Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το βαλιτσάκι του mothercare

Recommended Posts

σε ευχαριστώ.....θα το κάνω.........ρωτάω και για το βαλιτσάκι της mothercare,πως μπορω να επικοινωνήσω..:oops:

Μπες εδω:

http://www.babyspace.gr/Gift/before-birth/2.html

δεν αξιζει βεβαια αλλα δε χανεις και τιποτα να το παραγγειλεις...!!!!

Το πιο καλο ειναι απο τα babylino:

http://www.babylino.gr/babyclub.php

δεν περιεχει δειγματα αλλα κανονικες συσκευασιες!!!

QzW2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 763
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα σ αυτο δεν εστειλα γιατι ειχα διαβασει στα προηγουμενα ποστ οτι μαλλον? δεν το στελνουν πια κ δεν ασχοληθηκα ειναι η αληθεια.στειλε και στην babylino μπες στο σαιτ τους ,αυτοι το στελνουν γρηγορα!το βαλιτσακι για τη μελλουσα μητερα.

Μπες εδω:

τα ιδια γραψαμε και την ιδια ωρα!!!

Μπες εδω:

ευχαριστώ κορίτσια:)

9Onsp3.png

Διαφημίσεις

ναι Κατερινακι, το στελνει δωρεαν αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, ενα δειγματακι σουντοκρεμ ενα δειγματακι ντετολ και κατι ενημερωτικα.

στειλε ομως να στο στειλουν, δεν χανεις και τιποτα..

668bab1939.png

ναι Κατερινακι, το στελνει δωρεαν αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, ενα δειγματακι σουντοκρεμ ενα δειγματακι ντετολ και κατι ενημερωτικα.

στειλε ομως να στο στειλουν, δεν χανεις και τιποτα..

:lol: επ και εσύ εδώ;; χα χα! Thanks!!!! Θα το κάνω!! Αλλωστε τα στοιχεια μας θα τα κρατησουν και από τα μαιευτληρια και για τον πρώτο χρόνο θα μας στέλνουν δειγματα.

5Nstp3.png

vgDUp3.png

μόλις παρέλαβα από babylino βαμβάκι, ένα πακέτο σερβιέτες every day double dry, και δύο πακέτα μωροπετσέτες babycare:grin: Περίμενα και πάνες, αλλά τελοσπάντων ας μην είμαστε και πλεονέκτες!

cN3ep3.png

Διαφημίσεις

Eγώ έλαβα σήμερα το πακέτο του babylino. Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.

Ενα πακετο σερβιέτες, μωρομάντηλα και βαμβάκι. Α! Και 3 κουπόνια εκπτωτικά για πάνες.

Τo babyspace δεν μου έχει στείλει τίποτα και έχει περάσει ένας μήνας.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

του babyspace (mothercare) όντως δεν αξίζει...όπως τα είπες maria-elpida "ενα δειγματακι σουντοκρεμ ενα δειγματακι ντετολ και κατι ενημερωτικα".

Εγώ χωρίς να το ξέρω οτι θα είναι το ίδιο με του babyspace μου το έδωσε και η γραμματέας του γιατρού μου 10 ημέρες πριν το παραλάβω μετά την παραγγελία και την εγγραφή που έκανα στο site τους. Μόνη διαφορά οτι του γιατρού μου είχε και ένα μπιμπερό avent μέσα και 1-2 παραπάνω φυλλάδια... οπότε τζάμπα το ζήτησα απο το babyspace

περσι που το ειχε λαβει και μια φιλη μου ειχε και πιπιλα και μπουκαλι avent και πιο παλια μια αλλη γνωστη μου ειχε περισσοτερα.

καθε περσι και καλυτερα που λενε!

το babyspace ειναι ιδιο με το mothercare?

668bab1939.png

ναι babyspace & mothercare είναι το ίδιο...

και εγώ αυτό σκέφτηκα:P:p:p κάθε πέρσι και καλύτερα!!! του γιατρού μου ήταν σίγουρα πιό "παλιά" έκδοση γιατι το κουπόνι που είχε μέσα σχεδόν είχε λήξει!! και η μαία μου μου έδωσε μια σακούλα με πολλά ενημερωτικά & δειγματάκια, επιθέματα στήθους, μπιμπερό, πιπίλα, κρέμες θηλών κλπ το οποίο μου φάνηκε και το πιο "πλούσιο" απο τα τρία που πήρα μέχρι τώρα..

