Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά συζύγων / μπαμπάδων!

terra

Recommended Posts

Κοριτσια αυτο το θεμα..."ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ" λεμε...να σας πω κι εγω ενα ακομα...

Αγαπη μουμπορεις να πας σουπερ μαρκετ?"

"Ναι τι θες να παρω?"

"παρε μακαρονια,δεν εχω καθολου,παρε και πουμαρο-ζητα στις υπαλληλους αν δε ξερεις που ειναι,κανα δυο μωρομαντηλα,ενα πακετο παμπερ,γαλα τελειωσε....δεν εχουμε αλλο και κανενα πακετο χαρτοπετστες κ λαδι"

¨"ποσα λεφτα να παρω?"

'παρε 50 ευρω δε πιστευω παραπανω"

"καλα παω τωρα και γυριζω"

Γυρναει μετα απο 40 λεπτα...

"που ειναι τα ψωνια?"

"τα αφησα στο καροτσι στο σουπερ μαρκετ κ ηρθα να παρω λεφτα γιατι δε φτασανε"

":roll::roll::roll::roll:δεν ειπα τιποτα αλλα σκεφτομουν ποσο μπορει να ανεβηκαν οι τιμες κ ξεφυσουσα"

Ερχετε μετα απο λιγο και μαντεψτε..... 8 πακετα μακαρονια,5 πακετα χαρτοπετσετες,4 γαλατα τα ημερας(καποιες φορες εγω παιρνω για καβατζα κανενα μακρας διαρκειας,αλλα το χρυσαφι μου νομιζει οτι ειναι ολα ιδια),10 πουμαρο,3 πακετα μωρομαντηλα τη τριπλη συσκευασια.

"μα καλα γιατι πηρες τοσα πολλα πολεμο εχουμε?διπλα ειναι το σουπερ μαρκετ"

"οχου...ολο αυτη τη δουλεια θα κανουμε?Αμα δεν εισαι ευχαριστημενη να πηγαινεις εσυ:cool:"

"που ειναι το λαδι?"

"ειχε πολλα και δεν ηξερα πιο να διαλεξω"

"καλα τι νουμερο παμπερ πηρες...το 3?αυτο το φοραγε πριν τρεις βδομαδες"

"ωχου...ασε με τωρα...αμα δεν εισαι ευχαριστημενη να πας εσυ...ζαλιστηκα εκει μεσα!"

:roll:Μα ειναι τοσο δυσκολο...?

εχουμε πεθανει μιλαμε στο γελιο το διαβαζουμε με το συζηγο,απαιχτος ο μπαμπας σας...:P:p:p:p

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 147
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, κορυφαίο το θέμα!!! 'Εχω λυθεί στα γέλια:D

Να πω και γω τη δική μας γκαφο-ιστορία.

Έχω γεννήσει και είναι η μέρα αποχώρησης από το μαιευτήριο. Ο άντρας μου κανονίζει τα διαδικαστικά και πάει σπίτι να πάρει λεφτά και το πορτ-μπεμπε να κουβαλήσουμε την μικρή. Παίρνει το μικρό αυτοκίνητο (μικρή απόσταση ως το σπίτι μας) όμως δεν λειτουργεί η θέρμανση - δεν πειράζει μου λέει, για λίγο θα είναι.

Αφού με παίρνει τηλ. τι άλλο είναι να φέρει από το σπίτι-ξαναγυρνά στην διαδρομή είχε ξεχάσει το πορτ-μπεμπέ στο σαλόνι...

Με τα πολλά φτάνει στο μαιευτήριο μας φορτώνει- κάνει ένα ψωφόκρυο,Νοέμβριος- και έξω από το σπίτι συνειδητοποιεί ότι κάπου έχει ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού(εγώ τα δικά μου δεν τα είχα πάρει).

Τηλεφωνώ σαν πιο ψύχραιμη στους γονείς μου που έχουν και αυτοί, τρέχουν πανικόβλητοι (20' απόσταση) αλλά ούτε με αυτά μπορούσαμε να ανοίξουμε γιατί το καμάρι μου τα κλειδιά τα είχε ξεχάσει πίσω από την πόρτα:confused:

Με μια διάρρηξη πρώτης τάξης και μετά από 1 ώρα ξεπάγιασμα στο αυτοκίνητο, χωρίς θερμανση, μπήκαμε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σπίτι με το παιδί!!!!

Ούτε κι αυτός κατάλαβε πως έγινε!!! Αξέχαστη εμπειρία.....

as1cF3z0g410010MTE5ZGx6fDAwMDQ3MTdkfE91ciBwcmVjaW91cyBpcyBhbHJlYWR5.gif

και ακόμα θηλάζουμε !!!

