Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ύπνος - προβλήματα με τον υπνο!!!!!

aggeliki

Recommended Posts

και εγω το ιδιο ειπα, πολλες πιπιλες στη κουνια, μπας και σωθεις

οσο για τον υπνο, εμας ευτυχως μας εκαστε πολυ καλα η μεθοδος "κοιμησου παιδι μου" εκδοσεις παττακη

απο τη 2η μερα κοιμουνται ξερα ευτυχως :lol:

απο οσες ξερω (και ειμαστε πολλες) μια μικρη μας κανει χαλαστρα :lol:

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω το ιδιο ειπα, πολλες πιπιλες στη κουνια, μπας και σωθεις

οσο για τον υπνο, εμας ευτυχως μας εκαστε πολυ καλα η μεθοδος "κοιμησου παιδι μου" εκδοσεις παττακη

απο τη 2η μερα κοιμουνται ξερα ευτυχως :lol:

απο οσες ξερω (και ειμαστε πολλες) μια μικρη μας κανει χαλαστρα :lol:

Δηλ. όταν κλαίει μέσα στο βράδυ, για πιπίλα ή για οτιδήποτε άλλο, αφήνεις το μωρό να κλαίει????

Αυτό λέει η μέθοδος, σωστά;

Και πράγματι από το δεύτερο βράδυ, κοιμάται σερί;

kTB4p3.png

N9Mep2.png

mami η τεχνικη ειναι απλη και λογικη

Προσπαθεις να μαθεις να κοιμαται το παιδι με συνθηκες οι οποιες οποιαδηποτε στιγμη και αν ξυπνησει θα τις βρει διπλα του. Αυτες ειναι καποια δικα του πραγματακια, πιπιλιτσες αρκουδακι

Αν μαθει να κοιμαται αγκαλια θα ξυπνησει και θα ζηταει αγκαλια, τραγουδακια, επαφες....

Του μιλας γλυκα σταθερα και το χαιρετας, αμα κλαιει πας σε συγκεκριμενους χρονους για να βλεπει τη παρουσια σου και ξαναφευγεις

Ολοι πρπει να κανουν το ιδιο, γιαγια, νταντα κλπ

Μου αρρωστησαν τα πηρα διπλα μου φυσικα

Τα δικα μου ευτυχως κλαψανε το 1ο βραδυ 10-15 λεπτα το 2ο 5 και αυτο ηταν! ημουνα απο τις τυχερες

Ασε στην εξωσωματικη (φορουμ) ολες με το βιβλιο ειμαστε

για την ωρα εχουμε μια ζορικη μικρουλα , αλλα ελπιζω να παει και αυτη με τα νερα μας :lol:

αυτα σε γενικες γραμμες, μπορεις να το παρεις ενα μικρο βιβλιαρακι ειναι, το διαβαζεις και αν συμφωνεις το ακολουθεις , αν οχι δε θα εισαι και η μονη

Πολλες διαφωνουν, εγω ευτυχως δε περαασα αυτο που λεει μπορει να κλαινε 2 ωρες, να κανουν εμετο, ηταν ανωδυνα οποτε το εκτιμησα :lol:

και ητανε και 2, ημουνα αρνητικη για μηνες για να το παρω

μεχρι που τα ειδα ολα, το δοκιμασα και βουαλα :lol:

kKZUp2.png

mami η τεχνικη ειναι απλη και λογικη

Προσπαθεις να μαθεις να κοιμαται το παιδι με συνθηκες οι οποιες οποιαδηποτε στιγμη και αν ξυπνησει θα τις βρει διπλα του. Αυτες ειναι καποια δικα του πραγματακια, πιπιλιτσες αρκουδακι

Αν μαθει να κοιμαται αγκαλια θα ξυπνησει και θα ζηταει αγκαλια, τραγουδακια, επαφες....

