Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύπνος - προβλήματα με τον υπνο!!!!!

aggeliki

Recommended Posts

Συμβουλή μου, αν κάθε φορά που σου ξυπνάει στις 2 τα ξημερώματα και θέλει παιχνίδια και γέλια εσύ το κάνεις, πας χαμένη.

εννοειται πως δεν τισ δινουμε σημασια.Μαλιστα τελευτιεσ μερες φευγω στον καναπε κ ξαπλωνω γιατι ακουω το παραμικρο ηχο που βγαζει. ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΛΙ ΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοειται πως δεν τισ δινουμε σημασια.Μαλιστα τελευτιεσ μερες φευγω στον καναπε κ ξαπλωνω γιατι ακουω το παραμικρο ηχο που βγαζει. ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΛΙ ΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Μήπως όμως είναι λίγο επικίνδυνο το να μην ακούτε το μωρό τόσο καλά?Μπορεί κάτι να χρειάζεται και σεις να νομίζετε ότι θέλει να παίξει.Εγώ πάντως την ταράζω στο παιχνίδι όλη τη μέρα και το βράδυ κοιμάται σαν πουλάκι.Και η δικιά μου 4 μηνών είναι.

Μήπως όμως είναι λίγο επικίνδυνο το να μην ακούτε το μωρό τόσο καλά?Μπορεί κάτι να χρειάζεται και σεις να νομίζετε ότι θέλει να παίξει.Εγώ πάντως την ταράζω στο παιχνίδι όλη τη μέρα και το βράδυ κοιμάται σαν πουλάκι.Και η δικιά μου 4 μηνών είναι.

αυτο ειναι το προβλημα το ανακαλυψα τωρα. Επειδη εγω λειπω στη δουλεια μεχρι τις 9 το βραδυ ατοι που καθονται μαζι της δεν ασχολουνται κ πολυ την αφηνουν να παιζει μονη της καποια στιγμη βαριεται κ κοιμαται κ αν μερα κοιμαται λογικο ειναι να ξευχταει.Οσο για το αλλο πηγαινω κ την ελεγχω με τροπο.ευχαριστω για τις συμβουλες

Καμμια συμβουλη για μωρο 6 μηνων που ξυπναει καθε ΜΙΑ ωρα το βραδυ και θελει αγκαλια και βολτες για να ξανακοιμηθει -αλλιως ξυπναει για τα καλα και θελει να φαει- και στις 6 το πρωι ό,τι και να γινει ξυπναει για φαγητο?

Δεν εχουμε καν αρχισει με τα δοντακια ακομα και δεν ειχαμε ακομα περασει το σταδιο που δεν κοιμομουν καθολου ολο το 24ωρο γιατι ειχε παλινδρομηση (καθολου ομως, ημουν ορθια)....

Βοηθεια εχω να κοιμηθω πανω απο 2 ωρες σερι απο τον Ιουλιο!!!!!!!!!!:(

Επεξεργάστηκαν by Λιζα Ν.
6 μηνων και δεν κοιμαται...

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα,

έχω ένα μπέμπη 25 ημερών και έχουμε εδώ και λίγες μέρες θέμα με τον ύπνο. Τη μέρα κάθε μισή ώρα ξυπνάει και γκρινιάζει. Μας πέρνει περίπου κάνα 2ωρο για να ξανακοιμηθεί και μετά πάλι τα ίδια. Πολλές φορές για να ηρεμίση πρέπει να το βάλω στο στήθος 5 λεπτά να θηλάσει. Ευτυχώς το βράδυ κοιμόμαστε 2ωρο αλλά είναι πολύ εξαντλητικό αφού πρέπει να τον κρατάω αγκαλιά αλλιώς κλαίει (είναι 5 κιλά μωρό καταλαβαίνεται). Είναι φυσιολογικό αυτό που γίνεται; Πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;

