Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

και εγω στο ρεα θα γεννησω....και αναρωτιεμαι...ειναι καλυτερο το τρικλινο απο το δικλινο? γιατι ετσι οπως ειδα στο ιντερνετ τα δικλινα σαν στενα πολυ μου φαινονται...σαν δωματια....δηλαδη ισχυουν οι τιμες που εχουν στο ιντερνετ? εγω βεβαια αργω...αρχες αυγουστου θα γεννησω...κ θα εχω ενημερωθει ως τοτε απλα αναρωτιεμαι τι παιζει με τις τιμες....για αυτο ευχαριστουμε οποια κοπελα εχει γεννησει προσφατα στο ρεα να μας λεει τις εμπειριες τησ! καλη εγκυμοσυνη σε ολες ευχομαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και αν μπορει καποια κοπελα να μας πει...στο σαιτ του ρεα λεει οτι καλυπτονται οι προκαθορισμενες εξετασεις νεογνου στην τιμη που λεει ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ oi προαιρετικες εξετασεισ νεογνου( στο κλειστο πακετο)....ποιες ειναι οι προαιρετικες εξετασεισ????

Καλησπερα....με το καλο το μωρακι σου.Δε γεννησα στο Ρεα ξερω ομως οτι οι στανταρ εξετασεις ειναι για υποθειροειδισμο,φαιλνυκαιτονουρια και ελλειψη ενζυμου.Εκτος απο αυτες υπαρχει και ενα πακετο εξετασεων για διαφορα μεταβολικα νοσηματα,μεσα σε αυτα ειναι και η εξεταση για κυστικη ινωση.Αυτο το πακετο ειναι προαιρετικο θεωρω ομως οτι ειναι πολυ σημαντικο να γινεται σε ολα τα μωρακια.

q3pIp3.png

7QYNp3.png

lan σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες...Με στεναχωρεί λίγο που τουλάχιστον ο μπαμπάς δεν έχει τη δυνατότητα να το βλέπει όποτε θέλει... Περιμένω τώρα να δω κ τι θα γίνει με το ενιαίο ταμείο κ τι θα καλύπτεται κ έχω πελαγώσει...Όσες έχετε γεννήσει να σας ζήσουν τα μωράκια σας κ σας ευχαριστούμε για τις εμπειρίες κ όσες περιμένετε σαν κ εμένα...με το καλό κ υπομονή...:P

Διαφημίσεις

και αν μπορει καποια κοπελα να μας πει...στο σαιτ του ρεα λεει οτι καλυπτονται οι προκαθορισμενες εξετασεις νεογνου στην τιμη που λεει ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ oi προαιρετικες εξετασεισ νεογνου( στο κλειστο πακετο)....ποιες ειναι οι προαιρετικες εξετασεισ????

Λοιπόν εγώ που γέννησα στο ΡΕΑ πριν 3 βδομάδες το πήρα αυτό το πακέτο,είχε 250 ? και περιελάμβανε εξετάσεις αίματος για 45 μεταβολικά νοσήματα,εξέταση για τα μάτια,για τα αυτιά και για τα ισχία.

ακοωγραμμα, εξετασεις ισχυων, ορμονολογικες, βιοχημικες ,ελεγχος 45 μεταβολικων νοσηματων, κτλ...τις οποιες θα προσπαθησουν να σου τις πουλησουν...εσυ αν εχεις ηδη παιδιατρο να ρωτησεις ποιες κ αν πρεπει να κανεις..

Καλησπέρα! Και εγώ προσανατολίζομαι προς το Ρεα αν και ο γιατρός μου ειναι και στο Ιασω και μαλλον το προτιμαει απο οτι εχω καταλαβει γιατι ειναι κοντα στο ιατρείο του οπως και η μαία. Ομως εγω ειχα παει το ειδα και μου αρεσε το Ρεα. Μαλλον το Οικονομικο Δικλινο. Ειναι πολυ ευρύχωρο. Τωρα οσο για την ηχομονωση.. δεν πειραζε νομιζω οτι θα μπορω να το υποστώ. Οσον αφορα τις επιπλεον εξετασεις του μωρου, αυτες που αξίζουν είναι μονο για τα μεταβολικά νοσήματα. Οι εξετάσεις σε ωρυλα, οφθαλμίατρο και ορθοπεδικο νομίζω οτι δεν ειναι χρήσιμες την παρούσα φάση. Ειναι πολυ μωρουλια για κάτι τετοιο. Για να παίρνουν τα επιπλέον χρήματα

age.png

Να ρωτησω μια χαζή ερώτηση: Γιατι το τρίκλινο ονομάζεται "κλειστο" οικονομικο πακέτο; Στο δικλινο σε χρεώνουν και έξτρα απο τα αντιστοιχα που περιλαμβάνει το κλειστο οικονομικο πακέτο;