Κοριτσια αυτο το θεμα..."ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ" λεμε...να σας πω κι εγω ενα ακομα...

Αγαπη μουμπορεις να πας σουπερ μαρκετ?"

"Ναι τι θες να παρω?"

"παρε μακαρονια,δεν εχω καθολου,παρε και πουμαρο-ζητα στις υπαλληλους αν δε ξερεις που ειναι,κανα δυο μωρομαντηλα,ενα πακετο παμπερ,γαλα τελειωσε....δεν εχουμε αλλο και κανενα πακετο χαρτοπετστες κ λαδι"

¨"ποσα λεφτα να παρω?"

'παρε 50 ευρω δε πιστευω παραπανω"

"καλα παω τωρα και γυριζω"

Γυρναει μετα απο 40 λεπτα...

"που ειναι τα ψωνια?"

"τα αφησα στο καροτσι στο σουπερ μαρκετ κ ηρθα να παρω λεφτα γιατι δε φτασανε"

":roll::roll::roll::roll:δεν ειπα τιποτα αλλα σκεφτομουν ποσο μπορει να ανεβηκαν οι τιμες κ ξεφυσουσα"

Ερχετε μετα απο λιγο και μαντεψτε..... 8 πακετα μακαρονια,5 πακετα χαρτοπετσετες,4 γαλατα τα ημερας(καποιες φορες εγω παιρνω για καβατζα κανενα μακρας διαρκειας,αλλα το χρυσαφι μου νομιζει οτι ειναι ολα ιδια),10 πουμαρο,3 πακετα μωρομαντηλα τη τριπλη συσκευασια.

"μα καλα γιατι πηρες τοσα πολλα πολεμο εχουμε?διπλα ειναι το σουπερ μαρκετ"

"οχου...ολο αυτη τη δουλεια θα κανουμε?Αμα δεν εισαι ευχαριστημενη να πηγαινεις εσυ:cool:"

"που ειναι το λαδι?"

"ειχε πολλα και δεν ηξερα πιο να διαλεξω"

"καλα τι νουμερο παμπερ πηρες...το 3?αυτο το φοραγε πριν τρεις βδομαδες"

"ωχου...ασε με τωρα...αμα δεν εισαι ευχαριστημενη να πας εσυ...ζαλιστηκα εκει μεσα!"

:roll:Μα ειναι τοσο δυσκολο...?

Πόσες φορές έχουμε τσακωθεί για το σ/μ. Πάντα θα μού κουβαλήσει 15.000 πράματα λες κι έχουμε mini market! Άλλες φορές θα φέρει άλλα από αυτά που τού αναγράφω στη λίστα, με τη διακιολογία ''Έλα μωρέ το ίδιο είναι'':?:

Δηλαδή το υγρό πλυντηρίου, είναι το ίδιο με το υγρό πλυντηρίου για τα πιάτα!

Πλέον τού λέω να τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια όσα τού αναφράφω. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Λενα εγώ τι να πω που ο δικός μου παιρνει ΕΝΑ μόνο γάλα? Όχι φρέσκο, παστεριωμένο που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Και μετά παραπονιέται ότι τέλειωσε το γάλα και δεν έχει να πιει :?:???::?

Ήταν περίπου ενός έτους η κόρη μου. εγώ στη δουλειά ο άντρας μου στο σπίτι με το παιδί γιατί εκείνη την ημέρα είχαν απεργία στην υπηρεσία του. Αποφασίζει να πάει σούπερ μάρκετ (είναι απο αυτούς που τα πάνε καλά με το σ/μ). Με πάιρνει τηλ να ρωτήσει τί θέλω. Του λέω να ντύσει καλά το παιδί καθ'ότι καταχείμωνο δίνοντάς του οδηγίες για το πού ακριβώς είναι τα ρουχάκια της. Επιστρέφω στο σπίτι, όλα καλά με τα ψώνια, τα τακτοποίησε κι όλας , το παιδί φορούσε βελούδινες ζεστές φορμούλες και της φόρεσε και ασορτή κάλτσες. Μωρέ μπράβο λέω....όλα εν τάξεις. Παίρνω αγκαλιά την μικρή και βλέπω η πανούλα της είναι αρκετά γεμάτη και την ξαπλώνω για να την αλλάξω. Κατεβάζω παντελόνι, σηκώνω μπλούζα και βλέπω φάτσα φόρα την κοιλίτσα του μωρού γυμνή. :confused: Γιατί παιδάκι μου το παιδί δεν φοράει φανελάκι τον ρωτάω!!! ΕΕΕΕ, δεν μου είπες να του βάλω και φανελάκι:rolleyes: Μα αφού φορούσε , γιατί το έβγαλες? ε, δεν ήξερα ότι το φοράει και έξω:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Κορίτσια, κορυφαίο το θέμα!!! 'Εχω λυθεί στα γέλια:D

Να πω και γω τη δική μας γκαφο-ιστορία.

