Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πλαστικές επεμβάσεις

Recommended Posts

Καλημέρα ,κοίτα στα πμ σου!

Βασιλική, με ενδιαφέρει κ εμένα να μάθω για την αίσθηση στη θηλή!!! Σημειώτέον ότι για μένα το στήθος/θηλή είναι η πιο ερωτογενής μου ζώνη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

vmavrid να σου ζήσουν τα κορίτσια σου! Και εγώ μετά την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών μου είδα τα "γεράματα" να πλησιάζουν!!! Εγώ ευτυχώς έβαλα μόνο 13 κιλά! Όμως η φατσα δεν είναι πλέον φράπα!!!!

Το 2004 έκανα επέμβαση στο στήθος (μειωτική ) ¨Ηταν η πρώτη επέμβαση που είχα κάνει και φοβόμουν πολύ την αναισθησία αλλά όλα πήγαν καλά !!

Το έκανα και για λόγους αισθητικούς ( μέγεθος Ε) και για πρακτικούς δεν μπορούσα να κοιμηθώ , να αναπνεύσω , με πονούσε η πλάτη μου από το βάρος . Να φανταστείς μου αφαίρεσαν 1600 γρ λίπους .

Κυρίως παιδιά μισούσα τον εαυτό μου, δεν άντεχα την εικόνα μου στον καθρεφτη.

Ημουν 20 χρόνων ( από την εφηβεία μου το στήθος μου ξεχώριζε ) και είχα στήθος γιαγιάς , ήταν αηδιαστικό!!!Δεν ήταν μόνο μεγάλο αλλά κυρίως πεσμένο

ΗΤΑΝ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ 10 ΦΟΡΕΣ

Πονούσα τις πρώτες 2 εβδομάδες σε ανεκτά επίπεδα και ναι έχω ουλές που ναι μεν έχουν ξεθωριασει αλλά δε θα φύγουν ποτέ τελείως ( αυτό το ήξερα εκ των προτέρων , με είχε ενημερώσει ο πλαστικός και το είχα αποδεκτεί) Με το σουτιεν και το μαγιό δε φαίνονται

Μου κόστισε τότε 4000 ευρω , τα πρώτα λεφτά που μάζεψα από τη δουλειά μου και πραγματικά αξιζε τον κόπο !

Παιδιά άλλαξε ο κόσμος μου, η ψυχολογία μου, η εικόνα που είχα για τον εαυτό μου

Να πω επίσης ότι από τότε και μετά από 2 εγκυμοσύνες το στήθος μου μένει σε πολύ καλή κατάσταση και δεν μεγάλωσε με τις εγκυμοσύνες ούτε έπεσε ιδιαίτερα .

Αυτάα , ελπίζω να βοήθησα .

και εγω ειμαι υπερ των πλαστικων ιδιως σε τετοιες περιπτωσεις..εχω κανει και εγω την μυτη μου και αλλαξε τοσο η ψυχολογια μου που θα εκανα την επεμβαση αφοβα ξανα ανετα..

τωρα θα ηθελα και εγω να συμμαζεψω την κοιλια μου αλλα το ταμειο ειναι μειον μονο αυτο σκεφτομαι...τιποτα αλλο ουτε πονο ουτε αναισθησια τιποτα..

α ξεχασα μποτοξακι εκανα και εγω..αλλα τωρα πρεπει να ξαναπαω ..αψογο αποτελεσμα αλλα η δοση του δανειου απο το αυτοκινητο ερχεται οποτε αντιο μποτοξακι...

αει στο καλο ...

vmavrid να σου ζήσουν τα κορίτσια σου! Και εγώ μετά την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών μου είδα τα "γεράματα" να πλησιάζουν!!! Εγώ ευτυχώς έβαλα μόνο 13 κιλά! Όμως η φατσα δεν είναι πλέον φράπα!!!!

Να σου ζήσουν κ εσένα τα διδυμάκια σου!!!! Πόσο είστε?

Κάπου θα παίζει το ρόλο του κ το ξενύχτι υποθέτω. Εμείς 22 μήνες κ δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ πάνω από 3 ώρες σερί!!!!! Αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο....

Διαφημίσεις

Κορίτσι κουράγιο!!!Γίναμε 5 και σηκώνομαι απο δύο φορές τη νύχτα για την κάθε μια τους. Έχουν και το άυπνο στο αίμα τους! Εχω πολλές φορές μιλήσει για το θέμα αυτό σε ανάλογα τοπικς.

Η αυπνία παιδιά γενικά και η συσσωρευμένη κούραση δε βοηθάει ούτε στο δερμα ούτε στην απώλεια κιλών! Μπάρβο σου πως κατάφερες να χάσεις τόσα κιλά;;;Τι μεσοθεραπεία την άρχισες; είδες κανένα αποτέλεσμα εσύ;

alhpae μου καλημέρα.

