Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

Κάθε βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη !

Ειλικρινά, Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ! Είναι το πρώτο μου κ είμαι λιγάκι πελαγωμένη !

Ο άντρας μου έχει ήδη 1 κοριτσάκι 5 ετών από τον πρώτο του γάμο κ εγώ (χωρίς υπερβολή) την θεωρώ κ δική μου αλλά αν το πάρουμε βιολογικά, είναι το πρώτο μου κ από την μια φοβάμαι κ από την άλλη είμαι σούπερ χαρούμενη. Να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι σήμερα η επίσκεψη σε γιατρό είναι λιγάκι σαν «το κόκκινο πανί στον ταύρο». Απέφευγα με κάθε ευκαιρία την επίσκεψη, με αποτέλεσμα, σήμερα στα 38, να μην έχω δικό μου γιατρό.

Οπότε, όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα είμαι ευγνώμον !:P

Καλησπέρα. Αν εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω και τα στοιχεία του γιατρού μου. Είναι πολύ καλός και αισθάνεσαι άνετα μαζί του (σαν και εσένα ήμουν και εγώ). Έχει ιατρείο Πειραιά και Αθήνα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Cristinaki όποτε μπορέσεις στείλε και σε μένα ένα πιμακι τον τιμοκατάλογο! :D

Maryp7 με το καλό! Ο δικός μου γιατρός μάλλον δεν θα σε βολεύει λόγω περιοχής ιατρείου..Έχει στην Ελευσίνα και στο Ηράκλειο..

DoUwp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 16-12 ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΝΑ ΓΕΝΗΣΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ......ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΗ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΓΙΑ 3ΚΛΙΝΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1900...

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας......ο γιατρος μου ειναι και στο ιασω και στο ρεα,βασικα ειναι πολυ νωρις ακομα να ψαχνω αλλα οποια κοπελα εχει τον τιμοκαταλογο του ρεα και δεν της κανει κοπος ας μου το στειλει κι εμενα......σας ευχαριστω εκ των προτερων....

Καλησπέρα σε όλους !

Χτες το ανακάλυψα κ δεν μπορώ να ηρεμίσω – ήδη σχεδιάζω μέσα στο μυαλό μου το που κ το πως κ το ποτε ! όπως καταλάβατε, το τεστ βγήκε ΘΕΤΙΚΟ ! Διαβάζω δεξιά, διαβάζω αριστερά κ έχω πελαγώσει !! Βρήκα κ το ΡΕΑ μπροστά μου σήμερα....μάλλον ειναι καρμικό το όλο θεμα ! Τέλος πάντων να μην σας κουράζω όλους, θελω την βοηθεια όποιων γνωρίζουν ! Θα ήθελα να μαθω αν γνωρίζει κανεις, γιατρούς που συνεργάζονται με το ΡΕΑ κ κατά πόσο ειστε ευχαριστιμένοι με το συγκεκριμένο μαιευτήριο.

Κάθε βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη !!!

Σας ευχαριστώ κ εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (προσωπικά μου μπήκε με το δεξί που ειπε κ ο αντρας μου !) χα χα χα

Σου εύχομαι καλή ευγκυμοσύνη και ένα υγειές μωράκι (και δύο, γιατί όχι?):-P. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω το όνομα του γιατρού μου, που είναι στο Ρέα. Το έμαθα κι εγώ χθες ότι πήγε εκεί. Εμένα δεν με πολυαφορά γιατί έχω ξεμπερδέψει με εγκυμοσύνες, αλλά είναι πολύ καλός, προσεκτικός, διαθέσιμος και καλός επαγγελματίας. Είναι λίγο πορωμένος με τη δουλειά του αλλά αυτό δεν με χάλαγε καθόλου. Το ιατρείο του είναι στο Άλιμο και κάπου βόρεια, γιατί μέχρι τώρα ήταν στο Μητέρα. Νομίζω όμως ότι τώρα θα μαζευτεί νότια. Anyway στον Άλιμο είναι σίγουρα ακόμα, γιατί πήγα πρόσφατα. Αν θέλεις στείλε μου πμ, γιατί δεν θέλω να πω τα στοιχεία του δημόσια. Και πάλι καλή εγκυμοσύνη.....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι καλή ευγκυμοσύνη και ένα υγειές μωράκι (και δύο, γιατί όχι?):-P. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω το όνομα του γιατρού μου, που είναι στο Ρέα. Το έμαθα κι εγώ χθες ότι πήγε εκεί. Εμένα δεν με πολυαφορά γιατί έχω ξεμπερδέψει με εγκυμοσύνες, αλλά είναι πολύ καλός, προσεκτικός, διαθέσιμος και καλός επαγγελματίας. Είναι λίγο πορωμένος με τη δουλειά του αλλά αυτό δεν με χάλαγε καθόλου. Το ιατρείο του είναι στο Άλιμο και κάπου βόρεια, γιατί μέχρι τώρα ήταν στο Μητέρα. Νομίζω όμως ότι τώρα θα μαζευτεί νότια. Anyway στον Άλιμο είναι σίγουρα ακόμα, γιατί πήγα πρόσφατα. Αν θέλεις στείλε μου πμ, γιατί δεν θέλω να πω τα στοιχεία του δημόσια. Και πάλι καλή εγκυμοσύνη.....