Έχω γεννήσει και είναι η μέρα αποχώρησης από το μαιευτήριο. Ο άντρας μου κανονίζει τα διαδικαστικά και πάει σπίτι να πάρει λεφτά και το πορτ-μπεμπε να κουβαλήσουμε την μικρή. Παίρνει το μικρό αυτοκίνητο (μικρή απόσταση ως το σπίτι μας) όμως δεν λειτουργεί η θέρμανση - δεν πειράζει μου λέει, για λίγο θα είναι.

Αφού με παίρνει τηλ. τι άλλο είναι να φέρει από το σπίτι-ξαναγυρνά στην διαδρομή είχε ξεχάσει το πορτ-μπεμπέ στο σαλόνι...

Με τα πολλά φτάνει στο μαιευτήριο μας φορτώνει- κάνει ένα ψωφόκρυο,Νοέμβριος- και έξω από το σπίτι συνειδητοποιεί ότι κάπου έχει ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού(εγώ τα δικά μου δεν τα είχα πάρει).

Τηλεφωνώ σαν πιο ψύχραιμη στους γονείς μου που έχουν και αυτοί, τρέχουν πανικόβλητοι (20' απόσταση) αλλά ούτε με αυτά μπορούσαμε να ανοίξουμε γιατί το καμάρι μου τα κλειδιά τα είχε ξεχάσει πίσω από την πόρτα:confused:

Με μια διάρρηξη πρώτης τάξης και μετά από 1 ώρα ξεπάγιασμα στο αυτοκίνητο, χωρίς θερμανση, μπήκαμε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σπίτι με το παιδί!!!!

Ούτε κι αυτός κατάλαβε πως έγινε!!! Αξέχαστη εμπειρία.....

Ωραιος!!!!!:lol::lol::lol:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Ήταν περίπου ενός έτους η κόρη μου. εγώ στη δουλειά ο άντρας μου στο σπίτι με το παιδί γιατί εκείνη την ημέρα είχαν απεργία στην υπηρεσία του. Αποφασίζει να πάει σούπερ μάρκετ (είναι απο αυτούς που τα πάνε καλά με το σ/μ). Με πάιρνει τηλ να ρωτήσει τί θέλω. Του λέω να ντύσει καλά το παιδί καθ'ότι καταχείμωνο δίνοντάς του οδηγίες για το πού ακριβώς είναι τα ρουχάκια της. Επιστρέφω στο σπίτι, όλα καλά με τα ψώνια, τα τακτοποίησε κι όλας , το παιδί φορούσε βελούδινες ζεστές φορμούλες και της φόρεσε και ασορτή κάλτσες. Μωρέ μπράβο λέω....όλα εν τάξεις. Παίρνω αγκαλιά την μικρή και βλέπω η πανούλα της είναι αρκετά γεμάτη και την ξαπλώνω για να την αλλάξω. Κατεβάζω παντελόνι, σηκώνω μπλούζα και βλέπω φάτσα φόρα την κοιλίτσα του μωρού γυμνή. :confused: Γιατί παιδάκι μου το παιδί δεν φοράει φανελάκι τον ρωτάω!!! ΕΕΕΕ, δεν μου είπες να του βάλω και φανελάκι:rolleyes: Μα αφού φορούσε , γιατί το έβγαλες? ε, δεν ήξερα ότι το φοράει και έξω:rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τρελλο θεμα....τρελλο γελιο!!!!!

