειναι οτι δεν εχουμε ακομη νονο-α.Ειναι δυο ζευγαρια που κανουμε μερικες φορες παρεα , οχι κολητοι δηλαδη, που εμεις πολυ θα θελαμε να μας βαφτισουν το μωρο γιατι ειναι πολυ καλα παιδια αλλα δεν εχουμε το θαρρος να τους το προτεινουμε μηπως τους φερουμε σε δυσκολη θεση.Ειναι και καποιος παλιος φιλος του συζυγου που ειχαν πει παλια να συντεκνεψουν( που λεμε εδω στην Κρητη) αλλα εχουν ψιλοχαθει τωρα, αφιστε που αντιμετωπιζει και οικονομικα προβληματα οπως ολοι μας δηλαδη.Θα ηθελα να μαθω τη γνωμη σας. Ειναι σωστο να το προτεινουμε εμεις σε καποιον η να περιμενουμε να μας το προτεινουν?.Και αν δεν μας το ζητησει κανεις?Περιμενω τη γνωμη σας.Ευχαριστω

Ολυμπία γιατί δεν κανονίζεις να βγείτε με τους φίλους σας και να τους πεις "θέλουμε να βαφτίσουμε τον μπεμπούλι μας αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει νονό" έτσι θα δεις αντιδράσεις. Αν θέλουν θα σου το προτείνουν αυτοί, αν όχι δεν θα τους φέρεις σε δύσκολη θέση να σου αρνηθούν.

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Peper καλη η ιδεα σου , νομιζω οτι ετσι πλαγιως θα ειναι πιο ευκολα .Για να δουμε ελπιζω να εχουμε αποτελεσμα.Και ειναι ενας γλυκας το αντρακι μου.Ολη την ωρα γελαει και χορευει.Οποιος γινει νονος του θα εχει απο τα πιο χαρουμενα και εκδηλωτικα βαπτιστηρια!!!!!

Ρωτησα την κουμπαρα μου αν ηθελε καποιο κοσμημα η κατι για το σπιτι και μου ειπε οτι χρειαζεται ενα laptop!

Οποτε 500-600 euro στο δικο της δωρο.Δεν θα παρουμε και κατι στον αντρα της και στο μικρο της?Ολα μαζι γυρω στα 800.

eNortjK1UrI0MrA0ULIGXDASuAKg43.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Peper καλη η ιδεα σου , νομιζω οτι ετσι πλαγιως θα ειναι πιο ευκολα .Για να δουμε ελπιζω να εχουμε αποτελεσμα.Και ειναι ενας γλυκας το αντρακι μου.Ολη την ωρα γελαει και χορευει.Οποιος γινει νονος του θα εχει απο τα πιο χαρουμενα και εκδηλωτικα βαπτιστηρια!!!!!

Ευχομαι γρήγορα να βρεις ένα νονό για το μωρούλι σου που θα το αγαπάει πολύ-πολύ. Να σου ζήσει!

Εγω παλι ρωτησα τη νονα μας αν επιθυμει κατι για το σπιτι ή κατι πιο προσωπικο. Ετσι λοιπον της πηρα μια επωνυμη τσαντα και στον αντρα της καλα μανικετοκουμπα. Συνολο 800 Ευρω αλλα χαλαλι της γιατι ειναι η κολλητη μου και την αγαπω πολυ!! Βεβαια και αυτη τα καλυτερα μας εχει παρει απο σταυρο μεχρι ρουχα. Παντως σε τετοια θεματα δεν υπαρχει παρεξηγηση ο καθενας οτι μπορει κανει!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...