Μεσοθεραπεία μάλλον από βδομάδα θα ξεκινήσω, πρώτα ο Θεός, κ θα σας ενημερώσω. Έκανα μόνο ένα πήλινγκ, πριν το Πάσχα, όπου ξεφλουδίζεται ελαφρώς η επιδερμίδα για 5 μέρες περίπου. Νομίζω ότι λίγο φωτίστηκε το δέρμα μου, αλλά θα δείξει.

Τα πολλά κιλά έφυγαν στην αρχή αλλά μου είχαν μείνει γύρω στα 8. Μετά τον απογαλακτισμό κ αφού μου ήρθε η περίοδος, δεν κατάλαβα για πότε τα έχασα. Με δίαιτα βέβαια (μη βαράτε!!!! της ΛΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑΣ!!!)

Όσον αφορά τον ύπνο (off topic) με απογοήτευσες λίγο. Είχα την ελπίδα ότι μεγαλώνοντας λίγο ακόμα θα μάθουν να κοιμούνται. Αλλά μέχρι τα 5???? Κ εγώ με την ίδια συχνότητα με εσένα ξυπνάω περίπου.

Το θέμα το βλέπω με πολύ ενδιαφέρον! Θέλω και εγώ να φτιάξω αρκετά πραγματάκια πάνω μου....κυρίως, να κάνω ρινοπλαστική. Αχ, αχ, αχ, αυτή η μυτούλα μου, γιατί είναι τόσο στραβή? Υπόψη, εμφανισιακά, μια χαρά είναι, δεν με ενοχλεί καθόλου, αλλά είναι πολύ στραβή, γέρνει δηλαδή προς τα δεξιά (χιχι), εντάξει, δεν το καταλαβαίνει κανείς με την πρώτη ματιά, αλλά μου προκαλεί προβλήματα στην αναπνοή. Μετά τη ρινοπλαστική σκέφτομαι σοβαρά να κάνω και μπότοξ. 37,5 χρονών είμαι, αλλά τα ματάκια μου δείχνουν κουρασμένα από τότε που ήμουν μικρή. Στο σώμα προς το παρόν υποφέρομαι, αν εξαιρέσεις την κυτταρίτιδα που έχει φτάσει ως το γόνατο (αλλά για αυτή δεν κάνω πλαστική).

Όλα αυτά όμως μπαίνουν σε αναμονή για πολύ αργότερα: προέχει η εξωσωματική που θα κάνω τώρα, αν πάνε όλα καλά και κάνω μια γέννα, θα το βάλω σε πρόγραμμα για πιο μετά. Υπό την προϋπόθεση βέβαια, ότι θα έχω μερικά ευρουλάκια για να τα διαθέσω για αυτό το σκοπό. Άμα δεν τα έχω, τι να κάνω, θα πορευτώ με στραβή μύτη και ρυτίδες κάτω από τα μάτια. Πάντως, δεν τα θεωρώ σε καμία περίπτωση πεταμένα λεφτά. Γιατί να μην προσέξουμε και να μην περιποιηθούμε τον εαυτό μας, όσο μπορούμε, βρε αδερφέ?

Λοιπόν, σε όσες κάνετε αισθητική επέμβαση, εύχομαι καλή επιτυχία!

Βρε παιδιά κάποτε ακουγόταν πολύ μια μέθοδος ενέσιμων με επεξεργασία αιματος νομίζω ή ιστό πίσω απο το αφτί. Μαλλον αυτά που ανάφερα ήταν δύο ξεχωριστές μέθοδοι...ακόμη κυκλοφορούν ξέρει κάποιος κάτι;

latiatoula, καταρχήν καλή επιτυχία με την εξωσωματική σου. Κ εγώ με εξωσωματική απέκτησα τα υπέροχα κορίτσια μου. Όσο για την μυτούλα σου, 37,5 ολόκληρα χρόνια δεν την έχεις αγαπήσει????? Μπορεί να σου λείψει μετά. Πάντως αυτά τα άτιμα τα ευρουλάκια, ας μας περίσσευαν μερικά κ θα σου έλεγα. Τατιάνα θα γινόμουν! Ούτε κυτταρίτιδα, ούτε ρυτιδούλες! Αλλά είμαστε κοινές θνητές, τί να κάνουμε!

