Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικός σταθμός και νέο μέλος


Recommended Posts

Κορίτσια Καλημέρα,

 

Θέλω για άλλη μια φορά τα φώτα σας!!!Έχω ένα γιο 2 ετών και το Νοέμβριο (πρώτα ο Θεός) περιμένουμε και το δεύτερο μας παιδάκι. Σκεφτόμουν εδώ και καιρό ότι ο μεγάλος καλό θα ήταν να πάει παιδικό από τον Σεπτέμβρη για να έρθει σε επαφή και με άλλα παιδάκια, να παίζει κλπ μιας και εγώ δουλεύω (μέχρι το μεσημεράκι) και το παίδι είναι με τις γιαγιάδες. Επειδή όμως η αρχή της "σχολικής" χρονιάς θα συμπέσει με τον ερχομό του 2ου παιδιού έχω μπερδευτεί για το αν αυτό θα επιρρεάσει την ψυχολογία του μεγάλου???(να ζηλέψει, να νοιώθει ότι το παραμερούμε μιας και η μαμά θα είανι σπίτι κλπ). Πιστεύετε ότι θα του κάνει καλό αν τον στείλω ή καλύτερα να το καθυστερήσω για ένα χρόνο μιας και θα πάρω την άδεια του 9μηνου??

 

Αναμένω για τις απαντήσεις σας αγωνιωδώς!!!!

 

Μαμά Ηρακλή:-P

 

ΥΓ Ισμήνη σε ευχαριστώ πολύ για τα "φώτα" σου!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Υπάρχουν κάποια πράγματα που σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείς πέραν της ψυχολογίας (που είναι πάρα πολύ σημαντική) όπως τις ιώσεις που θα φέρνει ο μεγάλος στο σπίτι. Θα είσαι ράκος και από τον φόβο μήπως κολλήσει ο μικρός και από τις μικροαρρώστιες του μεγάλου που όσο και να 'ναι θα κολλάει. Φυσικά εξαρτάται από το παιδί, αλλά οι πιθανότητες υπάρχουν. Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις, αλλά εγώ δεν ξεχνάω τους 9 μήνες που πέρασα στο σπίτι έχοντας και τα δύο παιδιά μου. Κουράστηκα (αν και είχα βοήθεια σε πολλές δουλειές από τη μητέρα μου) αλλά το απόλαυσα όσο δεν φαντάζεσαι. Δεν γυρνάνε πίσω αυτές οι ηλικίες!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...