Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανύπαντρη μητέρα .... εργασία...!


beba09

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

 

Είπα να ανοίξω ένα θέμα άκρως επίκαιρο αφού πλέον απασχολεί και εμένα στο άμεσο μέλλον. Φυσικό είναι όταν γίνεσαι μανούλα να σταματάς την δουλειά για κάποιο διάστημα και να πρέπει να κοιτάξεις για καινούργια εργασία μετά από αρκετό καιρό. Τώρα όμως πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί υπάρχει ένα μικρό μπουμπούκι. Θα ήθελα λοιπόν γνώμες και σχόλια σχετικά με αυτό το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Διαφημίσεις


Καλησπερα. Εγω προσωπικα δεν αφησα τη δουλεια μου ακριβως επειδη υπηρχε το μπουμπουκακι μου κι οπως εχω ξαναγραψει η δουλεια μου αποτελει την ασφαλιση και τα εσοδα διατροφης του παιδιου μου. Δουλεψα μεχρι τον ογδοο γιατι το ηθελα οχι γιατι ημουν υποχρεωμενη και μετα καθισα συνολικα 9,5 μηνες.

Οταν γυρισα στη δουλεια απο την οποια πληρωνομουν κανονικα ολο αυτο το διαστημα εκτος του ενος μηνα που ειχα ζητησει ανευ αποδοχων ο μπεμπουλης μου ηταν ηδη 8,5 μηνων. Νομιζω επισης οτι με την κριση που υπαρχει σημερα καμμια μελουσα μητερα δεν πρεπει να αφηνει τη δουλεια της και να μπαινει σε περιπετειες μετα την εγκυμοσυνη της.

Τωρα αν ρωτας το πως ειναι το μετα ..... Δυσκολο! Αναγκαζεσαι να αφηνεις το μωρο σου στην καλυτερη περιπτωση για επτα ωρες κι αυτο ειναι πολυ δυσκολο μεχρι να το συνηθισεις.

Δυστυχως ομως δεν γινεται διαφορετικα ...

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

 

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα καλή μου, είναι όντως πολύ δύσκολο, ευτυχώς βρήκα δουλειά και μάλιστα με μειώμένο ωράριο όταν η μπουμπου έγινε 11 μηνών. Είναι δύσκολο πολύ να αφήνεις το παιδί γιατί νοιώθεις τύψεις κλπ. Δεν το μετανοίωνω όμως, πάντως νοιώθω άσχημα. Ναι όντως είναι αδύνατον να μην εργαστείς. Τα έξοδα τρέχουν.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...