Αγαπητή φίλη,

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια !! Κ την ευχή - μακάρι να είναι 2 να "ξεμπερδεύουμε" γιατί εχω κ εγώ το πρόβλημα της προχωρημενης ηλικίας κ δεν μας παίρνει ! έχουμε κ την κρίση ....κ αν μείνεις πολύ καιρό εκτός δουλείας, τότε μένεις για πάντα !!! θα χαρώ να λάβω το πμακι σου με τα στοιχεία κ σου εύχομαι τα καλύτερα !

Κορίτσια,

έχω μπερδευτεί... γιατί είναι τόσο ακριβά ?? Χρυσάφι βγάζουν ? κ κάτι άλλο γιατί 13% ΦΠΑ κ όχι 23% ??? Δηλαδή - υποθετικά μιλώντας - πόσα λεφτά πρέπει να έχω στην άκρη για να γεννήσω ??

μήπως να το κάνω "στα χωράφια" ??? πιο οικονομικά θα μου έρθει - αντε να χαλάσουν λίγα χορταράκια κ εγώ να ουρλιάζω σαν την αγελάδα στην σφαγή !!!

Μήπως να ξεσηκωθούμε όλες μαζί ??? Κ μετά σου λένε υπογεννητικότητα !!! Να γιατί δεν κάνουμε παιδιά πια...γιατί μας "γδέρνουν" κανονικά μέχρι να αγκαλιάσουμε το βλαστάρι μας !!!

Ντροπή τους ! αλλά έλα που τους έχουμε ανάγκη !

Ελπίζω να μην το πάρετε στραβά...αλλά ντροπή να μας εκμεταλεύονται έτσι νομίζω !

μια φιλη μου στη θεσσαλονικη σε μια ιδιωτικη κλινικη πληρωσε μονοκλινο 2000? επειδη καθισε 4 βραδια. αν καθοταν λιγοτερο θα πληρωνε λιγοτερα και θα της εστελναν καθε μερα στο σπιτι μαια να τη δει εκεινη και το μωρο!!!αυτο θα πει πολιτισμος και οχι εκμεταλλευση. και παλι καλα να λεμε καθως μερικα χρονια πριν, πριν το γαια, ηταν πολυ πιο ακριβα...να ειμαστε και χαρουμενοι δηλαδη!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Φαιη μου εχεις πμακι!:D:D:D

Καλημερα θα ηθελα και εγω τις τιμες αν και δεν εχω ακομα αποφασησει αν θα παω γαια ή ρεα ο γιατρος μου μου ειπε πως θελει να δει και τα χειρουργεια του ρεα αλλα και την εμπειρια του προσωπικου και μετα θα αποφασησουμε...θα τον ρωτησω αυριο που θα παω αν πηγε να γεννησει καμια δικια του στο ρεα.απλα εγω ειμαι με καισαρικη οποτε με ενδοιφερουν να ειναι καλα τα χειρουργεια.

Υ.Γ Αν θες ελα και απο εδω να τα λεμε ειναι για μανουλες απριλη και μαη να λεμε τις αγωνιες μας....χαχαχαχα http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2157

Qnyjp3.png YtxNp2.png

Κορίτσια,

έχω μπερδευτεί... γιατί είναι τόσο ακριβά ?? Χρυσάφι βγάζουν ? κ κάτι άλλο γιατί 13% ΦΠΑ κ όχι 23% ??? Δηλαδή - υποθετικά μιλώντας - πόσα λεφτά πρέπει να έχω στην άκρη για να γεννήσω ??

μήπως να το κάνω "στα χωράφια" ??? πιο οικονομικά θα μου έρθει - αντε να χαλάσουν λίγα χορταράκια κ εγώ να ουρλιάζω σαν την αγελάδα στην σφαγή !!!

Μήπως να ξεσηκωθούμε όλες μαζί ??? Κ μετά σου λένε υπογεννητικότητα !!! Να γιατί δεν κάνουμε παιδιά πια...γιατί μας "γδέρνουν" κανονικά μέχρι να αγκαλιάσουμε το βλαστάρι μας !!!

Ντροπή τους ! αλλά έλα που τους έχουμε ανάγκη !

Ελπίζω να μην το πάρετε στραβά...αλλά ντροπή να μας εκμεταλεύονται έτσι νομίζω !

Μαιρουλα μου συμφωνω απολυτως μαζι σου!!!!

Βρε κορίτσια γιατί δεν τον δημοσιεύουμε τον τιμοκατάλογο να μην παιδεύεται και το Cristinaki?

Απαγορεύεται?

