Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ωτίτιδα

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια εμεις χτες πηγαμε στην παιδιατρο και μου απαγορευσε ρητα να χρηισιμοποιω μπατονετες στα παιδια γιατι κατα κυριο λογο δημιουργει ωτιτιδες και σημερα που μιλουσα με τη κουμπαρα μου το ιδιο πραγμα την ειπε και ο ωτορινολαρυγγολογος.Με τη μπατονετα τα μεταφερεις πιο μεσα και ειναι επικινδυνο ,μονο με μια πετσετα επιφανειακα σκουπιζεις το αυτι.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 152
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια το βαμβάκι με το λάδι πως το βάζετε στο αφτί;3 δοκίμασα να του βάλω δεν καθόταν τα επιανε κ τα πετούσε.τελικά το κεφάλι του δεν το ελουσα

καλησπερα κοριτσια εμεις χτες πηγαμε στην παιδιατρο και μου απαγορευσε ρητα να χρηισιμοποιω μπατονετες στα παιδια γιατι κατα κυριο λογο δημιουργει ωτιτιδες και σημερα που μιλουσα με τη κουμπαρα μου το ιδιο πραγμα την ειπε και ο ωτορινολαρυγγολογος.Με τη μπατονετα τα μεταφερεις πιο μεσα και ειναι επικινδυνο ,μονο με μια πετσετα επιφανειακα σκουπιζεις το αυτι.

Κ το κερί που μαζεύετε;πως θα φύγει;

μπατονετα με τιποτα μου το εχει απαγορευσει ...μου εχει πει να βγαζω με το δαχτυλο μου αυτο που βλεπωνα εχει μαζευτει εξω εξω.

το κερι λεει λειτουργει προστατευτικα για το αυτακι και δεν πρεπει να το αφαιρουμε.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

mariantinos περναμε αντιβιωση και εμεις και garamat σταγονες (παλι αντιβιωση ειναι) δεν πρεπει να πειραξεις καθολου τον αυτι απο μεσα ουτε μπατονετα κτλ

και νερο καλο ειναι να μην πεσει στο αυτι, ο δικος μου εκανε συχνα ωττιτιδες απο τις εκρισεις της μυτης του βασικα επειδη δεν ξερει να φυσαει την μυτη του οποτε κρυωνει ειχαμε το ιδιο θεμα

μην ανησυχεις θα περασει απλα το δυσκολο ειναι και η αντιβιωση τρεις την ωρα

Διαφημίσεις

Εγώ την μπατονετα δεν την βάζω μέσα κ δεν χρησιμοποιώ τις παιδικές τις χοντρές αλλά λεπτές.δηλαδή με την μπατ μαζεύω ότι φαίνεται έξω έξω κ νομίζω είναι καλύτερο απ το δάχτυλο...

εχει 2 μέρες που παρατήρησα στο ένα αυτάκι του 2 μηνών μωρού μου αρκετό κερί ξεραμένο αρεκτά έξω, όχι όπως το άλλο. Σαν να έτρεξε υγρό και ξεράθηκε. Μηπως είναι δείγμα ωτιτιδας?

εχει 2 μέρες που παρατήρησα στο ένα αυτάκι του 2 μηνών μωρού μου αρκετό κερί ξεραμένο αρεκτά έξω, όχι όπως το άλλο. Σαν να έτρεξε υγρό και ξεράθηκε. Μηπως είναι δείγμα ωτιτιδας?

Αν ένα παιδί παρουσιάσει ωτίτιδα έχει φοβερούς πόνους και υψηλό πύρετό.

Το μωράκι σου είναι μια χαρά προσπάθησε να το καθαρίσεις με μία πετσετούλα έξω-έξω και μην ξεχνάς οτι το ''κερι'' προστατέυει......

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Αν ένα παιδί παρουσιάσει ωτίτιδα έχει φοβερούς πόνους και υψηλό πύρετό.

Το μωράκι σου είναι μια χαρά προσπάθησε να το καθαρίσεις με μία πετσετούλα έξω-έξω και μην ξεχνάς οτι το ''κερι'' προστατέυει......

ΔΙΑΦΩΝΏ!να το πας στο γιατρό!ίσως είναι.εδώ μαμάδες λένε ότι δεν είχαν κανένα σύμπτωμα κ τελικά υπήρχε ωτίτιδα.αν είναι κατι να το προλάβαιτε γιατί πραγματικά περάσαμε πολύ άσχημα μέρονυχτα!

