Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνοι περιόδου μετά την εμβρυομεταφορά

irene12

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , ariadny85 είπε:

Lentogest τη λένε την ένεση και είναι ενδομυικη αλλιώς στην κοιλιά μου τις έκανε ο άντρας μου.Τωρα θα προσπαθήσει ο καημένος να μου την κάνει, δεν υπάρχει άλλη λύση.Εμβρυομεταφορα έκανα την Παρασκευή, δεν πέρασε ούτε εβδομάδα. Για Δευτέρα ήταν η χοριακη. 

Σκέφτομαι και για Αθήνα να πάω όποτε κάθε βοήθεια είναι δεκτή. 

Τον περασμένο Μάιο ο γιατρός μου ήθελε να κανω lentogest και ηταν σε έλλειψη και και μου ειπε να παρω τότε Prolutex, αν δεν τις εχεις αγοράσει ήδη ρωτα τον γιατρο σου αν μπορείς να τις κανεις εναλλακτικά επειδη ειναι υποδόριες.

Σου εςτειλα π.μ.

Ποσών ημερών ηταν τα έμβρυα σου και πόσες μερες δει αρκεί ο κύκλος σου?

αν θέλεις ρίξε μια ματια για να μην επαναλμαμβανομαι ή εμπλούτισε την λίστα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 131
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκανα τη χοριακη (3 μέρες νωρίτερα) και βγήκε 15,26.Παρ ολα αυτα η αιμορραγία συνεχίζεται με πολυ πόνο. Περιμενω τωρα να με παρει ο γιατρος αλλα σιγουρα θα μου πει να ξανακανω τη Δεύτερα και βλέπουνε.Ειχε καμία παρόμοια εμπειρία?

• 2 months later...

Κοριτσια γραφω σε αυτο το θεμα για να μοιραστω και τη δικη μου ιστορια.

Ολοκληρωνοντας την εμβρυομεταφορα και 3 ημερες πριν την εξεταση της χοριακης, ειχαν ξεκινησει οι γνωριμοι πονοι της περιοδου. Πονουσε απιστευτα η μεση μου, η κοιλια μου και το κεφαλι. Ειμουν σιγουρη οτι θα αδιαθετησω. Ειχα παρει καταγχομενη τηλεφωνο στο κεντρο και ρωτουσα αν μπορω να κανω 2 μερες νωριτερα τη χοριακη για να τελειωσει η αγωνια που ζουσα. (Μου ειπαν οτι πρεπει υπομονετικα να περιμενω μεχρι τη συγκεκριμενη μερα και οτι αυτα τα συμπτωματα δεν σημαινουν κατι κακο).

Μαλιστα το τελευταιο βραδυ ακριβως πριν την εξεταση της χοριακης ειχα και εναρξη καφε υγρων.

Τελικα ευτυχως πηρα την πρωτη μου θετικη χοριακη ασχετα με τους πονους περιοδου που ενιωθα.

Ελπιζω να βοηθηθουν και να συνεχισουν να ελπιζουν οσα κοριτσια βρεθουν σε παρομοια θεση!

• 4 months later...
7 ώρες πρίν, Miracle18 είπε:

Εγω έκανα την ωοληψια προχτές (με μέθη εννοείται)και έχω και αιμορραγία και πόνο...απορώ πως θα τα καταφέρω αύριο με την έμβρυο μεταφορά...

Το είπες στο γιατρο σου;

Γιατι δεν τα καταψετε να τα βάλετε σε φυσικό κύκλο;

Βασικά μόλις βρήκα που κάνεις την προσπαθειά σου, αν το όνομα του γιατρού σου αρχίζει από Πα το θεωρώ πολυ λογικό που πονάς κι εμένα με είχε ξεσκίσει και αιμα είχα και απ όλα.

Επεξεργάστηκαν by Κάντι
Πρόσθεση φράσης

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Κάντι είπε:

Οχι δεν είναι αυτος...ειναι ο Γα.....

Μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να πονάω λίγο και έκανα κανονικά την έμβρυο μεταφορά σήμερα....να δούμε...

17 ώρες πρίν, Κάντι είπε:

Τοείπες στο γιατρο σου;

Γιατι δεν τα καταψετε να τα βάλετε σε φυσικό κύκλο;

Βασικά μόλις βρήκα που κάνεις την προσπαθειά σου, αν το όνομα του γιατρού σου αρχίζει από Πα το θεωρώ πολυ λογικό που πονάς κι εμένα με είχε ξεσκίσει και αιμα είχα και απ όλα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...