Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σε ποιά εβδομάδα κάνατε τον πρώτο σας υπέρηχο;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμείς κάναμε τον πρώτο υπέρηχο στις 8 εβδομαδες και 4 μέρες!Είδαμε το "φασολάκι" μας και ακούσαμε την καρδούλα!!!Ανυπομονώ για τον επόμενο που θα δούμε χεράκια και ποδαράκια να κουνιούνται!!!Αχ....χαζομαμά που θα γίνω...:mrgreen:

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

πηγα στις 5 και 3 μερες και ειδαμε 2 σακους ο ενας πιο μικρος.την αλλη εβδομαδα παλι.ξερετε αν κενει να κανεις καθε μερα υπερηχο;

Ο υπερηχος ειναι τελειος αβλαβης για το εμβρυο!

Εγώ ειμαι 4 εβδομάδων. Μετρας από την τελευταια περιοδο? Δηλαδησε 2 εβδομάδες θα ακουσω καρδουλα????

stellitsa καλημέρα!

Ναι, από την τελευταία περίοδο μετράω. Τώρα ακριβώς πότε ξεκινάει να χτυπάει η καρδιά δεν ξέρω. Έχω διαβάσει ότι ξεκινάει 21 μέρες μετά την σύλληψη. Οι περισσότερες γνωστές μου πάντως , άκουσαν καρδούλα την 6η εβδομάδα περίπου.

Qxemp2.png

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ+ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ 2 ΣΑΚΟΥΣ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ (ΗΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΚΡΥΣ)!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΔΗΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΟΙ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ 12/7 190, 14/7 700 ΚΑΙ 19/7 5076 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ+ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ 2 ΣΑΚΟΥΣ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ (ΗΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΚΡΥΣ)!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΔΗΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΟΙ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ 12/7 190, 14/7 700 ΚΑΙ 19/7 5076 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

δεν χρειαζετε να φρικαρεις γιατι το κανεις χειροτερο περιμενε μεχρι την Δευτερα και σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!:-P

apHGp3.png

Διαφημίσεις

δεν χρειαζετε να φρικαρεις γιατι το κανεις χειροτερο περιμενε μεχρι την Δευτερα και σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!:-P

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

γεια σου εγω την 9 εβδομαδα εκανα κολπικο υπερηχο για ν ακουσουμε καρδουλα

14 εκανα αυχενικη διαφανεια κανονικα . και μετα21 εβδομαδα εκανα μεγαλο υπερηχο

RIA ΕΙΔΑ 3 ΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ!!!ΤΗΝ 3 ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!

RIA ΕΙΔΑ 3 ΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ!!!ΤΗΝ 3 ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!

συγχαρητηριααααααααααααα:)

ptDip3.png

• 3 εβδομάδες μετά...
ego ekana ton uperixo 9/08 me ilikia kiusis 4w+6.eidame to sako 7,7mm pou antistoixouse se 5w+3...megalo moro!!!!tora tha ksanapao 17/08 opou mallon tha akousoume kardoula!!!!anipomono!!!!

με το καλό!!! Ωραία εμπειρία να ακούς την καρδούλα!!!

Qxemp2.png

• 5 χρόνια μετά...

καλημέρα! εμενα οι τιμες της χωριακης μου είναι 2366 κ παρολα αυτά ο γιατρος μ ειπε να ξανα κανω μετα από μια βδομαδα για να το ξανα ελενξουμε κ μετα θα δουμε ποτε θα κανουμε τον υπερηχο... η αληθεια είναι ότι φοβάμαι λιγο .. το νουμερο είναι καλο ετσι?? γτ να το επαναλάβω?

• 3 months later...

