Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αρπαγη βρεφους απο το ΕΛΕΝΑ!!!

Spiroulina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τυχη βουνο μεσα στην ατυχια της η μητερα.

παντως με ολα αυτα που συμβαινουν εγω εχω καταντησει να μην πιστευω στην αστυνομια πλεον. ουτε κατα διανοια δεν σκεφτηκα οτι θα βρεθει το μωρο τοσο γρηγορα. εξεπλαγην τωρα, πολύ ευχάριστα βέβαια!

και οσο για τα δημοσια νοσοκομεια κ τις συνθηκες που υπαρχουν, αυτο ηταν το πιο τραγικο απ ολα. γιατι για μενα προτιμοτερο ειναι να πεθανει ενας γερος ανθρωπος απο αμελεια των γιατρων παρα να χαθει ενα βρεφος απο αμελεια γιατρων-ελλειπη μετρα προστασιας κλπ.κ τα 2 ειναι τραγικα αλλα η δευτερη περιπτωση, δεν παλευεται με τιποτα!!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Παιδιά στη ζούγκλα μόλις έγραψαν ότι "πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που άρπαξε το μωρό είναι συγγενής της οικογένειας..." και ότι η ίδια ισχυρίστηκε πως το μωρό είναι δικό της και το γέννησε στο σπίτι της...:cry:

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

pk33 είπε:
η λύση θα είχε βρεθεί αν τα δημόσια νοσοκομεία είχαν κάτι που έχουν όλοι οι ιδιωτικοί χώροι, και αρκετοί δημόσιοι: κάμερες στους διαδρόμους.

Όμως εμείς ώς προοδευτική χώρα δεν θέλουμε κάμερες που να καταγράφουν τις κινήσεις σε δημόσιους χώρους γιατί λόγους προστασίας ατομικών δικαιωμάτων.

Προσωπικά προτιμώ στο μαιευτήριο να πάνε περίπατο τα ατομικά μου δικαιώματα και όχι το νεογέννητο παιδί μου!

σε αυτο συμφωνώ και επαυξάνω!! Έυγε

Διαφημίσεις

Eπιτελους βρεθηκε. Τρελαθηκα οταν το ακουσα μου φαινοταν αδιανοητο να βρεθει........Αντε μανουλα κρατα σφιχτα το αγγελουδι σου μεσα στην αγκαλια σου και μην το αφησεις ποτε.

νέα ενημέρωση στη ζούγκλα :

"Πρόκειται για μία 45χρονη Ελληνίδα, η οποία επί δύο ημέρες κινείτο στο μαιευτήριο, έμπαινε στους θαλάμους και ρωτούσε τις μητέρες εάν τα μωρά τους κοιμούνται. Πρόκειται για την ίδια γυναίκα, που εθεάθη το πρωί να φοράει μαύρα ρούχα και μαύρα γυαλιά, προσπαθώντας να κρύψει κάτι που κρατούσε στην αγκαλιά της.

Μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, η δράστης συνελήφθη στο σπίτι της, στο Αιγάλεω, όπου επέστρεψε αμέσως μετά την ακατανόητη πράξη της.

Το νεογέννητο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαιευτήριο Έλενα, όπου το αναγνώρισαν οι γονείς του. Εμφανώς συγκινημένοι και ανακουφισμένοι που το παιδί τους βρέθηκε σώο, οι γονείς σκέφτονται τώρα να κινηθούν νομικά τόσο κατά της 45χρονης όσο και κατά του μαιευτηρίου.

Η συλληφθείσα ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες δεν έχει καμία συγγενική ή φιλική σχέση με την οικογένεια του βρέφους"

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

O ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Και μετά μου λένε οτι τα δημόσια μαιευτήρια είναι καλά!!!

Στο μαιευτήριο ΚΑΤΑΡΧΑΣ να κάνουν μήνυση :mad: :-x :mad:

και μετά στην γυναίκα!!!!!

Διαφημίσεις

Το διάβασα το πρωί κι έπαθα σοκ.

Ευτυχώς που βρέθηκε το μωράκι.

Στο Αρεταίειο που γέννησε η ξαδέλφη μου την προήγουμενη εβδομάδα, ερχόταν ο σεκιουριτάς και μας έβγαζε έξω, μόλις τελείωνε το επισκεπτήριο. Το βράδυ επέτρεπαν μόνο στη μητέρα της ξαδέλφης μου να μείνει μέσα. Το δεύτερο βράδυ ζήτησαν να μείνει ο σύζυγός της (μιας και δεν είχε αντίρρηση η άλλη κοπέλα που ήταν στο δωμάτιο) και δεν το δέχτηκαν επουδενί.

