Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ξερετε κατι για αυξημενη anti tg?

fistikaki

Recommended Posts

εκανα εναν ορμονολογικο ελεγχο σημερα...

υπερηχος θυρεοειδους ολα φυσιολογικα

T3 T4 TSH ολα φυσιολογικα

και μου ειχε γραψει ο γιατρος και μια εξεταση anti tg, η οποια εβγαλε ενα ΚΟΥΦΟ νουμερο!!!!! επρεπε να ειναι μεχρι 100, νομιζω, η τιμη αυτης της ορμονης, και η δικια μου ηταν γυρω στο 700...

ψοφαω?

:?

Διαφημίσεις

fistikaki...θα ζησεις μην ανησυχεις...:D

σιγουρα τα αποτελεσματα θα τα αξιολογησει ο ενδοκρινολογος σε συναρτηση και με τις αλλες τιμες...ισως απο μονο του σε τρομαζει αλλα μπορει να μην ειναι κατι τραγικα σοβαρο...:shock:

εχω κι εγω θυροειδη hashimoto...

δες κι εδω

http://www.iatrotek.org/ioArt.asp?id=16897

http://www.thyro.gr/invitro.html

περιμενουμε νεα απο τον γιατρο....:cool:

καλο βραδυ!!!!!!!!!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Οταν οι ορμόνες είναι ΟΚ και τα αντισώματα ΑNTI-TPO & ANTI-TG αυξημένα, μιλάμε για Αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα Hashimoto. Δεν είναι κατι εξαιρετικά σοβαρό. Το έχει και ο γιος μου και παίρνει Τ4. Θέλει παρακολούθηση και με υπέρηχο

Διαφημίσεις

ΟΚ φυστίκι, μάλλον πρέπει να επαναλάβεις σε κανα 3μηνο. Τότε θα αξιολογηθεί καλύτερα. Και καμιά θεραπεία να μην παίρνεις μέχρι την επανεξέταση, δεν υπάρχει πρόβλημα απ'ότι έχω καταλάβει. Φυσικά, με την πρώτη ευκαιρεία επισκέφτεσαι κι ένα doc.

κι εγώ έχω Hashimoto.

fistikaki να μην αμελήσεις να κάνεις επανάληψη της εξέτασης και να βεβαιωθείς. Η Hashimoto αν δεν διαγνωστεί και δεν πάρει η γυναίκα Τ4, ευθύνεται για αποβολές και παλίνδρομες. Αν πάρει όμως την αγωγή που πρέπει κανένα πρόβλημα

jv42p3.png

DfUyp2.png

αραγε, αυτο ευθυνεται για την παλλινδρομη που ειχα περυσι?

εννοειται θα δω ενδοκρινολογο

εμαθα κι ολας πως υπαρχει ιστορικο στην οικογενεια μου με χασιμοτο

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Καλημέρα! Έκανα κι εγώ εξετάσεις και βρέθηκαν τα αντι-tg 650 περίπου, ενώ όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά. Σήμερα θα πάω για υπέρηχο θυρεοειδούς. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω χασιμότο και ότι κάποια στιγμή μπορεί να κάνω υποθυρεοειδισμό. Προς το παρόν το παρακολουθούμε. Με ρώτησε όμως αν θέλω να κάνω παιδί και του απάντησα θετικά και τότε μου είπε ότι πρέπει να ξεκινήσω μια ελαφριά αγωγή με Τ4 και να μείνω έγκυος να αυξήσω τη δόση, γιατί αυτή η κατάσταση συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο αποβολών. Εγώ εδώ και 3,5 χρόνια δεν έχω καταφέρει να μείνω έγκυος, αλλά δεν έχω αντιληφθεί κάποια αποβολή. Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες είμαι λίγο αμφίθυμη για το αν θέλω πια να κάνω 2ο παιδί, καθώς κουράστηκα να προσπαθώ και πέρασαν τα χρόνια και μεγάλωσε η μικρή μου. Τόσα χρόνια είχα βάλει τη χωή μου στον πάγο και τώρα που μπήκα σε μια σειρά... Τί να κάνω, να το πάρω το Τ4?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...