Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

...μόλις στην 3η εβδομάδα....

Recommended Posts

....και έχω ανοικτόχρωμα καφέ από τότε ακόμη που περίμενα να αδιαθετήσω, όπως και είχα πάντα...!! Έχουν μειωθεί, είναι πιο ανοικτόχρωμα και είναι μονο λίγες σταγόνες κάθε μέρα και καμιά φορά πιο συμπαγή σαν ίνες!! Είναι φυσιολογικά?? Ο γιατρός μου είναι καινούριος και δεν έχω καταφέρει να τον ρωτήσω ακόμη...:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

....και έχω ανοικτόχρωμα καφέ από τότε ακόμη που περίμενα να αδιαθετήσω, όπως και είχα πάντα...!! Έχουν μειωθεί, είναι πιο ανοικτόχρωμα και είναι μονο λίγες σταγόνες κάθε μέρα και καμιά φορά πιο συμπαγή σαν ίνες!! Είναι φυσιολογικά?? Ο γιατρός μου είναι καινούριος και δεν έχω καταφέρει να τον ρωτήσω ακόμη...:-(
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ. ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ, ΕΩΣ ΤΟΥ ΤΗΛ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ?ΕΙΝΑΙ Η' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ?ΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΜΕΡΑ Κ ΟΤΙ ΩΡΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΥΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.....ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ!;)

...με μπερδεψες.....

Συνηθως οταν αντιλαμβανομαστε μια εγκυμοσυνη βρισκομαστε στην 4η με 5η εβδομαδα.....

Σε ποια εβδομαδα εισαι;;;...ειναι επιβεβαιωμενη εγκυμοσυνη;;;;(με χοριακη)....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Λοιπόν, η ιστορία έχει ως εξής:

Δεν είχα ποτέ ξανά καθυστέρηση οπότε στην 4η, και 5η μέρα έκανα τεστ στο σπίτι και ήταν θετικά.

Την 5η μέρα καθυστέρησης έκανα και την χωριακή που μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη με 888,8 μονάδες και ο γιατρός στο Νοσοκομείο Λειβαδιάς που την έκανα μου είπε ότι είμαι στην 3η εβδομάδα.

Στην Λειβαδιά σταμάτησα πηγαίνοντας για δουλειά στον Βόλο, όπου έμεινα όλη την εβδομάδα, και επειδή με έτρωγε η αγωνία πήγα στην γυναικολόγο μιας φίλης μου που έχει ήδη ένα παιδάκι και με υπέρηχο είδε ότι είναι μια φυσιολογική ενδομήτριος κύηση (ο σάκος είναι σε πολύ σωστή θέση).

Ο γιατρός μου είναι ο Χασιάκος αλλά μέχρι πρίν 2 εβδομάδες είχα άλλον και μόλις τον άλλαξα έμεινα έγκυος!!! Εκανα μια επίσκεψη στον Χασιακο, πριν μάθω για την εγκυμοσύνη. Πήρα τηλ να κλείσω ραντεβού και μου είπαν να κάνω πάλι χοριακή και να τους ξανατηλεφωνήσω.

Διαφημίσεις

ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ....ΠΡΙΝ ΠΟΣΙ ΚΑΙΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ Η' ΕΚΑΝΕΣ?

Λοιπόν,

1η μέρα καθυστέρησης - Τετ 3/2/10

Χοριακή - 8/2/10

υπέρηχος - 10/2/10

Σήμερα γύρισα στην Αθήνα από τον Βόλο (όπου δυστυχώς δούλευα πιεστικά για όλη την εβδομάδα) και την Τρίτη (μετά την Κ.Δευτέρα) θα κάνω την χοριακή ξανά.

Λοιπόν,

1η μέρα καθυστέρησης - Τετ 3/2/10

Χοριακή - 8/2/10

υπέρηχος - 10/2/10

Σήμερα γύρισα στην Αθήνα από τον Βόλο (όπου δυστυχώς δούλευα πιεστικά για όλη την εβδομάδα) και την Τρίτη (μετά την Κ.Δευτέρα) θα κάνω την χοριακή ξανά.

ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ....!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΧΟΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ.ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ!

Τις εβδομαδες τις μετραμε απο την 1η μερα της τελευταιας περιοδου....

ΟΠως κ να ειναι ....τα καφε υγρα θελουν προσοχη-ειδικα σε τοσο μικρη κυηση-.

Εγω ειχα καφε λογω αποκολλησης ....εμεινα ξαπλα κ επαιρνα utrogestan(χαπια προγεστερονης). Παντως εμφανιζεται συχνα αλλα θελει ποαρακολουθηση απο γιατρο κ ξεκουραση.

Διαφημίσεις

Πάρε αμέσως τον γιατρό τηλέφωνο ότι ώρα και να είναι, όποιος και αν είναι ο γιατρός σου!!! Πλήρης ακινησία, ξάπλα στο κρεβάτι και να σηκωθείς μόνο για τουαλέτα. Επικοινώνησε επείγον με τον γιατρό!!!!

