Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

...μόλις στην 3η εβδομάδα....

Recommended Posts

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ....:D:D:D

ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ....ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

Μιλήσαμε σήμερα το πρωί όπου και μου είπε οτι τα καφέ δεν είναι κι οτι καλύτερο :( αλλά θα με δε αύριο και θα συγκεκριμενοποιήσουμε την κατάσταση. Κι εγώ χάρηκα με την χοριακή!!! Το φασολάκι μεγαλώνει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιλήσαμε σήμερα το πρωί όπου και μου είπε οτι τα καφέ δεν είναι κι οτι καλύτερο :( αλλά θα με δε αύριο και θα συγκεκριμενοποιήσουμε την κατάσταση. Κι εγώ χάρηκα με την χοριακή!!! Το φασολάκι μεγαλώνει!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΙΘΑΝΩΝ UTROGESTAN Κ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.......ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ...ΠΟΛΥ Κ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ......:P

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΙΘΑΝΩΝ UTROGESTAN Κ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.......ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ...ΠΟΛΥ Κ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ......:P

Ααααααααααααααααααχχχχ!!! Μακάρι....:D:D:lol::lol:

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!!:)

(εχουμε πολλα μηνυματακια παραξενα/μπερδεμενα τον τελευταιο καιρο....γι αυτο κ η καχυποψια :) )

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσιααααααα!!!

Όλα πήγαν περίφημα :P

Κάναμε υπέρηχο και στον σάκο είδαμε την άσπρη κουκίδα και για την ακρίβεια, είδαμε 2 κουκιδες!!! Ο γιατρός είπε πως ίσως είναι 2 μωράκια :P:p και σε 2 εβδομάδες που θα με ξαναδεί θα πρέπει να ακούσουμε και καρδούλα ή καρδουλες!!!!!

Τα καφέ που έχω είναι τόσα που δεν ανησύχησαν τον γιατρό καθόλου. Μου έδωσε βέβαια utrogestan και μου σύστησε να είμαι προσεκτική με την δουλειά μου (είμαι Ιατρικός Επισκέπτης και πρέπει να αποφύγω τα πολλά δρομολόγια).

Ο φόβος μου παραμένει η παλινδρόμηση...!

Για την ώρα, όλα καλά :D:D:D:lol::lol:

Κάναμε υπέρηχο και στον σάκο είδαμε την άσπρη κουκίδα και για την ακρίβεια, είδαμε 2 κουκιδες!!! Ο γιατρός είπε πως ίσως είναι 2 μωράκια :P:p και σε 2 εβδομάδες που θα με ξαναδεί θα πρέπει να ακούσουμε και καρδούλα ή καρδουλες!!!!!

Τα καφέ που έχω είναι τόσα που δεν ανησύχησαν τον γιατρό καθόλου. Μου έδωσε βέβαια utrogestan και μου σύστησε να είμαι προσεκτική με την δουλειά μου (είμαι Ιατρικός Επισκέπτης και πρέπει να αποφύγω τα πολλά δρομολόγια).

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!:D:D:D:D:DΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ Η' ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!:P

Διαφημίσεις

Μπράβοοοοο!!!

Όλα δείχνουν περίφημα, να προσέχεις, να ξεκουράζεσαι και όλα θα πάνε τέλεια!

5f27b8bd0c.png

καρδια ακους απο την 6η εβδομαδα με ειδικο υπερηχο(νομιζω κ στην ελλαδα ετσι γινεται?)απο τον 7ο μηνα σου βαζουν ζωνες σε τοκογραφο κ την ακους για μιση ωρα νομιζω ισως κ παραπανω

με το καλο το μωρακι η τα μωρακια σου!

Κορίτσια και μανούλες καλημέρα και από εμένα!! Είμαι νέα στο forum (έχω γράψει μία φορά) καθώς περιμένω μέρα με τη μέρα να ανέβει η χωριακή μου. Όχι οτι δεν είναι καλή, γιατί μάλλον έγινε αργά η σύλληψη, αλλά για να επιβεβαιωθώ..... Και εγώ το Χασιάκο έχω, αν και από επαρχία, αλλά ξέρω ότι είναι κορυφή!!!! Δεν αγχώνεται, δε σε αγχώνει.... Να σας ρωτήσω κάτι βρε φιλενάδες??? Λογικά είμαι στην 3η εβδομάδα και από εχτές μου μυρίζουν άσχημα όλα τα φαγητά. Είναι φυσιολογικό ή μπας και με τριγυρίζει καμιά γαστραντερίτιδα??? Τάση για εμετό πάντως δεν έχω, απλά ανακάτεμα, ασχημες μυρωδιές και φούσκωμα.....