Του μιλας γλυκα σταθερα και το χαιρετας, αμα κλαιει πας σε συγκεκριμενους χρονους για να βλεπει τη παρουσια σου και ξαναφευγεις

Ολοι πρπει να κανουν το ιδιο, γιαγια, νταντα κλπ

Μου αρρωστησαν τα πηρα διπλα μου φυσικα

Τα δικα μου ευτυχως κλαψανε το 1ο βραδυ 10-15 λεπτα το 2ο 5 και αυτο ηταν! ημουνα απο τις τυχερες

Ασε στην εξωσωματικη (φορουμ) ολες με το βιβλιο ειμαστε

για την ωρα εχουμε μια ζορικη μικρουλα , αλλα ελπιζω να παει και αυτη με τα νερα μας :lol:

αυτα σε γενικες γραμμες, μπορεις να το παρεις ενα μικρο βιβλιαρακι ειναι, το διαβαζεις και αν συμφωνεις το ακολουθεις , αν οχι δε θα εισαι και η μονη

Πολλες διαφωνουν, εγω ευτυχως δε περαασα αυτο που λεει μπορει να κλαινε 2 ωρες, να κανουν εμετο, ηταν ανωδυνα οποτε το εκτιμησα :lol:

και ητανε και 2, ημουνα αρνητικη για μηνες για να το παρω

μεχρι που τα ειδα ολα, το δοκιμασα και βουαλα :lol:

Το βιβλίο το έχω πάρει πριν αρκετό καιρό και το είχα ψιλοδιαβάσει τότε....

Απλώς έχω το εξής ενδοιασμό:

Η μικρή μου κοιμάται με γαλατάκι μέσα στην κούνια της, την χτυπάω λίγο στην πλατούλα και σε ένα τεταρτάκι έχει ήδη κοιμηθεί σαν αγγελούδι.

Το πρόβλημα όπως είπα αρχίζει μετά, όταν μέσα στη νύχτα κλαίει 4-5-6 φορές για την πιπίλα της. Της βάζω την πιπίλα και ξανακοιμάται αμέσως...όμως βάλε να σηκώνεσαι τόσες φορές μέσα στην νύχτα !!!

Διερωτώμαι επομένως:

Την κοιμίζω όπως κάνω τώρα και "απλά" όταν κλάψει μέσα στο βράδυ, εφαρμόζω την τεχνική αυτή......ή.......εφαρμόζω την τεχνική από την αρχή που την βάζω για ύπνο ??????

kTB4p3.png

N9Mep2.png

δοκιμασε να κοψεις το χτυπηματακι αφου ειναι και ευκολη.

εγω της πηρα ενα αρκουδακι, της λεω τα γνωστα μπουρου μπουρου, εχω ελαχιστο φως στο δωματιο και φευγω.

και η δικια μου στο κρεββατι το πινει το γαλα, μου τουρλωνει μετα τον ποπο και νανι

και 3 φορες σε εχουμε ρωτησει βρε, 1 πιπιλα της βαζεις η περισσοτερες??? :lol:

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

δοκιμασε να κοψεις το χτυπηματακι αφου ειναι και ευκολη.

εγω της πηρα ενα αρκουδακι, της λεω τα γνωστα μπουρου μπουρου, εχω ελαχιστο φως στο δωματιο και φευγω.

και η δικια μου στο κρεββατι το πινει το γαλα, μου τουρλωνει μετα τον ποπο και νανι

και 3 φορες σε εχουμε ρωτησει βρε, 1 πιπιλα της βαζεις η περισσοτερες??? :lol:

Οπότε προτείνεις να αλλάξουμε τακτική από τον τρόπο που κοιμάται, σωστά;;;;; Θεωρώντας βέβαια ότι αυτό θα βοηθήσει να κάνει κι έναν ήρεμο ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας !!!!!!!!!

Δοκίμασα πριν καμμιά εβδομάδα από περιέργεια να κάνω αυτό που λες.... της δίνω το γαλατάκι, κάθομαι λίγο δίπλα της και φεύγω....Το αποτέλεσμα: Εκεί που χουζουρεύει ακόμα, καταλαβαίνει ότι δεν είμαι δίπλα της, αρχίζει να γκρινιάζει, μέτα από λίγο σηκώνεται στην κούνια της, παίζει με το αρκουδάκι της και μετά από λίγο ...ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !!!!!!!!!

Εκεί σταμάτησα το πείραμα και μπήκα στο δωμάτιό της ...να την παρηγορήσω....

Σκεφτόμουνα λοιπόν: Αν δεν αλλάξω τον τρόπο που κοιμάται, και τη νύχτα που γκρινιάζει ..την αφήσω να γκρινιάζει ????

Τι να πω !!!!!!!!!! Είμαι απελπισμένη !!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω !!!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Όσο για την πιπίλα, δεν έχω δοκιμάσει πάνω από 1 πιπίλες για τον εξής λόγο: Πάω από πάνω της το βράδυ που κλαίει για πιπίλα και την παρατηρώ...δεν κάνει ουδεμία κίνηση να βρει την πιπίλα....απλώς κάθεται με τα χεράκια ακίνητα και γκρινιάζει !!!!!!!