Αφηνω χθες το μικρο στο συζηγο να το ντυσει -να ετοιμασω εγω οοοολα τα αλλα συνεργα....ξερετε-να παμε επισκεψη...του λεω που ειναι τα ρουχα(ετοιμα ενοειται...μονο στις αποκριες τον αφηνω να το ντυσει μονος:mrgreen:).Τον ντυνει..."ετοιμο το παιδι:D:D:D" φωναζει και καμαρωνει (χαμογελο να δειτε...υπεριφανια να δειτε...).Μπροστα εγω με τα συπραγκαλα σα μεταναστης...πισω ο μπαμπας καμαρωτος!Τον βαζει στο αμαξι κ παμε στη πεθερα μου.Καποια στιγμη μετα απο ωρα (στην ωρα επανω) αρχιζει να γκρινιαζει επιμονα...Βρε τι θελει το παιδι να το παιρνει ο ενας να το παιρνει ο αλλος να το κανουν βολτες...αυτο εκει...γκρινια...Καποια στιγμη λεω φερτε τον λιγο,τον πιανω κ τι να δω...τιγκα το παμπερ :shock::shock:.Καλε...λεω στον αντρα μου..."δε του αλλαξες πανα του παιδιου οταν το εντυσες?" απαντηση...."ολα εγω θα τα κανω?"

8-):cool:

Διαφημίσεις

Αφηνω χθες το μικρο στο συζηγο να το ντυσει -να ετοιμασω εγω οοοολα τα αλλα συνεργα....ξερετε-να παμε επισκεψη...του λεω που ειναι τα ρουχα(ετοιμα ενοειται...μονο στις αποκριες τον αφηνω να το ντυσει μονος:mrgreen:).Τον ντυνει..."ετοιμο το παιδι:D:D:D" φωναζει και καμαρωνει (χαμογελο να δειτε...υπεριφανια να δειτε...).Μπροστα εγω με τα συπραγκαλα σα μεταναστης...πισω ο μπαμπας καμαρωτος!Τον βαζει στο αμαξι κ παμε στη πεθερα μου.Καποια στιγμη μετα απο ωρα (στην ωρα επανω) αρχιζει να γκρινιαζει επιμονα...Βρε τι θελει το παιδι να το παιρνει ο ενας να το παιρνει ο αλλος να το κανουν βολτες...αυτο εκει...γκρινια...Καποια στιγμη λεω φερτε τον λιγο,τον πιανω κ τι να δω...τιγκα το παμπερ :shock::shock:.Καλε...λεω στον αντρα μου..."δε του αλλαξες πανα του παιδιου οταν το εντυσες?" απαντηση...."ολα εγω θα τα κανω?"

8-):cool:

Τώρα που το ανέφερες! Σχετικά πρόσφατα.....

Είχα μια δουλειά εγώ κι επειδή ήμουν απασχολημένη, λέω στον άντρα μου να αλλάξει το μωρό (επειδή είχε χ#στεί):mrgreen:. ''Οκ'', λέει!

Περνάνε 10' και μου φέρνει το μωρό αλλαγμένο και μάλιστα με άλλα ρούχα.

Χάρηκα εγώ..... ''Ααααααα ο μπαμπάκας μας άλλαξε και ρουχαλάκια! Τί καλος που είναιιιιιιιιι. Έλα να δώσουμε φιλάκι και τον πάρουμε αγκαλίτσα'' (έλεγα και καλά στο μπέμπη).

Όπως σηκώνω το μωρό να το δώσω και καλά στην αγκαλιά του και να φιλήσει και καλά το μπαμπά του, ακουμπάει το πάμπερς στο πρόσωπό μου και με παίρνει η μπόχα.......

-''Καλά δεν άλλαξες το παιδί;''

-''Το άλλαξα!''

-''Ρε, με δουλεύεις; Αυτό βρωμάει!!!!''

-''Ααααααα πάνα εννοούσες;;;; Ε, που να καταλάβω!!!!'':evil::twisted:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Όταν πάμε κάπου βόλτα ή επίσκεψη παίρνουμε φυσικά μαζί μας την τσάντα με τα απαραίτητα: αλλαξιέρα-πάνες-αλοιφή-μπιμπερό μικρό νερού-σαλιάρα και α) κουταλάκι-ταπεράκι με φαγητό αν πάμε κάπου μεσημέρι κ απογευμα ή β)μπιμπερό μεγάλο-μερίδες γάλα-θερμός αν πάμε κάπου απόγευμα ή βραδάκι.

