Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο Ρέα

RANIA

Recommended Posts

Kαλησπερα κοριτσια,ευχομαι ολες να ειστε καλα.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:υπαρχει καπιοα κοπελα που γεννησε στο Ρεα και κρατησε βλαστοκυτταρα;ειναι οντως δωρεαν ή διαπιστωσατε καμια κρυφη χρεωση;ρωταω μονο για τη συλλογη και φυλαξη ομφαλοπλακουντιακου αιματος(βλαστοκυτταρα)που λενε οτι ειναι δωρεαν και οχι για τα μεσεγχυματικα.

Επιβεβαιώνω κι εγώ τα βλαστοκύτταρα ήταν δωρεάν και τα μεσεγχυματικά 815 ευρώ. Αλλά τα βλαστοκύτταρα δεν έχει νόημα να τα κρατάμε για προσωπική χρήση αφού πιο πιθανό είναι να χρησιμεύσουν σε κάποιον άλλο παρά στο ίδιο το παιδί, εκ των υστέρων μετάνιωσα που δεν τα έκανα δωρεά αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό του καθένα.

Επίσης μετά που ρωτήσαμε αν χρειαστούν τα βλαστοκύτταρα στο αδερφάκι του τι γίνεται μας είπαν με εντολή εισαγγελέα κλπ κλπ, δηλαδή ούτε εμείς δε θα μπορούμε να τα πάρουμε... πάλι στη δημόσια τράπεζα θα καταφύγουμε. Είναι μία μεγάλη υπόθεση ψάξε το πρώτα γιατί εμείς το αποφασίσαμε πολύ επιπόλαια και το μετανιώσαμε. Στο επόμενο παιδάκι θα τα δωρίσουμε στη δημόσια τράπεζα, αλλά αυτή είναι προσωπική μου γνώμη. Το μόνο που λέω είναι να το ψάξετε πριν θαμπωθείτε όπως εμείς από το 'δωρεάν' και αν το αποφασίσετε συνειδητά καλώς :)

squsquard20110219_-9_My+baby+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιβεβαιώνω κι εγώ τα βλαστοκύτταρα ήταν δωρεάν και τα μεσεγχυματικά 815 ευρώ. Αλλά τα βλαστοκύτταρα δεν έχει νόημα να τα κρατάμε για προσωπική χρήση αφού πιο πιθανό είναι να χρησιμεύσουν σε κάποιον άλλο παρά στο ίδιο το παιδί, εκ των υστέρων μετάνιωσα που δεν τα έκανα δωρεά αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό του καθένα.

Επίσης μετά που ρωτήσαμε αν χρειαστούν τα βλαστοκύτταρα στο αδερφάκι του τι γίνεται μας είπαν με εντολή εισαγγελέα κλπ κλπ, δηλαδή ούτε εμείς δε θα μπορούμε να τα πάρουμε... πάλι στη δημόσια τράπεζα θα καταφύγουμε. Είναι μία μεγάλη υπόθεση ψάξε το πρώτα γιατί εμείς το αποφασίσαμε πολύ επιπόλαια και το μετανιώσαμε. Στο επόμενο παιδάκι θα τα δωρίσουμε στη δημόσια τράπεζα, αλλά αυτή είναι προσωπική μου γνώμη. Το μόνο που λέω είναι να το ψάξετε πριν θαμπωθείτε όπως εμείς από το 'δωρεάν' και αν το αποφασίσετε συνειδητά καλώς :)

Συγνωμη, που ποτε να μην χρειαστουν για κανενα παιδακι Παναγια μου, αλλα αν χρειαστει το αδερφακι δεν μπορει να τα παρει????

Το αλλο το ακουσατε πως η κυβερνηση θα βαλει "λουκετο" στις ιδιωτικες τραπεζες μιας και ερχομαστε πρωτοι σε αρ. ιδ. τραπεζων ανα πληθυσμο?????Τι ακριβως θα γινει ξερει καμια???

KETsp3.png

Συγνωμη, που ποτε να μην χρειαστουν για κανενα παιδακι Παναγια μου, αλλα αν χρειαστει το αδερφακι δεν μπορει να τα παρει????