Μέχρι που δοκίμασα να της βάλω την πιπίλα στο χεράκι εκείνη την ώρα που κλαίει, μήπως και την βάλει μόνη της στο στόμα "για αρχή"...Ουδεμία αντίδραση.....ούτε που κλείνει το χεράκι της να πιάσει την πιπίλα !!!!!!!

Έτσι έβγαλα το συμπέρασμα ότι δεν φταίει το ότι δεν βρίσκει την πιπίλα...για να βάλω καμμιά δεκαριά να τη διευκολύνω !!!!!!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Βασικα δε προτεινω τιποτα, σου λεω τι επιασε σε μας και εσυ και μονο αποφασιζεις.

αΦου εχεις και το βιβλιο ολα καλα, τα γνωριζεις

βαλε και αλλες πιπιλες και αστες να στεκονται, τι σε πειραζει :lol::lol:

ποτε δε ξερεις, μεχρι να πας να τη δεις αυτη μπορει να κανει κατι

kKZUp2.png

Βασικα δε προτεινω τιποτα, σου λεω τι επιασε σε μας και εσυ και μονο αποφασιζεις.

αΦου εχεις και το βιβλιο ολα καλα, τα γνωριζεις

βαλε και αλλες πιπιλες και αστες να στεκονται, τι σε πειραζει :lol::lol:

ποτε δε ξερεις, μεχρι να πας να τη δεις αυτη μπορει να κανει κατι

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια και το χρόνο σου !!!!!!!!!!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

αχ κορίτσια 3ο βράδυ χωρίς να ξυπνήσει η μπεμπα.

Δοκίμασα το εξής : το απόγευμα την ταίζω λίγο. Μισό γιαούρτι, κανενα μπισκοτάκι ή και τίποτα αμα έχει φάει καλά το μεσημερι.

Το βράδυ πίνει όλο το γάλα 250μλ και μετά νάνι. Για να δούμε..........

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Πανω που ειπα οτι αρχισε να κοιμαται σερι, μετα απο τρεις μερες παλι τα ιδια. Ξαφνικα αρχισε να τρωει πριν κοιμηθει 300γρ και να ξυπναει για να πιει παλι αλλα 200γρ! και μετα με κλειστα ματια παλευει μες το κρεβατι του. Λεω μηπως ειναι τα δοντια του και του βαζω και αλοιφη. Παλι ομως τα ιδια μεχρι τις 6πμ που ξυπναει και παλι πειναει. Ολη μερα τρωει παρα πολυ καλα. Και το βραδυ δεν τρωει παντα αλλα τωρα δυο μερες εχει λυσαξει! Τι να πω δεν ξερω.

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Καλημέρα σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη για πρώτο βράδυ κοιμήθηκε το βράδυ ξύπνησε μόνο στις 3 του έβαλα πιπιλα και ξανα κοιμήθηκε Τον 'εβαλα για ύπνο στις 930 μέχρι τις 1200 ξύπνησε 3-4 φορές αλλά αυτό δεν με ενοχλει και τοσο πιστεύω ότι σιγά σιγά θα το κόψει αυτό. Για πρ'ωτη φορά χτές ξύνησε από τον μεσημεριανό του ύπνο στις 530 και δεν κοιμηθηκε καθόλου το απόγευμα γιατί του άρεσε να κοιμάτε ένα τεταρτάκι κατα τις 800 και αυτό του έκοβε τον βραδινό ύπνο. Βέβαια κατά τις 800 έχει μία γκρίνια δεν λέγετε Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι τι ωράριο να του έχω και τις υπόλοιπες ώρες γιατί του μικρού του αρέσει να κοιμάται μέχρι τις 1100 το πρωί και μετά ξανακοιμάται στις 1300 για κανα μισάωρο και μετά στις 1600 ΄μέχρι τις 1730. Ξέχασα να σας πω ότι είναι στον 8 μήνα σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Καλο ειναι να ξυπναει λιγο νωριτερα για να ξεκινας και τα γευματα

Εγω μετα τον 10ο τους εκοψα τον πρωινο υπνο και κοιμονται πιο καλα το μεσημερι. Εννοειτε κατα τις 8 το βραδυ κανε του κανα μπανακι παιχνιδακι κλπ μεχρι να τον βαλεις για υπνο

και μενα κοιμοντουσα κατα τις 9,30 αλλα τωρα κοιμουνται και 8,15!