Έχουμε πάει ένα απογευματάκι στην κουνιάδα μου και είχε αναλάβει ο άντρας μου να φτιάξει την τσάντα. Πεινάει η μικρή, πάω να φτιάξω γάλα. Βάζω νερό στο μπιμπερό πάω να ρίξω το γάλα....πουθενά!!! Το είχε ξεχάσει. (πρωτότυπο :D) Φύγαμε άρον άρον

Μια άλλη φορά έχουμε πάει σε ένα φιλικό ζευγάρι, πάλι ο άντρας μου έχει ετοιμάσει την τσάντα. Αυτή την φορά δεν είχε πάρει μπιμπερό (απορώ πώς έγινε :D). Ευτυχώς το γάλα χόρεσε στο μικρό μπιμπερό του νερού

Ο άντρας μου έκανε το εξής θεϊκό: Η μικρή μου πρέπει να ήταν 6-7 μηνών. Ένα απόγευμα έπρεπε να πάω σε κάποια υποχρέωση με την μάνα μου. Οπότε αναγκαστικά ο άντρας μου έμεινε μόνος με το μωρό. Φεύγοντας του είπα ότι γύρω στις 18:00 πρέπει να της φτιάξει κρέμα, να μετρήσει 150 ml νερό και να ρίξει μέσα 5 κουταλιές σκόνη.

'Εφυγα κι εγώ και περίπου εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο. Ο άντρας μου έξαλλος στην άλλη άκρη της γραμμής και το μωρό να σπαράζει στο κλάμα. Διάλογος:

Εγώ: Τι έπαθες?

Εκείνος: Τι κρέμα είναι αυτή γα@% το κέρατό μου που δεν πήζει????

Εγώ: Τι θες να πεις? Σου είπα την αναλογία με το νερό πριν φύγω. Αν δεν πήζει βάλε λίγη σκόνη παραπάνω!

Εκείνος: Και παραπάνω έβαλα και μην σου πω και 10 μεζούρες!!!! Ακόμα είναι σαν νερό!!!!! (όλα αυτά με νεύρα) Να ορίστε! Βάζω κι άλλη μεζούρα και ακόμα να πήξει. και το μωρό δεν λέει να σταματήσει να κλαίει από την πείνα!!!!

Εγώ::confused::confused::confused: Τι να σου πω! Όταν την φτιάχνω εγώ πήζει κατευθείαν. (Και τότε μου έρχεται μια αναλαμπή) ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΣΚΟΝΗ ΚΡΕΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ????????

Εκείνος: Ε, άντε να μην πω καμιά βαριά κουβέντα!!!!! Είδα δύο κουτιά πάνω στον πάγκο και νόμιζα ότι αυτή ήταν η κρέμα. Κι εσύ γιατί τα είχες δίπλα δίπλα??????????????

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αποτέλεσμα: Χάλασε μισό κουτί γάλα, στην προσπάθειά του να φτιάξει την κρέμα και τ'άκουσα κι από πάνω!!!!!!!!

Αυτό το έκανε και ο δικός μας ο μπαμπάς και μάλιστα ήτανε και η πεθερά μου εκεί! Και ψάχνανε την ημερομηνία λήξεως, μήπως είναι ληγμένη η "κρέμα" και γι' αυτό δεν πήζει. :shock::shock::shock:

Έπρεπε να γυρίσω εγώ στις 20:00 για να φάει την κρέμα του το μωρό-επιτέλους. :evil:

ο δικος μου οταν ηταν ο αλεξανδρος 5 μηνων του ειπα να παει να παρει κρεμες γιατι τελειωσαν κ μου εφερε για 10 μηνων κρεμες 1 με κομματακια μουσλι κ1 με κορν φλεικς !:shock: κ να πω οτι δεν ηξερε?τα εβλεπε απο το πρωτο παιδι κ επισης ποσες φορες αγοραζαμε μαζι κρεμες!οταν του ειπα οτι θα πνιγει το μωρο με τα κομματακια μεσα μου λεει '' ε βγαλε τα κομματια με το χερι κ καντου τη να τη φαει'':shock: ναι χριστιαννε μου αλλα ειναι για 10 μηνων:twisted: ''ε βαλτου τη μιση δοση να γινει για 5 '':shock::shock: τελος παντων πηγε να τις αλλαξει κ μου φερνει κατι κρεμες τυπου καστερ παουντερ. του λεω ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ!!:shock: αυτες γινονται με γαλα κ ζαχαρη κ δεν ειναι για 5 μηνων μωρο!

απαντηση...''καλα κιαυτοι οι μ@λκες γιατι εχουν ενα μωρο που τρωει απεξω???'':shock:

Τώρα που το ανέφερες! Σχετικά πρόσφατα.....

Είχα μια δουλειά εγώ κι επειδή ήμουν απασχολημένη, λέω στον άντρα μου να αλλάξει το μωρό (επειδή είχε χ#στεί):mrgreen:. ''Οκ'', λέει!

Περνάνε 10' και μου φέρνει το μωρό αλλαγμένο και μάλιστα με άλλα ρούχα.

