Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΡΑΦΑΕΛΑ ή ΡΑΦΑΗΛΙΑ?

poukis

Recommended Posts

Καλημέρα σας!μπορει να είναι άσχετο εδώ το θέμα αυτο αλλα ήθελα την βοήθεια σας!

Το κοριτσάκι μας 25 ημερών το τάξαμε στονΑγιο Ραφαήλ. Ξέρετε μήπως ποιο είναι το θυλήκο του ονόματος Ραφαήλ??

Ραφαέλα ή Ραφαηλία???

Ευχαριστω!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

εχωντας κορη με αυτο το ονομα θα σου απαντησω.

εγω δεν ηξερα.την εβαλα ραφαελα κ ο παπας δεν ειπε τιποτα.οταν την πηγε η νονα της να την κοινωνισει σε ενα μοναστηρι της ειπαν πως το ραφαελα ειναι καθολικο ενω το ορθοδοξο ειναι ραφαηλια.

προσωπικα μαρεσει πιο πολυ το ραφαελα κ ετσι την φωναζω:P

προσωπικα μαρεσει πιο πολυ το ραφαελα κ ετσι την φωναζω:P

Συμφωνώ κι εγώ, το Ραφαέλα είναι πολύ πιο ωραίο.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!

Και εμένα το Ραφαέλα μου αρέσει!

Και εδώ στη Μυτιλήνη, τα κοριτσάκια που τους δίνουν το όνομα του αγ.Ραφαήλ, Ραφαέλα τα βαπτίζουν!!

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!

Και εμένα το Ραφαέλα μου αρέσει!

Και εδώ στη Μυτιλήνη, τα κοριτσάκια που τους δίνουν το όνομα του αγ.Ραφαήλ, Ραφαέλα τα βαπτίζουν!!

Αλήθεια?νομίζω ότι εισαι η ποιο κατάληλη να μας πεις την γνώμη σου!

Δεν ξέρω αν έχουν βαπτίσει και Ραφαηλία κάποιο κοριτσάκι, αλλά όσα ξέρω εγώ, Ραφαέλα το βαπτίζουν!

Ενα τηλεφώνημα στο μοναστήρι του Αγ. Ραφαήλ, νομίζω θα σου λύσει την απορία;):)!

Με το καλό η βάπτισή σας!!

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Μια φίλη μου βάφτισε την κόρη της Ραφαηλία (την είχε τάξει και αυτή στον Αγιο Ραφαήλ)Ο παπάς που της το βάφτισε της είπε οτι το Ραφαέλα δεν είναι χριστιανικό όνομα και πρέπει να τηνβγάλεΡαφαηλία.Ισως θα πρέπει να ρωτήσεις και τον παπά που θα τελέσει την βάπτιση γιατί αν είναι λίγο περίεργος δεν θα δεχτεί το Ραφαέλλα.Πάντως εμένα το Ραφαηλία μου αρέσει πολύ!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Μια φίλη μου βάφτισε την κόρη της Ραφαηλία (την είχε τάξει και αυτή στον Αγιο Ραφαήλ)Ο παπάς που της το βάφτισε της είπε οτι το Ραφαέλα δεν είναι χριστιανικό όνομα και πρέπει να τηνβγάλεΡαφαηλία.Ισως θα πρέπει να ρωτήσεις και τον παπά που θα τελέσει την βάπτιση γιατί αν είναι λίγο περίεργος δεν θα δεχτεί το Ραφαέλλα.Πάντως εμένα το Ραφαηλία μου αρέσει πολύ!

Συμφωνώ απόλυτα!!! το Ραφαέλα είναι καθολικό - Ιταλικό όνομα!!! Το κανονικό όνομα είναι Ραφαηλία. Τώρα το πως θα την φωνάζεις είναι δικό σου θέμα!!! Και εγώ την κόρη μου (ταγμένη στον Αγιο Ραφαήλ) Ραφαηλία την βάφτισα!!! Βέβαια την φωνάζουμε μερικές φορές και Ραφαέλα!! Οπο΄τε όταν μεγαλώσει μπορεί να κρατήσει όποιο την αρέσει!!!

Τα παιδιά θέλουν την αγάπη μας!!!!

fd1dp2.png

Εχω ταξει κ εγω το επομενο μου παιδακι στον Αγιο Ραφαηλ...απο εκει ειναι κ το ονομα που εχω...

αν ειναι αγορι θα το πω Ραφαηλ-Αγγελο...τωρα για κοριτσι μου εχουν πει κ εμενα κανονικα Ραφαηλια...αλλα κ εγω δεν το ξερω σιγουρα...απλα το βγαζεις ραφαηλια κ την φωναζεις ραφαελα...αμα ειναι ετσι το σωστο...

για τις γιορτε ξερεις καμια...υπαρχουν 2 μια καπου τον απρίλιο κ μια των αρχαγγελων...

Διαφημίσεις

η γιορτη πεφτει καθε Τριτη μετα το πασχα.των αρχαγγελων που λες δε γιορταζει.γιορταζει Μιχαλης Γαβριηλ Αγγελος.δεν ειναι ο αρχαγγελος ραφαηλ,ηταν αγιος ραφαηλ.

Λογικα το σωστο ειναι Ραφαηλια αφου το αντρικο ειναι Ραφαηλ. Οπως και τα αντιστοιχα ξενα Ραφαελo και Ραφαελα. Ποιο πολυ εχει να κανει με γλωσσα παρα με θρησκεια.

lcWup3.png

Λογικα το σωστο ειναι Ραφαηλια αφου το αντρικο ειναι Ραφαηλ. Οπως και τα αντιστοιχα ξενα Ραφαελo και Ραφαελα. Ποιο πολυ εχει να κανει με γλωσσα παρα με θρησκεια.

kai egv thn dikia moυ Κονδυλία- Ραφαηλια την εβγαλα το Ραφαελα ειναι καθολικο !!

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

η γιορτη πεφτει καθε Τριτη μετα το πασχα.των αρχαγγελων που λες δε γιορταζει.γιορταζει Μιχαλης Γαβριηλ Αγγελος.δεν ειναι ο αρχαγγελος ραφαηλ,ηταν αγιος ραφαηλ.

Ηταν η επομενη ερωτηση που ηθελα να κανω κ με προλαβατε!!!!

Μπηκα στο εορτολογιο κ εχει την γιορτη 6 Απριλιου,μπηκα στο συναξαρι κ την εχει την Τριτη του Πασχα.Οποτε μου ελυσες την απορια για την ημερα της γιορτης.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...