GhvGp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα,

έχω ένα μπέμπη 25 ημερών και έχουμε εδώ και λίγες μέρες θέμα με τον ύπνο. Τη μέρα κάθε μισή ώρα ξυπνάει και γκρινιάζει. Μας πέρνει περίπου κάνα 2ωρο για να ξανακοιμηθεί και μετά πάλι τα ίδια. Πολλές φορές για να ηρεμίση πρέπει να το βάλω στο στήθος 5 λεπτά να θηλάσει. Ευτυχώς το βράδυ κοιμόμαστε 2ωρο αλλά είναι πολύ εξαντλητικό αφού πρέπει να τον κρατάω αγκαλιά αλλιώς κλαίει (είναι 5 κιλά μωρό καταλαβαίνεται). Είναι φυσιολογικό αυτό που γίνεται; Πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;

καλυτερα να ρωτησεις κ τον παιδιατρο σας αλλα μηπως ειναι κολικοι?τον βλεπεις να ζοριζεται?τα μωρα συνηθως ειναι ανησυχα οταν πεινανε η πονανε,μηπως δεν του φτανει το γαλα που του δινεις...γενικα εχουν συνεχως αλλαγες θα το δεις κ στην πορεια..τωρα για την αντιμετωπιση τι να σου πω αφου δεν ξερουμε τι να υποθεσουμε:|:neutral::|

fridoula ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου. Δεν τον βλέπω να ζορίζεται. Είχαμε τέτοιο θέμα δυο μέρες τη προηγούμενη βδομάδα και η γιατρός μας είπε ότι μπορεί να ήταν και κολικοί. Αλλά εδώ και 3 μέρες είναι μέσα στη γκρίνια, δεν ξέρει τι θέλει. Θα μου πεις λογικό γιατί ειναι νεογέννητο αλλά ούτε και εγώ μπορώ να καταλάβω να τον βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον κρατάω αγκαλιά αλλά φοβάμαι ότι θα μάθει στις αγκαλιές και στα κουνήματα και θα έχουμε χειρότερα αποτελέσματα στο τέλος. Επίσης όλα αυτά γίνονται όπως είπα τη μέρα. Το βράδυ είναι ακριβώς το αντίθετο είναι πολύ ήσυχος και κοιμάται αμέσως αφού όλη τη μέρα έχει εξαντληθεί.

GhvGp2.png

fridoula ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου. Δεν τον βλέπω να ζορίζεται. Είχαμε τέτοιο θέμα δυο μέρες τη προηγούμενη βδομάδα και η γιατρός μας είπε ότι μπορεί να ήταν και κολικοί. Αλλά εδώ και 3 μέρες είναι μέσα στη γκρίνια, δεν ξέρει τι θέλει. Θα μου πεις λογικό γιατί ειναι νεογέννητο αλλά ούτε και εγώ μπορώ να καταλάβω να τον βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον κρατάω αγκαλιά αλλά φοβάμαι ότι θα μάθει στις αγκαλιές και στα κουνήματα και θα έχουμε χειρότερα αποτελέσματα στο τέλος. Επίσης όλα αυτά γίνονται όπως είπα τη μέρα. Το βράδυ είναι ακριβώς το αντίθετο είναι πολύ ήσυχος και κοιμάται αμέσως αφού όλη τη μέρα έχει εξαντληθεί.

Ειδα καπως αργα την ερωτηση σου... Ελπιζω να εχουν καλυτερεψει τα πραγματα με το μωρακι σου. Αυτο που συμβαινει ειναι απολυτα φυσιολογικο. Σκεψου ποσο καιρο ηταν προστατευμενο μεσα στην κοιλιτσα σου και τωρα μετα απο 1 μηνα πρεπει να ειναι μακρια απο αυτην... Πιστευω οτι η αγκαλια σου ειναι το καλυτερο που μπορεις να του δωσεις.

Επισης μπορει να περναει αλμα αναπτυξης, αν θες διαβασε: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28430&highlight=%E1%EB%EC%E1%F4%E1+%E1%ED%E1%F0%F4%F5%EE%E7%F2

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. τα βρήκαμε με το γιό μου. έχει τελικά τα πάνω κάτω του και αυτός. άλλες μέρες θέλει συνέχεια να είναι στο στήθος και να μην κοιμάται και άλλες μέρες απλά τρώει και κοιμάται αμέσως. όπως και να χει θέλει όπως είπατε υπομονή αγάπη και πολλές αγκαλίτσες. απλά μερικές φορές η κούραση και το ξενύχτη σε τρελένουν και χάνεις την υπομονή σου.