Οσο για το γαλα, στον 11μηνο μπεμπη και μενα πριν 2 βδομαδες περασε μια φαση που ηθελε 400 για να κοιμηθει, μετα επεστρεψε παλι στα 270

αλλα τωρα μετα απο ενα χειρουργειο που καναμε τη δευτερα δε θελει να το δει καθολου!

Ειμαι σκασμενη :cry:

kKZUp2.png

Καλημερα κοριτσια. Πανω που ειπα οτι αρχισε να κοιμαται σερι, μετα απο τρεις μερες παλι τα ιδια. Ξαφνικα αρχισε να τρωει πριν κοιμηθει 300γρ και να ξυπναει για να πιει παλι αλλα 200γρ! και μετα με κλειστα ματια παλευει μες το κρεβατι του. Λεω μηπως ειναι τα δοντια του και του βαζω και αλοιφη. Παλι ομως τα ιδια μεχρι τις 6πμ που ξυπναει και παλι πειναει. Ολη μερα τρωει παρα πολυ καλα. Και το βραδυ δεν τρωει παντα αλλα τωρα δυο μερες εχει λυσαξει! Τι να πω δεν ξερω.

Μου έχει πει ο παιδίατρος οτι μετά τους 6 μήνες δεν πεινάνε το βράδυ...ξυπνάνε για να δουν τη μαμά τους, και μιας και βρήσκετε και γαλατάκι τα τσακίζουν!!!

Και μένα το κάνει αυτό, περιμένω να βγουν τα δόντια (είναι έτοιμα 4!!!! :shock: ) για να καταλάβω τι φταίει τελικά.

Αν βγάλεις καμιά άκρη πες μου και μένα :wink:

Διαφημίσεις

Αυπνες μανούλες καλημέρα για πρώτω βράδυ κοιμηθήκαμε όλη την νύχτα. Καλά το να κοιμάσαι όλη την νύχτα είναι υπέροχο πράγμα Ξέχασα να αναφέρω ότι μπορεί να κοιμάται μέχρι τις 1100 αλλά τον ξυπνάω στις 800 για να πιε'ι το γάλα του Σήμερα ξύπνησε στις 800 αλλά πιστεύω ότι κατά τις 930 θα ξανα νυστάζει σιγά σιγά θα στρώσουμε και τον πρωινό ύπνο το σημαντικό είναι για αρχή να κοιμάται το βράδυ Η αλήθεια είναι ότι εγώ έκανα λάθος σε σχέση με τον ύπνο του άν δέν κοιμόταν το μισάωρο στις 800 θά κοιμόταν όλο το βράδυ από πιο νωρίς αλλά καλιο αργά παρά ποτέ σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας

Μου έχει πει ο παιδίατρος οτι μετά τους 6 μήνες δεν πεινάνε το βράδυ...ξυπνάνε για να δουν τη μαμά τους, και μιας και βρήσκετε και γαλατάκι τα τσακίζουν!!!

Και μένα το κάνει αυτό, περιμένω να βγουν τα δόντια (είναι έτοιμα 4!!!! :shock: ) για να καταλάβω τι φταίει τελικά.

Αν βγάλεις καμιά άκρη πες μου και μένα :wink:

Τι να πω και εγω το ψαχνω. Το γαλα δεν το θελει παντα αν δεν πειναει δεν το πινει και μαλιστα μου το σπρωχνει με τα χερια του. Το κακο ειναι και που αγκαλια να τον παρω να κοιμηθει ή να κοιμηθω μαζι του παλι τα ιδια κανει. Γι αυτο λεω μηπως ποναει αλλακαι την αλοιφη που βαζω δεν γινεται τιποτα. Χτες ξυπνησε στις 12 και απο κει και μετα παλευει μεσα στο κρεβατι του μπορει και ωρα μεχρι να σηκωθει ορθιος και να κλαιει. Αχ δεν ξερω και οταν για τρεις μερες μου κοιμηθηκε σερι εκανα μια χαρα να λεω εστρωσε το αγορι μου. Υπομονη και οποια βρει κατι ας το πει να δουμε ποτε θα κοιμηθουμε επιτελους.