Διαφημίσεις

Vmadrid ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Από το στόμα σου και στου πελαργού το αυτί! Η μύτη μου, καλή είναι, δεν με ενοχλεί αισθητικά καθόλου, αλλά ότι είναι στραβή είναι! Έχει πολύ γέλιο, γέρνει από τη μία μεριά, πως να στο περιγράψω, είναι το κόκκαλο στραβό. Για αυτό το λόγο έχω θέμα με την αναπνοή. Όταν θα πάω για πλαστική, αν τα καταφέρω, θα τους τονίσω ότι δεν θέλω να αλλάξω το πρόσωπό μου και ότι απλά θέλω να την κάνω για να βελτιώσω την αναπνοή μου. Για την κυτταρίτιδα τώρα (άτιμη κενωνία! ) έχω σταμπάρει άλλη λύση, έχω ακούσει για ένα σύστημα γυμναστικής που κάνει πολύ καλή δουλειά. Αλλά και αυτό θα το βάλω στο πρόγραμμα για μετά τη γέννα, αν προκύψει κάποια εγκυμοσύνη. Δεν έχω πείρα η ίδια από αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής, αλλά έχω ακούσει πάρα πολλά καλά λόγια. Και σίγουρα, δεν κοστίζει τόσο όσο μια πλαστική. Δεν ξέρω αν κάνει να το γράψω όμως στο φόρουμ δημόσια......:?

α ξεχασα μποτοξακι εκανα και εγω..αλλα τωρα πρεπει να ξαναπαω ..αψογο αποτελεσμα αλλα η δοση του δανειου απο το αυτοκινητο ερχεται οποτε αντιο μποτοξακι...

αει στο καλο ...

Καλημέρα ,θα ήθελα να ρωτήσω για το μπότοξ.¨Εχω διαβάσει ότι κρατάει για 6-8 μήνες.Σε σένα τόσο κράτησε?

Έτσι για να ξέρω δηλαδή ,΄γιατί από βδομάδα ξεκινάω μεσοθεραπεία.

αει στο καλο ...

Demi σε΄σένα το αποτέλεσμα ήταν φυσικό ή άλλαξε η έκφραση του προσώπου; Δηλαδή το κατάλαβαν οι γύρω σου πως κάτι άλλαξε πάνω σου; Γιατί φοβάμαι πολύ τις αλλαγές! Πόσο χρόνο κρατάει;

καλημερα σας!!!!

εχω κανει ρινοπλαστικη και διαφραγμα ταυτοχρονα πριν 2 χρονια...

μετα απο 26 χρονια ενοιωσα αλλος ανθρωπος

δεν ξερω πως ηταν η μυτη μου κανονικη μιας και χτυπησα πολυ μικρη και εκανα καμπουριτσα και απο την μια μερια πεταγοταν ενα μικρο κοκαλακι...

το αποτελεσμα θεικο..αξιζαν ολα οσα περνας μετα την επεμβαση

αν θυμαμαι καλα 2,5 ωρες χειρουργειο ολικη ναρκωση σε κλινικη θεσ/νικης ενα βραδυ μενεις μεσα νωμιζω πληρωσα γυρω στα 2.500-2.700

σχετικα με τις μελανιες ημουν σε πολυ καλυτερη φαση απο αλλες κοπελες εκει μεσα(μαλλον παιζει ρολο το ποσο προβλημα εχεις η τον οργανισμο και το δερμα του καθενος)

αν μπορεσω θα ανεβασω φωτο για το πως ημουν μετα την επεμβαση(με γαζες μελανιες κτλ)

μπορει να φαινετε τρομακτικη η φωτο αλλα πιστεψτε με οταν εκανα αφαιρεση αμυγδαλων υπεφερα 1000 φορες πιο πολυ

αυτα ειχα να πω....αποριες στην διαθεση σας!!:lol::lol::lol:

εδω λοιπον ειμαι στην 3 -4 ημερα μετα την επεμβαση

να ενημερωσω οτι το πρωσοπο ειναι πρισμενο(καμια σχεση με το τωρα)

http://img827.imageshack.us/i/p0706091320.jpg/

Διαφημίσεις

To πρόβλημα που έχω εγώ είναι πως σπάζουν τα ματάκια μου όταν χαμογελώ πλατιά, αλλιώς δεν έχω σχηματισμένες ριυτίδες. Τι με συμβουλεύουν τα κορίτσια που έκαναν μπότοξ;

καλημερα σας!!!!

εχω κανει ρινοπλαστικη και διαφραγμα ταυτοχρονα πριν 2 χρονια...

μετα απο 26 χρονια ενοιωσα αλλος ανθρωπος

δεν ξερω πως ηταν η μυτη μου κανονικη μιας και χτυπησα πολυ μικρη και εκανα καμπουριτσα και απο την μια μερια πεταγοταν ενα μικρο κοκαλακι...

