Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το βαλιτσάκι του mothercare

Recommended Posts

κουκλιτσες μου καλησπερα...

γεννησα της 15-5 και την ιδια μερα μου εδωσαν το βαλιτσακι της παμπερς που ειχε μεσα ενα αβα για πιατα 1 αριελ υγρο πλυντηριου για νεογεννητα το οποιο ειναι απιθανοκαι ενα ντετολ μεγαλο για χερια,επισης ενα δειγμα απο παμπερες μωρομαντηλα και μια συσκευασια πανες οπως επεισης και κουπονια για τα παραπανω επιπλεον μου εδωσαν δειγματα απο φρεζιντερμ κραμα για συγκαμα,σωματος και αφρολουτρακι:wink::wink:...την επομενη περασαν απο την λιμπερο και μου εδωσαν ενα υπεροχο ροζ υφασματινο κουτακι και μεσα ειχε μια συσκευασια πανες ενα ολοκληρο κουτακι μωρομαντηλα τζονσον μια κρεμα πενατεν με τσαντακι και δειγματα απο τζονσον κρεμα σωματος και ενα μεγαλο μπουκαλι σαμπουαν-αφρολουτρο της τζονσον οπως επεισης κουπονια τζονσον και λιμπερο αα και ενα κουτακι με διαφορα σερβιετακια απο τενα!!:-D:grin:

μια χαρα ηταν και τα βολευτικα ολα παρα πολυ!!γεννησα στο ελενα!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 763
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια απο ποιο μηνα και μετα στελνουν τα βαλιτσακια μηπως ειναι νωρις να τα ζητησω:oops:

καλησπερα!εγω ειμαι 26 εβδομαδων και ζητησα τωρα απο το babylino.πιο πριν θεωρουσα πως ηταν πολυ νωρις,αλλα αυτο νομιζω εχει να κανει με το πως αισθανεται η καθεμια.

απο την αλλη μην ξεχνας πως καποιες εταιρειες κανουν πανω απο μηνα για να τα στειλουν!

tt1108c2.aspx

Κοριτσια απο ποιο μηνα και μετα στελνουν τα βαλιτσακια μηπως ειναι νωρις να τα ζητησω:oops:

Εγω παλι ειμαι στη 16η εβδομαδα και εχω μηλισει ηδη με libero. babylino και care direct δεν πειρα ακομα τηλ. Ειμαι πολυ ανηπομονη. δεν ειναι απαρετητο να τα ζητησεις απο τωρα αν δε θες.

FX0Cp3.pnga%3E

Κορίτσια τελικά μου στείλαν το βαλιτσακι της libero...

Ειναι ενα υφασμάτινο καλαθάκι γαλάζιο με θήκες πολύ ωραίο..και είχε μέσα δειγματα απο πάνες Νο1 και 2,ενα κουτί μωρομαντηλα johnson,ένα αφρόλουτρο johnson,κάτι δειγματάκια απο κρέμες και κουπόνια για βρεφικό απορρυπαντικό persil...

xceZp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια καλα ειναι να μην βιαστειται να τα ζητησετε γιατι μεσα εχει κ κουπονια εκπτωτικα οποτε θα πανε χαμενα...

γυρω στον 6 μηνα καλα ειναι (πιστευω) να ζητησετε της babyspace γιατι αργουν να το στειλουν, ενω γυρω στον 8ο τα αλλα 2 γιατι τα στελνουν πολυ γρηγορα

Ειναι ενα υφασμάτινο καλαθάκι γαλάζιο με θήκες πολύ ωραίο..και είχε μέσα δειγματα απο πάνες Νο1 και 2,ενα κουτί μωρομαντηλα johnson,ένα αφρόλουτρο johnson,κάτι δειγματάκια απο κρέμες και κουπόνια για βρεφικό απορρυπαντικό persil...

Καλημερα. Ποσο καιρο το περιμενες? Εγω το ζητησα νωρις γιατι ολες οι κοπελες λενε πως καθηστερει παρα πολυ και σε πολλες δεν φτανει ποτε.

FX0Cp3.pnga%3E

Καλημέρα!

Που δηλώνουμε στοιχεία για να μας το αποστείλουν;

Στο site τους δεν είδα κάτι σχετικό..

Ευχαριστώ πολύ!!!

καλημερα!

εγω στην κλινικη πηρα μονο το βαλιτσακι παμπερς η νουκ εδωσε μια πιπιλα και μια θηλη και η τζονσον ενα σαν νεσεσερ με σαμπουαν και δειγματακια

η βαλιτσα που λετε της μαδερκερ πως την αποκτας?

επισης μου εστειλε ταχυδρομικως η νουνου δειγματα κρεμουλες και ενα ντιβιντι με τα ζουζουνια

καλημερα!

εγω στην κλινικη πηρα μονο το βαλιτσακι παμπερς η νουκ εδωσε μια πιπιλα και μια θηλη και η τζονσον ενα σαν νεσεσερ με σαμπουαν και δειγματακια

η βαλιτσα που λετε της μαδερκερ πως την αποκτας?

επισης μου εστειλε ταχυδρομικως η νουνου δειγματα κρεμουλες και ενα ντιβιντι με τα ζουζουνια

Από ότι είδα στα προηγούμενα μνμ , κάνοντας αίτηση εδώ!

Μπες εδω:

http://www.babyspace.gr/Gift/before-birth/2.html

Διαφημίσεις

ρεζιλι εγινα :lol::lol::lol::lol::lol: που να φανταστω οτι ειναι το ιδιο βαλιτσακι....