Αν είμαι τρελλή μη με παρεξήγείται..... είναι το άγχος της μέλλουσας μαμάς!!!

Γεια σας κορίτσια. Και εγώ νέα είμαι. Περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάω την Πέμπτη στο γιατρό. Είδαμε σάκο και ένα σποράκι...αλλά είμαι πολύ αγχωμένη, γιατί υπάρχει λένε περίπτωση για αποβολή. Τα έχω παίξει.. Πρόκειται για αργή σύλληψη. Οπότε κοριτσάκι, μάλλον είμαστε στην ίδια φάση...Τα συμπτώματά σου είναι φυσιολογικά. Και εγώ το ίδιο είχα.

Επίσης είχα και πρήξιμο του στήθους και αναγούλες, λίγες ζαλάδες και τέτοια.

Καλή συνέχεια σε όλες.

Μήπως υπάρχει κάποια να μου πει τη γνώμη της; Θα σκάσω μέχρι την άλλη βδομάδα. Πρέπει να ακούσουμε λέει την καρδούλα του....

Διαφημίσεις

Κορίτσια και μανούλες καλημέρα και από εμένα!! Είμαι νέα στο forum (έχω γράψει μία φορά) καθώς περιμένω μέρα με τη μέρα να ανέβει η χωριακή μου. Όχι οτι δεν είναι καλή, γιατί μάλλον έγινε αργά η σύλληψη, αλλά για να επιβεβαιωθώ..... Και εγώ το Χασιάκο έχω, αν και από επαρχία, αλλά ξέρω ότι είναι κορυφή!!!! Δεν αγχώνεται, δε σε αγχώνει.... Να σας ρωτήσω κάτι βρε φιλενάδες??? Λογικά είμαι στην 3η εβδομάδα και από εχτές μου μυρίζουν άσχημα όλα τα φαγητά. Είναι φυσιολογικό ή μπας και με τριγυρίζει καμιά γαστραντερίτιδα??? Τάση για εμετό πάντως δεν έχω, απλά ανακάτεμα, ασχημες μυρωδιές και φούσκωμα.....

Αν είμαι τρελλή μη με παρεξήγείται..... είναι το άγχος της μέλλουσας μαμάς!!!

με το καλο!!ολα αυτα ειναι φυσιολογικα μην ανησυχεις!εγω ακομα εχω 2 μυρωδιες που με αηδιασαν στις εγκυμοσυνες κ τοσα χρονια μετα ακομα κ τωρα μολις τις μυρισω θελω να κανω εμετο!το ενα ηταν ενα μαλακτικο λενορ ασπρο κ το αλλο ενα τζελ καθαριστο τουαλετας με αρωμα λεμονι!εκανα εμετο μολις τα μυρισα οταν ημουν εγκυος στην κορη μου κ απο τοτε τα σιχαινομαι!

Γεια σας κορίτσια. Και εγώ νέα είμαι. Περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάω την Πέμπτη στο γιατρό. Είδαμε σάκο και ένα σποράκι...αλλά είμαι πολύ αγχωμένη, γιατί υπάρχει λένε περίπτωση για αποβολή. Τα έχω παίξει.. Πρόκειται για αργή σύλληψη. Οπότε κοριτσάκι, μάλλον είμαστε στην ίδια φάση...Τα συμπτώματά σου είναι φυσιολογικά. Και εγώ το ίδιο είχα.

Επίσης είχα και πρήξιμο του στήθους και αναγούλες, λίγες ζαλάδες και τέτοια.

Καλή συνέχεια σε όλες.

Μήπως υπάρχει κάποια να μου πει τη γνώμη της; Θα σκάσω μέχρι την άλλη βδομάδα. Πρέπει να ακούσουμε λέει την καρδούλα του....