Αν είναι έτσι τουλάχιστον ας πάρει την γνώμη του γιατρού πρώτα τηλεφωνικός γιατί η εποχή είναι φούλ στις ιώσεις και αν πάει απο το ιατρείο θα βρεί πολλά παιδάκια άρρωστα που μπορεί να κολλήσουν το μωράκι το οποίο αν είμαι σωστή δεν θα έχει κάνει ακόμα ούτε εμβόλιο.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Αν είναι έτσι τουλάχιστον ας πάρει την γνώμη του γιατρού πρώτα τηλεφωνικός γιατί η εποχή είναι φούλ στις ιώσεις και αν πάει απο το ιατρείο θα βρεί πολλά παιδάκια άρρωστα που μπορεί να κολλήσουν το μωράκι το οποίο αν είμαι σωστή δεν θα έχει κάνει ακόμα ούτε εμβόλιο.

Εμένα πάντως ο γιατρός μου μέχρι 8 μηνών αν θυμάμαι καλά μας έβαζε πάντα πρώτο ραντεβού για να μην έρθει σε επαφή με τα άλλα παιδιά.

Εμένα πάντως ο γιατρός μου μέχρι 8 μηνών αν θυμάμαι καλά μας έβαζε πάντα πρώτο ραντεβού για να μην έρθει σε επαφή με τα άλλα παιδιά.

σωστός ο γιατρός. εμεις σαραντίσαμε και όταν το πήγα γινόταν πανικός στο ιατρείο με πυρετο παιδάκια και ιώσεις. και η φάση ήταν οτι μας είχε βάλει όλους την ίδια ώρα. αλλάξαμε γιατρό τελικά και έρχετε και στο σπίτι.

Να ρωτήσω κατι άσχετο;

Τα ίδια χρήματα πέρνει ένας γιατρός για να έρθει σπίτι με αυτα που παίρνει στο ιατρείο;μάλλον όχι ε;αν όχι πόσο διαφορά έχει;

O προηγουμενος γιατρος στο σπιτι επαιρνε 60 και απο οτι εχω ακουσει αλλοι παιδιατροι παιρνουν περισσοτερα. Η καινουργια που εχουμε δεν κανει επισκεψεις σπιτι εκτος και αν ειναι αναγκη αλλα ειναι πολυ πιο εμπειρη απο τον προηγουμενο που ειχαμε.

Να ρωτήσω κατι άσχετο;

Τα ίδια χρήματα πέρνει ένας γιατρός για να έρθει σπίτι με αυτα που παίρνει στο ιατρείο;μάλλον όχι ε;αν όχι πόσο διαφορά έχει;

ο πρώτος γιατρός που τον είδε οταν βγήκαμε απο το νοσοκομείο πήρε 70 ευρώ, ο οποίος έχει και ιατρείο. Η γιατρός που τον παρακολουθεί τώρα και έρχετε στο σπίτι 30, αλλα είναι του νοσοκομείου γιατρός.

Διαφημίσεις

τωρα πριν τον ταϊσω ήταν οκ το αυτάκι του. Μετα το φαγητό είδα οτι είχε τρέξει πειον μέχρι 'εξω απο το αυτάκι του. Θα σκάσω, μόνο δυο μηνών είναι. Αυριο θα πάρω τη γιατρό σιγουρα. Μας βλπεω να πέρνουμε κι εμεις αντιβίωση νωρίς νωρίς

τωρα πριν τον ταϊσω ήταν οκ το αυτάκι του. Μετα το φαγητό είδα οτι είχε τρέξει πειον μέχρι 'εξω απο το αυτάκι του. Θα σκάσω, μόνο δυο μηνών είναι. Αυριο θα πάρω τη γιατρό σιγουρα. Μας βλπεω να πέρνουμε κι εμεις αντιβίωση νωρίς νωρίς

Γλυκια μου γρηγορα στον γιατρο το πειον ειναι σιγουρα ωτιτιδα!!! τα μωρακια πονανε πολυ με ωτιτιδα εμεις κανεμε 6 μηνων ωτιτιδα και περασαμε 4 24ωρα φρικη!!

DsRyp3.png

Κλεισε ραντεβού χωρίς δεύτερη σκέψη!τα υγρα επιρρεαζουν πολύ την ωτίτιδα!δεν ξέρω αν το έκανες αλλά διάβασε απ την αρχή οοόλο αυτό το τοπικ.περαστικά στο μικρακι.να μας πεις νέα.

Καλημέρα και απο εμένα και γρήγορα περαστικά .

