Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ(κοιμήσου παιδί μου)

olir

Recommended Posts

φυσικα και δεν ξυπναει αυτος.το κρεββατι του μικρου ειναι απο τη μερια μου οποτε αυτος κοιμαται του καλου καιρου.ειναι ματαιο να ελπιζω οτι ο υπνος του μικρου θα στρωσει απο μονος του?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τον θηλαζεις? Γιατι δεν τον ταιζεις νωριτερα? Στις 3,30 ας πουμε που ξυπναει.

Και εγω απλα υπομονη εκανα και εστρωσε μονος του, ξυπναει ακομα 2 φορες τη νυχτα αλλα τον θηλαζω και κοιμαται παλι. Και τα πρωινα και το μεσημερι μετα το φαγητο του κοιμαται απο μια ωρα.

Αλλα και εγω τον κουναω να κοιμηθει και μου εχει φυγει η μεση και τα χερια!

Δυσκολα κοβεται το κουνημα δυστυχως...

το βραδυ δεν μπορω να πω οτι ξυπναει τελειως αλλα φερνει σβουρες στο κρεββατι και φτανει στην κορυφη οποτε πρεπει να ξυπναω και να τον κατεβαζω ξανα στη μεση του κρεββατιου.αυτο γινεται με προγραμμα.

Εννοεις οτι ο μικρος σου δεν ξυπναει απλα κουνιεται στον υπνο του και παει στην κορυφη της κουνιας του και εσυ ξυπνας για να τον βαζεις στη μεση?

Αν ναι, γιατι? Τι πειραζει που πηγαινει στην κορυφη?

φυσικα και δεν ξυπναει αυτος.το κρεββατι του μικρου ειναι απο τη μερια μου οποτε αυτος κοιμαται του καλου καιρου.ειναι ματαιο να ελπιζω οτι ο υπνος του μικρου θα στρωσει απο μονος του?

θα στρωσει μην ανησυχεις ειναι και η ηλικια που βγαζει δοντια οποτε ειναι καπως δυσκολα.παντως οτι θα στρωσει ειναι σιγουρο.οσον αφορα τον αντρα σου αν μου ελεγε εμενα κατι τετοιο οτι δηλαδη κοιταω τον υπνο μου παραπανω απο το παιδι και ο ιδιος του κοιμοταν του καλου καιρου...θα τον αφηνα με το μωρο στο δωματιο κ θα πηγαινα να κοιμηθω στο σαλονι κλειδωμενη.για να δει τι εστι βερυκοκο.:twisted: οχι μονο κανει τον εξυπνο αλλα ο ιδιος του ροχαλιζει απτοητος.που πας κυριε?δεινεις εντολες και εσυ κανεις αλλα?για αφησε τον εν αβραδυ με το μωρο.παιξτο αρρωστη τελος παντων!να δει τι καλα που ειναι!εγω σου λεω οτι θα σαλταρει!:twisted:

Εννοεις οτι ο μικρος σου δεν ξυπναει απλα κουνιεται στον υπνο του και παει στην κορυφη της κουνιας του και εσυ ξυπνας για να τον βαζεις στη μεση?

Αν ναι, γιατι? Τι πειραζει που πηγαινει στην κορυφη?

οντως.αφου δε ξυπναει για πιο λογο τον ενοχλεις?αστον να κοιμαται πανω πανω τι πειραζει?

θα στρωσει μην ανησυχεις ειναι και η ηλικια που βγαζει δοντια οποτε ειναι καπως δυσκολα.παντως οτι θα στρωσει ειναι σιγουρο.οσον αφορα τον αντρα σου αν μου ελεγε εμενα κατι τετοιο οτι δηλαδη κοιταω τον υπνο μου παραπανω απο το παιδι και ο ιδιος του κοιμοταν του καλου καιρου...θα τον αφηνα με το μωρο στο δωματιο κ θα πηγαινα να κοιμηθω στο σαλονι κλειδωμενη.για να δει τι εστι βερυκοκο.:twisted: οχι μονο κανει τον εξυπνο αλλα ο ιδιος του ροχαλιζει απτοητος.που πας κυριε?δεινεις εντολες και εσυ κανεις αλλα?για αφησε τον εν αβραδυ με το μωρο.παιξτο αρρωστη τελος παντων!να δει τι καλα που ειναι!εγω σου λεω οτι θα σαλταρει!:twisted:

οντως.αφου δε ξυπναει για πιο λογο τον ενοχλεις?αστον να κοιμαται πανω πανω τι πειραζει?