GhvGp2.png

και γω εχω γραψει σε πολλα θεματα για το ποσο δυσκολα κοιμομαστε τη νυχτα...και ΓΟΠ περναμε και κολικους περναμε και στα αλματα περναμε τρελο ζορι...παλι καλα που ειναι χαμογελαστο μωρο και μας σκαει γελακια συχνα και περνουμε κουραγιο

Θηλαζουμε και θα θηλαζουμε μεχρι και τον 4ο και λιγο απο τον 5ο...μετα πρεπει να χειρουργηθω και να επιστρεψω και στην δουλεια...και αναρωτιεμαι, ετσι θα κοιμαται και οταν θα παω στην δουλεια? ετσι θα κοιμαται και με το ξενο?

Διαφημίσεις

Θηλαζουμε και θα θηλαζουμε μεχρι και τον 4ο και λιγο απο τον 5ο...μετα πρεπει να χειρουργηθω και να επιστρεψω και στην δουλεια...και αναρωτιεμαι, ετσι θα κοιμαται και οταν θα παω στην δουλεια? ετσι θα κοιμαται και με το ξενο?

Αν θελεις μπορεις να συνεχισεις να θηλαζεις και μετα το χειρουργειο και αφου πιασεις δουλεια! Κοιταξε λιγο στο τοπικ του θηλασμου, θα βρεις πολλες παρομοιες περιτωσεις, πολλες πληροφοριες και πολυτιμη βοηθεια!

Καλησπερα και το δικο μου μπεμπακι περασε απο αυτη την φαση ολο τον δευτερο μηνα της ζωης του,χωρις να κοιμαται ολη μερα,με το να τρωει καθε μιση ωρα απο το ενα στηθος καθε φορα και το βραδυ ανα δυο ωρες να τρωει,υπομονη θελει.τωρα ειμεστε εξι μηνων ακομα θηλαζουμε και τρωμε κατα την διαρκεια της ημερας δυο γευματα και δεν κοιμομαστε ολοκληρο βραδυ,ειτε γιατι ξυπναμε για να φαμε,ειτε για να μας παρει η μαμα αγκαλια,αλλες φορες κοιμομαστε ολοι μαζι.Η δικη μου ερωτηση ειναι ποτε θα κοιμηθουμε ολοκληρο βραδυ και ο καθενας στο κρεβατι του?Α ακομα τον κοιμηζω στα πλαγια και απο μονος του γυρναει ανασκελα,μπορω να τον βαλω και μπρουμυτα?

Καλησπερα και το δικο μου μπεμπακι περασε απο αυτη την φαση ολο τον δευτερο μηνα της ζωης του,χωρις να κοιμαται ολη μερα,με το να τρωει καθε μιση ωρα απο το ενα στηθος καθε φορα και το βραδυ ανα δυο ωρες να τρωει,υπομονη θελει.τωρα ειμεστε εξι μηνων ακομα θηλαζουμε και τρωμε κατα την διαρκεια της ημερας δυο γευματα και δεν κοιμομαστε ολοκληρο βραδυ,ειτε γιατι ξυπναμε για να φαμε,ειτε για να μας παρει η μαμα αγκαλια,αλλες φορες κοιμομαστε ολοι μαζι.Η δικη μου ερωτηση ειναι ποτε θα κοιμηθουμε ολοκληρο βραδυ και ο καθενας στο κρεβατι του?Α ακομα τον κοιμηζω στα πλαγια και απο μονος του γυρναει ανασκελα,μπορω να τον βαλω και μπρουμυτα?

Ειρηνη μου ποσο ειναι το μωρακι σου? εμενα σε 3 μερες γινεται 9 μηνων.. αφου μολις γεννηθηκε καναμε 5 μηνες να μαθουμε να κοιμομαστε πριν τις 12, μετα αρχισαν τα ξενυχτια για τα δοντια.. την ερωτηση σου την εχω κανει πολλες φορες, θελει υπομονη.. εμενα απο ενος μηνου γυριζε μονος μπρουμυτα κ ρωτησα τον παιδιατρο στον τριτο μηνα, επειδη εγω φοβομουν κ τον γυριζα πλαγια με αποτελεσμα να κλαιει κ να μη κοιμαται.. κ μ ειπε να αφηνω τον μικρο να κανει οτι θελει στον υπνο.. αφου αλλωστε γυριζε μονος του μπρουμυτα ανασκελα..

