Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά συζύγων / μπαμπάδων!

terra

Recommended Posts

Πρώτες μέρες στο σπίτι, προσπαθώ να θηλάσω, παιδεύομαι γιατί η μικρή μου είχε σκίσει τη θηλή, τη βάζω στο στήθος, δεν πιάνει καλά, (αλλά πολύ δυνατά) και αρχίζω να λέω μέσα στον πόνο μου "όχι μωρό μου, άστο και μετά θα το πάρεις σωστά", αλλά δεν το αφήνει με τίποτα!Οπότε πετάγεται ο αντρούλης μου και λέει "βάλε το μικρό σου δαχτυλάκι στο στόμα της και θα βγει"!!!!! Δεν τον είχα δει ποτέ να διαβάζει για το θέμα, δεν του είχα πει τίποτα, οπότε του λέω μετά, "εσύ πού το ήξερες αυτό?" και μου λέει "δεν είναι φιλοσοφία, ήθελες να το κάνεις να ξεβεντουζάρει, οπότε αυτός είναι ο τρόπος!!!!!!!"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 147
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ σήμερα τον είδα να γυρίζει από την δουλειά με το καλό παντελόνι.Ανάθεμα και αν βλέπει τι φοράει κάθε πρωί.Μια άλλη μέρα πήγε με μαύρο παντελόνι,μπλέ σκουρα μπλούζα και καφέ παπούτσια.Επαθα εγκεφαλικό όταν τον είδα.

:P:p:p:D:D:D

Γράφτε κι άλλα ντε, τι μόνο τόσα λίγα έχουν κάνει; :D

Ο άντρας μου συχνά πυκνά παραμιλάει και υπνοβατεί (κυρίως όταν είναι κουρασμένος ή αγχωμένος, αν και το άγχος είναι σπάνιο να τον χτυπήσει). Τα ζει βρε παιδί μου τα όνειρά του έντονα!

1. Έχει γυρίσει από ροκ συναυλία ψόφιος (αφού χτυπιόταν σαν έφηβος). Πέφτουμε για ύπνο. Κάποια στιγμή τον νιώθω να κουνιέται. Ανοίγω μάτι. Ανακάθεται στους αγκώνες, με κοιτάει και με βαρύ στυλάκι μου λέει: "ρε φιλαράκο να σε ρωτήσω κάτι;"

"Και δε ρωτάς;" απαντάω (πάντα του πιάνω κουβέντα!). "Μήπως είσαι η γυναίκα μου;" :shock: Εγώ: "Οχι". Αυτός: "Α καλά, σορρυ ρε φιλαράκο, σε είδα έτσι με τα μαλλιά και σε πέρασα για τη γυναίκα μου". End of story, ξαναπέφτει στο μαξιλάρι και συνεχίζει να ροχαλίζει. :mrgreen:

2. Χτεσινό και πάντα μέσα στον ύπνο του: μου πιάνει τα χέρια και μου λέει "μην ανησυχείς, μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ" σμουτς σμουτς σμουτς (μόνο που αντί για μένα φίλαγε το μαξιλάρι του)

3. Εγώ με το λαπτοπ στο κρεββάτι κι ο άντρας δίπλα μου κοιμάται. Ξαφνικά πετάγεται, κάθεται στο κρεββάτι κι ανοίγει την ντουλάπα. Κάθεται και την κοιτάει κάνα πεντάλεπτο. Βαριέμαι να περιμένω το ανέκδοτο και σκέφτομαι να το επισπεύσω. "Τι ψάχνεις;" ρωτάω. Το αυτ... αυτό, ε το ε, ε εμμμμμμμμμμ ερδφσαδφδεασφδφα εεεεεεεμ άσε μεεεεε". Μπουμ ξαναπέφτει στο μαξιλάρι και συνεχίζει ακάθεκτος τον ύπνο του :rolleyes:

Και κάτι από τον ξύπνιο του: σηκώνεται να ετοιμαστεί για δουλειά. Έχει αργήσει. Ψάχνει σώβρακο, βρίσκει μόνο σλιπάκι. Φοράει σλιπάκι και λοιπή ενδυμασία και φεύγει. Επιστρέφει, βγάζει παπούτσια, πλένεται, τρώμε, πάει να γδυθεί για να φορέσει τις φόρμες του. Πηγαίνω κι εγώ προς δωμάτιο και τον πετυχαίνω με το εχμμμ σλιπάκι. "Τι φοράς ρε όργιο;"