5f27b8bd0c.png

bp-IOLH είπε:
Το διάβασα το πρωί κι έπαθα σοκ.

Ευτυχώς που βρέθηκε το μωράκι.

Στο Αρεταίειο που γέννησε η ξαδέλφη μου την προήγουμενη εβδομάδα, ερχόταν ο σεκιουριτάς και μας έβγαζε έξω, μόλις τελείωνε το επισκεπτήριο. Το βράδυ επέτρεπαν μόνο στη μητέρα της ξαδέλφης μου να μείνει μέσα. Το δεύτερο βράδυ ζήτησαν να μείνει ο σύζυγός της (μιας και δεν είχε αντίρρηση η άλλη κοπέλα που ήταν στο δωμάτιο) και δεν το δέχτηκαν επουδενί.

Πάλι καλά!! Κάτι είναι και αυτό...

pk33 είπε:
η λύση θα είχε βρεθεί αν τα δημόσια νοσοκομεία είχαν κάτι που έχουν όλοι οι ιδιωτικοί χώροι, και αρκετοί δημόσιοι: κάμερες στους διαδρόμους.

Όμως εμείς ώς προοδευτική χώρα δεν θέλουμε κάμερες που να καταγράφουν τις κινήσεις σε δημόσιους χώρους γιατί λόγους προστασίας ατομικών δικαιωμάτων.

Προσωπικά προτιμώ στο μαιευτήριο να πάνε περίπατο τα ατομικά μου δικαιώματα και όχι το νεογέννητο παιδί μου!

Συμφωνώ!!!!!

ευτυχως,παναγια μου....βρεθηκε!το αναγνωρισαν οι γονεις? πως το αναγνωρισαν,αφου ηταν νεογεννητο? ολα τα μωρα που μολις γεννιουνται ειναι ιδια,ζουμπουρλιδικα,και ομορφουλικα....και αν αυτο ειναι αλλο μωρο? μαλλον εξετασεις δνα,θα εχουν κανει ....

εμενα αν μου συνεβαινε αυτο το πραγμα,οχι απλα μυνηση η καταγγελια,αλλα θα τους παταγα κατω,ολους αυτους τους αλητες του δημοσιου,που απλα πληρωνονται καθε μηνα,απο την τσεπη μας,και δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους!!!!!

που ηταν η ασφαλεια του νοσοκομειου την ωρα που κλεψανε το μωρακι? πως περιφεροτανε επι μερες,αυτη η γυναικα στους θαλαμους,χωρις να γινει ελεγχος,για το "ποια ειναι" και "για ποιο λογο βρισκεται εκει"....πως??????????

εγω τωρα,εχω δικιο η οχι,που τους κραζω,συνεχεια..?????????

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!

Παντως κανενας δεν μπορει να αποζημιωσει αυτη τη μητερα γι αυτο που περασε....

Συμφωνω οτι φταιει η ελλιπης φυλαξη του χωρου, οτι χρειαζεται περισσοτερη περιφρουρηση και ασφαλεια τη νυχτα, ειναι δυνατον να μην εχουν αρκετους φρουρους σε μαιευτηριο!!!!

Ομως διαφωνω καθετα με το οτι μια μητερα δεν πρεπει να εχει διπλα της το μωρο την πρωτη νυχτα γιατι δεν ειναι σε θεση μπλα μπλα, εγω που την ειχα ουτε κουραστηκα (και ημουν και με καισαρικη!) και εννοειται πως ουτε το μετανιωσα. Ειχα ομως ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι στο κτιριο δεν μπαινει ουτε βγαινει κανενας χωρις ελεγχο! Αν εξαλλου δεν υπαρχει περιφρουρηση οπου και να ειναι το μωρο προφανως κινδυνευει. Εγω λεω στο δευτερο να το εχω μεσα και με συνοδο ολο το 24ωρο, εμπιστοσυνη δεν θα δειξω σε κανεναν...

Διαφημίσεις

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ?ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ ΛΕΧΩΝΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΠΟΥΛΩΣΕΙ?ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΛΑΙΩ Κ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ?

pk33 είπε:
Δυστυχώς με την κατάσταση που υπάρχει στο Έλενα και στα υπόλοιπα Δημόσια Νοσοκομεία, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό.