καλησπερα.γραφω για πρωτη φορα στη σελιδα.εμενα η κορη μου ειναι τεσσαρων ετων και εχουμε μεγαλο προβλημα με τον υπνο.το μεσημερι αρνειται πεισματικα να παει για υπνο αλλα και το βραδυ δυσκολευεται.εκεινη την ωρα θελει τουαλετα νερο και παλι τουαλετα και παλι νερο και παλι απο την αρχη μια απο τα ιδια....και ολα αυτα απο την ημερα που ηρθαμε απο το μαιευτηριο.ποτε δεν κοιμοταν πολυ.ο υπνος της ειναι συνολο το ανωτερο και ειμαστε και ευχαριστημενοι 10 ωρες.και ολοι μου ελεγαν οτι μεγαλωνοντας θα αλλαξει αλλα μπα....και παει και παιδικο και μπαλετο και υποτιθεται οτι κουραζεται.

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα παιδια.ειμαι καινουρια εδω και δεν γνωριζο αρκετα μερικα πραγματα αν μπορειτε βοηθιστε με.εχο ενα μωρο 28 μηνων και ειναι γενικα λιγο γκρινιαρησ αλλα πολυ κοινωνικοσ απο μικροσ τον βαζω για υπνο στισ 10το βραδυ τα μεσημερια κοιμαται κανενα μισαωρο αντε και καμια ωρα .και το βραδυ μου κανει πολυ ανυσυχο υπνο κοιμαται μεχρι τισ 1 μετα τα μεσανυχτα και μετα πεταγετε και κλαιει ωλεποντασ καποιο ονειρο με κλα μα παραπονιαρικο η φοβισμενο και με ψαχνει αν δεν ειμαι διπλα του και αλλεσ φορεσ πεταει τισ πιπιλεσ του επιτηδεσ χωρισ λογο παω να του τισ δωσω και νευριαζει περισσοτερο ενω αλλεσ φορεσ δεν κλαιει αλλα πεταγετε μετα απο 2 ωρεσ υπνου και αρχιζει να στριφογυριζει στο κρεβατακι του πανω κατω να κοπαναει τα ποδια του νευρικα καμια φορα το κεφαλακι του στο κρεβατακι του γυριζει μια απο δω μια απο κει ,δεν ξερω πωσ να το αντιμετωπισω πολλεσ φορεσ για να ξανακοιμιθει βαρια πρεπει να παει 3 με 4 τη νυχτα εχω δει ολεσ τισ ελληνικεσ σειρεσ δυσκολευομαι και εγω να κοιμηθω γιατι ανυσηχω που τον ωλεπω να κανει ετσι .σασ παρακαλω πειτε μου τιν γνωμη σασ σασ ευχαριστω........μωρακι πανρτωσ ηταν πολυ ησυχοσ ετρωγε και κοιμοταν και ενα διαστημα κοιμοταν μονοσ του στο δωματιο τον τελευταιο καιρο με θελει διπλα του τον κοιμιζω και φευγω και μετα ξαναπαω αργαα και κοιμαμαι διπλα του γιατι εχω την φοβια οτι αν δεν με δει διπλα του σηκωνετε και κλαιει με σπαρακτικο κλαμα φοβισμενο λεσ και εχει δει καποιο ονειρο σασ παρακαλω οι συμβουλεσ σαασ μου ειναι χρησιμεσ.......:?:-D:-D:-D:-D:-D

σε κατελαβαίνω εχω να κοιμηθω πολυ καιρό το δικο μου αγοράκι ειναι 13 μηνων κιαι πιστευω οτι φταίνε τα δόντια του τωρα στι δικη σας ηλικια δεν ξερώ αν παιζει αυτη η δικαιολογία :-D γιατί εμείς καθε μερα που δεν κοιμομαστε λεμε οτι φταίνε τα δοντια του.ΥΠΟΜΟΝΗ:)

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Πλέον βρισκόμαστε σε απόγνωση!