Χάρηκα εγώ..... ''Ααααααα ο μπαμπάκας μας άλλαξε και ρουχαλάκια! Τί καλος που είναιιιιιιιιι. Έλα να δώσουμε φιλάκι και τον πάρουμε αγκαλίτσα'' (έλεγα και καλά στο μπέμπη).

Όπως σηκώνω το μωρό να το δώσω και καλά στην αγκαλιά του και να φιλήσει και καλά το μπαμπά του, ακουμπάει το πάμπερς στο πρόσωπό μου και με παίρνει η μπόχα.......

-''Καλά δεν άλλαξες το παιδί;''

-''Το άλλαξα!''

-''Ρε, με δουλεύεις; Αυτό βρωμάει!!!!''

-''Ααααααα πάνα εννοούσες;;;; Ε, που να καταλάβω!!!!'':evil::twisted:

αυτο το εχει κανει και ενας φιλος μας που ηταν μαζι με τον αντρα μου και αλλαξαν το μωρο χωρις να της αλλαξουν πανα...

με τη μαμα του μωρου ειχαμε ξεραθει στα γελια!!!!!

668bab1939.png

Διαφημίσεις

Ο δικός μου ο άντρας όταν γέννησα το πρώτο μας παιδί αγόρι, ο προβληματισμός του ήταν ο εξής: το μωρό ήταν 2 ημερών και γύρναγε στο σπίτι με την ξαδέλφη μου και της λέει βλέποντας μια σύρριγα στο δρόμο, "αχ, τι θα κάνουμε αν μας μπλέξει με ναρκωτικά, κι όταν πάει φαντάρος που θα το στείλουν το παιδί;".

εμενα πολυ συχνα της φοραει τα ρουχαλακια της αναποδα δηλ.το μπρος πισω...μα.. μου λεει..τα κουμπακια μπροστα δεν πανε;σκεπτομενος οτι στις δικες του μπλουζες τα κουμπια ειναι μπροστα.επισης της εχει βαλει και 2 φορες τα παπουτσακια και τα παντοφλακια αναποδα..και λεμε ξαφνικα ,καλε πως περπαταει το παιδι ετσι; αλλη μια μερα του λεει η μαμα μου να της φτιαξει ενα ελληνικο καφε..σαυτο το αθλημα δεν ειναι και πολυ καλος..αλλα του λεει η μαμα μου ,θελω να πιω απο τα χερακια σου..προθυμος αυτος τι κανει λετε;παιρνει μια κουπα,βαζει καφε,νερο,αναβει το γκαζακι,και βαζει την κουπα πανω στο γκαζακι,ανετος και αρχιζει να ανακατεβει..του λεει η μαμα μου με γελια,βρε τι κανεις εκει;και τοτε εκεινος καταλαβαινει την βλακεια του και αρχιζει και γελαει και πεθαινουμε ολοι στα γελια..:lol::lol::lol:

spring και ο δικός μου όταν μπερδεύετε κάτι τέτοια λέει του φταίνε τα κουτιά που δίπλα-δίπλα, η ζάχαρη που είναι μπροστά από τον καφέ και δεν τον βλέπει και γενικά όταν είναι 2 ίδια πραγματα(συσκευασίες) με εντελώς διαφορετική χρήση πάντα κάνει αλλά αντί άλλων.Μόνο γάλα έχει κάνει μέχρι τώρα από κρέμες ούτε κατά διανοια.

Να σας πω και ένα που θημήθηκα τώρα πολύ κουφό.

Είναι Κυριακή και έχουμε αποφασίσει να πάμε στους κουμπάρους μας στη Σωζόπολη(παραθαλλάσιο χωριό).Αφού μιλάμε στο τηλ ότι ξεκινάμε κανονίζουν να πάνε για μπάνιο στη Βεριά και θα τους βρίσκαμε εκεί.Φτάνουμε με το καλό καθόμαστε στο beach bar στις ξαπλώστρες και έρχεται η κοπέλα να πάρει παραγγελία, η ζέστη στο κόκκινο.Ο δε δικός μου επειδή δεν είχε πιει καφέ 'οταν φύγαμε από το σπίτι λύσσαξε.Με τη θερμοκρασία στους 50 βαθμούς κελσίου ξέρετε τι ζήτησε γαλλικό καφέ η κοπέλα σοκαρίστηκε και έφυγε ,η δική μου αντίδραση αλλά και της παρέας "δεν τον ξέρουμε τον κύριο καταλάθος είναι εδώ".Η απόλυτη φρίκη αλλά δεν μπορώ να πω η ιστορία μας έγινε διαφήμιση του jacobs(φιλτρου).....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

τέλειοοοο θέμα λέμε !!!!!