"Ε δεν έβρισκα τα σώβρακα, πλύνε και τίποτα ντε, στο πίσω μέρος του συρταριού σου βρήκα ένα δικό μου σλιπ όμως". "Ναι οκ, μόνο που αυτό είναι η βράκα μου για τις ημέρες περιόδου". "Ααααααααααα (χρατς χρατς ξύνει κεφάλι αμήχανα), γι' αυτό δεν είχε σκίσιμο μπροστά και τα κατέβαζα κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα; Αει σιχτήρ και με έκοβε όλη μέρα!" :twisted:

• 1 χρόνο μετά...

Μολις βγηκαμε απο τον γιατρο από την Β επιπεδου ειπαμε να περάσουμε μια βόλτα από τα mothercare που ηταν κοντα να παρουμε μια ιδεα. Στον τομεα με τα ρουχα εγκυμοσυνης ειχε και μια κουκλα με κοιλιτσα εγκυου. Κατενθουσιαστηκε ο αντρας μου! Του φανηκε περιεργο! Ειδαμε κουνιες, πηραμε ιδεες ενημερωθηκαμε και ηρθε η ωρα να φυγουμε. Σταματαει μπροστα στην κουκλα, απλώνει τα χερια και της πιανει την κοιλια!!! "Τι κανεις Χριστιανε μου?" ,ρωτάω εκπληκτη:shock:. Τρομάζει, τραβαει τα χερια του απότομα, η κουκλα μπαλατζαρει, την πιάνει με ενα αεροπλανικό και την βάζει στη θέση της. Και μου λεει με υφος πεντάχρονου που απολογείται: "Ηθελα να δω αν έχει μεγαλύτερη κοιλιά από τη δική σου..."

Το κορυφαίο!!!!!

Το καλοκαίρι που είχαμε παει στο τόπο καταγωγής του, ένα απογευματάκι θέλησε να επιδείξει το μωρό σε όλο το χωριο! Τέλος πάντων, αν και δεν ήταν και το καλύτερο μου ετοιμάστηκα, ετοίμασα και το μωρό, το έβαλα στην ''αγκαλιά'' ( αυτα που είναι σαν μάρσιπο ) και ακούω τον άντρα μου να φωνάζει από το άλλο δωμάτιο: ''είναι έτοιμος ο μικρός;'' και του απαντάω εγώ: ''ναι, έτοιμος είναι αλλά πάρε το καρότσι'' μου απαντάει: ''καλά οκ, ξεκινάω εγώ κι έλα''.

Ο Αϊνστάιν μου, κατάλαβε πως το μωρό ήταν μέσα στο καρότσι και κυκλοφορούσε με το καρότσι άδειο νομίζοντας πως μέσα ήταν ο μικρός!!!!. Όταν με είδε με την ''αγακλιά'', με ρώτησε τί έχω εκεί μέσα!

Δηλαδή έλεοοοοοοοοοος....και κυκλοφορούσε και με καμάρι, το άδειο καρότσι!!!Χαχαχαχα

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Πριν λιγες εβδομαδες: Ξυπναμε οικογενειακως, εχει ομορφη μερα, οποτε λεω στον αντρα μου να κρατησει τη μικρη για να κατεβω να καθαρισω λιγο τον κοινοχρηστο που ειχε λασπωσει απο τις βροχες. Ψιλογκρινιαξε (γιατι η μικρη το πρωι εχει ανακτησει πληρως δυναμεις απο τον υπνο και ειναι στα φορτε της, αλλα εκατσε! Σε καποια φαση, αφου εχω σαπουνισει τις λασπες και ξεπλενω με το λαστιχο για να τελειωσω, κετεβενει φουριοζος με το παιδι στα χερια να μου πει πως παει στο φουρνο. Η Μαρια βλεπει το ποδηλατακι της κι αρχιζει να γκρινιαζει για να κατσει σε αυτο, οποτε του λεω, ασε μου το παιδι και πηγαινε μονος σου! Παω να παρω το παιδι απο τα χερια και παρατηρω πως φοραει τις σαγιοναρες του. Του λεω "που πας ετσι μωρε?" και δεν προλαβαινω να αφησω το παιδι στο ποδηλατακι, ακουω ενα μακροσυρτο "ααα,οοο,ιιι,εεε"! Γυρναω και τον βλεπω να εχει πατησει στις σαπουναδες και να εχει φυγει ολη τη σκαλα σουρνωντας! Το αποκορυφωμα δε, ειναι στο τελος της πτωσης που κοπαναει και το κεφαλι του στον τοιχο της αποθηκης! Σηκωνεται κατευθειαν πανω και αρχιζει: "αααααα, το ποδαρακι μου! Μην κατεβαινεις (πηγα να κατεβω να τον βοηθησω), μην κατεβαινεις! Βοηθεια, ζαλιζομαι! Μην κατεβαινεις σου ειπα!"... Η Μαρια καθοταν στο ποδηλατακι, τον κοιταζε και θα ορκιζομουν πως ελεγε απο μεσα της "πε πατερα παλι την εκανες τη μαμακια σου!" :lol::lol: Μετα κοπων και βασανων τον ανεβασαμε πανω... Αποτελεσμα? Αναρρωτικη λογω ενος μικρου καταγματος στην καμαρα..... :roll:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Τρομερο θεμα!!!Τι να πρωτοθυμηθω...