Το αλλο το ακουσατε πως η κυβερνηση θα βαλει "λουκετο" στις ιδιωτικες τραπεζες μιας και ερχομαστε πρωτοι σε αρ. ιδ. τραπεζων ανα πληθυσμο?????Τι ακριβως θα γινει ξερει καμια???

Από ιατρικής απόψεως τα βλαστοκύτταρα ΔΕΝ είναι χρήσιμα όπως διαφημίζονται. Σε παραπέμπω σε πρόσφατη εκπομπή:

http://exandas.ert.gr/el/geografika/eyropi/to-polytimo-kyttaro

Αντί λοιπόν για δωρεάν βλαστοκύτταρα θα έπρεπε να ζητάτε μεγαλύτερη έκπτωση στα πακέτα τοκετού!

Συμφωνώ, τελικά έτσι είναι, τα δικά σου βλαστοκύτταρα σου είναι άχρηστα. Πιο πιθανό είναι να χρειαστείς του αδερφού σου ή κάποιου κοντινού, δηλαδή πιο πιθανό να βρεις συμβατότητα στην Ελλάδα παρά στη Νορβηγία. Το πρόβλημα είναι ότι με τόσες ιδιωτικές τράπεζες στην Ελλάδα κανείς δεν πρόκειται να δώσει στη δημόσια τράπεζα εδώ και ο θεός να μας βοηθήσει αν χρειαστούμε ποτέ τίποτα, που θα χρειάζεται να ψάχνουμε συμβατό δότη στην Αγγλία και δεν ξέρω που αλλού θα έχουν καλές τράπεζες...

Εμείς είχαμε αποφασίσει στην αρχή να τα δώσουμε στη δημόσια τράπεζα (και λόγω οικονομικού) και γι' αυτό δεν το πολυψάξαμε. Έτσι την τελευταία στιγμή που μας είπαν ότι είναι δωρεάν, χωρίς να ξέρουμε διαφορά ανάμεσα σε κύτταρα και αίμα είπαμε ας το κάνουμε. Μετά το μετανιώσαμε γιατί τελευταία στιγμή σε μία σπασμωδική κίνηση αναιρέσαμε ό,τι είχαμε πει στην αρχή.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα μεσεγχυματικά που χρησιμεύουν όντως για τον ίδιο άνθρωπο τα πληρώνεις και στην Ακαδημία και παντού.

Για να συνοψίσω καλά κάνουν τα μαιευτήρια και προσφέρουν δωρεάν φύλαξη για διαφήμιση, αλλά υπονομεύεται έτσι (ακόμα περισσότερο από πριν) η δημόσια φύλαξη που έχει και ένα νόημα. Από εμάς εξαρτάται αν θα ενημερωθούμε, μην κάνετε το ίδιο λάθος με εμένα, ό,τι αποφασίσετε να είναι μετά από ενημέρωση. Συγγνώμη αν πλάτιασα στο λάθος θέμα, υπάρχει το αντίστοιχο θέμα όπου μπορείς να ενημερωθείς.

Όσον αφορά στο τι γίνεται αν κλείσουν, το συμβόλαιο της τράπεζας του ΡΕΑ λέει ότι μεταφέρονται σε άλλη τράπεζα... Δε μπορούσαν να μας πουν σε ποια γιατί δεν ξέρουν το τι τράπεζες θα υπάρχουν σε αυτό το ενδεχόμενο. Οπότε είναι λίγο λεπτό το σημείο αυτό του συμβολαίου, αυτοί καλύπτονται αλλά αν δεν τους αγοράζει και κανείς μετά τι γίνεται; Περισσότερα ρώτα την εταιρία φύλαξης. Και για το τι γίνεται με το αδερφάκι, εμάς σου λέω μας είπαν ότι χρειάζεται εισαγγελέας. Και κάναμε αυτή την ερώτηση γιατί για εκτός οικογένειας μας το απέκλεισε. Δεν ξέρω γιατί, ενημερώσου...

• 4 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα,

πήγα σήμερα στο ρέα για τις καθιερωμένες εξετάσεις της εγκυμοσύνης σύν καμπύλη ζαχάρου , τοξοπλασμα ασβέστιο μαγνήσιο, κλπ να μην σας κουράζω λοιπόν το κόστος ήταν αρχικά 435 ευρώ και με ρώτησαν οι κοπέλες αν εχω ταμείο που σήμαινε έχοντας ικα ότι θα μου έκαναν εκπτωση 50% πράγμα που έγινε .

