Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δώστε μας την ευχή σας να παμε καλα στο χειρουργειο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 305
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εχω νέα και μάλιστα ευχάριστα προς το παρόν πηγαμε σήμερα στον γιατρό μας και ειναι μια χαρά δεν εχουμε συρίγγιο θελει να τον ξαναδεί το σεπτέμβρη για να ειναι σύγουρος αλλα λεει οσο παιρνάει ο καιρος ειναι καλήτερα, αντε και τον σεπτέμβρη θα πανηγηρίζω με την maestria kai ti lego μας, που εισαι βρε ψυχή σε έχασα σε εχω παρει τηλέφωνο αλλα δεν σε βρίσκω!!!

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια εχω νέα και μάλιστα ευχάριστα προς το παρόν πηγαμε σήμερα στον γιατρό μας και ειναι μια χαρά δεν εχουμε συρίγγιο θελει να τον ξαναδεί το σεπτέμβρη για να ειναι σύγουρος αλλα λεει οσο παιρνάει ο καιρος ειναι καλήτερα, αντε και τον σεπτέμβρη θα πανηγηρίζω με την maestria kai ti lego μας, που εισαι βρε ψυχή σε έχασα σε εχω παρει τηλέφωνο αλλα δεν σε βρίσκω!!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 1317309lsk5aj07xu.gif!!!

Άντε, σειρά μας τώρα.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΜΠΡΑΒΟ ΙΒΕΤ!!

ΟΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!!

ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βίκυ.... Μπράβο!!!!!!!!!!!

Από τη στιγμή που δεν έκανε μέχρι τώρα, δε νομίζω να κάνει στο μέλλον.

Σας έβαλε καθετηράκια για να μετρήσει την ουρήθρα;;;

Πες περισσότερες λεπτομέρειες......

Τον είδες τελικά να ουρεί;

Πολύ χάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαεστρία και Λέγκω σειρά σας τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Mπραβο σας ivet περαστικουλια και αγυριστα ολα μια χαρα τελικα!

maestria kai lego καλο κουραγιο!

6Eujp3.png svAfp3.png

Μαεστρία, που θα την κάνεις τελικά την εγχείρηση;

Λεπτομέρειες σου είπε για τεχνική, ανάρρωση κτλ κτλ;;;

Στο Διαβαλκανικό, με τον χειρούργο που είχα συμπαθήσει από την αρχή. Λέει ότι έχει καλές πιθανότητες, δεν λέει μεγάλα λόγια, ούτε το παίζει "μεγαλογιατρός".

Μου προκαλεί κάτι θετικό αυτός ο άνθρωπος, ελπίζω να μην την πατήσουμε :roll:.

Καθετήρα μέχρι 3 μέρες μου είπε, γιατί θα "φτιάξει" ένα πολύ μικρό κομμάτι, καθώς η διαφορά με το σημείο που θα έπρεπε να καταλήγει η ουρήθρα είναι 4-5 χιλιοστά.

Εύχομαι ο μικρός να είναι όσο δυνατός ήταν μέχρι τώρα. Στη φίμωση που ανοίξαμε συνήλθε ψυχολογικά και σωματικά πολύ γρήγορα και καλά.

Του 'χω πάρει κάτι καινούρια βιβλιαράκια, να του τα δείξω στο νοσοκομείο, θα του πάρω ένα μαγικό πίνακα να γράφει, κλπ.

Για πείτε κορίτσια, τι άλλο να πάρω μαζί μου;;;

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές. :oops:

Λέει ότι έχει καλές πιθανότητες, δεν λέει μεγάλα λόγια, ούτε το παίζει "μεγαλογιατρός".

Μου προκαλεί κάτι θετικό αυτός ο άνθρωπος, ελπίζω να μην την πατήσουμε :roll:.

Έλα... όλα καλά θα πάνε, θα το δεις.

Διαφημίσεις

To εύχομαι κορίτσι, το εύχομαι.

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, μέχρι να κοντέψουν οι μέρες, για να μην φρικάρω από τώρα!

Θα σας ενημερώνω :).

OΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ(ΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ) ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(ΚΑΝΑ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ . ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ Η ΩΡΑ ΟΤΑΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ Η ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ!! ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙς ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!

OΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ(ΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ) ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(ΚΑΝΑ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ . ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ Η ΩΡΑ ΟΤΑΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ Η ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ!! ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙς ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!

Ευχαριστώ Αγάπη μου, ευχαριστώ πολύ!!! :)

Ευχαριστώ Αγάπη μου, ευχαριστώ πολύ!!! :)

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !! ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!! ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ!! ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαεστρία μου θα πάνε όλα πολύ πολύ καλά!!! Να μας γράφεις οποτε μπορείς νέα σου! Όπως βλέπεις ξεμπερδεύει ένα ένα πιτσιρικάκι :)

Ιβετάκο μου ξαναπηγατε; Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου τελευταία...

Εμείς πήγαμε σήμερα και κλείσαμε για 7 Σεπτέμβρη... άντε να τελειώνουμε κι εμείς. Πάντως τουλάχιστον ενό είχε πολύ κύρτωση μετά το χειρουργείο δεν έχει καθόλου... να μην ξανακάνει συρίγγιο και ξεμπέρδεψε και το δικό μου αλητάκι...

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Ρε παιδια πηγα την τετάρτη κ ολα καλα την πεμπτη τον εβαλα να κανει τσισα χωρις παμπερς και εκανε απο την καινουργια τρυπουλα αλλα εσταξε δυο σταγονες εξωτερικα απο το πετσακι που εχει ραμματα αναμεσα απο τα ραμματα πηρα τον γιατρο και μου ειπε αν ειχε τρυπα θα το βλεπαμε και οτι πιθανον να σταζουν τα ραμματα λετε να χαρηκα αδικα???? φοβαμαι!!!!!!!!

Ειμαι χάλια τα ράμματα έφυγαν και οι σταγονίτσες εγιναν ενα λεπτό βρισάκι τελικα αυτο που φοβόμουν δεν το απέφυγα, να μου πειτε τωρα δεν μπορω να κανω και αλιως αλλα δεν την παλευω παλη να βλεπω το παιδακι μου παλη ετσι!:-(:sad::-(:sad::-(

Πώς έγινε αυτό; Τώρα τι γίνεται; Το παιδί πονάει σήμερα; Ελπίζω να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Οχι καλή μου το παιδι δεν ποναει ειναι μια απο τις αποτυχίες του χειρουργείου για να περασει θα πρεπει να κανει το ιδιο χειρουργειο ξανά!

sε ολα τα παιδακια ευχομαι περαστικα μεσα απο την καρδια μου κ σε σασ μανουλεσ καλη υπομονη κ κουραγιο ειλικρινα αν με καποιο τροπο χρειαζεστε βοηθεια πολυ ευχαριστωσ ...ουτε να διστασετε:D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...