Με κάλυψες !!!!

Εχω να προσθεσω μονο ενα : Ο άντρας σου θέλει εκπαίδευση . Το μωρο θέλει υπομονή . Εσυ τα κάνεις ανάποδα .

wa__74__022M00000g41MDAxMzk0Mmh8MjA3OTYxMGhhfA.gif

Διαφημίσεις

και εγώ την ίδια απορία έχω! 7 μηνών είναι το μωρό, δεν κινδυνεύει από τίποτα αν πάει στην άκρη της κούνιας ή γυρίζει από εδώ και από εκεί! είναι απόλυτα ικανός να μετακινηθεί αν δεν βολεύεται ή δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά.

Με κάλυψες !!!!

Εχω να προσθεσω μονο ενα : Ο άντρας σου θέλει εκπαίδευση . Το μωρο θέλει υπομονή . Εσυ τα κάνεις ανάποδα .

αυτο ακριβως στελλιτσα.αναποδα τα κανεις για στρωστον χαρακτηρα τωρα γιατι αργοτερα θα κανει χειροτερα

σκεφτηκα να αλλαξω μερια στο κρεββατι και να τον εχει αυτος διπλα του να δω τι θα κανει.ρε κοριτσια θα στρωσει ο μικρος ομως καποια στιγμη?προσπαθω να τον ταισω οσο πιο αργα γινεται γιατι αν τον ταισω στις 2 η στις 3 φοβαμαι μηπως μου ξυπνησει τις 6-7 και ξαναπειναει και μετα δεν ξανακοιμαται.ενω αν τον ταισω στις 4-5 κοιμαται μεχρι τις 8.δεν τον θηλαζω πια το βραδυ,το λιγοστο γαλα που εχω του το δινω τη μερα.αν τον ενοχλουν τα δοντια του λετε οτι τον ενοχλουν και ενω κοιμαται?εχουμε βγαλει ηδη ενα δοντακι

φυσικα κ τον ενοχλουν κ στον υπνο.αλλα εσυ οταν πηγαινει πανω πανω εφοσον κοιμαται γιατι τον βαζεις στη μεση?αστο να παει οπου θελει αρκει να κοιμαται:rolleyes:

Η κάθε μανούλα έχει τις δικές της εμπειρίες. Εγώ δεν θα πρότινα με σιγούριά καμία μέθοδο σε καμία μανούλα γιατί υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Εγώ εφάρμοσα το βιβλίο αυτό και λυτρώθηκα. Το βράδυ σερί 10 ωρο και τη μέρα πλέον, εκεί που κοιμόταν μισαωράκια, τώρα κοιμάται μέχρι και 2 μιση ώρες τη φορά! Δεν νομίζω ότι θα είχα την ίδια επιτυχία εάν εφάρμοζα την μέθοδο όταν ήταν 3,5 μηνών. Τώρα είναι 6 μηνών. Επίσης μη βιάζεστε να κατακρίνετε τη φράση το γάλα νερουλιάζει, απλά και μόνο επειδή δεν σας έτυχε. Το ένα μου το στήθος έχει λίγες μέρες που βγάζει γάλα σε χρώμα διάφανο σχεδόν σαν νερό. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό δεν πίνει λίπος που το έχει ανάγκη για να το κρατήσει χορτάτο. Όχι ότι δεν είναι καλό γαλα, απλά δεν είναι χορταστικό

gth0p3.png

Διαφημίσεις

Επίσης μη βιάζεστε να κατακρίνετε τη φράση το γάλα νερουλιάζει, απλά και μόνο επειδή δεν σας έτυχε. Το ένα μου το στήθος έχει λίγες μέρες που βγάζει γάλα σε χρώμα διάφανο σχεδόν σαν νερό. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό δεν πίνει λίπος που το έχει ανάγκη για να το κρατήσει χορτάτο. Όχι ότι δεν είναι καλό γαλα, απλά δεν είναι χορταστικό