Αμαρυλις έχει κοιμηθεί και μένα πολλά τρίημερα σερί, αλλά μετά κάτι γίνεται και το χαλάει :oops:

Δοκίμασε αν θες να του δώσεις μισό κουταλάκι depon αν πονάει θα του περάσει και θα κοιμηθεί. Μου το έχει πει ο γιατρός για να καταλάβουμε τι γίνεται!!!!

Αμαρυλις έχει κοιμηθεί και μένα πολλά τρίημερα σερί, αλλά μετά κάτι γίνεται και το χαλάει :oops:

Δοκίμασε αν θες να του δώσεις μισό κουταλάκι depon αν πονάει θα του περάσει και θα κοιμηθεί. Μου το έχει πει ο γιατρός για να καταλάβουμε τι γίνεται!!!!

Θα το κανω και αυτο να δουμε αν θα ηρεμησει και αυτος και εγω.

εχτες ηταν η σειρα μου!!!!! και τα δυο υπνο 8.30 νηστικα! εγω να παθαινω, ειχα τη μια τωρα εχω και τον αλλο. Τελος παντων ο Βασιλακης λιγο μετα στον υπνο τουχωσα 100 και κοιμοτανε ξερος

η αλλη μαλλον κατι την ετρωγε, ειχε γενικα γκρινια, τα ουλα ειναι φουσκα ολα τα πισω της και ακομα το μαυρο με 4 δοντακια ειναι. Ξυπναει με αναφιλητα. Τιποτα να μη θελει να κοιμηθει. Αγκαλια μονο και πανω μου, να κουτουλαει αλλα στη κουνια με τιποτα. Ο αλλος ευτυχως παρολη τη γκρινια απτοητος. Τελικα τη σηκωσα, δραστηρια λες και ητανε πρωι, εγαφε λιγη κρεμουλα, υπνος γιοκ. Αντε λεω, παρεα σημερα θα κοιμηθουμε. Εμ να μη μπορω να δω και λιγη τιβι, το ματι της γαριδα . 11 ωρα νανι και οι δυο (λεμε τωρα, εγω αυπνη ολη νυχτα σημερα) σε καποια φαση της εδωσα και ντεπον. Μεχρι τις 4 αυτο το πραγμα γκρινιτσα, νανι, γκρινια. Τοτε της εδωσα και γαλα και εδεησε να ξεραθει στη κουνια της και να ξαπλωσω επιτελους και εγω :lol: Το τι χασμουρητο εχω κανει σημερα, αλλο πραγμα. Ελπιζω σημερα να γυρισουμε στα παλια μας!!!

kKZUp2.png

εμενα ο καημος μου ειναι να κοιμαται μονο του την μερα...δεν το μπορω αλλο αυτο το ωωωωω!ωωωωω!και δωστου κουνημα!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ....ΕΣΚΑΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ,ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ,ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Κ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ(ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΙΛΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ) ΒΡΕ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.......

Α!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑς ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ,ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....

εμενα ο καημος μου ειναι να κοιμαται μονο του την μερα...δεν το μπορω αλλο αυτο το ωωωωω!ωωωωω!και δωστου κουνημα!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ....ΕΣΚΑΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ,ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ,ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Κ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ(ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΙΛΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ) ΒΡΕ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.......

Α!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑς ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ,ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....

Αρα κατάλαβες, το πιασες το νόημα!!! :wink:

Αφού το έκανε μια μπορεί να το ξανακάνει....μην τον αφήσεις να περάσει το δικό του :lol::lol::lol::lol:

Το κούνημα είναι βάσανο μεγάλο και όσο μεγαλώνουν τόσο πιο πολύ ώρα θέλουν για να κοιμηθούν !!!!

Ήθελα να σας ρωτήσω εάν τα μωρά σας μετά από μία έντονη ήμέρα κοιμούνται καλύτερα ή χειρότερα. Σήμερα πήγαμε στο πρώτο παιδικό πάρτυ (είμαστε σχεδόν ενός έτους) παίξαμε με τά παιδάκια τρέξαμε γενικά λυσάξαμε!!! Όταν γυρίσαμε σπίτι είπα οτι θα κοιμηθούν ξερά μετά από τέτοια κούραση. Τελικά έκλαψαν πιο πολύ από κάθε άλλη νύχτα για να αποκοιμηθούν και ακόνα δεν ξέρω πόσες φορές θα με σηκώσουν τη νύχτα.... Έχετε κάποια συμβουλή???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...