Μεχρι που έγινε ο γιός μας 13 μηνών ήταν πραγματικά υπόδειγμα προγράμματος φαγητού και ύπνου, χωρίς ΠΟΤΕ εμείς να του το έχουμε επιβάλει. Από 20 ημερών κοιμάται στο δικό του κρεββάτι ενώ δεν τον έχουμε κοιμήσει ποτε, γιατί δεν του αρέσει το κούνημα. Τον αφήνουμε στο κρεββάτι του βάζουμε μουσικούλα και κοιμάται.

Ομως!!!! Μόλις έκλεισε τον 13ο μήνα περίπου μετά τα Χριστούγεννα, λες και γύρισες ένα κουμπί και η συμπεριφορά του άλλαξε δραματικά. Δεν κοιμάται παρά ελάχιστα όλη την ημέρα ενώ βρίσκεται σε τρομερή κίνηση συνεχώς. Ξυπνά περίπου στις 9 το πρωι και είναι θαύμα εάν κοιμηθεί μιά ώρα την ημέρα. Το βράδυ φτάνει 1-1μιση και μας εχει ήδη εξαντλήσει.

Στο κρεββάτι του όχι δεν μπαίνει, ούτε το πλησιάζει. Οπότε χαμηλώνουμε τα φώτα στο σαλόνι, βάζουμε απαλή μουσική, ώστε να χαλαρώσει και αφού λυσσάξει πανω κατω στους καναπέδες και στα παιχνίδια του ανεβαίνει δίπλα μας και κοιμάται. Τον πάμε κοιμισμένο στο κρεββάτι του και πέφτουμε και οι δύο ξεροί.

Την άλλη εβδομάδα θα επισκεφτούμε αναπτυξιολόγο για να δούμε τι λάθος κάνουμε στη συμπεριφορά μας και πως θα βελτιώσουμε το πρόβλημα του ύπνου.

αρτυ μου καλησπερα ειναι μεγαλο προβλημα ο υπνοσ τελικα και μενα γενικα τιν ειχε την ανυσηχια αυτη και πιο μικροσ σχετικα με το θεμα υπνου.και μενα δεν εχει βγαλειι τα 4 πισω δοντια που ειναι τα πιο δυσκολα και ισωσ να φτεει αυτο τι να πω παντωσ εμενα ο μικροσ μου ειναι πολυ υπερκινιτικο παιδι σε ολη τη διαρκεια τησ μερασ ηθελα να ξερα δεν κουραζοντε αυτα???εσενα ειναι γενικα ησυχοσ????

Μεχρι που έγινε ο γιός μας 13 μηνών ήταν πραγματικά υπόδειγμα προγράμματος φαγητού και ύπνου, χωρίς ΠΟΤΕ εμείς να του το έχουμε επιβάλει. Από 20 ημερών κοιμάται στο δικό του κρεββάτι ενώ δεν τον έχουμε κοιμήσει ποτε, γιατί δεν του αρέσει το κούνημα. Τον αφήνουμε στο κρεββάτι του βάζουμε μουσικούλα και κοιμάται.

Ομως!!!! Μόλις έκλεισε τον 13ο μήνα περίπου μετά τα Χριστούγεννα, λες και γύρισες ένα κουμπί και η συμπεριφορά του άλλαξε δραματικά. Δεν κοιμάται παρά ελάχιστα όλη την ημέρα ενώ βρίσκεται σε τρομερή κίνηση συνεχώς. Ξυπνά περίπου στις 9 το πρωι και είναι θαύμα εάν κοιμηθεί μιά ώρα την ημέρα. Το βράδυ φτάνει 1-1μιση και μας εχει ήδη εξαντλήσει.

Στο κρεββάτι του όχι δεν μπαίνει, ούτε το πλησιάζει. Οπότε χαμηλώνουμε τα φώτα στο σαλόνι, βάζουμε απαλή μουσική, ώστε να χαλαρώσει και αφού λυσσάξει πανω κατω στους καναπέδες και στα παιχνίδια του ανεβαίνει δίπλα μας και κοιμάται. Τον πάμε κοιμισμένο στο κρεββάτι του και πέφτουμε και οι δύο ξεροί.