Όσο για την εκμετάλλευση εγώ όταν έμεινα έγκυος αποφάσισα να γεννήσω στο Αττικό άλλαξα δύο γιατρούς και ο ένας ήταν χειρότερος από τον άλλον. Και μιας και οι εγκυμοσύνη μου όπως και η πρώτη είναι δύσκολη, ξαναγύρισα στον παλιό μου γιατρό ο οποίος είναι στα ιδιωτικά..Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή...

DoUwp3.png

Κορίτσια καλησπερα

Εκανα και εγώ την ερευνα αγορας και διαπιστωσα τα εξης.

1. το ΡΕΑ χρεωνει τα βλαστοκυτταρα 813 ευρώ. Μητερα, Λητω, ΙΑΣΩ τα δινουν δωρεαν. Δεν συζητω να μην κρατηθουν τα βλαστικυτταρα ακομα και αν το χρεωναν, διοτι ηδη αρχισαν να διφαινονται τα πρωτα πλεονεκτηματα σε διαφορες ασθένεις, μακρια από εμας.

Αρα πρώτο μειονεκτημα του ΡΕΑ.

2. Χρεωνει το ΡΕΑ 250 ευρω προαιρετικα για ελεγχο των νοεγνων απο ΩΡΛ, ορθοπαιδικο και 45 μεταβολλικα νοσηματα. Καταρχην ο ΩΡΛ, τεστ ακοης και ο ορθοπαιδικος, ελεγχος ισχύων ειναι ετσι κι'αλλιως δωρεαν στα αλλα μαιευτηρια και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ οχι προαιρετικος. Επισης τα μεταβολλικα νοσήματα κοστίζουν σε εξωτερικα εργαστηρια 60 ευρώ και πρεπει να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. To ΙΑΣΩ τα έχει στην τιμη του δεν πληρώνεις εξτρα. Σε μια φιλη μου διεγνωσαν στο μωρακι της μια νοσο που αν δεν το επαιρναν χαμπαρι με αυτο το τεστ το μωρο μπορει να είχε πεθάνει. Και από οτι μου ειπε το ΙΑΣΩ βρίσκει τετοια νοσηματα περιπου 20 το χρονο.

Αρα ο ελεγχος μεταβολλικων νοσηματων πρεπει να ειναι υποχρεωτικος οπως γινεται σε όλο τον κοσμο Δεστε εδω http://www.savebabies.org/

ΑΡΑ δευτερο μειονεκτημα του ΡΕΑ: Ελλειπης ενημερωση και πολυ υψηλες τιμες σε σημαντικες εξετάσεις οπως αυτές των μεταβολλικων νοσηματων.

3. Μια φίλη μου ρωτησε αν γινεται τεστ για ανεπαρκεια βιοτινιδασης, συχνη ασθενεια στον ελληνικο πλυθυσμο η οποια μπορει να εχει σαν αποτελεσμα απο ενα απλο εκζεμα, μεχρι διανοητικη υστερηση. Η θεραπεια ειναι απλη, ληψη βιταμηνης βοτινης. Λοιπον στο ΡΕΑ δεν την ηξεραν καν, αν ειναι δυνατον.

Φιλες μου μην κολλαμε σε ασημαντα πραγματα οπως αν ειναι ωραιο το δωματιο με τηλεοραση κλπ. Δεν παμε γαμηλιο ταξιδι. Ας αξιολογησουμε τα σοβαρα θέματα. Το λεω φιλικα μην με παρεξηγησετε. Ολες ενα σκοπο εχουμε: να γεννησουμε υγιεστατα μωρακια

Για μενα η καλυτερη λύση ειναι μια. Πας σε ενα δημοσιο νοσοκομειο οπως ΕΛΕΝΑ για παραδειγμα και κανεις ΟΛΕΣ τις εξετασεις σε χαμηλο κοστος σε εξωτερικα εργαστηρια με πολυ μικρο κοστος ακομα και σε εξετασεις οπως Κυστικη Ινωση, μοριακος ελεγχος θρομβοφυλλιας, νεογνικος ελεγχος μεταβολλικων νοσηματων κ.λ.π Ξερω εργαστηριο που τα κανει με 200 ευρω όλα αυτα ενω ακόμα και στο δημόσιο, οπως αρεταιειο, ιπποκρατειο κ.λ.π θέλεις πάνω από 500 ευρω

και για το τέλος

ΚΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΕΙΣΕΤΕ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ

Εγω δεν ελαβα το πμ αλλα γιατι δεν την βαζετε εδω απαγορευεται???Δεν τα αντιγραφεις εδω βρε Κριστυ μου να μην σε ζαλιζουμε καθε λιγο και λιγακι...

Τωρα οσον αφορα τα μαιευτηρια εγω θα παω οπου παει ο γιατρος μου δεν με νοιαζει το μαιευτηριο οσο ο γιατρος μου.

Τωρα για τις εξετασεις αυτες το Ιασω τα χρεωνει δεν ειναι μεσα στην τιμη και τα χρεωνει και ποιο πολυ απο τα αλλα μαιευτηρια γεννησα το πρωτο μου παιδι εκει και ολα ηταν εξτρα

Qnyjp3.png YtxNp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...