Giotaki νομίζω πως οι άλλες κοπέλες αντιδράσανε στο σχόλιο περί "νερουλιάσματος" επειδή πουθενά μέχρι στιγμής δεν έχουν διαβάσει σε έγκυρη πηγή ότι το μητρικό γάλα μπορεί να "νερουλιάσει" και πιστεύουν ότι πολλές νέες μητέρες μπορεί να παραπληροφορηθούν από αυτό το σχόλιο σε δημόσιο φόρουμ και να αποθαρρυνθούν από τη διαδικασία του θηλασμού

Ειλικρινά, αυτό δεν το έχω ακούσει ούτε από γιατρό ούτε από κάποια άλλη πηγή. Αν έχεις κάποια πληροφόρηση σχετική μπορείς να μας την αναφέρεις; Το έχεις ελέγξει τις πρωϊνες και τις βραδινές ώρες; Το έχεις ελέγξει προς το τέλος του θηλασμού;

Δεν είμαι ειδική αλλά από τα διαβάσματα που έκανα έμαθα πως το πρώτο γάλα που εκκρίνεται κατά το θηλασμό είναι κάπως "νερουλό", πιο ελαφρύ, ενώ στο τέλος του θηλασμού βγαίνει το πιο λιπαρό. Γι αυτό και πρέπει να περιμένει η μητέρα να πιει το μωρό από το ένα στήθος αρκετή ώρα, ώστε το παιδί να επωφεληθεί από τη λιπαρή σύσταση του τέλους του θηλασμού.

Παραθέτω πρόχειρα από εδώ, αν και μπορεί κανείς να διαβάσει την πληροφορία σε διάφορα sites, ελληνικά και ξένα:

http://www.thilasmos.gr/mitriko%20gala.htm

"Το ποσοστό των λιπών στο μητρικό γάλα διαφέρει, όχι μόνο από μητέρα σε μητέρα, αλλά ακόμα και στην ίδια γυναίκα, είναι διαφορετικό από ώρα σε ώρα. Για παράδειγμα, κατά τις πρωινές ώρες, το μητρικό γάλα είναι πλουσιότερο σε λίπος, από ότι κατά τις βραδινές. Επίσης, στην αρχή του θηλασμού, το γάλα είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες και περιέχει λιγότερο λίπος, ενώ προς το τέλος του γεύματος είναι πολύ πλούσιο σε λίπος!"

Ελπίζω να βοήθησα!

GJMap2.png

Giotaki ψαξε το λιγο με τον θηλασμο γιατι σε εχουν παραπληροφορησει!

Το μητρικο γαλα δεν παυει να ειναι ποιοτικο και χορταστικο επειδη εγινε πιο διαφανο, φυσιολογικο ειναι!

Μονο τον πρωτο καιρο που τα μωρακια μας ειναι νεογεννητα ειναι ασπρο και παχυρευστο, μετα γινεται πιο διαφανο και το στηθος μας σιγα σιγα ξεπρηζεται και επανερχεται στο κανονικο του μεγεθος αλλα το γαλα μας παρεχει στα μωρα μας οτι χρειαζονται!Και χορταινουν βεβαια!

Δεν ξερω ποιος στα εχει πει αυτα αλλα μαλλον σε οδηγει σε αποθηλασμο, ψαξε το λιγο..

Κοριτσια θελω να πάρω κ εγω αυτο το βιβλίο. Ποιος είναι ο τιτλος? Το πηρατε απο το ιντερνετ ή απο βιβλιοπωλείο? Ποσο κάνει? Ελπίζω να είναι στα ελληνικά!

