Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν αντέχεται η αναμονή...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια πόσο σας νιώθω!!! πωπω! κι εγώ έχω να κάνω υπερηχο αρκετό καιρό (από τη μ. βδομάδα) και θα πάω την τετάρτη... και μου ΄χει φανεί αιώνας! αλλά επειδή ακόμη εχω αρκετές ναυτίες και εμετούς, δεν ανησυχώ μήπως κάτι δεν πηγαίνει καλα! έχω και γενικότερα θετική σκέψη και ενέργεια και δεν φοβάμαι.

αλήθεια, βλέπω ότι όλες εδώ μέσα είμαστε πάνω κάτω στην ίδια βδομάδα! πως και δεν είστε και στο parents cafe? όσες θέλετε παρεούλα, μπείτε εδω: http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=22

στο μήνα που είναι η ΠΗΤ σας για να τα λέμε αναλυτικότερα.

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις

7 μαιου τελικα με εκλεισε η γιατρος μου για β επιπεδου....:shock:,θα ΣΚΑΣΩ μεχρι τοτε..:?

και 10 μέρες μετά έχω και εγώ ραντεβού....Αντε να ηρεμήσουμε....Εντομεταξύ εγώ ακόμα δεν το έχω ακούσει.....

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

αχ κορίτσια πόσο σας νιώθω!!! πωπω! κι εγώ έχω να κάνω υπερηχο αρκετό καιρό (από τη μ. βδομάδα) και θα πάω την τετάρτη... και μου ΄χει φανεί αιώνας! αλλά επειδή ακόμη εχω αρκετές ναυτίες και εμετούς, δεν ανησυχώ μήπως κάτι δεν πηγαίνει καλα! έχω και γενικότερα θετική σκέψη και ενέργεια και δεν φοβάμαι.

αλήθεια, βλέπω ότι όλες εδώ μέσα είμαστε πάνω κάτω στην ίδια βδομάδα! πως και δεν είστε και στο parents cafe? όσες θέλετε παρεούλα, μπείτε εδω: http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=22

στο μήνα που είναι η ΠΗΤ σας για να τα λέμε αναλυτικότερα.

Α τώρα το είδα αυτό!Μπήκα αλλά δεν βρήκα καμμία αλλά θα ξαναδοκιμάσω...

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

Διαφημίσεις

......στο τρίτο πάντως παθαίνεις ανοσία!!!!!!!!!

έκανα τον πρώτο υπέρηχο, αντί στην όγδοη, πήγα στην 11η εβδομάδα!!!!!!!

το pappA test 10 ημέρες αργότερα από ότι μου είχε πει η γιατρός μου!!!!!!

στο ιατρείο έχω πάει όλες κι όλες δυο φορές μέχρι στιγμής!!!!!

το β' επιπέδου μου είπε πότε να το κάνω τον Μάιο .........αλλά δεν θυμάμαι :oops: :oops: θα την πάρω τηλ. να την ρωτήσω

δεν ανυπομονώ να δω το φύλο!!!!!! Γερό παιδί να είναι δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλημερα,επιτελους μετα απο 3 εβδομαδες αναμονη εχω κι εγω σημερα ραντεβου με τον γιατρο να δω το νινακι μου και με εχει πιασει ενα σχετικο αγχος αν θα ειναι ολα καλα.Αν και νομιζω οτι το νιωθω,αλλοι λενε οτι ειναι νωρις εγω παντως νιωθω κατι να κουνιετε αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο:rolleyes::rolleyes:

Τελος παντων επλιζω να ειναι καλα και να εχει μεγαλωσει.

C6rZp8.png

gP5ap8.png

Σίγουρα είναι το μωράκι σου Τζένη!! Μπράβο που το ένιωσες τυχερούλα. Εγώ ακόμη περιμένω..:-(:-( Νιώθω τσιμπηματάκια αλλά ακόμη δεν ένιωσα κάποια κίνηση..

Γιατί σου λένε ότι δε μπορεί να ναι αυτό;; Αφού διανύεις ήδη τη 19η εβδομάδα. Το πρώτο σου είναι;;

M1fyp3.png

g5E6p3.png

esperanza kai true σας ευχαριστω για της απαντησεις σας.Ναι το πρωτο μου ειναι βεβαια ειχα και καποιες ατυχιες παλιοτερα.

Οπως ειπα αλλοι λενε ειναι το μωρακι και αλλοι λενε οτι ειναι τα εντερα η μητρα εγω παντως δεν ακουω κανενα νομιζω οτι ειναι το γλυκουλι μου(θα ρωτησω και τον γιατρο σημερα)αλλα δεν το νιωθω καθε μερα και τα τσιμπιματακια και τα τραβηγματακια εχουν σχεδον σταματησει εσυ true πως νιωθεις μιας και ειμαστε στην ιδια εβδομαδα?esperanza μου σιγουρα θα το νιωσεις πολυ πολυ συντομα.