εμείς πάμε μαζί σουπερ μάρκετ (γιατι αλλιώς θα γεμίσει το σπιτι σοκολατες -κρουασαν - πατατάκια και μερέντα ) .

αλλά τον εχει πιάσει σε κάποια φάση το μπαμπακιστικό του και λεει θα παρουμε πισινούλα στο παιδι μας (1 ετους) καλοκαίρι , μου έρχεται με πισίνα 2,5 * 3,0 μ .

Και επειδή εγω δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω , δεν λεώ τπτ αρνητικό.

αλλά δεν την ανοίγω την αφήνω στο κουτί καμιά εβδομάδα , φτάνει σαβατοκύριακο και λεει να φουσκώσουμε την πισινα στην μικρή , ναι αλλά στο μπαλκόνι δεν χωράει !!!!!!!! οποτε εκανα εγώ δουλείες και δεν τον παρατηρουσα λέω θα το ξεχάσει ....τελικά σε κάποια φάση μπαίνω στο σαλόνι και τι να δώ : το μισό σαλόνι μια πισίνα και ο μπαμπας μας να τρέχει περα-δώθε με μια λεκάνι και να γεμίζει την πισίνα .

ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ . συγκοπή πήγα να πάθω ..... τελικά η πισίνα μετά απο αυτό πήγε στην ταράτσα αρον αρον !!!!!!!!!! και μετά απο κάνα χρόνο την πέταξα με μεγάλη μου χαρά :)

τέλειοοοο θέμα λέμε !!!!!

εμείς πάμε μαζί σουπερ μάρκετ (γιατι αλλιώς θα γεμίσει το σπιτι σοκολατες -κρουασαν - πατατάκια και μερέντα ) .

αλλά τον εχει πιάσει σε κάποια φάση το μπαμπακιστικό του και λεει θα παρουμε πισινούλα στο παιδι μας (1 ετους) καλοκαίρι , μου έρχεται με πισίνα 2,5 * 3,0 μ .

Και επειδή εγω δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω , δεν λεώ τπτ αρνητικό.

αλλά δεν την ανοίγω την αφήνω στο κουτί καμιά εβδομάδα , φτάνει σαβατοκύριακο και λεει να φουσκώσουμε την πισινα στην μικρή , ναι αλλά στο μπαλκόνι δεν χωράει !!!!!!!! οποτε εκανα εγώ δουλείες και δεν τον παρατηρουσα λέω θα το ξεχάσει ....τελικά σε κάποια φάση μπαίνω στο σαλόνι και τι να δώ : το μισό σαλόνι μια πισίνα και ο μπαμπας μας να τρέχει περα-δώθε με μια λεκάνι και να γεμίζει την πισίνα .

ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ . συγκοπή πήγα να πάθω ..... τελικά η πισίνα μετά απο αυτό πήγε στην ταράτσα αρον αρον !!!!!!!!!! και μετά απο κάνα χρόνο την πέταξα με μεγάλη μου χαρά :)

Μα γιατί κι εσύ;;;;;;; Υπερβολικήηηηηηηηη!:mrgreen::P

Απέκτησε το σπίτι κι εσωτερική πισίνα!

iyuNp3.png4hNCp3.png

τελος παντων πηγε να τις αλλαξει κ μου φερνει κατι κρεμες τυπου καστερ παουντερ. του λεω ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ!!:shock: αυτες γινονται με γαλα κ ζαχαρη κ δεν ειναι για 5 μηνων μωρο!

απαντηση...''καλα κιαυτοι οι μ@λκες γιατι εχουν ενα μωρο που τρωει απεξω???'':shock:

τελικά σε κάποια φάση μπαίνω στο σαλόνι και τι να δώ : το μισό σαλόνι μια πισίνα και ο μπαμπας μας να τρέχει περα-δώθε με μια λεκάνι και να γεμίζει την πισίνα . αφου δεν σύνδεσε και κανένα λάστιχο στη βρύση πάλι καλά...