επίσης να ξέρετε ότι γενικά έχουν οικονομικά πακέτα που αφορούν και άλλες εξετάσεις . Καλό είναι αν πηγαίνετε εκεί να ρωτάτε γιατί πραγματικά συμφέρει!!

για να καταλάβετε αρχικά ρώτησα στο ιατρικό φαλήρου που έχω ιδιωτική ασφάλιση και αν τις έκανα εκει θα μου κόστιζαν 630ευρώ!:shock:

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
εχεις την καλοσυνη να μου το στελεις κ εμενα με π.μ.?ευχαριστω πολυ

να σε παρακαλεσω και εγω εσενα να μου δωσεις ονομα γιτρου στο ΡΕΑ και αν σου ειπαν τιμες????ευχαριστω!

Αν δεν εχεις βρει γυναικολόγο μπορώ να σου συστήσω εγω τον δικό μου που είναι στο Ρέα.

Ειναι πολυ φιλικός,οικονομικός, δεν σε αγχώνει καθόλου και σε κάνει να νοιωθεις ανετα οτι και να τον ρωτήσεις.

Να φανταστεις εγω τον προιγουμενο μήνα δεν τον πήρα καθόλου τηλεφωνο στο κινητό (γιατι δεν είχα κανένα θέμα) και όταν πήγα στο ραντεβου μου είπε

"Ουτε ένα τηλέφωνο???"

Και ξέρω οτι ελιναι και ειδικευμένος σε θέματα γονιμότητας γιατι η φίλη μου έκανε 2 παιδάκια με εξωσωματική μαζί του.

Αν θες σου στελνω πμ

ΑΝ ΕΧΕΙς ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ???

Κορίτσια καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσες γεννήσατε στο ΡΕΑ τι χρειάζεται να έχω στην βαλίτσα μου για εμένα και το μωρό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!! Φιλιά!!!!

:-P

maryp7 αν θελεις να σου στειλω τα στοιχεια της γιατρου μου που συνεργαζεται και με το ρεα, εχει ιατρειο στην πλατεια της νεας σμυρνης που βλεπω οτι μενεις εκει.

ειναι χαλαρη, αλλα απ οτι καταλαβα δεν ειναι πολυ των εξετασεων (της υπερβολης δηλαδη) και των χαπιων παρα οταν ειναι απαραιτητο, τωρα δεν ξερω αν κατι τετοιο δε σε πειραζει, εμενα ειναι οκ αλλα για παραδειγμα ο αντρας μου εκνευριζεται...περι ορεξεως!!!αν θελεις πες μου να σου στειλω πμ

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:lol::lol::lol:

Κορίτσια καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσες γεννήσατε στο ΡΕΑ τι χρειάζεται να έχω στην βαλίτσα μου για εμένα και το μωρό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!! Φιλιά!!!!

Επίσης σου κάνουν κλύσμα και ξυρισματάκι? Το μπάνιο και η τουαλέτα ειναι στον χώρο της αίθουσας ωδινών? Περιμένω νέα σας!!!!:P

Διαφημίσεις

Επίσης σου κάνουν κλύσμα και ξυρισματάκι? Το μπάνιο και η τουαλέτα ειναι στον χώρο της αίθουσας ωδινών? Περιμένω νέα σας!!!!:P

Όταν πας σε πάνε στον όροφο με τα δωμάτια τοκετού. Εκεί είναι και η αίθουσες προετοιμασίας. Εκεί μου πήραν ιστορικό και μου έκαναν κλύσμα. Πολύ καθαρές τουαλέτες με μπανιέρα εκεί. Ξύρισμα δε μου έκαναν παρότι είχα να ξυριστώ από όταν έμεινα έγκυος... Δεν το ζήτησα ούτε μου το πρότειναν. Μετά με πήγαν στην αίθουσα ωδίνων-τοκετού (η ίδια). Όσο για το μπάνιο, δυστυχώς εμένα από τη στιγμή που με 'καλωδίωσαν' για να ακούν την καρδιά του μωρού μόνο πάπια μου έβαζαν. Είναι άσχημο, το ξέρω, αλλά δεν παίρνανε ευθύνη. Η μαία μου ευτυχώς με πήρε σε κάποια φάση στην τουαλέτα με δική της ευθύνη γιατί είχα φρίξει να αισθάνομαι έτσι.