το αποτελεσμα θεικο..αξιζαν ολα οσα περνας μετα την επεμβαση

αν θυμαμαι καλα 2,5 ωρες χειρουργειο ολικη ναρκωση σε κλινικη θεσ/νικης ενα βραδυ μενεις μεσα νωμιζω πληρωσα γυρω στα 2.500-2.700

σχετικα με τις μελανιες ημουν σε πολυ καλυτερη φαση απο αλλες κοπελες εκει μεσα(μαλλον παιζει ρολο το ποσο προβλημα εχεις η τον οργανισμο και το δερμα του καθενος)

αν μπορεσω θα ανεβασω φωτο για το πως ημουν μετα την επεμβαση(με γαζες μελανιες κτλ)

μπορει να φαινετε τρομακτικη η φωτο αλλα πιστεψτε με οταν εκανα αφαιρεση αμυγδαλων υπεφερα 1000 φορες πιο πολυ

αυτα ειχα να πω....αποριες στην διαθεση σας!!:lol::lol::lol:

ΑΑΑΑΑΑχ η μύτη πονεμένη ιστορία.Αυτό που θα ήθελα εγώ, είναι να ήτανε μπροστά λιγο πιο μαζεμένη..είναι λίγο σαν μελιτζάνα:lol: αλλά φόβάμαι πολύ για το αποτέλεσμα...

Και ένα άλλο θέμα είναι τα σχόλια που θα γίνονται μετα στο γραφείο...

Σε εσένα υπήρξανε σχόλια στον εργασιακό σου χώρο και γενικά ,πως θα το αντιμετωπίζατε (το περί σχολίων εννοώ)

To πρόβλημα που έχω εγώ είναι πως σπάζουν τα ματάκια μου όταν χαμογελώ πλατιά, αλλιώς δεν έχω σχηματισμένες ριυτίδες. Τι με συμβουλεύουν τα κορίτσια που έκαναν μπότοξ;

Βρε κουκλίτσα μου αυτά είναι ρυτίδες έκφρασης! Κ 20χρονες τις έχουν!. Πόσο χρονών είσαι εάν επιτρέπεται, συναδέλφισσα διδυμομανούλα?Εμένα τώρα τελευταία βλέπω ότι άρχισε να ζαρώνει το δέρμα κοντά στο λαιμό, όταν κάνω συγκεκριμένες κινήσεις όμως. Μάλλον θα φταίνε κ τα πολλά κιλά που μπηκάν κ βγήκαν κ ξεχείλωσε το δέρμα!βασιλική γιατί να αγχωθείς για το τί θα πει ο περίγυρος? Εγώ όσες ξέρω πάντως, λένε ότι ήταν στραβό το διάφραγμα κ με την ευκαιρία διόρθωσαν κ τη μυτούλα. Πάντως το αποτέλεσμα τις αποζημείωσε!

ΑΑΑΑΑΑχ η μύτη πονεμένη ιστορία.Αυτό που θα ήθελα εγώ, είναι να ήτανε μπροστά λιγο πιο μαζεμένη..είναι λίγο σαν μελιτζάνα:lol: αλλά φόβάμαι πολύ για το αποτέλεσμα...

Σε εσένα υπήρξανε σχόλια στον εργασιακό σου χώρο και γενικά ,πως θα το αντιμετωπίζατε (το περί σχολίων εννοώ)

επεστρεψα μετα απο 3 εβδομαδες στην δουλεια και οχι φυσικα δεν ειχα σχολιο απο κανεναν....δεν υπαρχει λογος να σε σχολιασουν!προσωπικα ολοι με αντιμετωπισαν σαν να μην συμβαινει τιποτα(δεν ξερω αν καπιος αλλος ειχε θεμα μετα την επεμβαση)....και για πλακα μου λεγανε "μεγια μεγια τελια"

Καλα απιστευτο λεμε!! Θελω χροοονια ολοκληρα να κανω ρινοπλαστικη κ ο βασικοτερος λογος που το αναβαλω ειναι τα σχολια στο γραφειο μετα! Απ τη μια το θεωρω πολυ σημαντικο τροχοπεδι κ απ την αλλη δεν φανταζομουν οτι μια τετοια "χαζη" σκεψη μου θα διαβαζα οτι την κανει κ καποιος αλλος σε αναλογη κατασταση γιατι σε οσους το εχω πει με κοροιδευουν κ με λενε κομπλεξικη! :-D

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

αν δειτε το τελικο αποτελεσμα μετα την επεμβαση θα πειτε οτι αξιζε ολο αυτο ακομη και οσοι σας σχολιασαν θα αλλαξουν αποψη!!!

(να πω κατι που ξεχασα...αν καποια απο εσας φοραει γυαλια θα πρεπει για ενα 6 μηνο περιπου να φοραει φακους..περιπου τοσο θελει η μυτη να φτασει στο τελικο αποτελεσμα(παιζει ρολο και στον οργανισμο)εγω σε ενα 3μηνο ημουν κανονικη...αν μπορεσω θα βαλω φωτο να δειτε το τελικο αποτελεσμα.....

(ισως βρω το πριν και το μετα)

μεχρι τοτε γειααααααα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...