γιατι σου ειπαν οτι υπαρχει περιπτωση αποβολης?για ποιο λογο?εγω ειχα 2 αποβολες πριν κανω τα παιδια μου κ τελικα επρεπε να παρω ουτρογκεσταν κ ολα πηγαν καλα στις 2 εγκυμοσυνες!τωρα που ειμαι παλι εγκυος αρχισα ουτρογκεσταν απο σημερα!πριξιμο στηθους κλπ που λες ειναι φυσιολογικα ολα!σε ποια εβδ εισαι?

με το καλο!!ολα αυτα ειναι φυσιολογικα μην ανησυχεις!εγω ακομα εχω 2 μυρωδιες που με αηδιασαν στις εγκυμοσυνες κ τοσα χρονια μετα ακομα κ τωρα μολις τις μυρισω θελω να κανω εμετο!το ενα ηταν ενα μαλακτικο λενορ ασπρο κ το αλλο ενα τζελ καθαριστο τουαλετας με αρωμα λεμονι!εκανα εμετο μολις τα μυρισα οταν ημουν εγκυος στην κορη μου κ απο τοτε τα σιχαινομαι!

γιατι σου ειπαν οτι υπαρχει περιπτωση αποβολης?για ποιο λογο?εγω ειχα 2 αποβολες πριν κανω τα παιδια μου κ τελικα επρεπε να παρω ουτρογκεσταν κ ολα πηγαν καλα στις 2 εγκυμοσυνες!τωρα που ειμαι παλι εγκυος αρχισα ουτρογκεσταν απο σημερα!πριξιμο στηθους κλπ που λες ειναι φυσιολογικα ολα!σε ποια εβδ εισαι?

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Δήμητρα...

Τι να πω? Τελευταία περίοδο είχα 2-1-2010 και μετά από καθυστέρηση μέρας τη μία και δύο την άλλη, δηλαδή στις 3-2 και στις 5-2 έκανα δύο τέστ εγκυμοσύνης και μου βγήκαν αρνητικά. Έκανα β χωριακές τρεις...και βγήκαν θετικές, αλλά οριακές η τρίτη ήταν 1400 και κάτι μονάδες. Πήγαμε στο γιατρό, είδαμε το σάκο και ένα μικρό φασολάκι. Αλλά ήταν πολύ συγκρατημένος. Έλα σε μια εβδομάδα λέει και θα σου πώ. αλλά για σίγουρα θα ξέρουμε αρχές Μάρτη.

Με έχει φάει η αγωνία...Τι θα γίνει? Τόσος καιρός αναμονή.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Δήμητρα...

Τι να πω? Τελευταία περίοδο είχα 2-1-2010 και μετά από καθυστέρηση μέρας τη μία και δύο την άλλη, δηλαδή στις 3-2 και στις 5-2 έκανα δύο τέστ εγκυμοσύνης και μου βγήκαν αρνητικά. Έκανα β χωριακές τρεις...και βγήκαν θετικές, αλλά οριακές η τρίτη ήταν 1400 και κάτι μονάδες. Πήγαμε στο γιατρό, είδαμε το σάκο και ένα μικρό φασολάκι. Αλλά ήταν πολύ συγκρατημένος. Έλα σε μια εβδομάδα λέει και θα σου πώ. αλλά για σίγουρα θα ξέρουμε αρχές Μάρτη.

Με έχει φάει η αγωνία...Τι θα γίνει? Τόσος καιρός αναμονή.

Δηλαδή όταν λέμε αργή σύλληψη εννοούμε ότι ένώ θα έπρεπε να είμαι στην 7η είμαι για παράδειγμα στην 6η ή την 5η και για αυτό οι τιμές ήταν τόσο χαμηλές της χωριακής εννοώ?

εγω κ τις 2 φορες ειδα σπορακι στην 6η εβδ κ χτυπουσε κ η καρδια.αλλα ποτε δε ξερεις ποτε εγινε η συλληψη εκτος κ αν ειχες μια μονο ελευθερη επαφη

εγω εκανα χοριακη μια μερα πριν την περιοδο δηλαδη χτες κ ηταν 24!αλλα ξερω οτι η συλληψη εγινε πριν 15 μερες.

