Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σε ποιά εβδομάδα κάνατε τον πρώτο σας υπέρηχο;

Recommended Posts

Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τον πρώτο υπέρηχο. Πότε γίνεται και πώς? Ενδοκολπικά ή απο την κοιλιά? Εγώ αύριο θα ξανακάνω χοριακή έίχα 42,2 την πρώτη και 157,3 την δεύτερη. Τώρα θα πάω για την Τρίτη. Παίζει ρόλο η τιμή της χοριακής για τον υπέρηχο?

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τον πρώτο υπέρηχο. Πότε γίνεται και πώς? Ενδοκολπικά ή απο την κοιλιά? Εγώ αύριο θα ξανακάνω χοριακή έίχα 42,2 την πρώτη και 157,3 την δεύτερη. Τώρα θα πάω για την Τρίτη. Παίζει ρόλο η τιμή της χοριακής για τον υπέρηχο?

Παίζει ρόλο η τιμή της χοριακής...καλό είναι να είναι πάνω από 2000 όταν θα γίνει ο πρώτος υπέρηχος.Αν και η δική μου ενώ ήταν 2900 δεν έδειξε τίποτα ο υπέρηχος. Ο σάκος και η κουκκίδα φάνηκαν μετά από 3 μέρες που είχε πάει 4300 η χοριακή..όλα είναι σχετικά και δε χρειάζεται άγχος. Εμένα με άγχωσε ο γιατρός που είχα (και τον άλλαξα μετά) γιατί μόλις είδε ότι στον υπέρηχο δε φαινόταν τίποτα ενώ η χοριακή ήταν 2900 μίλησε για παλλινδρόμιση ή για εξωμήτριο. Όσο και να τον παρακαλούσα να μου δώσει μία ελπίδα, αυτός ήταν απόλυτος..μου έριξε αφάνταστα την ψυχολογία. Πέρασα ένα δραματικό τριήμερο και για ποιο λόγο; επειδη ο γιατρός (ενώ ο ίδιος είπε ότι στην ιατρική τίποτα δεν είναι απόλυτο) ήταν απόλυτος! Περίμενε λίγες μέρες να ανέβει η χοριακή και μετά πας για υπέρηχο! Όλα να πάνε καλά!

xO4Kp2.png

Σ' αγαπώ, καρδιά μου!!!

Σας ευχαριστώ πολύ. Περιμέμένω να δω και αύριο την χοριακή και τί θα μου πεί και ο γιατρός.

Ευα καλά έκανες και άλλαξες γιατρό. Αντι να σε καθυσηχάσει αυτός σου δημιούργησε περισσότερο άνχος.

iWgPp3.png

εγω εκανα υπέρηχο χωρις να εχω κανει χοριακη και ημουν 4 εβδομαδων σε 2 ημερες περιμενα περιοδο εκανα υπερηχο και το ειδαμε το σακο.βεβαια αυτο εξαρταται απο το ποσο καλο υπερηχο εχει ο γιατρος.οσοι εχουν τα καινουργια μηχανηματα βλεπουν το σακο

,,,,,,,?

Διαφημίσεις

8οκτωβρη τελευταια περιοδο 9 νοεμβρη η χοριακη μου ηταν 415 και την παρασκευη θα παω για πρωτο υπερηχο.ειναι καλη η τιμη τησ χοριακησ μου?ειχα μια παλλινδρομη και τρεμω

7Ggjp2.png

robenula έκανες υπέρηχο? Πως ήταν? Εγω την Τετάρτη θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο και έχω αγωνία!!!! Σήμερα έκανα ξανα χοριακή και πήγε 3900.

εκανα καλο μου,στις 5 εβδ+1μερα.ειδαμε σακο.εσυ ποσο εισαι τωρα?

7Ggjp2.png

Διαφημίσεις

Αν πάει σωστά το τικερ είμαι 4 εβδομάδων και 5 ημερων. Τελευταία περίοδο 15/10!

Μαιρουλα κουκλιτσα μου μην εχεις αγχος. Θα πανε ολα καλα.

Λογικα αυριο θα δειτε σακο...σε εμενα με 2500 χιλιαδες μοναδες ειχαμε δει μια κουκιδα την οποια δεν μπορουσαμε να την προσδιορισουμε, με 5000 μοναδες ειδαμε κατι που παλι εμοιαζε με σακο αλλα πολυ ποιο μεγαλο και 3 μερες μετα ειδαμε τον σακο ο οποιος ειχε τριπλασιαστει.

Ψυχραιμια και καλα αποτελεσματα αυριο.

