Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

νυχια και μαλλια

Recommended Posts

καλησπερα σας!!! εχω ακουσει τοσα πολλα και πραγματικα εχω μπερδευτει... ειμαι 2 μηνων και δε ξερω αν μπορω να κανω ανταυγες! ακομα δε ξερω αν μπορω να βαλω τεχνητα νυχια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 230
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για τα τεχνητα νυχια δεν ξερω,ανταυγιες ομως μπορεις μετα το πρωτο 3μηνο.ετσι ξερω.

εγω βεβαια δεν εκανα τιποτα απο τα δυο σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Εγω θα σου ελεγα να μην κανεις τιποτα αν μπορεις μεχρι να γεννησεις.

Ολα αυτα εχουν χημικα που περνανε τουλαχιστον κατα 30% στο αιμα σου.

Σε καθε περιπτωση τιποτα πριν μπεις στον 5ο.

k9Tap3.png

τα τεχνητα νυχια εχουν χημικα κ δεν επιτρεπεται.αλλοι λενε κ για το μανο αλλα δεν εχει αποδειχθει. ανταυγιες θεωρητικα δεν περνανε στο δερμα επειδη ειναι πιο χαμηλα,αλλα ασε καλυτερα κανα μηνα ακομη..υπαρχουν καποια χρωματα σαν μασκαρα για τα μαλλια αν εχεις προβλημα να βαλεις

Κ εγώ έκανα ανταύγ μετά τον 4.

Για τα νύχια αστο καλύτερα.όταν πασ να γεννήσεις ούτε καν βαμμένα πρέπει να είναι.

Ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει σωστό.γιατί απο κει κ πέρα..κ τα σαμπουάν έχουν χημικά,κ τα αρώματα και και και...όχι δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.εγώ κάπνιζα στην εγκυμοσύνη όμως έκοψα το ποτό που έπινα πολύ.

Διαφημίσεις

και τα τεχνητα νυχια εχουν χημικα και για το μανο μια χαρα εχει αποδειχθει οτι εχει μολυβδο και οι ανταυγιες περνανε στο αιμα καθως μεταφερονται απο την τριχα και οχι απο το δερμα.

απλα συνηθιζουν καποιοι γιατροι να λενε μετα τον 5ο γιατι τοτε τουλαχιστον εχει ολοκληρωθει η δημιουργια του μωρου και η οργανογενεση και πλεον το μωρο μονο παχαινει και αναπτυσσεται.

οχι ομως οτι δεν περνανε στο αιμα και αρα στον πλακουντα αυτες οι ουσιες.

και μιλαμε για βαρεα μεταλλα.

k9Tap3.png

εγω δυστυχως οταν παντρευτηκα δεν ηξερα οτι ημουν εγκυος και ειχα βαλει τεχνητα νυχια.. αλλα αμεσως μολις το εμαθα πηγα και τα εβγαλα.. συνολικα δηλαδη να τα κρατησα περιπου 5 ημερες.. :( ελπιζω να μην εκανα κακο..

τα μαλλια μου τωρα ειναι μεγαλο θεμα.. τα ειχα χρονια ξανθα και τωρα που θελω να τα γυρισω στο φυσικο για να μην εχω βαφες κτλ, δεν μπορω να το κανω.. ο γιατρος μου ειπε οτι με φυτικες βαφες μπορω αλλα ο κομμωτης μου δεν εχει τετοιες..

:(

οι ανταυγιες περνανε στο αιμα καθως μεταφερονται απο την τριχα και οχι απο το δερμα.

QUOTE]

που το ακουσες αυτο;δ νομιζω να ισχυει,σου το ειπε γιατρος;

Κοριτσάκια,

Οι ανταύγειες είναι οι μόνες που επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αφού εφαρμόζονται στην τρίχα και όχι στη ρίζα. Αντιθέτως στη μόνιμη βαφή που αναγκαστικά περνάς και ρίζα έχεις πρόβλημα. Ρώτησα τον κομμωτή μου και το γιατρό μου. Επίσης υπάρχουν και φυτικές βαφές που δεν επηρεάζουν καθόλου αλλά δεν ξέρω αν τις χρησιμοποιούν όλοι οι κομμωτές. Ο δικός μου πάντως τις χρησιμοποιεί.

Δηλαδη εχετε την αισθηση οτι απο την τριχα δε μεταφερονται οι ουσιες στον οργανισμο.

Οκ, οπως νομιζει ο καθενας.