Αντε να το παρω κ να δω αν θα κοιμηθουμε επιτέλους! Η μια μου ξυπνάει το βράδυ κ κάνουμε παρτυ!:roll:

Kαλησπέρα, είμαι νέα μαμά και το κοριτσάκι μας είναι 40 ημερών...εκτόςοιπόν από το πρόβλημα ύπνπου της νύχτας-οκ φυσιολογικο-εμένα εδώ και 10ημέρες δεν μου κοιμάται σχεδόν καθόλου και την ημέρα.Είναι φυσιολογικό ??????? SOS HELP ME !

lena κοριτσι μου απλα το παιδι περναει αλμα ανπτυξης και προσπαθει να σου ανεβασει την παραγωγη....μεγαλωνουν και μεγαλωνει και η αναγκη τους για περισσοτερο γαλα.....η δευτερη κορη μου απο εικοσι εημερων περιπου μεχρι 4 μηνων παρα κατι κοιμοντανε 7ωρα 8ωρα ειχε βαρεσει και δεκαωρο το βραδυ..αφου σταυροκοπιομουνα...μετα αριχσε να ξυπνασει γαι ενα διστημα συνεχεια....απλα την πηρα μαζι μου και τη θηλαζα ξαπλωμενη και ετσι κοιμομουνα και εγω.....τωρα εχουμε παει στο μια φορα το βραδυ καμια φορα και δυο ...οταν ειναι να σκσει δοντι περισσοτερες φορες....επισης οσο μεγαλωνουνε ο υπνος τους λιγοστευει....στην ηλικια σας καπου το περασε και εμενα αυτο να κοιμηθει μεσα στην ημερα συνολικα μιαμιση ωρα σπαστα.....θελει υπομονη....και μη πεσεις σητ παγιδα οτι με το ξενο ντε και καλα θα σου κοιμαται..τη μεγαλη μου κορη τη θηλασα μεχρι εξι μηνων....συνεχισε να ξυπναει μεχρι 18 μηνων...η κολλητη μου εχει 3παιδια και τα τρια δε τα θηλασε αλλα ξυπναγανε για γαλα μεχρι δυο χρονων περιπου....οποτε δεν ευθυνεται ο θηλασμος...μη του αρνεισαι το στηθος....το μικρο ξερει τι κανει...:wink::wink::wink:

τωρα κατι συμβουλες το γαλα νερουλιαζει και λοιπα προτιμω να τα αφησω ασχολιαστα....

Απαντω λιγακι καθυστερημενα....σδε μου περασε στιγμη απο το μυαλο οτι φταιει το γαλα μου κ.λ.π.δε μπορει να ισχυει κατι τετοι γιατι πριν κλεισουμε ακομα το 4ο μηνα ειμαστε πανω απο 7,5 κιλα κ πανω απο 72 εκατοστα,αλημονο.....απλα με προβληματιζει το οτι δε κοιμαται ολη μερα,ειναι πολυ μωρουλι... Μεχρι τους 2 μηνες κοιμοταν συνεχει κ τη νυχτα δε με ξυπνουσε ποτε.Απλα νομιζω οτι οταν ειχε παθει αφυδατωση εγω απο το φοβο μου μετα το ξυπνουσα ανα 2 ωρες για φαγητο-οδηγειες παιδιατρου κ απο τοτε χαλασε το νυχτερινο.Αλλα τη μερα τι φταιει?Αφου να φανταστεις καταφερνω να το κοιμησω μετα απο ωρα,στο 15λεπτο ξυπναει τσατισμενος:shock: μου δινει την εντυπωση πως θελει να μου πει...ΑΜΑΝ ΡΕ ΜΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ Κ Μ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ:lol::lol::lol:νευρο κ κακο....Αλλα παλι τελευταια το βλεπω ολη την ωρα δαγκωνει τον αντιχειρα του τα ρουχα του κ οτι βρει...ακομη κ τα χερια μου τα δεγκωνει,λες να σκασει το πρωτο δοντακι?4 μηνων ειναι λιγο νωρις....