Από προσωπικά αντικείμενα, οδοντόβουρτσα οδοντόκρεμα, σαμπουάν αφρόλουτρο, σουτιέν θηλασμού και πυτζάμες. Για το μωρό μόνο μία φόρμα εξόδου, και ένα κάθισμα αυτοκινήτου (γενικά ό,τι σου χρειάζεται για να το πάρεις). Εγώ είχα πάρει και πόσα άλλα άχρηστα. Σου δίνουν μέχρι και βρακάκια μίας χρήσεως και σερβιέτες και ό,τι άλλο σου χρειαστεί. Δε χρειάζεται ούτε καν mp3 player, αφού τα παρακλίνια μόνιτορ σου παρέχουν πολλές επιλογές για να περάσεις την ώρα σου. Με το καλό!

Όταν πας σε πάνε στον όροφο με τα δωμάτια τοκετού. Εκεί είναι και η αίθουσες προετοιμασίας. Εκεί μου πήραν ιστορικό και μου έκαναν κλύσμα. Πολύ καθαρές τουαλέτες με μπανιέρα εκεί. Ξύρισμα δε μου έκαναν παρότι είχα να ξυριστώ από όταν έμεινα έγκυος... Δεν το ζήτησα ούτε μου το πρότειναν. Μετά με πήγαν στην αίθουσα ωδίνων-τοκετού (η ίδια). Όσο για το μπάνιο, δυστυχώς εμένα από τη στιγμή που με 'καλωδίωσαν' για να ακούν την καρδιά του μωρού μόνο πάπια μου έβαζαν. Είναι άσχημο, το ξέρω, αλλά δεν παίρνανε ευθύνη. Η μαία μου ευτυχώς με πήρε σε κάποια φάση στην τουαλέτα με δική της ευθύνη γιατί είχα φρίξει να αισθάνομαι έτσι.

Από προσωπικά αντικείμενα, οδοντόβουρτσα οδοντόκρεμα, σαμπουάν αφρόλουτρο, σουτιέν θηλασμού και πυτζάμες. Για το μωρό μόνο μία φόρμα εξόδου, και ένα κάθισμα αυτοκινήτου (γενικά ό,τι σου χρειάζεται για να το πάρεις). Εγώ είχα πάρει και πόσα άλλα άχρηστα. Σου δίνουν μέχρι και βρακάκια μίας χρήσεως και σερβιέτες και ό,τι άλλο σου χρειαστεί. Δε χρειάζεται ούτε καν mp3 player, αφού τα παρακλίνια μόνιτορ σου παρέχουν πολλές επιλογές για να περάσεις την ώρα σου. Με το καλό!

Lysitrat σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για τις πληροφορίες!!!!!!:-D Να είσαι καλά κορίτσι μου!!!!!!! Άσχετο, πειράζει που έχω άγχος και φόβο? Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

γεια σας κι από μένα.......κατ'αρχην να ευχηθώ καλή λευτεριά στις εγκυούλες και σε όσες θέλουν μωράκι με το καλό να έχουν ευχάριστα νέα! λοιπόν, έχω δύο παιδάκια, 3 χρονών ο γιος μου, 5 μηνών η κόρη μου και μόλις εχθές έμαθα οτι είμαι πάλι έγκυος :shock: !!!!! (και να φανταστήτε οτι πέρσι τέτοια εποχή, πριν μάθω οτι είμαι έγκυος στην μπέμπα, είπανε στον άντρα μου οτι έχει πρόβλημα και ίσως χρειαστεί να κάνουμε εξωσωματική....κάτι που μου είχαν πει κι εμένα 5 χρόνια πριν όταν πήγα για κάποιες εξετάσεις, οτι δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά!) τέλος πάντων.......τα μωρά μου τα γέννησα στο μητέρα και τώρα, αν όλα πάνε καλά, που το εύχομαι, λέω να πάω στο ρεα. στον μικρό, η γέννα μου πήγε 8.000 € :shock: (νοσοκομείο, γιατρός, βλαστοκύτταρα) και στη μικρή 4.000 € (νοσοκομείο, γιατρός, βλαστοκύτταρα σε δημόσια τράπεζα αυτή τη φορά). έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αλλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι ακριβώς είναι τα παρακλίνια μόνιτορ.....:D αν και πολύ νωρίς ακόμα, θέλω να πάω, να δω, να ρωτήσω, γιατί λόγω κρίσης νομίζω οτι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι:wink: ευχαριστώ για το χρόνο σας!