1.Ειχαμε σχεση ακομα και συζουσαμε και ενα βραδυ ειχε κοιμηθει κι εγω εβλεπα ενα θριλερ(μανιακη τοτε με τα θριλερ,τωρα ουτε να ακουσω δε μπορω) και πανω στην ωρα που πεταγεται στο εργο ενα πραγμα(τερας τι σκτα ηταν) ,πεταγεται ο αντρας μου,με βουταει απ'το λαιμο και μου κανει : εεεπππ!!!:shock::shock::shock: Η τσιριδα μου πρεπει να ακουστηκε 2 τετραγωνα μακρια..πρεπει να χλωμιασα!!!...απο οτι μου ειπε εβλεπε οτι καποιος πηγαινε να με πειραξει....:lol::lol::lol::lol::lol:

2.Δεν ξερω τι βλεπει στον υπνο του (θελω να ελπιζω εμενα):rolleyes: αλλα μου κανει κατι επιθεσεις νυχτερινες τις οποιες μετα δεν θυμαται...τι τραβαω η γυναικα!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

N9Urp2.pngGowOp3.png

2.Δεν ξερω τι βλεπει στον υπνο του (θελω να ελπιζω εμενα):rolleyes: αλλα μου κανει κατι επιθεσεις νυχτερινες τις οποιες μετα δεν θυμαται...τι τραβαω η γυναικα!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτο το εχουμε κι εμεις... Και μιλαμε για επιμονη οχι αστεια! Αφου εχω κανει μια επεμβαση γυναικολογικη και επειδη δεν πρεπει για ενα μηνα να εχω επαφες, βαζω αναμεσα μας ενα μαξιλαρι πριν κοιμηθουμε. Δεν βγαζω ακρη αλλιως!

Ρε 'συ Ειρηνη κι ο αντρας μου απο Πατρα ειναι, λες να φταιει αυτο??:lol::lol::lol:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Αυτο το εχουμε κι εμεις... Και μιλαμε για επιμονη οχι αστεια! Αφου εχω κανει μια επεμβαση γυναικολογικη και επειδη δεν πρεπει για ενα μηνα να εχω επαφες, βαζω αναμεσα μας ενα μαξιλαρι πριν κοιμηθουμε. Δεν βγαζω ακρη αλλιως!

Ρε 'συ Ειρηνη κι ο αντρας μου απο Πατρα ειναι, λες να φταιει αυτο??:lol::lol::lol:

Ωχ...ρε συ δεν πιστευω να εχουμε τον ιδιο....χιχι τοσα ακουμε!!!εμενα παντως με βλεπω να πιανω και 2ο παιδι χωρις να ξερω ποτε:lol::lol::lol:

Βοηθεια σου κι εσενα...

N9Urp2.pngGowOp3.png

Ωχ...ρε συ δεν πιστευω να εχουμε τον ιδιο....χιχι τοσα ακουμε!!!εμενα παντως με βλεπω να πιανω και 2ο παιδι χωρις να ξερω ποτε:lol::lol::lol:

Βοηθεια σου κι εσενα...

Δεν πιστευω να ειναι ο ιδιος ρε 'συ! Ετσι κι αλλιως εμεις μενουμε Λαγονησι και δεν μου τη "σκαει" για ταξιδακια!:P

Επισης να σου πω πως και το 1ο παιδι εγω ετσι το επιασα... Και μαλιστα με την 1η φορα!