Απλά ήθελα να σου πώ να το θερμομετρείς συνεχώς γιατί εμείς στο νοσοκομείο είχαμε δίπλα παιδάκι 40ημερών με ωτίτιδα και ενώ εμείς φύγαμε αυτό έμεινε εκεί λόγω ηλικίας για να το παρακολουθήσουν και να είναι σίγουροι ότι όλα πάνε καλά.Πάντα ο γιατρός έλεγε στη μικρή να της βάζουμε μπαμπάκι με λάδι όταν ήταν μικρούλα στο μπάνιο τώρα καταλαβαίνει και όταν μπεί νεράκι σκύβεί για να βγεί ή φυσάει τη μυτούλα της.:o

απλα θελω να σας πω προσοχη με τις ωτιτιδες,δεν ειναι για γελια.πιτσιρικι περασα παρα πολλες με ολο το πακετο(πονος,αντιβιωση)για αρκετα χρονια. οι χρονιες ωτιτιδες ομως κατεστρεψαν το τυμπανο μου με αποτελεσμα απο το 1 αυτι να ειμαι 60% κουφη.

περαστικα σε ολες και υπομονη θα περασει

φοβερά ύπουλη ασθένεια όντως. λοιπόν πήρα τηλ ένα ΩΡΛ και μου είπε να του βάλω σταγόνες gatamat και μετά απο 5 μέρες θα ον δει. Επειδή είμαι πολυ καχύποπτη πήγα να τον δει ενας ακόμα. Έδωσε την ίδια αγωγή και μου είπε οτι για τιε ωτίτιδες φταίει ο φυσιολογικός ορός κ φυσικάοι παιδίατροι που τις συστήνουν. Ρίχνουμε τον ορό στη μύτη με αποτέλεσμα να πηγαίνει ποσότητα στο αυτί. Ισως θέλει μια σταγόνα σε κάθε ρουθουνάκι. Εγω εριχνα παραπάνω και μετα τραβούσα βέβαια τις μυξούλες. Πολυ αγχώθηκα. Ελπίζω να μην μας κάνει πυρετό και να τέλειώσε εκει. Αα και στο μπάνιο με βαμβακάκι για να μμην μπει νερό μέσα

λοιπον η δικη μου κορη επαθε 1η φορα ωτιτιδα 2,5 χρονων και δεν σταματησε για 6 μηνες.ημασταν με αντιβιωση ενα ολοκληρο 6μηνο και μολις τη σταματουσε σε 1 εβδομαδα παθαινε ξανα. στο τελος ειπα δεν παει αλλο πηρε για 1η φορα αντιβιωση 2,5 χρονων και μετα ξεχασαμε να σταματησουνε,ξεκινησαμε ομοιοπαθητικη και σωθηκαμε.τερμα οι αντιβιωσεις ! οχι οτι τωρα δεν παθαινει ωτιτιδες, παθαινει αλλα αλλο καθε 3-4 μηνες και αλλο καθε μερα!!!!!!! εμας οφειλετε σε αλλεργιες και στο γεγονος οτι λογω αυτου ειναι συνεχεια μπουκωμενη και ο ορος τιποτα δεν μας κανει αφου ετσι και αλλιως βαζουμε 6 μπουκαλακια τη μερα προληπτικα:idea:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Κ με μια σταγόνα θα καθαρίσει η μύτη ρε συ;

λιγη ποσότητα για να υγρανεις την περιοχή, ώστε όταν τις τραβίξεις να βγούν. Δεν ξέρω τι να πω. Ολοι λένε διαφορετικά πραματα. Εχω μπερδευτει. Πάντως σήμερα μόνο τις τράβηξα. απαλα. όχι με δύναμη.

Κι εμείς, έχουμε την Ανδριανή μας συνέχεια με ωτίτιδες... κάθε ίωση με συνάχι καταλήγει σε ωτίτιδα, ακόμα κι αν κάποια μέρα κλάψει πολύ και "κατεβάσει" μυξούλες, μετά από λίγες μέρες κάνει ωτίτιδα... και ευτυχώς τώρα το καταλαβαίνω και το προλαβαίνω στην αρχή και δεν κανει πυρετούς το παιδί... κάποια φορά μας έφτασε 39... εννοείται ότι κάθε φορά πάμε στο γιατρό για εξέταση και καταλήγουμε με αντιβίωση. Για την ώρα την πιάνει το αμοξίλ και βλέπουμε.

Με έχει πρίξει η αδερφή μου να της κάνω το εμβόλιο για την ωτίτιδα και κάθε φορά ξεχνάω να ρωτήσω το γιατρό, τι είναι αυτό;;; Το έχει ακούσει καμιά σας;

kr3fp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...