[/url]

νατάσσα με το καλό! Θα το ευχαριστηθείς!

gitsvictoria κι εγώ είχα άγχος, αφού όταν γεννήθηκε μέτραγα χέρια πόδια και μου φαινόταν απίστευτο να τα βλέπω όλα στη θέση τους. Ούτε ο υπέρηχος δε με έπειθε ότι θα είναι φυσιολογικό... Μη σου πω μετά μέχρι να βεβαιωθώ ότι βλέπει και ακούει... Και μη σου πω ακόμα κάποιες σκέψεις που δεν τολμάω να ξεστομίσω μη μου βγούνε στο μέλλον. Σε καταλαβαίνω! Όλα καλά θα πάνε! Και ξαναλέω η καλύτερή μου φάση ήταν στο μαιευτήριο, περιποίηση και ξάπλα. Να το ευχαριστηθείς!

Καλησπέρα κορίτσια! Μήπως έχει καμία απο σας την περιέργεια να δεί τις εγκαταστάσεις αρκετά νωρίτερα απο τις "ημέρες" της? Είμαι στην 20η εβδομάδα και πραγματικά έχω μεγάλη αγωνία για το τι με περιμένει και αφού το μαιευτήριο είναι το μόνο που μπορώ να τσεκάρω απο τώρα θέλω πολύ να το κάνω. Λέτε αν πάω μια βόλτα απο εκεί να με εξυπηρετήσουν αν δεν έχω κλεισει κάποιο ραντεβού νωρίτερα? Το σίγουρο είναι πάντως οτι εκεί θα γεννήσω καθώς ο γιατρός μου πλέον συνεργάζεται με το συγκεκριμένο οπότε τον ακολουθώ πιστά! Α...για το Ρέα μιλαω! :-D

6ePcp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Μήπως έχει καμία απο σας την περιέργεια να δεί τις εγκαταστάσεις αρκετά νωρίτερα απο τις "ημέρες" της? Είμαι στην 20η εβδομάδα και πραγματικά έχω μεγάλη αγωνία για το τι με περιμένει και αφού το μαιευτήριο είναι το μόνο που μπορώ να τσεκάρω απο τώρα θέλω πολύ να το κάνω. Λέτε αν πάω μια βόλτα απο εκεί να με εξυπηρετήσουν αν δεν έχω κλεισει κάποιο ραντεβού νωρίτερα? Το σίγουρο είναι πάντως οτι εκεί θα γεννήσω καθώς ο γιατρός μου πλέον συνεργάζεται με το συγκεκριμένο οπότε τον ακολουθώ πιστά! Α...για το Ρέα μιλαω! :-D

Deus μου καλημέρα. Που λές εγώ πήγα και έμεινα ευχαριστημένη. Που λές πάρε τηλέφωνο για να σου πούν τις ώρες που μπορείς να πάς. Θα σου έλεγα εγώ αλλά δεν θυμάμαι:confused:. Το site είναι το www.reamaternity.gr, κάπως έτσι. Έχω πάθει και μία αμνησία. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Και εγώ σε λίγες ημέρες εκεί θα γεννήσω:lol:!!!! Άντε με το καλό!!!!!!:lol:

Κορίτσια καλησπέρα,

ψάχνω να βρω εναν γυναικολόγο στην περιοχη του Πειραιά ή του Μοσχάτου που να συνεργαζέται με το μαιευτηριο ΡΕΑ, γιατί μένω πολύ κοντά.

Ο γυναικολόγος που είχα μέχρι τώρα πήρε το ιατρείο του απο τον Πειραιά και το πήγε στο Μαρούσι και δεν προτιθεμαι να τον ακολουθήσω εκει.

αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον θα με διευκολύνατε ιδιαίτερα.

ευχαριστώ.:-D

Κορίτσια καλησπέρα,

ψάχνω να βρω εναν γυναικολόγο στην περιοχη του Πειραιά ή του Μοσχάτου που να συνεργαζέται με το μαιευτηριο ΡΕΑ, γιατί μένω πολύ κοντά.

Ο γυναικολόγος που είχα μέχρι τώρα πήρε το ιατρείο του απο τον Πειραιά και το πήγε στο Μαρούσι και δεν προτιθεμαι να τον ακολουθήσω εκει.

αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον θα με διευκολύνατε ιδιαίτερα.

ευχαριστώ.:-D

Ελενη καλησπερα. ο γιατρος μου εχει ιατρειο στο μοσχατο και συνηεργαζεται με το ρεα.αν θες σου στελνω πμ. απο καμινια εισαι?και εγω!

maria ειμαι κι εγω απο καμίνια και με ενδιαφερει να μου στειλεις την διευθυνση του γιατρου στο μοσχατο.

αν μπορεις γραψε μου λιγες πληροφοριες γι αυτον.

ευχαριστω

Γεια σας! Ηθελα να ρωτήσω , επειδή είναι η πρώτη φορά που θα γεννήσω πρώτα ο Θεός, σκέφτομαι και εγώ για το Ρέα καθότι είναι και εκεί ο γιατρός μου. Στο πακέτο που αναγράφεται στην ιστοσελίδα του μαιευτηρίου περιλαμβάνεται και η πληρωμή της μαίας ή την πληρώνουμε χωριστά όπως τον γιατρό? 'Οποια μαμά έχει γεννήσει στο Ρέα ας με διαφωτήσει την παρακαλώ!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Αν δεν πάρεις δική σου μαία, μέσα στην τιμή θα είναι οι μαίες της βάρδιας. Σίγουρα θα βοηθάνε και θα είναι πολύ καλές, αλλά θα εναλλάσσονται. Αν πάρεις δική σου μαία, πχ τη μαία του γιατρού σου την πληρώνεις έξτρα για να είναι εκεί όλη την ώρα μαζί σου. Εγώ πήρα του γιατρού μου και το μετάνιωσα, γιατί αποδείχτηκε άπειρη και ήταν σα να κάνει δημοσιουπαλληλίκι που περίμενε να τελειώσει, ενώ του μαιευτηρίου κάποιες ήταν πολύ γλυκές. Έχει μεγάλη σημασία για την ψυχολογία η μαία, αλλά απ' την άλλη και το πορτοφόλι σου, γι' αυτό αν βρεις κάποια που σε εμπνέει πλήρωσέ τη, αλλιώς και στο μαιευτήριο έχουν πολύ καλές πάντα κοντά σου. Καλά γεννητούρια!

Ελενη καλησπερα. ο γιατρος μου εχει ιατρειο στο μοσχατο και συνηεργαζεται με το ρεα.αν θες σου στελνω πμ. απο καμινια εισαι?και εγω!

εμενα η γιατρος μου ειναι στην πλατεια της νεας σμυρνης αν θελεις να σου στειλω πληροφοριες και σε βολευει πες μου

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Kαλησπερα κοριτσια!!Μπαινω και εγω στο "κλαμπ" του Ρεα αφου πρωτα ο Θεος φυσικα θα γεννησω εκει το δευτερο μωρακι μας!!

Με το rooming in τι ισχυει στα 3κλινα??

Εχει κανει καποια κοπελα εκει αυχενικη ή β επιπεδου??

KETsp3.png

Kαλησπερα κοριτσια!!Μπαινω και εγω στο "κλαμπ" του Ρεα αφου πρωτα ο Θεος φυσικα θα γεννησω εκει το δευτερο μωρακι μας!!

Με το rooming in τι ισχυει στα 3κλινα??

Εχει κανει καποια κοπελα εκει αυχενικη ή β επιπεδου??

δεν ξερω αν ισχυει το room in... παντως β επιπεδου εκανα εχτες εκει κι εμεινα πολυ ευχαριστημενη ηταν κι ο δικος μου γιατρος μεσα κι αυτο μ εκανε να αισθανομαι μεγαλη ασφαλεια

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...