Την άλλη εβδομάδα θα επισκεφτούμε αναπτυξιολόγο για να δούμε τι λάθος κάνουμε στη συμπεριφορά μας και πως θα βελτιώσουμε το πρόβλημα του ύπνου.

Δάφνη, καλημέρα!

Εμείς έχουμε μια κόρη 14-μιση μηνών και η συμπεριφορά που μας περιέγραψες είναι ο κανόνας από την αρχή! Όχι ότι ήταν πολύ καλύτερα πριν :-) Όμως έχω παρατηρήσει ότι περνάει φάσεις πιο ζωηρές και πιο ήσυχες όσον αφορά τον ύπνο.

Στη φάση πριν αρχίσει να περπατάει κανονικά είχε δυσκολέψει αρκετά ή σε φάσεις αμέσως πριν φυτρώσει κάποιο δοντάκι.

Επομένως δεν πιστεύω ότι κάνετε κάποιο λάθος, ίσια-ίσια, μάλλον το παιδί περνάει κάποια φάση. Έχω ξανακούσει για μωρά που κοιμούνται μια χαρά και κάποια στιγμή αλλάζουν συνήθειες. Κουράγιο και υπομονή!

GJMap2.png

και γω εχω γραψει σε πολλα θεματα για το ποσο δυσκολα κοιμομαστε τη νυχτα...και ΓΟΠ περναμε και κολικους περναμε και στα αλματα περναμε τρελο ζορι...παλι καλα που ειναι χαμογελαστο μωρο και μας σκαει γελακια συχνα και περνουμε κουραγιο

δε θελω να σε πικρανω,αλλα κατα τη γνωμη μου ο υπνος δεν αλλαζει με την αλλαγη γαλακτος.Στο λεω απο προσωπικη εμπειρεια,γιατι κ γω οταν εκοψα τον θηλασμο στον 6ο,ηλπιζα διαφορα,αλλα ειναι 18 μηνων τωρα κ ακομα ξυπναει

.png

...γλυκια μου δαφνουλα ολα τα παιδακια περνανε φασεις με τον υπνο τους αλλα νωριτερα κ αλλα αργοτερα,λαθος εσεις στη συμπεριφορα σας δεν κανετε απλα το ζουζουνι σας μεγαλωνει βγαζει δοντακια εχει ανασφαλειες....γνωμη μου ειναι οχι να τον πας στον αναπτυξιολογο αλλα να ακουσεις το εστικτο σου και να τον γεμισεις αγκαλιες και χαδια και φιλια για να μη νοιωθει οτι του λειπετε..η καθημερινοτητα σας πως ειναι?μηπως δουλευετε και του "λειπετε'???

η δικια μου παντως μετα τους 20 μηνες εστρωσε στον υπνο και απο μωρο ποτε ποτε ποτε δε κοιμηθηκε ολη νυχτα....θα μεγαλωσει και θα στρωσει!!! :roll::roll::lol::lol::lol::lol:

1kOup2.pngTxJmp3.png

Κορίτσια καλησπέρα, ο γιος μου είναι 3 ετών και πραγματικά είμαι σε απόγνωση με το θέμα του ύπνου. ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!! Ζήτημα όλο το 24ωρο να κοιμηθεί 8ώρες.

Το βράδυ πάει 2-3 ωρα τα ξημερώματα για να κοιμηθεί και το πρωι σηκώνεται στις 8 για να πάμε στον παιδικό σταθμό. Εκεί παρόλο που παίζει και κουράζεται το μεσημέρι που θα γυρίσουμε στο σπίτι δεν λέει να κοιμηθεί. Στις 5 με 6 το απογευμα αρχίζει πια να νυστάζει, προσπαθώ να μην τον αφήσω να κοιμηθεί αλλά δυστηχώς δεν καταλαβαίνει τίποτα, κοιμάται όρθιος με αποτέλεσμα να τον αφήνω να κοιμηθεί και να ξυπνάει στις 7 με 8 το απόγευμα και το βράδυ να έχουμε ξενύχτι....

