Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απροσεξία γονιού..

G.Geo

Recommended Posts

Χθες το μεσημερι παει ο αντρας μου επανω για υπνο. (ειναι μεζονετα) Του λεω να παρει και τον μπεμπη να τον κοιμησει. Οκ μου λεει. Στηνω αυτι και ακουω σε λιγο την μουσικη απο το περιστρεφομενο. Θα παιζουν λεω. Μετα απο 5-10 λεπτα ακουω τον μπεμπη να ουρλιαζει. Πηγαινω επανω και βλεπω την εξης σκηνη: ο μπαμπας να ροχαλιζει σαν τραινο και ο μπεμπης να εχει τραβηξει ολη την κουβερτα στο προσωπο του και να κλωτσαει ουρλιαζοντας γιατι δεν μπορουσε να ελευθερωθει. :confused: Ο μπαμπας χαμπαρι δεν πηρε. Ευτυχως ειχα το νου μου γιατι περιεργο μου φανηκε να τον κοιμιζε πρωτα και μετα να κοιμοταν αυτος, γιατι κοιμαται πολυ ευκολα (ο μπαμπας) . Οταν ξυπνησε και του το ειπα μου ειπε: Ε ενταξει και τι επαθε? :shock:

lcWup3.png

Διαφημίσεις

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ.

Καλά εχθές που παρόλο που κουβεντιάσαμε και κατάλαβε ότι πρέπει να ειμαστε πιο προσεκτικοί, τον κράταγε στα γόνατα του και ο μπέμπης έκανε βουτιά μπροστά. Ημουν στα δύο μέτρα γιατί παίζαμε, και πρόλαβα και τον έπιασα σε εντελώς κάθετη κατεύθυνση με το κεφάλι προς τα κάτω στα 10 εκατοστά από το πάτωμα!!! Ακόμη κι εγώ δεν κατάλαβα πόσο γρήγορα πετάχτηκα. Θα έπεφτε με το κεφάλι κάτω, και θα χτύπαγε άσχημα!!Ο μπαμπάς κοίταγε από την άλλη τον υπολογιστή!

Μου λέει "Νόμιζα ότι τον πήρες εσύ!"

Μετά από αυτό, καθότι είδα ότι το χρώμα του έγινε άσπρο, είμαι πλέον σίγουρη,

ότι δεν παίζει κορίτσια...δεν είναι ότι δεν θέλουν, είναι ότι δεν το' χουν!

Τέλος, δεν μπορούν, να είναι τόσο προσεκτικοί, δεν φτάνει το μυαλό τους να το πω...δεν ξέρω πως να το πω.

Ελπίζω να την βγάλουμε την βδομάδα χωρίς να φάμε τα μούτρα μας, γιατί δεν μας θέλει καθόλου!!

Και τι να του πω...άσπρος έγινε, κατατρόμαξε, να τον βρίσω..σοκ έπαθε!

Ελεγε και ξανάλεγε, έπεσε το παιδί, θα έσπαγε το κεφάλι του!!

Ουφ...Πάντως βελτίωση είδα!!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.

Ακριβως γι αυτο και εβαλε το περιστρεφομενο να παιζει. Σου λεει θα παιξει θα κουραστει θα κοιμηθει. Αμ δε. Μα καλα εγω τον ακουσα απο τον κατω οροφο κι αυτος διπλα να κοιμαται σαν πουλακι? Τιποτα δεν ακουσε? :shock:

lcWup3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...