πηρα τηλ και μου ειπανε οτι ειναι αυτο που πηρα στην κλινικη

μετα μου ειπε για την μελουσα μητερα εχει βαλιτσακι αλλα επρεπε ειδη να εχω καλεσει πριν γεννησω..τωρα λεει ειναι αχρηστο(δεν ρωτησα και παραπανω τι εννοει)

τζο ποσο καιρο το περιμενες?

νομιζω πως εχω παρει και εγω τηλ και το εχω ζητησει αλλα δεν θυμαμαι:lol::lol:!!

να τους ξαναπαρω κανα τηλ ή θα γελανε?

668bab1939.png

Μου απαντάτε πως αποκτούμε το βαλιτσάκι libero?

Eυχαριστώ!

αααα..αυτο το μπλε το υφασματινο ειναι της λιμπερο???η αληθει αειναι οτι ειναι απο τα καλύτερα γιατι έχει κανονικες συσκευασιες και ακομα και το καλαθάκι το κρατάς.

Λοιπον εγω εγιναμέλος στο libero club μπες http://www.liberoclub.gr

μετα τους εστειλα και ενα μαιλ ζητωντας το βαλιτσακι

Αυτοι μου απαντησαν αμεσως ειναι η αληθεια και το βαλιτσακιομως ηρθε τωρα..κανα 2μηνο μετα,.

Παντως αξιζει πολυ!!;);)

RN1Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Που δηλώνουμε στοιχεία για να μας το αποστείλουν;

Στο site τους δεν είδα κάτι σχετικό..

Ευχαριστώ πολύ!!!

Μπορείς να γίνεις μέλος στο libero club να στείλεις ενα μαιλ με τα στοιχεια σου

και να ζητήσεις να στο στείλουν.

τζο ποσο καιρο το περιμενες?

νομιζω πως εχω παρει και εγω τηλ και το εχω ζητησει αλλα δεν θυμαμαι:lol::lol:!!

να τους ξαναπαρω κανα τηλ ή θα γελανε?

Πρεπει να έχεις παρει τηλ γιατί μου φαίνεται οτι το έχουμε ξανασυζητει... :wink:

Εγώ είχα στείλει μαιλ και με πηραν εκείνοι τηλέφωνο...όλο αυτό πριν ενα-δυο μήνες.Προχτές με ξαναπήραν και χτες ήρθε με coyrier..

Και σιγά μην γελάνε βρε...ούτε που θα το θυμούνται με τόσες που μιλάνε καθε μέρα...δοκίμασε το μαιλ!

xceZp3.png

Αν ειναι το νεσεσερ απο την libero το πηρα και εγω αλλα δεν ειχε ουτε ενα προιον της libero μεσα....τιποτα....μονο johnsons...αλλα οντως απο τα καλυτερα δωρα γιατι σου μενει και ειναι και ομορφο...

Zzlwp3.png

Βρε κορίτσια μου...εγώ το βαλιτσάκι της libero γιατί το περιμένω 5 μήνες τώρα και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση?Όταν είχα στείλει mail με πήραν τηλ, μου είπαν θα το στείλουν και από τότε τίποτα!

7rL3p3.png

Μπορείς να γίνεις μέλος στο libero club να στείλεις ενα μαιλ με τα στοιχεια σου

και να ζητήσεις να στο στείλουν.

Πρεπει να έχεις παρει τηλ γιατί μου φαίνεται οτι το έχουμε ξανασυζητει... :wink:

Εγώ είχα στείλει μαιλ και με πηραν εκείνοι τηλέφωνο...όλο αυτό πριν ενα-δυο μήνες.Προχτές με ξαναπήραν και χτες ήρθε με coyrier..

Και σιγά μην γελάνε βρε...ούτε που θα το θυμούνται με τόσες που μιλάνε καθε μέρα...δοκίμασε το μαιλ!

ειμαι μελος στο libero club και τωρα που το λες κατι θυμαμαι οτι με ειχαν παρει τηλ..

θα δοκιμασω αυριο να τους παρω!!

ευχαριστω!!

668bab1939.png

Απο το babyspace ηρθε ενα κουτι με δειγματα detol και sudocrem και διαφορα διαφημιστικα μετα απο 1,5 μηνα...Απο το mothercare με πηραν τηλεφωνο αμεσως και μου παν θα ερθει σε 1-1,5 μηνα...Απο τη libero με πηραν τηλ και μου παν οτι θα το φερουν στο μαιευτηριο και αν οχι να τους ειδοποιησω οταν γυρισω σπιτι να μου το στειλουν..

IZvWp3.png

Απο το babyspace ηρθε ενα κουτι με δειγματα detol και sudocrem και διαφορα διαφημιστικα μετα απο 1,5 μηνα...Απο το mothercare με πηραν τηλεφωνο αμεσως και μου παν θα ερθει σε 1-1,5 μηνα...Απο τη libero με πηραν τηλ και μου παν οτι θα το φερουν στο μαιευτηριο και αν οχι να τους ειδοποιησω οταν γυρισω σπιτι να μου το στειλουν..

Γιατί ρε κορίτσια, υπάρχει όντως και βαλιτσάκι της mothercare? Γιατί εία διαβάσει σ' αυτό το θέμα ότι υπήρχε παλιά, ενώ πλέον δεν δίνουν κάτι αντίστοιχο...

Λες?Δεν εχω ιδεα να σου πω την αληθεια...Αν ηταν το ιδιο δεν θα το βλεπανε στο συστημα τους?Απο το mothercare που εστειλα mail μου απαντησαν να παρω τηλ στο care direct και με αυτους συννενοηθηκα και εδωσα τα στοιχεια μου...Με το babyspace ειχα στειλει μαιλ απλα πριν 1,5-2 μηνες...

IZvWp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...