Μου είπαν να μην τον αφήνω καθόλου να κοιμηθεί το μεσημέρι ώστε να κοιμηθεί νωρίς το βράδυ... το δοκίμασα αλλά έπρεπε να τον πάω κάπου έξω βόλτα για να μην είναι σπίτι και νυστάξει. Περιτό να σας πώ ότι έπεσε ξερός απο την κούραση για ύπνο στις 9 το βράδυ, πήρα μια χαρά...αλλά κράτησε λίγο, στις 2:30 τα ξημερώματα σηκώθηκε και δεν έλεγε να ξανακοιμηθεί με τίποτα. Είχα πιει 3 καφέδες μεχρι να πάω στην δουλειά και ήμουν σαν το ζόμπι όλη μέρα. Τα βράδια έχω δοκιμάσει τα πάντα και παραμυθάκια και να ξαπλώνω δίπλα του αλλά τίποτα. Το μόνο που θέλει είναι να βλέπει στην τηλεόραση τον mickey mouse, με το οποίο και έχει κόλλημα.Δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω για αυτό θα ήθελα την βοηθεια σας πάνω στο θέμα αυτό.

line_m121_beg_17_time_1168837200_text_cf20caf9edf3f4e1edf4dfedeff220eceff520e5dfede1e9.gif

ileana moy και μενα με το θεμα υπνου δεν τα παμε πολυ καλα εμενα κοιματε καμια ωριτσα και κανα μισαωρο το πολυ το μεσημερι.και παλι το ωραδυ κοιματε στισ 10,30 με 11 και κατα τισ 2 τη νυχτα παει πανω κατω στο κρεβατι ειναι ανυσηχοσ γενικα και πολλεσ φορεσ κλαιει γενικα ειναι πολυ ζωηρο πεδακι ολη την ωρα πανω κατω απο το πρωι ηθελα να ξερα δεν κουραζοντε αυτα τα μικρουλια μασ???οσοσ για το πεδακι σου δοκιμασε να τον κοιμιζεισ το μεσημερι οταν γυριζετε απο τον παιδικο σταθμο να του υλεσ παραμυθακια και να ξαπλωνεισ διπλα του θα γυρισει απο δω θα γυρισει απο κει που θα παει θα κοιμηθει εστω καμια ωριτσα .ωαλτου και λιγο τηλεοραση θα χαζεψει λιγο θα τον παρει ο υπνοσ ..........μετα απο τοσσο παιχνιδι στο παιδικο σταθμο δεν μπορει θα κοιμηθει λιγακι ........δοκιμασε το παντωσ σε μενα που το χω κανει εχει πιασει ....καλη επιτυχια περιμενω νεα σου φιλια...:):):):)

Δάφνη Καλησπερα, μια ιδια κατασταση εχω και εγω με τον 15 μηνων γιο μου, ολοι μου λενε οτι τα μωρα περνουν φασης αλλα θα επανέλθει στο προγραμμα του. η αληθεια ειναι οτι εχω απελπιστει γιατι μέχρι τωρα ήταν ρολοί, επιμενω στο προγραμμα που τον ειχα δλδ. γαλα νανουρισμα και κρεβατι αλλα ουρλιαζει και θέλει αγκαλια, προσπαθω να μην τον περνω αγκαλια και να τον χαιδευω τραγουδοντας του πανω απο το κρεβατι, δεν πιανει παντα και δεν ξερω τι να κανω. Αναρωτιεμαι αν εχει φοβιες η ανασφαλια η αν ειναι απο δοντια, αλλα αν ηταν δοντια μονο την ωρα του υπνου τα θυμαται! πολλεσ φορες καθομαι στο δωματιο του να με βλεπει οτι ειμαι εκει αλλα δεν τον αφυνω να γυνει το δικο. Ειναι πολυ εξυπνα τα ζουζουνια μας, κουραγιο ας ελπισουμε οτι θα περασει. Μερικες φορεσ βοηθαει να ακουει Μοτσαρτ! (σαν συμβουλη, δοκιμασε το).

an1cCF1ag2B0010MzAwZG98NjQ0MTE2MTJqYXw.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...