Οπως το ειπες Ειρηνη μου!! Βοηθεια μας!!:mrgreen::mrgreen:

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Πριν λιγες εβδομαδες: Ξυπναμε οικογενειακως, εχει ομορφη μερα, οποτε λεω στον αντρα μου να κρατησει τη μικρη για να κατεβω να καθαρισω λιγο τον κοινοχρηστο που ειχε λασπωσει απο τις βροχες. Ψιλογκρινιαξε (γιατι η μικρη το πρωι εχει ανακτησει πληρως δυναμεις απο τον υπνο και ειναι στα φορτε της, αλλα εκατσε! Σε καποια φαση, αφου εχω σαπουνισει τις λασπες και ξεπλενω με το λαστιχο για να τελειωσω, κετεβενει φουριοζος με το παιδι στα χερια να μου πει πως παει στο φουρνο. Η Μαρια βλεπει το ποδηλατακι της κι αρχιζει να γκρινιαζει για να κατσει σε αυτο, οποτε του λεω, ασε μου το παιδι και πηγαινε μονος σου! Παω να παρω το παιδι απο τα χερια και παρατηρω πως φοραει τις σαγιοναρες του. Του λεω "που πας ετσι μωρε?" και δεν προλαβαινω να αφησω το παιδι στο ποδηλατακι, ακουω ενα μακροσυρτο "ααα,οοο,ιιι,εεε"! Γυρναω και τον βλεπω να εχει πατησει στις σαπουναδες και να εχει φυγει ολη τη σκαλα σουρνωντας! Το αποκορυφωμα δε, ειναι στο τελος της πτωσης που κοπαναει και το κεφαλι του στον τοιχο της αποθηκης! Σηκωνεται κατευθειαν πανω και αρχιζει: "αααααα, το ποδαρακι μου! Μην κατεβαινεις (πηγα να κατεβω να τον βοηθησω), μην κατεβαινεις! Βοηθεια, ζαλιζομαι! Μην κατεβαινεις σου ειπα!"... Η Μαρια καθοταν στο ποδηλατακι, τον κοιταζε και θα ορκιζομουν πως ελεγε απο μεσα της "πε πατερα παλι την εκανες τη μαμακια σου!" :lol::lol: Μετα κοπων και βασανων τον ανεβασαμε πανω... Αποτελεσμα? Αναρρωτικη λογω ενος μικρου καταγματος στην καμαρα..... :roll:

Χα χα χα ! Και ο δικός μου έτσι την πάτησε! Σφουγάριζα τις εξωτερικές σκάλες και η μικρή έκλαιγε γιατί ήθελε εμένα, οπότε του λέω εντάξει κατεβασέ την. Εκείνη την ώρα πάει να βγάλει τις σαγιονάρες του για να μην λερώσει, ενώ του λέω δεν πειράζει θα ξαναρίξω νερό.

Όχι εκείνος εκεί... με την διαφορά ότι κρατούσε και την μικρή από το χέρι και κατεβαίνανε τα σκαλιά ντουπ ντουπ ντουπ παρεούλα. 10 στον αριθμό τα σκαλιά τα μετρήσανε όλα με την μέση και τον πωπο. Ευτυχώς η εξωτερική πόρτα ήταν κλειστή αλλιώς τους έβλεπα να σταματάνε στην απέναντι πολυκατοικία:D!

O5X4p2.png 

Ο σύζυγος φεύγει με τη μικρή (20 μηνών) για να πάρει τα παιδιά από τον παιδικό.

Μπαίνει στο αυτοκίνητο. Σκύβοντας για να τη δέσει στο κάθισμα, του πέφτουν τα γυαλιά ηλίου που είχε στηριγμένα στο πουκάμισό του. Τα κοιτάει που έχουν πέσει στο χώμα. Τα... αγνοεί... (!!) Μπαίνει στο αυτοκίνητο και φεύγει. Στο μεταξύ ψάχνεται για το πού βρίσκονται τα γυαλιά. Ψάχνει-ξαναψάχνει... τίποτα.

Φτάνει στον παιδικό. Παίρνει τα παιδιά. Συνεχίζει το ψάξιμο. Τίποτα.

Σαν από "όνειρο" (όπως είπε ο ίδιος), θυμάται πως.... του έπεσαν.... τα είδε.... κι απλά έφυγε!!