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

Διαφημίσεις

Πήρα τηλ. προχθές και μου είπαν την τιμή που γράφει το ιντερνέτ, δηλαδή για ΦΤ 1780 ευρώ με το ΦΠΑ, συν άλλα 300 περίπου φάρμακα και υγειονομικό υλικό. Καλύτερα όμως να μας πει κάποια που έχει γεννήσει και ξέρει από πρώτο χέρι
Σόρρυ κατάλαβα λάθος, οι δημότες Π. Φαλήρου έχουν έκπτωση χονδρικά 200-300 ευρώ, χωρίς φάρμακαι και υγειονομικό υλικό. Οπότε εάν όλα πάνε καλά και δεν χρειαστείς κάτι έξτρα παίζει η τιμή 1780

Καλημέρα κορίτσια, με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας οι εγκυούλες και με το καλο με μια φουσκωμενη κοιλίτσα σε όσες προσπαθούν, μέχρι τις 18/04 θα υποδεχτώ την φουσκίτσα μου και ο γιατρός μου είναι στο ΡΕΑ, σκέφτομαι πάρα πολύ να την κρατήσω στο δωμάτιο (rooming in) πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι παρέχουν στο νεογέννητο και αν το αλλάζουν, κανούν μπάνιο, μου είπαν οτι αν το ζητήσεις το κάνουν εκείνει,αλλά για τα ρουχαλάκια και τισ πάνες που ρώτησα δεν ήταν και πολύ κατατοπιστικοί, μου είπε η κοπέλα να έχω κα ιεγώ κάτι μαζί μου σε περίπτωση που χρειαστεί, Ξέρει κάποια ΄κοπέλα καμιά πληροφορία παραπάνω πάνω στο θέμα??

ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΡΕΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ..

CURap2.png

κοριτσια, για οσες ενδιαφερονται για το ρεα, επειδη γιορταζει ενα χρονο λειτουργιας, εβγαλε νεες τιμες στο σαιτ του....ισχυουν απο 23-1-12 εως 29-2-12!!! για την οικονομικη θεση.....οσο για εμας που γενναμε αργοτερα, θα δουμε τι θα μασ τυχει!!!βεβαια ο ενας χρονοσ λειτουργιας ισωσ ειναι κ βιτρινα....δεν ξερω τι παιζεται με τον εοππυ!!!εγω γενναω αυγουστο κ ακομα δεν αγχωνομαι-ασλεμε τωρα!-αλλα καθε τοσο αλλαζουν τα πραγματα! φιλια σε ολες!!!!

Διαφημίσεις

μπήκα στο site αλλά οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ οπότε σου βγαίνει σχεδόν το ίδιο όπως πριν. Δυστυχώς δεν έχει μεγάλη διαφορα. Αλλά έστω και λίγα να γλιτώσουμε καλό είναι! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!

ε καλα, εννοειται χωρις φπα!!! αυτο ειναι psychological marketing!!! βλεπεισ μια τιμη οπως στην παρουσιαζουν αλλα αν υπολογισεισ κ το φπα!!!!οπως πχ τηλεοραση 999ευρω!!!!δηλαδη 1000ε αλλα με το 999 νομιζεις οτι ειναι πιο φτηνη!!!! να δουμε τι θα δουμε απο μαρτη κ μετα!!!!:P

Εγώ πάντως με την κτ δεν είχα θέμα.Θα σου πρότεινα να το κάνεις:)

Όσο για το θέμα του θηλασμού αν χρειαστείς βοήθεια έχω το τηλέφωνο μίας συμβούλου θηλασμού πολύ καλή που με βοήθησε πάρα πολύ πρόσφατα που αντιμετώπισα πρόβλημα με το στήθος μου.

Oνειρακι μπορεις να μου στειλεις σε πμ το ονομα και το τηλ της συμβουλου ? Θα την χρειαστω σιγουρα αφου θελω πολυ να θηλασω τα διδυμα και κανεις δεν ειναι πολυ ενθαρρυντικος προς αυτη την κατευθυνση στο περιβαλλον μου !

ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΡΕΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ..

CURap2.png

Νομίζω πως τα υπέρ τα έχεις διαβάσει γενικώς.Τα κατά που βρήκα εγώ είναι ότι πχ δεν ενημέρωσαν τον σύζυγο μου στο γραφείο κίνησης για το θέμα του rooming in και εκείνος επείδη δεν ήξερε πως λειτουργεί δεν το ζήτησε και έτσι την 2η μέρα μας άλλαξαν δωματιο γιατί στο πρώτο δεν είχε rooming in. Επίσης στο θέμα του θηλασμού οι κοπέλες δεν ήτανε ιδιαίτερα βοηθητικές. Εντάξει είναι φυσικό γιατί είχανε πολύ δουλειά κλπ αλλά μην φανταστείς ότι θα κάτσουν και πάνω από το κεφάλι σου με τις ώρες. 10' το πολύ!Και η κάθε μία έχει την σειρά της σχετικά με το θέμα, η μία μου έλεγε να χρησιμοποιήσω θήλαστρο και η άλλη όχι.Κατά τα αλλα είναι μια χαρά,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και ο όροφος βέβαια. Γιατί εγώ πχ ήμουνα στον 4ο και ο παιδίατρος δεν πέρασε ούτε μία μέρα να με ενημερώσει για το μωρό πέρα από την τελευταία για να μας δώσει και το βιβλιάριο και η κουνιάδα μου 1,5 μήνα μετά που ήτανε στον 5ο η παιδίατρος περνούσε κάθε μέρα και της μιλούσε κανένα μισάωρο. Επίσης στον 5ο της είπανε πως το μωρό το πρώτο 24ωρο δεν χρειάζεται να φάει ενώ εμείς πχ κάτω του δίναμε κανονικά μπουκάλι και στήθος..Τώρα βγάλε τα συμπεράσματα σου!Αν καμία κοπέλα ήτανε στο 6ο μπορεί να μας πει τι γινότανε και εκεί:)

Oνειρακι μπορεις να μου στειλεις σε πμ το ονομα και το τηλ της συμβουλου ? Θα την χρειαστω σιγουρα αφου θελω πολυ να θηλασω τα διδυμα και κανεις δεν ειναι πολυ ενθαρρυντικος προς αυτη την κατευθυνση στο περιβαλλον μου !

Σου έστειλα πμ:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

oneiraki στείλε μου κι εμένα το όνομα + τηλέφωνο της συμβούλου αν δεν σου κάνει κόπο. Ευχαριστω! :D

Ξέρετε επίσης ποιος είναι ο συντελεστης ΦΠΑ στα μαιευτήρια; Διότι οι τιμές που αναγράφονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

oneiraki στείλε μου κι εμένα το όνομα + τηλέφωνο της συμβούλου αν δεν σου κάνει κόπο. Ευχαριστω! :D

Ξέρετε επίσης ποιος είναι ο συντελεστης ΦΠΑ στα μαιευτήρια; Διότι οι τιμές που αναγράφονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Στο έστειλα:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

και εγώ τον κ Πυργιώτη έχω πια!! ειναι απιστευτος ανθρωπος!! ηρεμος, καθησυχαστικος, προθυμος να σου τα εξηγησει ολα και κυριως παντα διαθεσιμος οτι και να χρειαστεις!!!

ποτε γεννας με το καλο sil?? εγώ μέσα Αυγούστου. Ρεα ή Λητω??

Συγγνώμη βρε κοπέλα μου για την καθυστερημένη απάντηση...Σχεδόν κάθε μέρα μπαίνω αλλά δεν το είχα δεί...:oops:

Εγώ γεννάω μέσα Μάρτη αλλά πού ακόμα δεν ξέρω...Ίσως το Λητώ να συγκεντρώνει περισσότερους πόντους μόνο και μόνο επειδή εκεί γέννησα τα δυο μου αγόρια και είχα μείνει υπέρευχαριστημένη!

Θα δω ακόμα...παίζει τι θα κάνουν κι απο τιμές...

Με το καλό!

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Κορίτσια συγγνώμη για το οφ τόπικ, αλλά ο Πυργιώτης κάνει ιατρείο και στο Ρέα;

μου είπε οτι έχω 3 επιλογές: Λητώ, Ρέα ή Μητέρα. την τριτη εχω κανονίσει αυχενική και papp A στο Ρεα.

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...