Οσο για τις φυτικες, αφου δεν εχουν κατι επικινδυνο, γιατι γραφουν επανω "να μην χρησιμοποιουνται εαν υπαρχει προηγουμενη αλλεργια"?

το εχετε σκεφτει ποτε αυτο?

φυσικα και εχουν χημικα και οι φυτικες. απλα εχουν λιγοτερα απο τις αλλες.

k9Tap3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

...καπου το εχω ξαναπει,θα το πω κι απο δω...οι βαφες των μαλλιων περιεχουν βαρεα μεταλλα που εχουν ενοχοποιηθει για εμφανιση αυτισμου.το πρωτο μου παιδι εχει μια μορφη αυτισμου που οφειλεται στην αδυναμια του οργανισμου του να μεταβολισει τα βαρεα μεταλλα στα οποια εκτεθηκε ισως κ κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.εγω εχω ακομα την απορια αν εχω προκαλεσει η ιδια αυτη την κατασταση στο παιδι μου με τη βαφη κ τις ανταυγειες που εκανα στο 2 κ 3 τριμηνο της εγκυμοσυνης μου...πιστεψτε με,ειναι λιγο σπανιο να τυχει,αλλα αξιζει εστω η μια μικρη πιθανοτητα???εγω που την εχω ηδη πατησει (αν κ το παιδι μου βρισκεται σε παρα πολυ κατασταση) λεω ΟΧΙ...αλλωστε οταν εισαι εγκυος οι περισσοτερη κοιτανε την κοιλια κι οχι τα μαλλια....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

...το πρωτο μου παιδι εχει μια μορφη αυτισμου που οφειλεται στην αδυναμια του οργανισμου του να μεταβολισει τα βαρεα μεταλλα στα οποια εκτεθηκε ισως κ κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης..

καλημερα..ο αυτισμος ακομα δεν εχει διαγνωστει στο πως κ στο γιατι..υπαρχουν σκεψεις αλλα επειδη η καθε μορφη ειναι κ απο μονη της διαφορετικη ακομα δεν ξερουν τι ειναι αυτο που τον προκαλει.εσυ θα εχεις ενημερωθει αρκετα φανταζομαι..ειναι κριμα να ριχνεις την ευθυνη σε σενα. μια καθηγητρια μου ,ελεγε οτι ολοι μπορει να εχουμε καποια αυτιστικα στοιχεια εστω κ αν δεν εχουμε αυτισμο.ακομα κ ο συνδιασμος αυτος καποιες φορες των γονιδιων μπορει να τον προκαλεσει. ειναι ομως πολυ πολυ λεπτα αυτα τα σημεια για να λεμε οτι ξερουμε το πως κ το γιατι.

καλημερα..ο αυτισμος ακομα δεν εχει διαγνωστει στο πως κ στο γιατι..υπαρχουν σκεψεις αλλα επειδη η καθε μορφη ειναι κ απο μονη της διαφορετικη ακομα δεν ξερουν τι ειναι αυτο που τον προκαλει.εσυ θα εχεις ενημερωθει αρκετα φανταζομαι..ειναι κριμα να ριχνεις την ευθυνη σε σενα. μια καθηγητρια μου ,ελεγε οτι ολοι μπορει να εχουμε καποια αυτιστικα στοιχεια εστω κ αν δεν εχουμε αυτισμο.ακομα κ ο συνδιασμος αυτος καποιες φορες των γονιδιων μπορει να τον προκαλεσει. ειναι ομως πολυ πολυ λεπτα αυτα τα σημεια για να λεμε οτι ξερουμε το πως κ το γιατι.

καλη μου,σαν παθουσα επιτρεψε μου να κατεχω λιγο καλυτερα το θεμα...το παιδι μου εχει κανει ειδικες κ πανακριβες εξετασεις που δειχνουν οτι ο αυτισμος του προερχεται απο αδυναμια του οργανισμου να μεταβολισει τα βαρεα μεταλλα.ναι,μπορει να φταιει κ το κινητο,ακομα κ ο υπολογιστης,εξισου υπευθυνες ειναι ομως κ οι βαφες των μαλλιων κ τα απορρυπαντικα κ αλλα πολλα.η κοπελα ρωτησε αν ειναι ασφαλες,κ της απαντησα συμφωνα με αυτα που ξερω (κ μονο για τον αυτισμο του παιδιου ΜΟΥ).εδωσα μια πληροφορια με βαση (μπορεις να δεις κ τις εξετασεις μας αν εχεις αμφιβολιες) κι οχι γενικα κ αοριστα.απο κει κ μετα,οποιος θελει,ακουει........συγνωμη για το υφος μου,μ ενοχλησε πολυ η τελευταια σου προταση.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