Επιστρέφοντας ευτυχώς τα βρήκε στο ίδιο σημείο όπου τα είχε δει να πέφτουν!

Του έχω ρίξει ΤΟ δούλεμα.... Όλη μέρα με αυτή την ερώτηση τον έχω.....

Ερώτηση πολλαπλής επιλογής:

Τι κάνουμε όταν βλέπουμε τα γυαλιά μας να πέφτουν;

α. Τα σηκώνουμε

β. Τα σηκώνουμε και τα χαρίζουμε στον πρώτο περαστικό.

γ. Τα κοιτάμε και φεύγουμε

δ. Τα κοιτάμε, τα πατάμε και φεύγουμε

Και η απάντησή του.... το ΔΕΛΤΑΑΑΑΑΑΑΑ.... :P:lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

ναστε καλα ρε κοριτσια!!!γελασα παρα πολυυυ...και μεις εχουμε κατι τετοιες νυχτερινες ...ανησυχιες...

επισης οποτε τον εχω αφησει να ντυσει την μικρη, την κανει λες και παμε σε μασκε παρτυ. κοκκινη μπλουζα, μπλε παντελονι, κιτρινες καλτσες, ασπρα παπουτσια. και λεει:τι εχει το παιδι???μια χαρα ειναι!!!

Χθεσινο και πολυ φρεσκο! Χτυπαει το ξυπνητηρι το πρωι και τον ξυπναω! Γυρναει, καθεται στο κρεβατι και μου λεει "κοιμησου, εχω ωρα".. Με ξαναπαιρνει λοιπον ο υπνος, σηκωνομαι καποια στιγμη να παω τουαλεττα και συνηδητοποιω πως ειναι 8 παρα 10, ο αντρας μου κοιμαται καθιστος και πρεπει να εχει φυγει απο τις 7 απο το σπιτι.. Τον σκουνταω, του λεω "η ωρα ειναι 8 παρα 10". Ανοιγει το ματι, το γουρλωνει και ξεκιναει:

"Οχι ρε π***τη, οχι ρε π***τη, γιατι δεν με ξυπνησες? Γιατι δεν με ξυπνησες? Τωρα? Τι θα κανω τωρα?"

Εγω: "Ντυσου"

Αυτος: "Τι να βαλω?"

Εγω: "Τη στολη σου ντε!"

Αυτος: "Χαχα! Κανουμε και πνευμα.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΛΗ?"

Εγω: "ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ" :twisted:

.... Ξεκιναει το ντυσιμο...

Αυτος: "Δεν μου μπαινουν τα αρβυλα"

Εγω: "Προσπαθεις να τα φορεσεις, αναποδα....." :roll:

Αυτος: "Φευγω!"

... Περνανε δυο λεπτα.... Ανοιγει την πορτα να παρει το τσαντακι του. Περνανε αλλα δυο λεπτα.... Ξανανοιγει την πορτα να παρει τα κλειδια αυτοκινητου...

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Την προηγούμενη εβδομάδα ο μικρός είχε ανεβάσει λίγο πυρετό. Το πρωι λοιπόν εγώ έφυγα για τη δουλειά κι έμεινε ο άντρας μου μαζί του αφού είχε απογευματινή βάρδια. Πέρνω λοιπόν τηλέφωνο να ρωτήσω πως είναι ο μικρός.

Εγώ: Πως είναι το παιδί?

Εκείνος: ΕΕ καλά.

Εγώ: Του έβαλες θερμόμετρο?

Εκείνος: Ναι

Εγώ: Και? Πόσο έχει

Εκείνος. (Παύση) Κοίτα. Το έβαλα κι απο τη μια μασχάλη, το έβαλα κι απο την άλλη, κι αυτό δεν ανεβαίνει καθόλου απο το 35. Μάλλον χάλασε. :shock::shock::shock::confused:

(Το ενδεχόμενο βέβαια να μην το έβαζε καλά, δεν έπαιζε με τίποτα. Καλά που θα πήγαινε κι η μαμά μου)

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Ο σύζυγος φεύγει με τη μικρή (20 μηνών) για να πάρει τα παιδιά από τον παιδικό.