Καλημερα σας! Μολις εκανα εγγραφη! Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Εκανα τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε θετικο. Τωρα ειμαι 6εβδομαδων κ4 ημερων. Γυναικολογο δικο μου δεν ειχα καθως προσφατα μετακομοισα αθηνα κ δεν γνωριζω κανεναν. Μου συστησαν καποιον ο οποιος λενε ειναι καλος. Πηρα τηλεφωνο καθ μιλησα μονο με τη γραμματεα του. Της εξηγησα οτι επειδη εχω θεμα με τις εξετασεις αιματος αν γινεται να τις κανω ολες μαζι οσες χρειαζονται κ μετα να κλεισουμε ραντεβου. Μου εκλεισε ραντεβου για οταν θα ειμαι 8 εβδομαδων! Και μου ειπε οτι τοτε θα γραψει ολες τις αιματολογικες κ θα τις παω στο επομενο ραντεβου μετα δλδ των 8 εβδομαδων!!! Παιρνω ηδη φυλλικο οξυ απο μονη μου με βαση τις συμβουλες σας εδω στο φορουμ. Φανταζομαι οταν θα παω για τον υπερηχο δεν θα χρειαζεται πια το φυλλικο οξυ! Δεν επρεπε να μου πει τι πρεπει να παρω μεχρι τοτε; Επισης να ρωτησω και κατι αλλο. Δεν θελω να κανω καθολου κολπικο υπερηχο. Δεν γινεται κοιλιακος; Οποιαδηποτε συσταση γυναικολογου δεκτη! Μαλλον θα χρειαστω αλλον!

Καλημερα σας! Μολις εκανα εγγραφη! Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Εκανα τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε θετικο. Τωρα ειμαι 6εβδομαδων κ4 ημερων. Γυναικολογο δικο μου δεν ειχα καθως προσφατα μετακομοισα αθηνα κ δεν γνωριζω κανεναν. Μου συστησαν καποιον ο οποιος λενε ειναι καλος. Πηρα τηλεφωνο καθ μιλησα μονο με τη γραμματεα του. Της εξηγησα οτι επειδη εχω θεμα με τις εξετασεις αιματος αν γινεται να τις κανω ολες μαζι οσες χρειαζονται κ μετα να κλεισουμε ραντεβου. Μου εκλεισε ραντεβου για οταν θα ειμαι 8 εβδομαδων! Και μου ειπε οτι τοτε θα γραψει ολες τις αιματολογικες κ θα τις παω στο επομενο ραντεβου μετα δλδ των 8 εβδομαδων!!! Παιρνω ηδη φυλλικο οξυ απο μονη μου με βαση τις συμβουλες σας εδω στο φορουμ. Φανταζομαι οταν θα παω για τον υπερηχο δεν θα χρειαζεται πια το φυλλικο οξυ! Δεν επρεπε να μου πει τι πρεπει να παρω μεχρι τοτε; Επισης να ρωτησω και κατι αλλο. Δεν θελω να κανω καθολου κολπικο υπερηχο. Δεν γινεται κοιλιακος; Οποιαδηποτε συσταση γυναικολογου δεκτη! Μαλλον θα χρειαστω αλλον!

Αγαπητή Σια,

Όλοι οι υπερηχοι μετά την εκτη εβδομάδα γίνονται κοιλιακά μια και εντοπίζεται οκαρδιακος χτύπος,κολπικά μόνο στην περίπτωση εξέτασης τραχήλου και αυτό όχι απαραίτητα στο β τρίμηνο.Στο πρώτο τρίμηνο το φυλικο οξύ είναι απαραιτητο και κάποιες βιταμίνες που λαμβάνουμε μέσα από τροφές.Υπάρχει κάποιο συμπλήρωμα που λέγεται iofolen και σε καλύπτει απόλυτα ρωτα πρώτα όμως τον γιατρό σου τηλεφωνικά.

Πριν απορρίψει έναν γιατρό δες τον,γιατι ίσως να είναι καλός επαγγελματίας.Ο γυναικολόγος σου θα είναι ο φίλος και βοηθός και ψυχολόγος σου για τους επόμενους μήνες οποτε βεβαιωσου ότι αυτός που σου συστησαν δεν σου κάνει πριν πας στα τυφλά!

Αντιλαμβάνομαι το άγχος σου όμως σκέψου ότι απλά δεν σε βοηθάει και προπαντός ζητά να μιλήσεις μαζί του και μην παίζεις χαλασμένο τηλ με την γραμματέα.

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και με το καλοβτο μωρα κι σου,

Φιλικά Μαρία

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...