καλη μου,σαν παθουσα επιτρεψε μου να κατεχω λιγο καλυτερα το θεμα...το παιδι μου εχει κανει ειδικες κ πανακριβες εξετασεις που δειχνουν οτι ο αυτισμος του προερχεται απο αδυναμια του οργανισμου να μεταβολισει τα βαρεα μεταλλα.ναι,μπορει να φταιει κ το κινητο,ακομα κ ο υπολογιστης,εξισου υπευθυνες ειναι ομως κ οι βαφες των μαλλιων κ τα απορρυπαντικα κ αλλα πολλα.η κοπελα ρωτησε αν ειναι ασφαλες,κ της απαντησα συμφωνα με αυτα που ξερω (κ μονο για τον αυτισμο του παιδιου ΜΟΥ).εδωσα μια πληροφορια με βαση (μπορεις να δεις κ τις εξετασεις μας αν εχεις αμφιβολιες) κι οχι γενικα κ αοριστα.απο κει κ μετα,οποιος θελει,ακουει........συγνωμη για το υφος μου,μ ενοχλησε πολυ η τελευταια σου προταση.....

παρεξηγησες!η τελευταια προταση δεν εχει να κανει με σενα κ με μενα αλλα γενικα σαν θεμα ιατρικης. το εγραψα οπως το συζηταμε συνηθως σε σεμιναρια κ μαθηματα.ειναι γενικο δηλ! αν σου το εχουν πει φυσικα δεν εχω κανενα λογο να το αμφισβητησω δεν ηξερα καν για τις τοσες εξετασεις.απλα τονισα οτι ειναι κατι που ακομη οι επιστημη δεν ειναι ευκολο να το προσδιορισει..

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια. Μετά από συζήτηση με το γιατρό μου και φίλους μου φαρμακοποιούς στν αρχή της εγκυμοσύνης μου είπαν οτι αυτό για τις βαφές είναι μύθος. Ποτέ δεν έχει αποδειχτεί οτι οι βαφές επηρεάζουν σε κάτι, ακόμα και σε πανεπιστημιακές μελέτες του εξωτερικού. Εγώ τα έβαφα κανονικά από την αρχή (είμαι ξανθιά και το φυσικό μου σχεδόν μαύρο) αλλά έπαιρνα την πιο ανοιχτή βαφή του Κορρέ που είναι φυτική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν τέλειο, αλλά αρκετά ικανοποιητικό. Όσον αφορά τα νύχια δεν τα έχω βάψει καθόλου, περισσότερο γιατί δεν με ενόχλησε να το αποφύγω.

Γειά σας κορίτσια. Μετά από συζήτηση με το γιατρό μου και φίλους μου φαρμακοποιούς στν αρχή της εγκυμοσύνης μου είπαν οτι αυτό για τις βαφές είναι μύθος. Ποτέ δεν έχει αποδειχτεί οτι οι βαφές επηρεάζουν σε κάτι, ακόμα και σε πανεπιστημιακές μελέτες του εξωτερικού. Εγώ τα έβαφα κανονικά από την αρχή (είμαι ξανθιά και το φυσικό μου σχεδόν μαύρο) αλλά έπαιρνα την πιο ανοιχτή βαφή του Κορρέ που είναι φυτική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν τέλειο, αλλά αρκετά ικανοποιητικό. Όσον αφορά τα νύχια δεν τα έχω βάψει καθόλου, περισσότερο γιατί δεν με ενόχλησε να το αποφύγω.

Προφανως δεν εχουν διαβασει ολες τις μελετες και μαλλον διαβασαν μονο αυτες που χρηματοδοτουνται απο τις σχετικες εταιρειες.

Οχι μονο ειναι γεματες βαρεα μεταλλα, αλλα ευθεως ενοχοποιουνται και για συγκεκριμενους καρκινους.

Δικαιωμα μας σαν γυναικες να βαφουμε τα μαλλια μας, τα νυχια μας, το σωμα μας ολο.

Ειναι τοσο αναγκη ομως αυτο να γινεται και στην εγκυμοσυνη, οπου μεσα στο δικο μας σωμα (που οτι θελουμε το κανουμε, συμφωνω), φιλοξενειται και καποιος αλλος που μπορει να μη θελει να παρει ουτε γραμμαριο απο αυτες τις ουσιες?