Μπαίνει στο αυτοκίνητο. Σκύβοντας για να τη δέσει στο κάθισμα, του πέφτουν τα γυαλιά ηλίου που είχε στηριγμένα στο πουκάμισό του. Τα κοιτάει που έχουν πέσει στο χώμα. Τα... αγνοεί... (!!) Μπαίνει στο αυτοκίνητο και φεύγει. Στο μεταξύ ψάχνεται για το πού βρίσκονται τα γυαλιά. Ψάχνει-ξαναψάχνει... τίποτα.

Φτάνει στον παιδικό. Παίρνει τα παιδιά. Συνεχίζει το ψάξιμο. Τίποτα.

Σαν από "όνειρο" (όπως είπε ο ίδιος), θυμάται πως.... του έπεσαν.... τα είδε.... κι απλά έφυγε!!

Επιστρέφοντας ευτυχώς τα βρήκε στο ίδιο σημείο όπου τα είχε δει να πέφτουν!

Του έχω ρίξει ΤΟ δούλεμα.... Όλη μέρα με αυτή την ερώτηση τον έχω.....

Ερώτηση πολλαπλής επιλογής:

Τι κάνουμε όταν βλέπουμε τα γυαλιά μας να πέφτουν;

α. Τα σηκώνουμε

β. Τα σηκώνουμε και τα χαρίζουμε στον πρώτο περαστικό.

γ. Τα κοιτάμε και φεύγουμε

δ. Τα κοιτάμε, τα πατάμε και φεύγουμε

Και η απάντησή του.... το ΔΕΛΤΑΑΑΑΑΑΑΑ.... :P:lol:

κ εγω το δ. επιλεγω:-D:-Dχιχιχι

κλεφτες θα γινουμε κ εμεις οι οπτικοι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:???

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Ειχα πεταχτει μεχρι στο σπιτι της μαμας μου (τοτε που μεναμε 2 τετραγωνα κοντα) να της αφησω κατι κλειδια. Η Μαρια στο σπιτι αρρωστη, οποτε της εχει αγορασει μια μακακια και μιση, ενα θερμομετρο μετωπου αλλα πιο παπαντζα απο αυτο δεν υπηρχε και ηταν και πανακριβο. Φτανω στη μανα μου, ανεβαινω στο διαμερισμα, της αφηνω τα κλειδια και μου λεει κατσε 5 λεπτα και φευγεις υστερα. Τον παιρνω τηλ. να του πω πως θα καθυστερησω λιγο και τον ακουω να ωρυεται πως ξεκιναει για το Παιδων και ερχεται να με παρει να παμε μαζι γιατι η μικρη εχει 42 πυρετο! :shock::shock::shock::shock::shock: Το λεω στη μανα μου, μου λεει παρε και το ηλεκτρονικο θερμομετρο (το δικο της) και μετρα την στο δρομο να βλεπεις πως πηγαινει. Ερχονται, το παιδι ειναι ευδιαθετο, με βλεπει, χαμογελα ενω ο αντρας μου ειναι κατασπρος απο το φοβο. Της βαζω θερμομετρο, 36.9 :roll:

Επιστρεψαμε σπιτι και πεταξα κατευθειαν στον καδο το θερμομετρο μετωπου!

nDtZp2.png

έλεος έλεος θα με κάνετε να κατουρηθώ....

και τώρα τα δικά μας

Έχουμε πάει σούπερ μάρκετ Σάββατο πρωί με το μωρό (τότε είχαμε μόνο ένα), οπότε φαντάζεστε, χαμός από κόσμο και με το καρότσι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να χωριστούμε για να κάνουμε πιο γρήγορα, του λέω τι πρέπει να πάρει και του λέω να πάρει και ένα τσάι που διαφήμιζαν πολύ τότε με κατεχίνες. Χωριζόμαστε λοιπόν και κάποια στιγμή τον βρίσκω στον διάδρομο με τα ροφήματα μα έχει σκύψει και να κοιτάει ένα-ένα τα τσάγια και όταν τον πλησιάζω τι μου λέει "δεν έχει κανένα τσάι με χήνες απ έξω"...... Είχε ακούσει ένα τσάι με κάτι χήνες :lol::lol::lol::lol::lol:

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Αννικο μολις διαβασα το ποστ σου στον αντρα μου και μου ειπε πως κι εκεινος το ιδιο θα εψαχνε! :lol::lol::lol::lol::lol:

nDtZp2.png

Αννικο μολις διαβασα το ποστ σου στον αντρα μου και μου ειπε πως κι εκεινος το ιδιο θα εψαχνε! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τι να πεις, άβυσσος τα μυαλά των ανδρών :lol:

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

καλημερα κοριτσια!!