C6rZp8.png

gP5ap8.png

Διαφημίσεις

Είχα γράψει και στο σχέτικό θέμα, το πρώτο "σκουντηματάκι" το ένιωσα στη 16η+5 (???) κάπου εκεί. Το ξαναένιωσα μετά απο 5-6 μέρες και τώρα το νιώθω αρκετές φορές την εβδομάδα, άλλες φορές πιο έντονο και άλλες πιο ανεπαίσθητο, σαν να "χτυπάει" κάποιο νεύρο, σαν γουργουρητό, αλλά όχι στο στομάχι (!!), πιο χαμηλά...

Kι εγω ετσι σαν γουργουρητο αλλα και σαν κατι να κουνιετε μεσα μου ποτε πιο πολυ και ποτε πιο απαλα.Τραβηγματακια και πονακια εχεις χαμηλα σαν να μεγαλωνει η μητρα?αχ σε ευχαριστω που μου λες πως νιωθεις γιατι δεν εχω καμια αλλη φιλη εγκυο και ειμαι και στα ξενα μονη με τον αντρουλι μου.να εισαι καλα

C6rZp8.png

gP5ap8.png

Κοριτσια μολις γυρισαμε απο τον γιατρο,το μωρακι μας ειναι μια χαρα ολο κουνιετε και μου ειπε οτι ειναι αυτο που το νιωθω αλλα του ειπα για ενα πονο που νιωθω σαν σουβλια και χτυπαει μεχρι τον κολπο και μου ειπε οτι ειναι συσπασεις με ανησυχισε λιγο απο τωρα συσπασεις?:-(ειχε καμια σας κατι παρομοιο?μου εδωσε κατι υποθετα.

C6rZp8.png

gP5ap8.png

αχ κι εγω ετσι ακριβως ημουν....αγχωνομουν μεχρι τον επομενο υπερηχο να δω οτι ολα ειναι καλα...και τελικα αυτο που καταφερα ειναι να μην απολαυσω καθολου την εγκυμοσυνη μου!!!

χαλαρωστε κοριτσια κι απολαυστε το....ολα καλα θα πανε!!!!

τι να πουν κι οι μαναδες μας που δεν κανανε καθολου υπερηχο.....

μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικες;;

Xαλαρώστε και απολα'υστε όσο γίνεται την εγκυμοσύνη σας! Είναι μια πάρα πολύ ωραία περίοδος! Με το άγχος το μόνο που καταφερνετε είναι να χαλάτε αυτή την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής σας! όταν θα γεννηθεί τί θα κάνετε θα αγχώνεστε κάθε δευτερόλεπτο αν χτυπάει η καρδιά του? Πραγματικά απολαύστε το! Εύχομαι γερά παιδάκια σε όλες σας!

Τα ζουζούνια μου είναι γλύκα, είναι τρέλα!

Διαφημίσεις

Αυτό λέω κι εγώ στα κορίτσια, το άγχος παίρνει όλη τη χαρά!!

Νιώθω μια απερίγραπτη γλυκιά αγωνία από τον έναν υπέρηχο στον άλλο.

Σκέφτομαι πόσο θα έχει μεγαλώσει το μωράκι μας, πόσα ακόμα έχω να ζήσω...

Είχα καιρό να περιμένω κάτι με τόση χαρά!!!

Πραγματικά απολαμβάνω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου.

• 3 months later...

Όταν έρχεται η μέρα για τον υπέρηχο,είμαι χαρούμενη και πολύ αγχωμένη,όταν τελειώσει ο υπέρηχος και δω ότι όλα είναι καλά,για καμιά εβδομάδα είμαι μες τη τρελή χαρά!!!Μετά από δυο εβδομάδες αρχίζουν οι ανησυχίες και τα άγχη...Μια εβδομάδα πριν τον υπέρηχο αρχίζουν τα νεύρα!!!Μη σας πω τι γίνεται όταν παίρνω τηλ.για ραντεβού και δεν έχει κενό και με βάζει μια εβδομάδα μετά!!!:evil::evil::evil: Την πληρώνει ο καημένος ο αντρούλης μου...:oops:

