Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΔΙΑΤΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ...

Recommended Posts

Ψαχνω ενα βιβλιο παιδιατρικης φυσεως.

Εχω ενα για μεγαλους που λεει για αρρωστιες,συμπτωματα,ποτε χρειαζεται

γιατρος ,ποτε οχι κλπ.

Ετσι λοιπον ψαχνω ενα παρομοιο για τα παιδια,θα με διευκολυνε

παρα πολυ βλεποντας συμπτωματα ,παδικες αρρωστιες κλπ.

Εχετε κατι υποψην..?

..sine qua non..

Διαφημίσεις

Εχω τέτοιο!!! :wink:

Ήταν η πρώτη μου σκέψη μόλις βγήκα από το μαιευτήριο!!!

Ηθελα κάτι καλό προσιτό στην τιμή και με λίγες σελίδες, οχι εγκυκλοπαίδια για να χαθώ μέσα του, για τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση, των παιδικών ασθενειών, τις αλλεργίες και για όλες τις απλές ή πολλήπλοκές παιδικές παθήσεις κλπ. Το βρήκα στο Jumbo, λέγεται "Ο παιδίατρος στο σπίτι σας" είναι του παιδίατρου Ντέιβιντ Χάσλαμ από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

Με βοήθησε σε σχεδόν ολα τα δύσκολα που αντιμετώπισα και ήταν το πρώτο πράγμα που συμβουλευόμουν πριν πάρω τηλέφωνο τον παιδίατρο αλλά και ΄μετά τον παιδίατρο για να καθησυχάσω και να είμαι σίγουρη ακόμη και για την πιο αφελή μου απορία!!! :wink:

angela μου εχει και εικονες ,χαζη ερωτηση,απλα υπαρχουν και βιβλια που

δεν εχουν καμια και ειναι τετοιας φυσεως.

Μην με βρισεις.. :D

..sine qua non..

Δεν έχει εικόνες αλλά είναι εξευτιλιστικά περιγραφικός ο γιατρός!!!

Εχει 175 σελίδες και είναι μεσαίου μεγεθους!!!

Χωρίζεται σε 4 μέρη και είναι:

1. Παιδικά συμπτώματα (το παιδί έχει πυρετό,πονάει,κλαιει,έχει βήχα,δύσπνοια,κρυολόγημα,πονόλαιμο,πόνο στο αυτί, φαγούρα, εξάνθημα, παιδικές νόσοι αναλυτικά η περιγραφή της κάθε μίας...και άλλα πολλά σύνολο 31 θέματα)

2. Λοιμώδεις νόσοι (έχει κατάλογο με ολες τις ασθένειες τις μεταδιδόμενες με την περίοδο επώασης, περίοδο μετάδοσης, τι μέτρα περιορισμού πρεπει να λάβεις για την κάθε μία ξεχωριστά κλπ δηλ για Αναμοβλογιά .2 με 3 εβδομάδες περίοδος επώασης , μεταδίδεται 5 μέρες πριν και οι περισσότερες από 5 μέρεςμετά την εμφάνιση του εξανθήματος, και χρειάζεται επί 5 τουλάχιστον μέρες μετά την εμφάνιση του εξανθήματος περιορισμός στο σπίτι και απομόνωση για να μην κολλήσουν οι υπόλοιποι, Η μόλυνση επιφέρει μακρά ανοσία !!! κλπ)

3. Οδηγός παιδικών φαρμάκων (Αντιβιοτικά, παυσίπονο,αντισταμινικά,κλπ. σύνολο 14 θέματα και εκεί έχει και ένα που λέει: Ερωτήσεις στο γιατρό για το φάρμακο που σας σήστησε)

4. Πρακτικές τεχνικές (οδηγίες ανανηψης, πως θα θερμομετρήσετε το παιδι σας , ευρετήριο συμπτωμάτων κλπ σύνολο 4 θέματα)

Angela στην αναζήτηση για το βιβλίο βρίσκω δύο εκδόσεις με τον ίδιο τίτλο. το ένα είναι αυτό

Ο παιδίατρος στο σπίτι σας

ΚΩΔΙΚΟΣ: 9606990680

Συγγραφέας: Haslam. David

Εκδοτικός οίκος: Μίνωας

Ετος Εκδοσης: 2002

Σελίδες: 270

και το άλλο αυτό

ΚΩΔΙΚΟΣ: 9605426757

Σελίδες: 175

ποιό απο τα δύο εχεις; έχουν διαφορά;

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Διαφημίσεις

Ειρηνακι μου συγγνωμη !!!

Το ειχα ξεχασει

παντως κι εγω το ιδιο εχω με την Αντζελα, τωρα πιο απο τα δυο, πρεπει να το δω (θα ξεχασω παλι !!!)

ΕΙναι ομως σουπερ

Polina είπε:
Angela στην αναζήτηση για το βιβλίο βρίσκω δύο εκδόσεις με τον ίδιο τίτλο. το ένα είναι αυτό

ΚΩΔΙΚΟΣ: 9606990680

Σελίδες: 270

και το άλλο αυτό

ΚΩΔΙΚΟΣ: 9605426757

Σελίδες: 175

ποιό απο τα δύο εχεις; έχουν διαφορά;

Αυτό με τις 175 σελίδες έχω...δεν ξέρω τι είναι το άλλο... πιθανών να είναι και με φωτογραφίες!!!

Να σου πω κι εγω ενα που μου το συστησε η κουμπαρα μου που ειναι γιατρος και με εχει βοηθησει παρα πολυ απο τη γεννηση ως τωρα δεν υπαρχει κατι που να μην το καλυπτει. Λεγεται "Η φροντιδα του μωρου και του μικρου σας παιδιου" και ειναι της Αμερικανικης Παιδιατρικης Εταιρειας απο τις εκδοσεις Ποταμός.

Franklin είπε:
Να σου πω κι εγω ενα που μου το συστησε η κουμπαρα μου που ειναι γιατρος και με εχει βοηθησει παρα πολυ απο τη γεννηση ως τωρα δεν υπαρχει κατι που να μην το καλυπτει. Λεγεται "Η φροντιδα του μωρου και του μικρου σας παιδιου" και ειναι της Αμερικανικης Παιδιατρικης Εταιρειας απο τις εκδοσεις Ποταμός.

Αυτό έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη ... ξεκινά από νεογέννητο και πάει μέχρι το 5ο έτος της παιδικής ηλικίας.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Όλια είπε:
  Franklin είπε:

Αυτό έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη ... ξεκινά από νεογέννητο και πάει μέχρι το 5ο έτος της παιδικής ηλικίας.

αυτό έχω κι εγώ μου το είχαν φέρει δώρο και τώρα απειλούν να μου το πάρουν πίσω μιας και ο σύζυγος διαβάζει συμπτώματα και τα βλέπει κατευθείαν πάνω στο παιδί :lol::lol::lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...