ευχομαι ολα να ειναι καλα για το νινι σου

εγω κ τις 2 φορες ειδα σπορακι στην 6η εβδ κ χτυπουσε κ η καρδια.αλλα ποτε δε ξερεις ποτε εγινε η συλληψη εκτος κ αν ειχες μια μονο ελευθερη επαφη

εγω εκανα χοριακη μια μερα πριν την περιοδο δηλαδη χτες κ ηταν 24!αλλα ξερω οτι η συλληψη εγινε πριν 15 μερες.

ευχομαι ολα να ειναι καλα για το νινι σου

Αχ, ευχαριστώ πάρα πολύ Δήμητρά μου! Να σαι καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Άρα εφόσον είδαμε σποράκι είναι κάτι...

Ουφ, τι να πω...

Είμαι στην αναμονή.

Κουράγιο και υπομονή και στις υπόλοιπες.

καλησπερα κι απο μενα

Κι εγω εκανα πολλα τεστ και 2 χοριακες μεχρι να βεβαιωθουμε .. κι οταν βεβαιωθηκαμε ενημερωσα την γιατρο μου ... στην πορεια ειδα λιγο αιματακι κι εκει που μου ειχε κλεισει ραντεβου στις 24/2 δηλαδη στην 7η εβδομαδα τελικα πηγαμε στην 6η και 3 ημερων οπως μου ειπε... και ειδαμε τον σακο και το φασολακι μας αλλα δεν μπορεσαμε να ακουσουμε την καρδουλα ειδε οτι εχει κανονικη καρδιακη λειτουργια και μου ειπε οτι στον επομενο υπερηχο θα την ακουσουμε :)

σε ποια εβδ ειδατε σπορακι?

Άχ, κορίτσια,

Μακάρι να πάνε όλα καλά και η φουσκίτσα μου αύριο να φανεί ότι έχει μεγαλώσει....Τι να πω...

Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Στο πρώτο μας ραντεβού που ήταν στις 17-2, και με ΤΕΡ 2-1, μάλλον έπρεπε να είμαι στην 6η και κάτι. Και ο ίδιος όμως είπε ότι δεν είμαστε βέβαιοι για την κανονική ανάπτυξη του εμβρύου και ότι αύριο που είναι 25-2, μία εβδομάδα σχεδόν μετά θα μπορέσουμε να έχουμε μια πρώτη εικόνα. Και όλα αυτά, διότι ήταν οριακές οι τιμές της χοριακής....

μην ανυσηχεις καλη μου ολα καλα θα πανε...ειχα και εγω καθηστερημενη συλληψη και αλλαξε η πητ.....να ακους τον γιατρο και θα πανε 2010.pngMake a pregnancy tickerολα τελεια....

ο μαριουλης μου ειναι 7 και ο δευτερος αντρουλης μου ειναι στο δρομο!!

με το καλο!!ολα αυτα ειναι φυσιολογικα μην ανησυχεις!εγω ακομα εχω 2 μυρωδιες που με αηδιασαν στις εγκυμοσυνες κ τοσα χρονια μετα ακομα κ τωρα μολις τις μυρισω θελω να κανω εμετο!το ενα ηταν ενα μαλακτικο λενορ ασπρο κ το αλλο ενα τζελ καθαριστο τουαλετας με αρωμα λεμονι!εκανα εμετο μολις τα μυρισα οταν ημουν εγκυος στην κορη μου κ απο τοτε τα σιχαινομαι

Σ'ευχαριστώ πολύ που απάντησες. Πάντως αντιμετωπίζω και άλλο ένα θέμα (δεν είμαι ατο σωστό θέμα αλλά θα το πω). Εδώ και 25 περίπου μέρες παίρνω φυλλικό οξύ το pregnacare αλλά ειδικά τις 2 τελευταίες μέρες έχω διάρροια μόνο το βράδυ. Σημ. το χάπι το πάιρνω κατά τις 8-9 το βράδυ μετά το κυρίως γεύμα. Είναι τυχαίο λέτε ή πρέπει να ανυσηχώ???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...