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Όταν έρχεται η μέρα για τον υπέρηχο,είμαι χαρούμενη και πολύ αγχωμένη,όταν τελειώσει ο υπέρηχος και δω ότι όλα είναι καλά,για καμιά εβδομάδα είμαι μες τη τρελή χαρά!!!Μετά από δυο εβδομάδες αρχίζουν οι ανησυχίες και τα άγχη...Μια εβδομάδα πριν τον υπέρηχο αρχίζουν τα νεύρα!!!Μη σας πω τι γίνεται όταν παίρνω τηλ.για ραντεβού και δεν έχει κενό και με βάζει μια εβδομάδα μετά!!!:evil::evil::evil: Την πληρώνει ο καημένος ο αντρούλης μου...:oops:

να ξερες πως σε καταλαβαινω εγω μετα τον υπερυχο ειμαι χαρουμενη 3-4 μερες μετα παλι αγχος

εχω δυο αποβολες στο ιστορικο μου κ τωρα η κυηση ηταν δυδιμη αλλα προχωρησε μονο το ενα κ γω ειμαι μεσα στην τρελα δεν εχουν περασει πανω απο 10 μερες κ να μην κανω υπερυχο

ο αντρας μου λεει δεν με αντεχει αλο κ ο γυναικολογος οταν με βλεπει πιανει το κεφαλι του

με εστειλε σε αλλη γυναικολογο επειδη αυτος δεν ξεγενναει αλλα εγω εκει πηγαινω ακομα αλλα δεν μου χαλαει χατηρι παντα με κοιταει

του ειπα ασε να με συνηθισει η νεα γιατρος που με εστειλες κ μετα δεν σε ξαναενοχλω:-D:-D:-D

την πεμπτη εκανα υπερυχο στην νεα γιατρο ολα καλα μας ειπε κ να παω ξανα .......σε 4 βδομαδες:shock::shock::shock:της ειπα μιας κ με βρηκε σε καλη μερα να το κανουμε 3 αλλα επεμενε σε 4 μου φαινεται πρεπει να την συνηθισω εγω κ οχι αυτη εμενα:(:(:(αλλα αν νιωσω οτι δεν αντεχω αλο κ με πιανοπυν παλι οι φοβιες μου θα παω να δω την μπεμπα μου στον παλιο γιατρο

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

να ξερες πως σε καταλαβαινω εγω μετα τον υπερυχο ειμαι χαρουμενη 3-4 μερες μετα παλι αγχος

εχω δυο αποβολες στο ιστορικο μου κ τωρα η κυηση ηταν δυδιμη αλλα προχωρησε μονο το ενα κ γω ειμαι μεσα στην τρελα δεν εχουν περασει πανω απο 10 μερες κ να μην κανω υπερυχο

ο αντρας μου λεει δεν με αντεχει αλο κ ο γυναικολογος οταν με βλεπει πιανει το κεφαλι του

με εστειλε σε αλλη γυναικολογο επειδη αυτος δεν ξεγενναει αλλα εγω εκει πηγαινω ακομα αλλα δεν μου χαλαει χατηρι παντα με κοιταει

του ειπα ασε να με συνηθισει η νεα γιατρος που με εστειλες κ μετα δεν σε ξαναενοχλω:-D:-D:-D

την πεμπτη εκανα υπερυχο στην νεα γιατρο ολα καλα μας ειπε κ να παω ξανα .......σε 4 βδομαδες:shock::shock::shock:της ειπα μιας κ με βρηκε σε καλη μερα να το κανουμε 3 αλλα επεμενε σε 4 μου φαινεται πρεπει να την συνηθισω εγω κ οχι αυτη εμενα:(:(:(αλλα αν νιωσω οτι δεν αντεχω αλο κ με πιανοπυν παλι οι φοβιες μου θα παω να δω την μπεμπα μου στον παλιο γιατρο

να ξερες ποσο σε καταλαβαινω.εχω δυο αποβολες στο ιστορικο μου.τωρα οταν με το καλο μεινω εγκυος τουλαχιστον στο πρωτο τριμηνο καθε 10 μερες το πολυ θα κανω υπερηχο.κανε καλο μου να ησυχαζεις και αστους να λενε και να κρατανε τα κεφαλια τους.σε ποιο μηνα εισαι?ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!

7Ggjp2.png

ειμαι 14 εβδομαδων +2 ημερων τωρα θα προσπαθησω να κρατηθω οσο περισσοτερο μπορω γιατι μου φωναζει κ ο αντρας μου κ χθες μου ειπε οτι δεν με αντεχει αλο κ αλλες μειναν εγκυες δεν καναν ετσι μπορει να χει δικιο αλλα κ γω εχω κ μεχρι να το κρατησω στην αγκαλια μου δεν θα ηρεμησω

ρομπενουλα ξερω ακριβως τι περνας υπαρχει θεος ομως κ θα σε δικαιωσει με ενα-συο -τρια η περισσοτερα μωρακια

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...