Πραγματικα δεν σας φοβιζει ουτε λιγο?

k9Tap3.png

εμενα με φοβιζουν πολυ.

ουτε μαλλια ουτε τεχνιτα νυχια. βεβαια ειμαι τυχερη εχω καλη βαση νυχιου και δεν εχει χρειαστει ποτε να βαλω ψευτικα απλα τα βαφω. οσο για το μαλλι οταν αποφασισα μετα το γαμο οτι τωρα ξεκιναμε το προγραμμα μας (ετσι οπως ελεγα σε ολους χι χιχιιιι) εβαψα τα μαλλια στο φυσικο μου και τα αφησα.

Υπομονη κοριτσαρες λιγοι μηνες ειναι θα περασουν.

Προφανως δεν εχουν διαβασει ολες τις μελετες και μαλλον διαβασαν μονο αυτες που χρηματοδοτουνται απο τις σχετικες εταιρειες.

Οχι μονο ειναι γεματες βαρεα μεταλλα, αλλα ευθεως ενοχοποιουνται και για συγκεκριμενους καρκινους.

Δικαιωμα μας σαν γυναικες να βαφουμε τα μαλλια μας, τα νυχια μας, το σωμα μας ολο.

Ειναι τοσο αναγκη ομως αυτο να γινεται και στην εγκυμοσυνη, οπου μεσα στο δικο μας σωμα (που οτι θελουμε το κανουμε, συμφωνω), φιλοξενειται και καποιος αλλος που μπορει να μη θελει να παρει ουτε γραμμαριο απο αυτες τις ουσιες?

Πραγματικα δεν σας φοβιζει ουτε λιγο?

...αυτο ακριβως..........

• 3 εβδομάδες μετά...

εγω σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν εβαψα καθολου τα μαλλια μου κι αυτο βεβαια ειχε ως αποτελεσμα μετα απο καμποσο καιρο που σταματησα και να θυλαζω να κανω καταπληκτικες ανταυγιες που επιασαν αμεσως γιατι το μαλλι μου ειχε το φυσικο του χρωμα;).τωρα οσο αφορα το βαψιμο των νυχιων τα εβαφα μετα τον εκτο και ειδικα στα ποδια που εχω μια τρελα με τα νυχια των ποδιων.οταν πηγα να ξγεννησω ειχα κανει ενα ωραιοτατο πεντικιουρ σε μπορντω αποχρωση αλλα μου τα ξεβαψαν γιατι τελικα εκανα καισαρικη.και βεβαια ο γιος μου ειναι ενα φυσιολογικο και πανεξυπνο μωρο ηδη 11 μηνων περιπου

• 3 εβδομάδες μετά...
Κοριτσάκια,

Οι ανταύγειες είναι οι μόνες που επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αφού εφαρμόζονται στην τρίχα και όχι στη ρίζα. Αντιθέτως στη μόνιμη βαφή που αναγκαστικά περνάς και ρίζα έχεις πρόβλημα. Ρώτησα τον κομμωτή μου και το γιατρό μου. Επίσης υπάρχουν και φυτικές βαφές που δεν επηρεάζουν καθόλου αλλά δεν ξέρω αν τις χρησιμοποιούν όλοι οι κομμωτές. Ο δικός μου πάντως τις χρησιμοποιεί.

Kalispera se olous!!!!!

Ithela na po oti simfono poli me tin domnina, giati exo rotisei kai ego tin giatro mou, i opoia einai ginaika me adra ginaikologo episis kai i opoia gennise prin 1 mina, opos episis exo rotisei kai ton kommoti mou me ton opoio eimaste xronia filoi!!!!! Antaugeies epitrepontai!!!!!!!!!Apo ton 3o mhna kai meta.

Exo diavasei toses xazomares edo, me to sibatheio kiolas, pou vlepo apla frikarismenes kai animerotes mamades!!!!!!!

An fovaste gia ola auta kai to paramikro akoma pou simvainei, na sas po kai kati akoma na "tromaksete akoma pio poli"!!!!!!

KAnete idi kako sta mora sas oles mono kai mono pou xreisimopoieite to computer sas giati ekpembei poli megalo pososto aktinovolias!!!!

To eixate skeftei auto??????

Para pernate ateleiotes ores na diavazete kai na grafetai gia ta diagora zitimata tis egimosinis......