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Σχετικά με του νερούλιασμα του γάλακτος, δεν νομίζω πως η κοπέλα το εννοεί όπως το έγραψε, αλλά παρόλα αυτά και χωρίς να έχω ενημερωθεί από πουθενά τώρα που και εμένα που κόβεται το γάλα, δεν είναι πιά τόσο λιπαρό άρα και χορταστικό όσο ήταν. Βέβαια ουδεποτε ακολούθησα αποκλειστικό θηλασμό, αλλά ανάμεικτο. Τώρα το γάλα βγαίνει δύσκολα από τις θηλές μου και δεν είναι άσπρό γάλα και παχύ της μάνας του καμάρι, αλλά ένα διάφονο νερουλιάρικο υγρό που δεν φαίνεται να χορταίνει τον μικρό μου.

Σχετικά με το βιβλίο και σε απάντηση της κοπέλας πιο πάνω λέγεται "Κοιμήσου παιδί μου" και υπάρχει σε όλα σχεδόν τα βιβλιοπωλεία. Κοστίζει μάλιστα €9. Εμένα διόρθωσε σε τεράστιο βαθμό τον ύπνο του μικρού μου.:-P

beeeeezzzzz

Kαλησπέρα, είμαι νέα μαμά και το κοριτσάκι μας είναι 40 ημερών...εκτόςοιπόν από το πρόβλημα ύπνπου της νύχτας-οκ φυσιολογικο-εμένα εδώ και 10ημέρες δεν μου κοιμάται σχεδόν καθόλου και την ημέρα.Είναι φυσιολογικό ??????? SOS HELP ME !

Ναι είναι φυσιολογικό για την ημέρα να κοιμάται λιγότερο. Τώρα αν εννοείς καθόλου... μμάλλον είναι στο μωρό, αλλά καλύτερα να ρωτήσεις τον παιδίατρο σου. Για την νύχτα και πάλι είναι μωράκι για να ακολουθήσεις την τακτική του Κοιμήσου μωρό μου. Νομίζω πως όσο περισσότερο το παίρνεις τώρα αγκαλιά τόσο καλύτερα αισθάνεται.

beeeeezzzzz

Κοριτσια το βιβλιο που αναφερτε απο τη ηλικια μπορεις να το εφαρμοσεις?Εχω πολλους ενδιασμους σχετικα με το βιβλιο καθως φοβαμαι οτι προκειμενου να χαρουμε τον υπνο μας εκπαιδευουμε το παιδακι μας με τροπο.......που εχει αντικτυπο στο ψυχικο του κοσμο.Ειναι λιγακι επιφοβο θα ελεγα για μενα που ειμαι 24 ωρ. το 24ωο μονη μαζι του,εγω το ταιζω εγω το κοιμιζω,εγω το παιζω κ.λ.π.κ φοβαμαι οτι αν ξαφνικα ο μοναδικος ανθρωπος με τον οποιο περναει το 90% της μερας του κανω κατι τοιο θα δυσανασχετισει:rolleyes:Ποια ειναι η αποψη σας?

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Κοριτσια θελω να πάρω κ εγω αυτο το βιβλίο. Ποιος είναι ο τιτλος? Το πηρατε απο το ιντερνετ ή απο βιβλιοπωλείο? Ποσο κάνει? Ελπίζω να είναι στα ελληνικά!

Αντε να το παρω κ να δω αν θα κοιμηθουμε επιτέλους! Η μια μου ξυπνάει το βράδυ κ κάνουμε παρτυ!:roll:

καλημερα εγω το πηρα απο το βιβλιοπωλειο "ΙΑΝΟΣ" και εχει 10 ευρω εκδοσεις πατακη 'ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ"

αγαπάω εσένα μαμά..................