Σαφώς και πολλοί θα επιχειρηματολογήσουν υπέρ του να είναι το νεογνό δίπλα στη μητέρα από την 1η μέρα της ζωής του, και να το φροντίζει η μητέρα και όχι το νοσηλευτικό προσωπικό. Όμως:

1. Ποιά είναι η ασφάλεια για το νεογνό και τη μητέρα που παρέχει το νοσοκομείο; Κάθε πόσες ώρες γίνεται καταμέτρηση των νεογνών; Στις περιπτώσεις των ιδιωτικών μαιευτηρίων που τα νεογνά κοιμούνται στον ειδικό θάλαμο, η καταμέτρηση είναι συνεχής, όπως και η ασφάλεια των νοεγνών καθώς μόνο το μαιευτικό προσωπικό μπορεί να εισέρχεται εκεί μέσα

2. Ποιά είναι η επιτήρηση του νεογνού από μαιευτικό προσωπικό στην περίπτωση που κοιμάται δίπλα στη λεχώνα και ψόφια από την κούραση μητέρα του; Καμία! Θα πρέπει μία λεχώνα που στην καλύτερη περίπτωση έχει λίγες ιατρικές γνώσεις, να καταλάβει ότι κάτι έχει το μωρό, και να έχει την ψυχραιμία να φωνάξει (αν βρει κάποιον) νοσηλεύτρια.

3. Από που θα πρέπει να έχει μάθει η μητέρα να περιποιείται ένα νεογνό από την 1η μέρα της ζωής του;

Ως Έλληνας φορολογούμενος είμαι οργισμένος για αυτό που συνέβει, και ακόμη πιο οργισμένος για το γεγονός ότι η ώρα είναι 10.00 και ακόμη δεν έχουν παραιτηθεί, ώς ελάχιστη συναίσθηση της ευθύνης τους, η υπουργός, ο Γ.Γ του υπουργείου, ο Διευθυντής του νοσοκομείου, και δεν έχουν απολυθεί η βάρδια της ασφάλειας, των νοσηλευτριών του ορόφου. Δεν πληρώνω τους φόρους για να κάθονται, αλλά για να φροντίζουν τα νεογνά και τις μητέρες. Αλλά το έχουν βρει βολικό στα δημόσια νοσοκομεία να κάθονται οι μαίες και τη δουλειά τους να την κάνουν οι μητέρες που μόλις γέννησαν.

Θα σου γραψω την δικια μου εμπειρια απο το Ελενας....εγω εκει γεννησα και τα 2 μου παιδακια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το προσωπικο γενικοτερα...

ξερεις ομως τι γινεται εγω ημουν στα μονοκλινα και γι αυτο μπορω να μιλησω...δεν ξερω για αλλους οροφους..

1.η ασφαλεια ηταν επαρκης.περαν της ληξης του επισκεπτηριου δεν επιτρεποταν να υπαρχουν ατομα στα δωματια εκτος απο ενα συνοδο,το μωρο επρεπε για να το αλλαξουμε να το μεταφερουμε στο ''πυρεξακι'' του και οχι αγκαλια(απο τον αντρα μου το πηραν και μου το εφεραν γιατι το πηγαινε αγκαλια) και τις πρωτες μερες ερχονται συνεχεια στο δωματιο γιατι ελεγχουν τα μωρακια,την θερμοκρασια τους, το ζαχαρο τους και διαφορα..

2.Δεν χρειαζεσαι ιατρικες γνωσεις (εγω οικονομικες εχω και τα καταφερα)γιατι οπως ανεφερα και παραπανω υπαρχει διαρκης παρακολουθουση του μωρου.ο λογος που στο αφηνουν διπλα σου δεν ειναι γιατι βαριουνται να το φροντισουν αλλα για να εχει συνεχη επαφη με την μητερα και να θηλασει...τα υπολοιπα τα αναλαμβανουν αυτοι δεν σε αφηνουν στην μοιρα σου.

3.ποια η διαφορα της 1ης με την 5η που το παιρνεις σπιτι και δεν εχεις και κανεναν ειδικο εκει για να ρωτησεις?

ξαναλεω οτι αυτα ισχυουν για τον οροφο μου...ομως ελπιζω και γενικοτερα στο νοσοκομειο...