το 2005 είχε αρκετα πράγματα

το 2008 είχε πολλά πραγματα, ήταν θεόβαρο

το 2010 ήταν σχεδόν άδειο,

του 2010 δεν είχε τίποτα του mothercare

προχθες που είδα τυχαία ένα κουτί ήταν και μικρότερο!!!!!

η pampers στέλνει ένα βαλιτσάκι όταν το μωρό είναι περίπου 3 μηνών, το οποίο έχει και ένα πακέτο πάνες 2 νούμερο, αλλά ήδη το μωρό φοράει 3 νούμερο!!!!!!!! (μου συνέβει και το 2008 και το 2010)!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

το 2005 είχε αρκετα πράγματα

το 2008 είχε πολλά πραγματα, ήταν θεόβαρο

το 2010 ήταν σχεδόν άδειο,

προχθες που είδα τυχαία ένα κουτί ήταν και μικρότερο!!!!!

αυτο μου ειπε και η φιλη μου που ειδε το δικο μου...

:rolleyes::rolleyes:

668bab1939.png

Eγώ έλαβα σήμερα το πακέτο του babylino. Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.

Ενα πακετο σερβιέτες, μωρομάντηλα και βαμβάκι. Α! Και 3 κουπόνια εκπτωτικά για πάνες.

Τo babyspace δεν μου έχει στείλει τίποτα και έχει περάσει ένας μήνας.

Κορίτσια και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Στο πακέτο του babylino βέβαια είχε μια φόρμα να συμπληρώσω στοιχεία για να μου στείλουν δείγματα από πάνες αν κατάλαβα καλά και σε μια επιστολή έγραφε ότι δεν έχουν πάνες γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγωγή του νέου προϊόντος και θα μου το στείλουν. Απλά επειδή στη φόρμα ζητάει να συμπληρώσεις την ημερομηνία γέννησης του μωρού, θα περιμένω να γεννήσω μάλλον...δεν ξέρω τι να πω. Κατά τα άλλα είχε μέσα ό,τι λέει και η tamar.

Επίσης και σε 'μένα το babyspace δε μου έχει στείλει τίποτα και έχει περάσει ένας μήνας ίσως και παραπάνω.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Κοριτσια καλησπερα.

Κι εγω σημερα παρελαβα το κουτι απο την babylino. Οπως αναφερατε και πιο πανω ειχε μεσα μωρομαντηλα, βαμβακι και σερβιετες. Επισης κουπονια για πανες τα οποια ληγουν σε λιγοτερο απο μηνα, ενω στο site τους συμπληρωσα πως η ΠΗΤ μου ειναι 24/04 :P. Επισης μια επιστολη που λεει πως δεν εχουν τα καινουρια προιοντα babylino πανες αλλα θα στειλουν μολις τις εχουν.

Απο babyspace μου εστειλαν e mail πως θα τα στειλουν σε ενα μηνα.

Καποιο αλλο site που να αξιζει τον κοπο ξερετε?

Κοριτσια πως τα στελνουν αυτα τα babylino τα δειγματα εννω. Εγω ειχα κανει εγγραφη στο σαιτ τους κ μου στειλανε κατι να συμπληρωσω τους το εστειλα πισω κ μου στειλανε εχτες μονο κουπονια κ τιποτε αλλο! Πως μπορουν να μου στειλουν κ τα δειγματα? Κ με τα παμπερς ποτε αρχιζουν κ στελνουν κουπονια? Ο μικρος ειναι ηδη 3 μνηνων κ που να απευθυνθω?

Κοριτσια πως τα στελνουν αυτα τα babylino τα δειγματα εννω. Εγω ειχα κανει εγγραφη στο σαιτ τους κ μου στειλανε κατι να συμπληρωσω τους το εστειλα πισω κ μου στειλανε εχτες μονο κουπονια κ τιποτε αλλο! Πως μπορουν να μου στειλουν κ τα δειγματα? Κ με τα παμπερς ποτε αρχιζουν κ στελνουν κουπονια? Ο μικρος ειναι ηδη 3 μνηνων κ που να απευθυνθω?

θα τους στειλεις μαιλ και θα ζητησεις σαν μελος κιολας διαφημιστικα προιοντα,ετσι ειχα κανει κ μου απαντησαν γρηγορα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...