LFdxp3.png

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ nikijo!θελει ξεκουραση κ ισως χαπια εστω κ προληπτικα!δυστυχως εγω εχω χασει μωρακι γιατι δεν ειχα κανενα να μου πει να ξεκουραστω κ ο γιατρος που ειχα τοτε ηταν χασαπης. γι αυτο ξαπλωσε και τηλεφωνησε του.

Μην ταραζεσαι τωρα.....προσπαθησε να εισαι ηρεμη.....:)

...εγω με καφε υγρα κ αν δεις το τικερακι μου εφτασα αισιως στην 13η εβδομαδα κ ολα καλα!!!!!...κ ειχα κ στην κορη μου ....:)

Διαφημίσεις

Και εγω ειχα στο γιο μου λίγα καφε, πιο λιγα από εσενα νομιζω, και ο γιατρος μου ειπε να αρχισω utrogestan και μια βδομαδα ξαπλα. Και αν δεν ξαναδω ενταξει, αλλιως ξαναμιλαμε..

Καλ οειναι να παρεις τηλ τον γιατρο σου, θα σου δωσει τις καταλληλες οδηγιες, λεγοντας του ακριβως τι εχεις. Στο μεταξυ αν δεν κανω λαθος εισαι 5-6 εβδομαδων. Αφου περιοδο περιμενες 3/2 σημαινει οτι τοτε ησουν 4 εβδομαδων (οπως ειπε και μια κοπελα μετραμε βδομαδες από την τελευταια περιοδο), αρα κοντευεις να κλεισεις την 6η..

Παντως μην ανησυχεις, και εγω όπως βλεπεις καμαρωνω τον γιο μου τωρα!

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Κορίτσια,

ακολούθησα τις πολύτιμες συμβουλές σας και έκατσα στα αυγά μου, ενώ είχα προγραμματίσει εκδρομή (τρομάρα μου....)!!!:eek:

Πήρα τηλ τον γιατρό, δεν με ανησύχησε πολύ (λίγο μόνο), αλλά θα με δει αύριο το πρωί.

Πήγα πρωί πρωί, έκανα την χοριακή μου και στις 14.00 θα πάρω τα αποτελέσματα και αυριο θα τον επισκευθώ.

Αγωνία, αγωνία, αγωνίίίίίίαααα (που λέει και ο Βοσκόπουλος...:-))

Κορίτσια,

ακολούθησα τις πολύτιμες συμβουλές σας και έκατσα στα αυγά μου, ενώ είχα προγραμματίσει εκδρομή (τρομάρα μου....)!!!:eek:

Πήρα τηλ τον γιατρό, δεν με ανησύχησε πολύ (λίγο μόνο), αλλά θα με δει αύριο το πρωί.

Πήγα πρωί πρωί, έκανα την χοριακή μου και στις 14.00 θα πάρω τα αποτελέσματα και αυριο θα τον επισκευθώ.

Αγωνία, αγωνία, αγωνίίίίίίαααα (που λέει και ο Βοσκόπουλος...:-))

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!;)

Στο μεταξυ αν δεν κανω λαθος εισαι 5-6 εβδομαδων. Αφου περιοδο περιμενες 3/2 σημαινει οτι τοτε ησουν 4 εβδομαδων (οπως ειπε και μια κοπελα μετραμε βδομαδες από την τελευταια περιοδο), αρα κοντευεις να κλεισεις την 6η..

Παντως μην ανησυχεις, και εγω όπως βλεπεις καμαρωνω τον γιο μου τωρα!

Τι να πω κι εγώ....! Το ότι είμαι 3 εβδομάδων μου το είπε ο γυναικολόγος στο Νοσοκ. Λειβαδειάς που είδε την χοριακή που έκανα εκεί την Δευτέρα 8/2!!!!!!!!!!!!! Η σημερινή χοριακή θα μας πει περισσότερα, νομίζω και η αυριανή επίσκεψη στον Χασιάκο θα μας τα πει όλααααα!!!!:D

Προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις και να είμαι αισιόδοξη και όλες εσείς, οι ιστορίες σας, οι εμπειρίες σας, τα νέα σας, η υποστήριξη και η βοήθειά σας συντελείτε σε αυτό με μεγάλη επιτυχία!!!!!!!!!!!:D:D

Ευχαριστώ πολύ κορίτσιαααααααααααααα!!

Τι να πω κι εγώ....! Το ότι είμαι 3 εβδομάδων μου το είπε ο γυναικολόγος στο Νοσοκ. Λειβαδειάς που είδε την χοριακή που έκανα εκεί την Δευτέρα 8/2!!!!!!!!!!!!! Η σημερινή χοριακή θα μας πει περισσότερα, νομίζω και η αυριανή επίσκεψη στον Χασιάκο θα μας τα πει όλααααα!!!!:D

Προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις και να είμαι αισιόδοξη και όλες εσείς, οι ιστορίες σας, οι εμπειρίες σας, τα νέα σας, η υποστήριξη και η βοήθειά σας συντελείτε σε αυτό με μεγάλη επιτυχία!!!!!!!!!!!:D:D

Ευχαριστώ πολύ κορίτσιαααααααααααααα!!

