Miracle18

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  33
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

Miracle18 last won the day on Ιούλιος 11 2018

Miracle18 had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

22 Neutral

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Και μένα...ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά..την 9η μέρα από την καισαρική η τομή μου πρήστηκε ..έκανα ένα μαξιλάρι πολύ αντιαισθητικο...ο γιατρός με είδε και είπε ότι αυτά συμβαίνουν και πως θα υποχωρήσει μόνο του...όμως έχει περάσει ένας μήνας και παραμένει το ίδιο ...το έχει πάθει καμία αυτό;;;;όντως περνάει; Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ...
 2. Προσπαθούσα πάρα πολλά χρόνια να κάνω ένα μωρό...Όταν άρχισα να ψάχνω γιατί δεν μπορώ ανακάλυψα ότι έχω 2ινομυωματα στις σάλπιγγες.Αφου τα αφαίρεσα έκανα 2σπερματεγχυσεις χωρίς αποτέλεσμα...Μετά περνούσε ο καιρός και άρχισε να έχει προβλήματα και ο άντρας μου...έτσι είπαμε να κάνουμε εξωσωματική...ξεκίνησα σε ένα ιδιωτικό κέντρο αλλά επειδή το κόστος ήταν υπέρογκο...1000 ευρώ πλήρωσα μόνο για μια απόξεση πριν ξεκινήσουμε...πήρα το χαρτί της επιτροπής και έψαξα να κάνω εξωσωματική στο δημόσιο...Πήγα πρώτα στο Αλεξάνδρα όπου η αντιμετώπιση ήταν άθλια και ευτυχώς κατέληξα στο Έλενας...έκανα 2προσπαθειες και ευτυχώς η δεύτερη πέτυχε .Ακολούθησα θεραπεία με benfola.Πιο μικρή δόση την πρώτη φορά, πιο μεγάλη τη δεύτερη.

 3. Διαφημίσεις


 4. Μέσα από το φόρουμ θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω τον κ. Γάβαρη , την ομάδα του και το Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου (πτέρυγα Μαρικα Ηλιάδη) γιατί με εκαναν από γυναίκα , μητέρα. Εύχομαι σε όλες σας που θέλετε ένα παιδάκι να τα καταφέρετε σύντομα ..Μην χάνετε τις ελπίδες σας!
 5. Κορίτσια αν κάνει κάποια εξωσωματική μέχρι το Φεβρουάριο...μου έχουν μείνει κάποιες ενέσεις benfola...αν τις χρειάζεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα
 6. Κι εγώ με αυτόν τον γιατρό τα κατάφερα...με τη δεύτερη φορά...είναι λιγομίλητος αλλά σοβαρός επαγγελματίας.....σου εύχομαι ο.τι καλύτερο..
 7. Κοστίζει πιο λίγο από τα μισά απλά πρέπει να είσαι διαθέσιμη τα πρωινά όσο θα διαρκέσει η προσπάθεια σου ...
 8. Συμφωνώ απολύτως...τα ιδιωτικά κέντρα ζητάνε υπερβολικά πόσα και δεν σου υπογράφουν και συμβόλαιο ότι θα πετύχεις...εφόσον το δημόσιο νοσοκομείο παρέχει αυτή τη δυνατότητα με πολύ πιο μικρό κόστος είναι κρίμα να ξοδεύεσαι...σίγουρα η όλη διαδικασία έχει μια ταλαιπωρία που δεν την γλιτώνει όπου και να πας...εγώ θα σου πρότεινα το Γαβαρη στο Έλενα και όχι τον Πάπα...που είναι λίγο εριστικός.
 9. Ξέρει κάποια κοπέλα που να έχει γεννήσει στο Έλενα ποια είναι η διαδικασία; Πόσο πληρώνουμε στις επισκέψεις;
 10. Ευχαριστώ και στα δικά σας...470 έφτασε σήμερα η χοριακη... Μια χαρά αποτελέσματα έχουν και τα δημόσια νοσοκομεία !
 11. Κορίτσια όλο το Σαββατοκύριακο είχα καφέ υγρά και πόνους περιόδου και τελικά η χοριακη βγήκε θετική...Βεβαια πρέπει την Τετάρτη να ξανακάνω εξετάσεις...φοβάμαι να χαρώ και πολύ ... Καλά αποτελέσματα σε όλες!
 12. Τη Δευτέρα θα πάω για β χοριακή...αν και μόλις είχα λίγο αίμα...ελπίζω να μην είναι περιόδου...
 13. Κορίτσια, μετά την έμβρυο μεταφορά πόσες μέρες μένετε σπίτι; Είναι στην 8η μέρα και έχω σκυλοβαρεθει ...άμα πάω καμιά βόλτα λέτε να πάει στραφι η προσπάθεια;
 14. Τώρα σε τι φάση βρίσκεσαι; Πάντως ο Γά..... Στο Έλενα είναι πολύ ευγενικός...λιγομίλητος βέβαια αλλά αξιοπρεπής...