Auto pou thelo na po einai xalaroste kai apolauste tin egimosini sas!!!!

Elpizo na min sas prosvala kai na katalavenete oti kai i ipervoliki anisixeia den eina ioti kalitero.....

Kalispera se olous!!!!!

Ithela na po oti simfono poli me tin domnina, giati exo rotisei kai ego tin giatro mou, i opoia einai ginaika me adra ginaikologo episis kai i opoia gennise prin 1 mina, opos episis exo rotisei kai ton kommoti mou me ton opoio eimaste xronia filoi!!!!! Antaugeies epitrepontai!!!!!!!!!Apo ton 3o mhna kai meta.

Exo diavasei toses xazomares edo, me to sibatheio kiolas, pou vlepo apla frikarismenes kai animerotes mamades!!!!!!!

An fovaste gia ola auta kai to paramikro akoma pou simvainei, na sas po kai

Elpizo na min sas prosvala kai na katalavenete oti kai i ipervoliki anisixeia den eina ioti kalitero.....

Οποτε να θεωρησω οτι επειδη ρωτησες τη γιατρο ΣΟΥ και τον κομμωτη ΣΟΥ, θεωρεισαι απολυτως ενημερωμενη σε σχεση με εμας τις καημενες τις "ανημερωτες":rolleyes:

Η γιατρος σου και ο κομμωτης σου προφανως κατεχουν την απολυτη και σωστη γνωση.

Προφανως καποιοι αλλοι επισης γιατροι και ερευνητες που εχουν αποδειξει οτι εντος των βαφων (ακομα και των δηθεν φυτικων) βρισκονται επικινδυνα βαρεα μεταλλα, απλα δεν ετυχε να συνομιλησουν με τη γιατρο σου και τον κομμωτη σου.

Προφανως το αδιαμφισβητητο που γνωριζει ο καθε πρωτοετης φοιτητης ιατρικης οτι Ο,ΤΙ βαζουμε στο δερμα, τριχα, νυχια, περναει κατα ποσοστο τουλαχιστον 30% στον οργανισμο και στο αιμα μας, ετυχε απλα να μην το γνωριζουν ουτε η γιατρος σου ουτε ο κομμωτης σου.

Αυτο που συμβαινει λοιπον με αυτο το 30% (οπως και με βαρεα μεταλλα που εισερχονται απο χιλιες δυο πηγες στον οργανισμο μας) ειναι οτι ο οργανισμος -ειδικα του ενηλικα- εχει τους μηχανισμους να τα μεταβολιζει.

Δεν ξερει βεβαια ο καθενας μας ποση ικανοτητα μεταβολισμου εχει ο δικος του οργανισμος, ποσο ποσοστο απο ολα αυτα θα μεινει , ποσο θα περασει στον πλακουντα και ποσο θα αφησει ο πλακουντας να περασει στο εμβρυο.

Φυσικα και υπαρχουν χιλιαδες πια επικινδυνοι παραγοντες στο περιβαλλον μας (γιατι αλλωστε εχει δημιουργηθει και τετοια υπογονιμοτητα?) που μπορει να θεσουν σε κινδυνο την υγεια του εμβρυου.

Το θεμα ειναι ποσοι απο αυτους ειναι τοσο πια απαραιτητοι που δεν μπορουμε να τους αποχωριστουμε ουτε για 9 μηνες.

Να σου τονισω επισης οτι καποτε και το τσιγαρο θεωρειτο απο την πλειοψηφια της ιατρικης κοινοτητας ακινδυνο και οσοι φωναζαν εναντιον του γραφικοι και "φρικαρισμενοι".

Καποτε χιλιαδες γυναικολογοι εδιναν στις εγκυους ενα χαπι στην αρχη της εγκυμοσυνης "σωτηριο" και αυτο το χαπι αποδειχθηκε χρονια μετα υπευθυνο για στειροτητα στα κοριτσια-εμβρυα που τοτε η εγκυος μητερα τους το ελαβε.

Εχω δεκαδες τετοια παραδειγματα να σου δωσω.

Δηλαδη:

Εαν μια στο εκατομμυριο εχει δικιο ο δικος μου γιατρος και ο δικος μου κομμωτης, δεχομαι πραγματικα να ρισκαρω για να μη χασω 9 μηνες τις ανταυγιες μου?