Απαντω λιγακι καθυστερημενα....σδε μου περασε στιγμη απο το μυαλο οτι φταιει το γαλα μου κ.λ.π.δε μπορει να ισχυει κατι τετοι γιατι πριν κλεισουμε ακομα το 4ο μηνα ειμαστε πανω απο 7,5 κιλα κ πανω απο 72 εκατοστα,αλημονο.....απλα με προβληματιζει το οτι δε κοιμαται ολη μερα,ειναι πολυ μωρουλι... Μεχρι τους 2 μηνες κοιμοταν συνεχει κ τη νυχτα δε με ξυπνουσε ποτε.Απλα νομιζω οτι οταν ειχε παθει αφυδατωση εγω απο το φοβο μου μετα το ξυπνουσα ανα 2 ωρες για φαγητο-οδηγειες παιδιατρου κ απο τοτε χαλασε το νυχτερινο.Αλλα τη μερα τι φταιει?Αφου να φανταστεις καταφερνω να το κοιμησω μετα απο ωρα,στο 15λεπτο ξυπναει τσατισμενος:shock: μου δινει την εντυπωση πως θελει να μου πει...ΑΜΑΝ ΡΕ ΜΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ Κ Μ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ:lol::lol::lol:νευρο κ κακο....Αλλα παλι τελευταια το βλεπω ολη την ωρα δαγκωνει τον αντιχειρα του τα ρουχα του κ οτι βρει...ακομη κ τα χερια μου τα δεγκωνει,λες να σκασει το πρωτο δοντακι?4 μηνων ειναι λιγο νωρις....

Δαγκώνει τα πάντα.. μήπως πεινάει; Από όσο θυμάμαι με τη μικρή μου περίπου 4,5 μηνών μέχρι να ξεκινήσει τις πρώτες λυωμένες τροφές είχε λυσσάξει να δαγκώνει τα πάντα. Είχε φτάσει στο σημείο να θηλάζει κάθε μισή ώρα!!!

Είχαμε σκεφτεί τότε μήπως βγάζει δοντάκι αλλά τα δοντάκια της τα ξεκίνησε τελικά 7 μηνών αλλά εγώ το πρώτο μου δοντάκι το έβγαλα λέει 4 μηνών, και δεν είναι μοναδική περίπτωση, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται!!!

GJMap2.png

Dora σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνη... Σπαράζει η καρδιά μου όταν κλαίει, δε μπορώ. Εξάλλου δε θα το κάνει και αιωνίως. Για πότε θα έρθει ο καιρός πυο θα θέλουν το "χώρο" τους, τα δωμάτιά τους....... !!! Οπότε γιατί τόση βιασύνη?

Πόσο σύμφωνη είμαι!!!!!!!!:P:p:pΠροσπάθησα κι εγώ όσο ήτανε 10μηνών με το συγκεκριμένο βιβλίο, αγχώθηκα ακόμη περισσότερο όντας έγκυος στον δεύτερό μου γιό να τον μάθω να κοιμάται μόνος του, αλλά μάταιο!Το πήρα απόφαση, άλλαξα τελείως αντίληψη και ο μπαμπάς του και τον αφήνω να κοιμάται στην αρχή στο κρεβάτι μας, τον πάω στην συνέχεια στο δικό του και κατά την διάρκεια της νύχτας έρχεται και δεν τον ξαναπάω!Αργότερα όπως λες θα θέλει να κοιμάται μόνος του!Και τί έγινε?Τί σημαίνει πρέπει να μάθει?Κάποια στιγμή θα γίνει!!!!:lol:

Γεια σας μανούλες ! Είμαι νέα στο φόρουμ, οπότε ελπίζω να ακολουθώ σωστά τη διαδικασία ! Είμαι και εγώ παθούσα στο θέμα του ύπνου, το κοριτσάκι μου - 6 μηνών- κοιμάται πολύ δύσκολα, πολύ αργά και ξυπνά μεσα στη νύχτα και δύσκολα ξανααποκοιμιέται- κοιμάται μόνο στο στήθος μου... Την θηλάζω αποκλειστικά,εδώ και μια εβδομάδα ξεκινήσαμε φρουο και κρέμα, ακι ήλπιζα να δω κάποια αλλαγή αλλά ...δεν! Δεν νομίζω να πεινάει γιατί τη θηλάζω συχνά κι έχω αρκετό γάλα- ακι όταν ξυπνάει πιο πολύ το κάνει για βα πιπηλίσει παρα για να φαει πραγματικά... Πήρα λοιπόν και εγώ το Κοιμήσου παιδί μου, δυσκολεύομαι πολύ να το εφαρμόσω όμως. ΤΟ έχει εφαρμόσει κάποια που να θηλάζει? Μήπως "δουλευει" μόνο με παιδάκια που πίνουν από μπιμπερό?