Έχω κι εγώ γιατρό τον κ. Χασιάκο και μάλιστα προχθές ξεγέννησε την ξαδέλφη μου.

Θα κάνεις ό,τι σου πει ο κ. Χασιάκος.

Ο γιατρός στη Λειβαδιά σου είπε ότι είσαι 3 εβδομάδων βάσει ενός πίνακα που αναλόγως με την τιμή της χοριακής, βρίσκεις και πόσων εβδομάδων είσαι αλλά αυτός ο πίνακας δεν είναι πολύ ακριβής.

Εγώ πιστεύω ότι είσαι έξι εβδομάδων, βάσει όσων γράφεις.

Οι κοπέλες στο ιατρείο του κ. Χασιάκου έχουν ως οδηγία να λένε ότι πρέπει να κάνεις κι άλλη μια χοριακή μια εβδομάδα μετά την πρώτη και μετά σου κλείνουν ραντεβού, όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κι εσύ που έχεις καφέ, έπρεπε να έχεις κάνει χοριακή. Τα υπόλοιπα θα τα δει ο κ. Χασιάκος το πρωί.

Αφού ο άλλος γιατρός επιβεβαίωσε την ύπαρξη σάκου, σημαίνει ότι η χοριακή σου έχει υπερβεί τις 1.000-1.500 μονάδες.

Γράψε μας πόση είναι η χοριακή σου σήμερα.

Επίσης, έχουμε ανοίξει το φαν κλαμπ του κ. Χασιάκου στην σελίδα

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=807

Μπες εκεί να διαβάζεις διάφορα και να μας λες τα νεά σου.

Καλή επιτυχία εύχομαι και καλά αποτελέσματα.

Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα του μωρού σου και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη.

5f27b8bd0c.png

Έχω κι εγώ γιατρό τον κ. Χασιάκο και μάλιστα προχθές ξεγέννησε την ξαδέλφη μου.

Θα κάνεις ό,τι σου πει ο κ. Χασιάκος.

Ο γιατρός στη Λειβαδιά σου είπε ότι είσαι 3 εβδομάδων βάσει ενός πίνακα που αναλόγως με την τιμή της χοριακής, βρίσκεις και πόσων εβδομάδων είσαι αλλά αυτός ο πίνακας δεν είναι πολύ ακριβής.

Εγώ πιστεύω ότι είσαι έξι εβδομάδων, βάσει όσων γράφεις.

Οι κοπέλες στο ιατρείο του κ. Χασιάκου έχουν ως οδηγία να λένε ότι πρέπει να κάνεις κι άλλη μια χοριακή μια εβδομάδα μετά την πρώτη και μετά σου κλείνουν ραντεβού, όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κι εσύ που έχεις καφέ, έπρεπε να έχεις κάνει χοριακή. Τα υπόλοιπα θα τα δει ο κ. Χασιάκος το πρωί.

Αφού ο άλλος γιατρός επιβεβαίωσε την ύπαρξη σάκου, σημαίνει ότι η χοριακή σου έχει υπερβεί τις 1.000-1.500 μονάδες.

Γράψε μας πόση είναι η χοριακή σου σήμερα.

Επίσης, έχουμε ανοίξει το φαν κλαμπ του κ. Χασιάκου στην σελίδα

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=807

Μπες εκεί να διαβάζεις διάφορα και να μας λες τα νεά σου.

Καλή επιτυχία εύχομαι και καλά αποτελέσματα.

Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα του μωρού σου και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Η χοριακή μου σήμερα, 6 μέρες μετά την 1η που ήταν 888,8 είναι 7.250 μονάδες.

Αγωνιώ να δω τον γιατρό αύριο ;).

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Η χοριακή μου σήμερα, 6 μέρες μετά την 1η που ήταν 888,8 είναι 7.250 μονάδες.

Αγωνιώ να δω τον γιατρό αύριο ;).

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ....:D:D:D

ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ....ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

λιγο μπερδεμενα μου ακουγονται ολα.... ελπιζω να μην ειναι τα γνωστα μηνυματα - φαρσα....

:confused::confused::confused::confused:?????? :?::?: Χμμμμμ...... δυσπιστία, καχυποψία.... αναμενόμενη... :!::!::!::!::!:

Είμαι μέλος και σε άλλο φόρουμ (χρόνια τώρα και σε διαφορετικό αντικείμενο) και....δεν μου φαίνεται παράξενο.... καχύποπτη melisoula ;):D

Αναρωτιέμαι πάντως... που είναι το μπέρδεμα... :?:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...