Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το βαλιτσάκι του mothercare

Recommended Posts

ναι μου ηρθε γραφω σε προηγουμενη δημοσιευση αναλυτικα τι περιλαμβανει!

σε πηραν τηλ για επιβεβαιωση στοιχειων απο την λιμπερο? γιατι πρωτα με πηραν τηλ κ μετα το στειλαν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 763
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι μου ηρθε γραφω σε προηγουμενη δημοσιευση αναλυτικα τι περιλαμβανει!

σε πηραν τηλ για επιβεβαιωση στοιχειων απο την λιμπερο? γιατι πρωτα με πηραν τηλ κ μετα το στειλαν.

Nαι με πήραν και τώρα το περιμένω. Το θέμα είναι αν θα με βρούν στο σπίτι. Γεννάω αυτή την εβδομάδα:lol:

παρελαβα σημερα απο babyspace. εχει μεσα καποια διαφημιστικα φυλλαδια,ενα κουπονι fisher price 5 ευρω για συγκεκριμενο μοντελο ενδοεποικοινωνιας κ 2 μικροσκοπικα δειγματα 1 dettol k 1 sudocream!!!η συσκευασια κ τα χαρτια σιγουρα τους κοστισαν παραπανω!!!κ η μεταφορα με courrier. η δε libero μ εμενα δεν εχει εποικοινωνησει ακομη, περασε μια εβδομαδα που τους εστειλα mail.σαν τη babylino παντως καμια εταιρεια δεν ανταποκρινεται.

εμένα κορίτσια σήμερα με πήραν από την Libero... σε έναν μήνα θα έχω τα πράγματα...11 Απριλίου έχω τελική ημερομηνία αλλά πόνους περιόδου έχω σήμερα από το πρωί... άντε να δούμε...

Zzlwp3.png

Διαφημίσεις

εμένα κορίτσια σήμερα με πήραν από την Libero... σε έναν μήνα θα έχω τα πράγματα...11 Απριλίου έχω τελική ημερομηνία αλλά πόνους περιόδου έχω σήμερα από το πρωί... άντε να δούμε...

Καλησπερα, πως επικοινωνησες με Libero?εστειλες e-mail?εμενα δεν με εχουν παρει ακομα.

ναι έστειλα μαιλ από εκεί που λέει επικοινωνήστε μαζί μας και τους είπα ότι θα ήθελα να μου στείλουν κάποιο δείγμα τους... σε έναν μήνα θα το έχω.

Σ'ευχαριστώ και εγω το ιδιο εκανα!

Διαφημίσεις

κοριτσια εμενα με πηραν σημερα και απο τα libero, με ρωτησαν ΠΗΤ, φυλο του μωρου και που γενναω και μου ανεφεραν οτι θα στειλουν στο νοσοκομειο το βαλιτσακι και μου επιβεβαιωσαν τη διευθυνση για να μου στειλουν ενημερωτικα και κουπονια. επισης μου ζητησαν το κινητο μου για να μου στελνουν νεα τους.

OtE5p3.png

Και εμένα με ρώτησαν που θα γεννήσω αλλά επειδή έχουμε θέμα στην Φλώρινα με το ότι δεν γίνονται γέννες λόγω του ότι δεν έχουμε ακόμα γιατρούς και περιμένουμε μπορεί να γεννήσω και Έδεσσα οπότε μήπως γιαυτό εμένα μου τα στείλουν στο σπιτι...

Zzlwp3.png

Πρίν λίγο μου ήρθε το βαλιτσάκι libero. Είχε κουτί με μωρομάντηλα, δείγματα σερβιέτες, πάνες για το μωρό, χαρτομάντηλα και κουπόνια. Επίσης αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο "baby in the car", πολύ χαριτωμένο.

Αχ πολύ καλό ακούγεται... εγώ το περιμένω πως και πως αλλά τώρα έχω άλλα στο μυαλό μου... είχα συσπάσεις και σήμερα που πήγα στον γιατρό μου είπε να μείνω ξάπλα οπότε μπορεί όταν το λάβω...να έχω ήδη την μπεμπούλα στην αγκαλιά μου....

Zzlwp3.png

παρελαβα σημερα απο babyspace. εχει μεσα καποια διαφημιστικα φυλλαδια,ενα κουπονι fisher price 5 ευρω για συγκεκριμενο μοντελο ενδοεποικοινωνιας κ 2 μικροσκοπικα δειγματα 1 dettol k 1 sudocream!!!η συσκευασια κ τα χαρτια σιγουρα τους κοστισαν παραπανω!!!κ η μεταφορα με courrier. η δε libero μ εμενα δεν εχει εποικοινωνησει ακομη, περασε μια εβδομαδα που τους εστειλα mail.σαν τη babylino παντως καμια εταιρεια δεν ανταποκρινεται.

και εγω παρελαβα χτες το ιδιο πακετο.

εχεις δικιο, σιγουρα τους στοιχισε παραπανω η αποστολη και η συσκευασια.

αυτα που μου εστειλαν τα εχω ηδη διαβασει στην σελιδα του babyspace.

668bab1939.png

Διαφημίσεις

Πρίν λίγο μου ήρθε το βαλιτσάκι libero. Είχε κουτί με μωρομάντηλα, δείγματα σερβιέτες, πάνες για το μωρό, χαρτομάντηλα και κουπόνια. Επίσης αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο "baby in the car", πολύ χαριτωμένο.

αυτο πως το παραγγελνουμε?

668bab1939.png

αυτο πως το παραγγελνουμε?

Μπήκα στην σελίδα της libero και τους έστειλα mail. Έπειτα απο 2-3 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου ήρθε σήμερα. Περίπου 2 εβδομάδες απ' όταν το ζήτησα.:rolleyes:

Μπήκα στην σελίδα της libero και τους έστειλα mail. Έπειτα απο 2-3 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου ήρθε σήμερα. Περίπου 2 εβδομάδες απ' όταν το ζήτησα.:rolleyes:

Θα σκάσω. Εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τί τους έγραψες στο mail?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Θα σκάσω. Εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τί τους έγραψες στο mail?

Γράφτηκα σαν μέλος, έδωσα και το τηλέφωνο μου και στα σχόλια έγραψα οτι θέλω να μου στείλουν το βαλιτσάκι:P

Κορίτσια κι εγώ μια απ΄τα ίδια, πριν από τρεις μέρες συμπλήρωσα τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα τους- γιατί απ' ό,τι είδα δεν έδιναν email- τους έγραψα τα στοιχεία μου κι ότι θα θελα να μου στείλουν δείγματα των προϊόντων τους και μέχρι σήμερα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου.

Mdvgp2.png

I00Jp2.png

εμενα με πηραν απο την libero πριν 15-20 μερες και μου ειπαν οτι θα σταλει...αργησε ομως και σημερα πηρα τηλ, ειπαν οτι καποιες φορες καθυστερουν, αλλα θα σταλει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...