τσπ ειναι να μην σου τυχει και να μην πεσεις στην περιπτωση..γιατι αν καποιος θελει να κανει κατι το κανει....

εδω παρα λιγο να μπουνε στην βουλη, καψανε την ελλαδα,προχθες σκοτωσανε ενα παλικαρακι 25 χρονων και τοσα σκανδαλα και δεν παραιτηθηκε κανενας απο αυτο περιμενεις να ιδρωσει το αυτι τους?

και οσο για ενα αλλο ποστ σου για τις καμερες ε τοτε ας βαλουμε παντου για να ειμαστε ησυχοι.....εγω παντως διαφωνω με αυτο.... δεν γινεται να ειμαστε λιγο εγκυος η εισαι η δεν εισαι...

Εχω θυμώσει τοσο πολύ με όλο αυτο που δεν ξερω και εγω τι εχω παθει που ζούμε? ακου ηθελα ενα παιδι και πήγα και το πήρα ναι και εγω αν ήμουν η μάνα θα ήθελα να την σκοτώσω να την επαιρναν απο τα χερια μου σηκωτή ήμαρτον πια!!!!!!!!!!!!

Μου κανει εντυπωση πως με καισαρική και δεν ειχε κανεναν συνοδο πρωτο βράδυ τλπ.

Εγω γεννησα στο αλεξάνδρας και στις δυο γεννες μου τον σεκιουριτά τον θυμάμαι που ερχοταν για να τους βγάλει ολους εξω οπως θυμαμαι και τις νοσοκόμες πως το βράδυ την επεφταν για ύπνο στις πτερυγες πετσάλη και γόνδολα αν ειναι δυνατον εγω ποναγα ενα βραδυ πριν γεννησω και τις χτυπαγα το κουδούνι και ήρθε στραβομουτσιουνασμένη αυτα εχουν τα δημόσια οσο για το ποιος μπαίνει και σε μένα κατι ετυχε το βράδυ και πήρα τη μανα μου να ερθει στις 3 ώρα το ξημερωμα και κανενας δεν την σταματησε δεν την ρώτησε που παει ουτε κατω ουτε στην πτερυγα καλεστα αν ήταν καποιος αλλος ισως και τοτε να είχαμε προβλήματα.... ειναι να μην τύχη το κακό ακου τωρα πηγε να γεννηση και τις το πήραν!!!!!!!!

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Σαφώς ειμαι τις αποψεις το μωρό να είναι με την μητέρα του απο το πρώτο βράδυ και να το εχει δίπλα της.

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

εγω περιμενω απο μερα σε μερα να γεννησω..σε δημοσιο..στο αρεταιειο συγκεκριμμενα..απο το πρωι που το ακουσαμε με τον αντρα μου εχουμε παθει σοκ!!ποιος θα μου πει λοιπον οτι δεν θα αφησει τον αντρα μου να μεινει μαζι μας τη νυχτα?μπορω να κοιμηθω εγω τωρα ησυχα μετα απο αυτο??

sofiap81 είπε:
εγω περιμενω απο μερα σε μερα να γεννησω..σε δημοσιο..στο αρεταιειο συγκεκριμμενα..απο το πρωι που το ακουσαμε με τον αντρα μου εχουμε παθει σοκ!!ποιος θα μου πει λοιπον οτι δεν θα αφησει τον αντρα μου να μεινει μαζι μας τη νυχτα?μπορω να κοιμηθω εγω τωρα ησυχα μετα απο αυτο??

θα εχεις το μωρο στο δωματιο? Αν ναι, απαιτησε το....οχι οτι θα γινει τιποτα, μην ανησυχεις ολοι σουζα θα ειναι για λιγο καιρο! ισα ισα που θαφυλανε τα μωρα 100 φορες! Απλα ζητα το γιατι ειναι καλυτερα για εσενα....:-)

Δε θελω να αναψω τη συζητηση, αλλα ο αντρας μου στο πανακριβο ιδιωτικο που γεννησα (σε μονοκλινο)........μπαινοβγαινε οποτε του ερχοταν ΧΩΡΙΣ κανεναν ελεγχο!!!! Μου εφερνε πραγματα απο το σπιτι, σουβλακια απεξω 3 η ωρα το πρωι κλπ.....ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον ρωτησε ποτε ποιος ειναι κλπ, καμμια φορα ουτε τον καταλαβαιναν.....τωρα πριν λιγο μου το ειπε με αφορμη ολο αυτο που εγινε σημερα....απλα λεει δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα, αφου ησουν εσυ μεσα δεν αναρωτηθηκα γιατι δεν με σταματαει κανεις στην εισοδο.............