969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif

κουφό που έκανε ένας φίλος :

τον στέλνει η γυναίκα του στο σούπερ μαρκετ να πάρει μανταλάκια. Ψάχνει ψάχνει στους διαδρόμους δεν τα βρίσκει. Αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια απο την κοπέλα στο ταμείο η οποία εξυπηρετούσε πελάτη εκείνη την ώρα. Μισό λεπτό του λέει και θα τα φέρω εγώ γιατί εκεί που είναι.... Φτάνει η κοπέλα στον διάδρομο και του φωνάζει : πόσα μανταλάκια θέλετε? Σκέφτεται, σκέφτεται...εεεεε, ξέρω γω....βάλε κανένα κιλό!:roll:

Γράφτε κι άλλα ντε, τι μόνο τόσα λίγα έχουν κάνει; :D

Ο άντρας μου συχνά πυκνά παραμιλάει και υπνοβατεί (κυρίως όταν είναι κουρασμένος ή αγχωμένος, αν και το άγχος είναι σπάνιο να τον χτυπήσει). Τα ζει βρε παιδί μου τα όνειρά του έντονα!

1. Έχει γυρίσει από ροκ συναυλία ψόφιος (αφού χτυπιόταν σαν έφηβος). Πέφτουμε για ύπνο. Κάποια στιγμή τον νιώθω να κουνιέται. Ανοίγω μάτι. Ανακάθεται στους αγκώνες, με κοιτάει και με βαρύ στυλάκι μου λέει: "ρε φιλαράκο να σε ρωτήσω κάτι;"

"Και δε ρωτάς;" απαντάω (πάντα του πιάνω κουβέντα!). "Μήπως είσαι η γυναίκα μου;" :shock: Εγώ: "Οχι". Αυτός: "Α καλά, σορρυ ρε φιλαράκο, σε είδα έτσι με τα μαλλιά και σε πέρασα για τη γυναίκα μου". End of story, ξαναπέφτει στο μαξιλάρι και συνεχίζει να ροχαλίζει. :mrgreen:

2. Χτεσινό και πάντα μέσα στον ύπνο του: μου πιάνει τα χέρια και μου λέει "μην ανησυχείς, μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ" σμουτς σμουτς σμουτς (μόνο που αντί για μένα φίλαγε το μαξιλάρι του)

3. Εγώ με το λαπτοπ στο κρεββάτι κι ο άντρας δίπλα μου κοιμάται. Ξαφνικά πετάγεται, κάθεται στο κρεββάτι κι ανοίγει την ντουλάπα. Κάθεται και την κοιτάει κάνα πεντάλεπτο. Βαριέμαι να περιμένω το ανέκδοτο και σκέφτομαι να το επισπεύσω. "Τι ψάχνεις;" ρωτάω. Το αυτ... αυτό, ε το ε, ε εμμμμμμμμμμ ερδφσαδφδεασφδφα εεεεεεεμ άσε μεεεεε". Μπουμ ξαναπέφτει στο μαξιλάρι και συνεχίζει ακάθεκτος τον ύπνο του :rolleyes:

Και κάτι από τον ξύπνιο του: σηκώνεται να ετοιμαστεί για δουλειά. Έχει αργήσει. Ψάχνει σώβρακο, βρίσκει μόνο σλιπάκι. Φοράει σλιπάκι και λοιπή ενδυμασία και φεύγει. Επιστρέφει, βγάζει παπούτσια, πλένεται, τρώμε, πάει να γδυθεί για να φορέσει τις φόρμες του. Πηγαίνω κι εγώ προς δωμάτιο και τον πετυχαίνω με το εχμμμ σλιπάκι. "Τι φοράς ρε όργιο;"

"Ε δεν έβρισκα τα σώβρακα, πλύνε και τίποτα ντε, στο πίσω μέρος του συρταριού σου βρήκα ένα δικό μου σλιπ όμως". "Ναι οκ, μόνο που αυτό είναι η βράκα μου για τις ημέρες περιόδου". "Ααααααααααα (χρατς χρατς ξύνει κεφάλι αμήχανα), γι' αυτό δεν είχε σκίσιμο μπροστά και τα κατέβαζα κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα; Αει σιχτήρ και με έκοβε όλη μέρα!" :twisted:

Καλά, απλώς δεν υπάρχει!! Κλαίω από τα γέλια!!

74Qtp3.png2SeRp3.png

αχ καθομαι στο γραφείο και εχω τρελαθεί απο τα γέλια και μου λενε και ολοι τι διαβάζεις και τι διαβάζεις :P:p:p

και εχω και δύσκολη ημέρα .....ολο πρόβλημα σήμερα .....

φιλιαααααααααααααααααααααααα

εξηγήστε μου πως γίνεται πάντα τα πιο κουφά του πλανήτη να τα κάνουν μόνο οι άντρες ,ακόμα δεν το έχω καταλάβει.τους πολύ απλά να πάνε σ/μ να πάρουν γάλα και pampers και σε κοιτάν λεσ και τους ζήτησες να τετραγωνήσουν το κύκλο........:confused::confused::confused:

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...