Σε ευχαριστώ κουκλίτσα μου! Όλα καλα θα πάνε και στις δυο μας!!! Την Δευτέρα είχα 3900 αν διπλασιάζεται κάθε δύο μερες τότε θα έχει ξεπεράσει τις 7000, άρα πιστεύω ότι κάτι θα δούμε. Η χοριακή συνεχίζει να αυξάνεται με τον ίδιο ρυθμό? Η΄μπορεί να είναι μικρότερη?

iWgPp3.png

Σε ευχαριστώ κουκλίτσα μου! Όλα καλα θα πάνε και στις δυο μας!!! Την Δευτέρα είχα 3900 αν διπλασιάζεται κάθε δύο μερες τότε θα έχει ξεπεράσει τις 7000, άρα πιστεύω ότι κάτι θα δούμε. Η χοριακή συνεχίζει να αυξάνεται με τον ίδιο ρυθμό? Η΄μπορεί να είναι μικρότερη?

Λοιπον, το θεμα της χοριακης ειναι μεγαλο.Συνηθως μεχρι τις 5 βδομαδες πρεπει να διπλασιαζεται ή να ειναι η αυξηση μεγαλυτερη σε ποσοστο 70%.

Επειδη εγω εχω παθει χοντρο χουνερι με την χοριακη μου ενα εχω να σου πω...ασχετα με το τι κανει η χοριακη σου αυτος που θα πει την αληθεια ειναι ο υπερηχος...

Σε εμενα μια φορα 5σιαστηκε μεσα σε δυο μερες (φρικαρε η γιατρος επεσα χαμω του θανατα εγω λαλια δεν εβγαζα μονο λυγμους)...μετα διαπλασιαζοταν κανονικα και προχτες αντι να διπλασιαστει επεσε 600 μοναδες (οπου φρικαρα και γω και η γιατρος παλι), αλλα ο υπερηχος που εκανα ηταν πολυ καλος κξαι ειδαμε οτι ο σακος μου μεγαλωσε.

Κοιτα να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις και να σκεφτεσαι οσο πιο θετικα γινεται κουκλιτσα μου. Ολα θα πανε μια χαρα.

Διαφημίσεις

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο!!!! Όλα καλα μου είπε ο γιατρός! Είδα μία κουκίδα!!!!Καρδούλα την επόμενη φορά!!!

Ειδατε σακο? Μπραβο,ολα θα σου πανε τελεια. :P

Ποτε θα ξαναπας για υπερηχο?

ναι είδαμε σακο! Θα ξαναπάω 4/12! Εσυ τι νέα? Πήγες στον γιατρό?

Ολα τελεια!!! ;)

Και εμεις τωρα ψαχνουμε το εμβρυακι και την καρδουλα του.Την Παρασκευη θα ξαναπαμε (αν και θεωρω οτι ειναι πολυ νωρις ακομη για να ακουσουμε καρδουλα).

Φιλακια και καληνυχτα

Ο πρωτος μου υπερηχος ειναι ητν Παρασκευη και εχω αγχος πολυ.Η χοριακη μου τη Δευτερα εδειξε 940 απο 190 που ειχε πριν τρεις μερες.Αλλα κοριτσια μου εχω παρα πολυ αγχος για να πανε ολα καλα.

Ο πρωτος μου υπερηχος ειναι ητν Παρασκευη και εχω αγχος πολυ.Η χοριακη μου τη Δευτερα εδειξε 940 απο 190 που ειχε πριν τρεις μερες.Αλλα κοριτσια μου εχω παρα πολυ αγχος για να πανε ολα καλα.

Η χοριακή σου αυξήθηκε πάρα πολύ!!!!!!!!!!! Την Παρασκευή θα δείς μια κουκίδα μόνο! Είναι πολύ νωρίς!

Είσαι και εσύ μανούλα Ιουλίου? Μπες και εδω αν θελεις να τα λέμε!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=168

iWgPp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας.. Την τριτη βδομαδα και μετα απο 4 τεστ το πηρα αποφαση και εκανα την χοριακη με αποτελσμα 87.. Τον κολπικο υπερηχο τον καναμε στην 6 βδομαδα και ειδαμε το σακο και το σπορακι μου. Ο αντρας μου βρηκε νεο ερωτα στο χτυπο της καρδιας. Η επομενη μας συναντηση ειναι σε 25 μερες για να κανουμε το πρωτο εξωτερικο υπερηχο!!

EwCip3.png

εμεις τον πρωτο υπερηχο τον καναμε γυρω στην 5η εβδομαδα την επομενη που το τεστ ειχε βγει θετικο(με 4μερες καθυστερηση). η χωριακη την ιδια μερα(5ηεβδομαδα) ηταν υψηλη(12340) οποτε πιθανον ειχε γινει νωρις η συλληψη. Δυστυχως υπηρχε μια μικρη αποκολληση(αρραβωνας-χοροι ψωνια κτλ πριν δυο μερες που δεν το ηξερα ακομα).ετσι πρεπει να προσεχουμε μεχρι τον επομενο υπερηχο σε μερικες μερες

Baby on board...

dev241pr___.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...