Προσωπικά πιστεύω ότι ύστερα απο το γεγονός αυτό τα μέτρα φύλαξης θα γίνουν πολύ αυστηρά και μακάρι.

Τη χρονιά που γεννησα την κόρη μου στο Λητω (2003) δεν ξέρω για πιο λόγο η security αν δεν εφευγαν ολοι οι επισκεπτες και δεν κλειδωναν την πορτα του ορφου δεν μας εφερναν τα μωρά στα δωμάτια, ακόμα και τους μπαμπάδες δεν αφηναν στα δωμάτια. ο αντρας μου την ειδε την κόρη μας για δεύτερη φορά (την πρώτη τη μερα της γεννησης που τους πηγαινουν τα μωρά) με παρακάλια για 2 λεπτά μόνο και μετα απο δύο ή τρεις μέρες αφοτου γεννηθηκε.

Μετά απο δύο χρόνια που γεννησε μια φιλη μου, μου είπε ότι ήσαν πιο χαλαρά τα πράγματα, μετεφεραν τα μωρά στα δωμάτια ενω υπήρχαν επισκέπτες.

Εγώ θα ήθελα να αναφέρω τη δική μου εμπειρία σχετικά με το πόσο καλά φυλάσονται τα μαιευτήριά μας, και δε διαχωρίζω μεταξύ δημόσιων-ιδιωτικών. Παντού τα ίδια ισχύουν και το ότι το συγκεκριμένο συμβάν έγινε στο Έλενας δε μου λέει τίποτα, θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε άλλο μαιευτήριο. Πριν 2 1/2 χρόνια μια φίλη μου που γέννησε στο Έλενας μου ζήτησε να της αγοράσω κάτι και να της το πάω την ίδια ημέρα. Στο μαιευτήριο ήμουν στις 10 και κάτι το βράδυ, μπήκα στον χώρο του μαιευτήριου μια χαρά γιατί θυρωρός ή φύλαξη δεν υπήρχε, μπήκα στο τμήμα που βρισκόταν η φίλη μου μια χαρά γιατί σεκιούριτι ή κάτι παρόμοιο δεν υπήρχε, περιφέρθηκα στο διάδρομο μέχρι να βρω το δωμάτιό της χωρίς να ενοχληθώ από κανέναν γιατί δεν υπήρχε πουθενά νοσηλεύτρια ή κάποιος τέλος πάντων να επιβλέπει τον χώρο, εν ολίγοις μπήκα χωρίς να γίνω αντιληπτή από κανέναν απολύτως, έμεινα εκεί για περίπου 1/4 και ξαναέφυγα το ίδιο ανενόχλητη. Σχεδόν το ίδιο έγινε και πριν περίπου 6-7 χρόνια όταν για μια άλλη φίλη μου έπρεπε να πάω στο Αλεξάνδρας το μεσημέρι, ώρα που υποτίθεται ότι δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο. Το ότι έρχεται κάποια στιγμή ένας σεκιούριτι και βγάζει έξω τους επισκέπτες (από όλα τα νοσοκομεία ή/και μαιευτήρια, ξαναλέω, δεν διαχωρίζω) δε λέει τίποτα σχετικά με την πραγματική φύλαξη των χώρων και την ασφάλεια των ασθενών, και στην περίπτωσή μας, των νεογνών. Τώρα, το αν το μωρό το άρπαξε συγγενής, γνωστός, φίλος, άγνωστος, ο Άη Βασίλης ο ίδιος, εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορη. Η ουσία είναι ότι ένα μωρό απήχθη από μαιευτήριο χωρίς κανένας απολύτως να πάρει τίποτα είδηση και γι'αυτό και μόνο το λόγο θα έπρεπε να πέσουν κεφάλια.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Κι εγω πιστευω οτι αν καποιος θελει να παρει ενα παιδι μπορει να το κανει ανετα και σε ιδιωτικό. Το θεμα ειναι να μην το βαλει καποιος σκοπό. Και παλι καλα αυτη η τρελη ειχε αφήσει ιχνη, κινησει υποψιες κτλ...αμα ηταν καποιος επαγγελματιας αντε βρες τον

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...