περυσι τετοιο καιρο λοιπον...στελνω το μπαμπα μας σουπερ μαρκετ(πριν γεννησω δεν ηξερε ουτε πως ειναι που λεει ο λογος)

γραφω λοιπον στη λιστα κ φρεσκα κρεμμυδακια..ερχεται ο χρυσος μου στο σπιτι με "ξερα" κρεμμυδια,του λεω

-ρε Γιωργο φρεσκα σου ειπα!!

Γιωργος-ασε με τη μ@λ^$ που εμπλεξα ειχα μια ωρα να συνεννοηθω

-γιατι,τι εγινε?

πηγε λοιπον να ζυγισει τα κρεμμυδια κ ρωτουσε τη κοπελα ΑΝ κ ΠΟΣΟ φρεσκα ειναι :shock::shock::shock:

χαχχα..ποσο φρεσκα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι τραβηξε κ αυτη η φουκαριαρα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Ειχα πεταχτει μεχρι στο σπιτι της μαμας μου (τοτε που μεναμε 2 τετραγωνα κοντα) να της αφησω κατι κλειδια. Η Μαρια στο σπιτι αρρωστη, οποτε της εχει αγορασει μια μακακια και μιση, ενα θερμομετρο μετωπου αλλα πιο παπαντζα απο αυτο δεν υπηρχε και ηταν και πανακριβο. Φτανω στη μανα μου, ανεβαινω στο διαμερισμα, της αφηνω τα κλειδια και μου λεει κατσε 5 λεπτα και φευγεις υστερα. Τον παιρνω τηλ. να του πω πως θα καθυστερησω λιγο και τον ακουω να ωρυεται πως ξεκιναει για το Παιδων και ερχεται να με παρει να παμε μαζι γιατι η μικρη εχει 42 πυρετο! :shock::shock::shock::shock::shock: Το λεω στη μανα μου, μου λεει παρε και το ηλεκτρονικο θερμομετρο (το δικο της) και μετρα την στο δρομο να βλεπεις πως πηγαινει. Ερχονται, το παιδι ειναι ευδιαθετο, με βλεπει, χαμογελα ενω ο αντρας μου ειναι κατασπρος απο το φοβο. Της βαζω θερμομετρο, 36.9 :roll:

Επιστρεψαμε σπιτι και πεταξα κατευθειαν στον καδο το θερμομετρο μετωπου!

Βρε Φαιη,βαλε θερμομετρο στον αντρα σου καλυτερα κοριτσακι μου...πηγαινε τον και στο Παιδων να του ριξουν μια ματια οι παιδιατροι..μπορει να φταινε τα νυχτερινα..μα καλα κι εσυ πατρινο αντρα βρηκες να παρεις!!!! ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

N9Urp2.pngGowOp3.png

καλημερα κοριτσια!!

περυσι τετοιο καιρο λοιπον...στελνω το μπαμπα μας σουπερ μαρκετ(πριν γεννησω δεν ηξερε ουτε πως ειναι που λεει ο λογος)

γραφω λοιπον στη λιστα κ φρεσκα κρεμμυδακια..ερχεται ο χρυσος μου στο σπιτι με "ξερα" κρεμμυδια,του λεω

-ρε Γιωργο φρεσκα σου ειπα!!

Γιωργος-ασε με τη μ@λ^$ που εμπλεξα ειχα μια ωρα να συνεννοηθω

-γιατι,τι εγινε?

πηγε λοιπον να ζυγισει τα κρεμμυδια κ ρωτουσε τη κοπελα ΑΝ κ ΠΟΣΟ φρεσκα ειναι :shock::shock::shock:

χαχχα..ποσο φρεσκα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι τραβηξε κ αυτη η φουκαριαρα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

:shock::shock::shock::lol::lol::lol:

N9Urp2.pngGowOp3.png

Βρε Φαιη,βαλε θερμομετρο στον αντρα σου καλυτερα κοριτσακι μου...πηγαινε τον και στο Παιδων να του ριξουν μια ματια οι παιδιατροι..μπορει να φταινε τα νυχτερινα..μα καλα κι εσυ πατρινο αντρα βρηκες να παρεις!!!! ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Που ησουνα Ειρηνακι να με προειδοποιησεις???:lol::lol::lol::lol::lol:

nDtZp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...