Πραγματικα το επαναλαμβανω:

Δε φοβαστε καθολου?

k9Tap3.png

Οποτε να θεωρησω οτι επειδη ρωτησες τη γιατρο ΣΟΥ και τον κομμωτη ΣΟΥ, θεωρεισαι απολυτως ενημερωμενη σε σχεση με εμας τις καημενες τις "ανημερωτες":rolleyes:

Η γιατρος σου και ο κομμωτης σου προφανως κατεχουν την απολυτη και σωστη γνωση.

Προφανως καποιοι αλλοι επισης γιατροι και ερευνητες που εχουν αποδειξει οτι εντος των βαφων (ακομα και των δηθεν φυτικων) βρισκονται επικινδυνα βαρεα μεταλλα, απλα δεν ετυχε να συνομιλησουν με τη γιατρο σου και τον κομμωτη σου.

Προφανως το αδιαμφισβητητο που γνωριζει ο καθε πρωτοετης φοιτητης ιατρικης οτι Ο,ΤΙ βαζουμε στο δερμα, τριχα, νυχια, περναει κατα ποσοστο τουλαχιστον 30% στον οργανισμο και στο αιμα μας, ετυχε απλα να μην το γνωριζουν ουτε η γιατρος σου ουτε ο κομμωτης σου.

Αυτο που συμβαινει λοιπον με αυτο το 30% (οπως και με βαρεα μεταλλα που εισερχονται απο χιλιες δυο πηγες στον οργανισμο μας) ειναι οτι ο οργανισμος -ειδικα του ενηλικα- εχει τους μηχανισμους να τα μεταβολιζει.

Δεν ξερει βεβαια ο καθενας μας ποση ικανοτητα μεταβολισμου εχει ο δικος του οργανισμος, ποσο ποσοστο απο ολα αυτα θα μεινει , ποσο θα περασει στον πλακουντα και ποσο θα αφησει ο πλακουντας να περασει στο εμβρυο.

Φυσικα και υπαρχουν χιλιαδες πια επικινδυνοι παραγοντες στο περιβαλλον μας (γιατι αλλωστε εχει δημιουργηθει και τετοια υπογονιμοτητα?) που μπορει να θεσουν σε κινδυνο την υγεια του εμβρυου.

Το θεμα ειναι ποσοι απο αυτους ειναι τοσο πια απαραιτητοι που δεν μπορουμε να τους αποχωριστουμε ουτε για 9 μηνες.

Να σου τονισω επισης οτι καποτε και το τσιγαρο θεωρειτο απο την πλειοψηφια της ιατρικης κοινοτητας ακινδυνο και οσοι φωναζαν εναντιον του γραφικοι και "φρικαρισμενοι".

Καποτε χιλιαδες γυναικολογοι εδιναν στις εγκυους ενα χαπι στην αρχη της εγκυμοσυνης "σωτηριο" και αυτο το χαπι αποδειχθηκε χρονια μετα υπευθυνο για στειροτητα στα κοριτσια-εμβρυα που τοτε η εγκυος μητερα τους το ελαβε.

Εχω δεκαδες τετοια παραδειγματα να σου δωσω.

Δηλαδη:

Εαν μια στο εκατομμυριο εχει δικιο ο δικος μου γιατρος και ο δικος μου κομμωτης, δεχομαι πραγματικα να ρισκαρω για να μη χασω 9 μηνες τις ανταυγιες μου?

Πραγματικα το επαναλαμβανω:

Δε φοβαστε καθολου?

το ειπες καλυτερα απο οτι θα το ελεγα εγω.........

Δε φοβαστε καθολου?

Εγώ πιστεύω οτι ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ

γιατί τους αρέσει!....... τους βολεύει!!....

και ΚΡΑΤΑΝΕ αυτό που ΕΤΥΧΕ να τους πει

ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ γιατρός

ο οποίος μπορεί να μην είναι και 100% ενημερωμένος

ή να μην το έχει ψάξει και τόσο το θέμα.....

(....εδώ έχουν υπάρξει και γιατροί που προτείνανε στις εγκυμονούσες να κάνουν εμβόλιο!!!!! :evil: :evil: :evil:)

όπως επίσης ο κομμωτής!!!

(μεγάλος επιστήμονας!! Τα ξέρει όλα!!!)

η φυτική του Κορρέ γράφει ξεκάθαρα οτι δεν περιέχει βαρέα μέταλλα. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα της κάθε μιας να κάνει οτι καταλαβαίνει. Ας μην μας πιάνουν και υστερίες..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...