ευχαριστώ πολύ

Γεια σας και από μενα!!!!Έχω μια κορούλα 9,5 μηνών....!Για κάποιους μήνες κοιμότανε μια χαρά...αλλά αυτό το διάστημα πέρασε γρήγορα!!!!Από τον 6ο μήνα και μετά ξυπνάει συνέχεια το βράδυ...(μπορεί και κάθε μια ωρα...) και κοιμάται μόνο αν θηλάσει πάλι!Δεν ξέρει να κοιμάται μόνη της...έχω προσπαθήσει τα πάντα!Αν δεν μπει στο στήθος...δεν πρόκειται με τίποτα να κοιμηθεί...!Αυτές τις μέρες προσπάθησα να εφαρμόσω το "Κοιμήσου παιδί μου"...αλλά έχω και εγώ την ίδια απορία με την iro2010 ...: Η μέθοδος αυτή πιάνει στα παιδιά που θηλάζουν;Πώς μπορώ να ξέρω ότι αν ξυπνήσει στις 5 η ώρα δεν πεινάει αλλά το κάνει από πείσμα;Από την άλλη...είναι δυνατόν μέσα στη νύχτα να πεινάει κάθε 2 ώρες;;

Ξυπνάς και γίνεται η ζωή απ' την αρχή...ξυπνάς και γίνομαι παιδί...

Γεια σας και από μενα!!!!Έχω μια κορούλα 9,5 μηνών....!Για κάποιους μήνες κοιμότανε μια χαρά...αλλά αυτό το διάστημα πέρασε γρήγορα!!!!Από τον 6ο μήνα και μετά ξυπνάει συνέχεια το βράδυ...(μπορεί και κάθε μια ωρα...) και κοιμάται μόνο αν θηλάσει πάλι!Δεν ξέρει να κοιμάται μόνη της...έχω προσπαθήσει τα πάντα!Αν δεν μπει στο στήθος...δεν πρόκειται με τίποτα να κοιμηθεί...!Αυτές τις μέρες προσπάθησα να εφαρμόσω το "Κοιμήσου παιδί μου"...αλλά έχω και εγώ την ίδια απορία με την iro2010 ...: Η μέθοδος αυτή πιάνει στα παιδιά που θηλάζουν;Πώς μπορώ να ξέρω ότι αν ξυπνήσει στις 5 η ώρα δεν πεινάει αλλά το κάνει από πείσμα;Από την άλλη...είναι δυνατόν μέσα στη νύχτα να πεινάει κάθε 2 ώρες;;

Τα ίδια ακριβώς και η δικιά μου, δεν ξερει να κοιμηθεί μόνη της... μόνο αν θηλάσει κοιμάται, με αυτόν τον τρόπο καταλήγω να τη θηλάζω το βράδυ μέχρι να κοιμηθεί συνέχεια, είναι εξουθενωτικό...

Ιro δινεις πιπιλα στο μωρο?

lalala o παιδιατρος μου χε πει οτι αν μες την νυχτα κλαει πανω απο 10-15 λογικα πειναει και να δωσω γαλα!ετσι κοψαμε τα 3 απο τα 4 γευματα της νυχτας!Κι εγω θηλαζα τοτε...(7 μηνων ηταν)

Τωρα 18 μηνων και ακομη ξυπναει να φαει 1 φορα(αν και τελευταια εχει αρχιζει να το κοβει μονος του)Και ξυπναει αλλες 2 για πιπιλα!Καμια φορα θελει αγκαλια και τον παιρνω στο κρεβατι μας...αυτο προσπαθω ακομη να το κοψω!

Οταν ηταν 8-9 μηνων πηορα κι εγω το κοιμησου παιδι ου αλλα απο το πρωτο βραδυ ειδα οτι δεν αντεχα να βλεπω το μωρο μου να κλαιει με λυγμους και να κοιμαται με αναφυλητα και απο τοτε ειπα μεσα μου οτι οποια αλλαγη θα θελω να κανω στην ζωη του παιδιου μου θα την κανω σταδιακα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...