Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Recommended Posts

Φαιη σε ευχαριστω εχεις δικιο φταιω και εγω γιατι στην αρχη μονο εδινα δεν με ενοιαζε να παρω και οταν ειρθε η ωρα επιτελους να παρω και εγω λιγη αγαπη δεν μου εδωσε και τοτε και εγω εγινα γκρινιαρα.το θεμα ειναι οτι εγω ονειρευομουν μια ζωη με αγαπη και ευτυχια ονειρευομουν να με κραταει απο το χερι και να σπρωχνουμε και το καροτσι με το μωρο μας.απλες και χαρουμενες στιγμες.αλλα δεν εχει ποτε χρονο και ορεξη για εμενα ο αντρουλης μου.Δεν περημενα ποτε οτι θα φταναμε στο σημειο να σκοτωνομαστε να βριζομαστε και να λεμε οτι συχενωμαστε ο ενας τον αλλον.Δεν θελω το παιδι μου να μεγαλωσει ετσι.

mpoympoykaki

Διαφημίσεις

Το μονο που με κανει ευτυχυσμενη τωρα ειναι το μωρο μου ολη αυτη η κατασταση που ζω με κανει να το αγαπαω διπλα.Απο τη μια σκεφτομαι οτι τα πραγματα δεν θα φτιαξουν ο ανθρωπος δεν αλλαζει και ετσι θελω να παρω το παιδι μου και να φυγω να του προσφερω μια ηρεμη γεματη αγαπη ζωη.Τωρα που ακομα ειναι μικρο και δεν καταλεβενει.Να μην μεγαλωσει σε μια οικογενεια με προβληματα και εγω να σταματησω να νιωθω τη δυστυχια που νιωθω τωρα.Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι να το παλεψω δεν μπορει να χαθηκαν τοσο ευκολα τοσα ονειρα και τοση αγαπη.θα ηθελα πολυ το μωρο μου να μεγαλωσει σε μια σωστη οικογενεια μαζι με τη μαμα και το μπαμπα.Δεν ξερω τι να κανω,δεν ξερω τι νιωθω.αλλα το σηγουρο ειναι οτι θελω το καλυτερο για το παιδι μου.

mpoympoykaki

Μαρια ο τιτλος σε πειραξε? Η κοπελα εχει προβλημα .. το πως το εγραψε δεν εχει σημασια.

Το σημαινει οταν σου λεει ο αντρας σου πως τον ενοχλεις?

Αν μου το πει ο δικος μου θα γινει χαμος.

Προφανως οπως ειπε κ η ιδια ο κυριος αυτος δεν ενδιαφεροταν απο την αρχη για εκεινη. Το θεμα ομως ειναι γιατι την παντρευτηκε. Αμα δεν θες καποιον κ σε κουραζει δεν τον παντρευεσαι.. Αρα ο τυπος ειναι φαουλ.

Πιστευω πως πρεπει να του κανεις αυτη την πολυ απλη ερωτηση Λιτσα..

Γιατι αποφασισε να ενωσει τη ζωη του μαζι σου εφοσον εξ αρχης δεν σε γουσταρε?

Ναι ο τίτλος με πείραξε γιατί κατάλαβα λάθος κ μετά ζήτησα συγνώμη αν το προσέξες.

Δεν μπορω να πω για την μικρη νοιαζετε πολυ και την προσεχει πολυ.Την ερωτηση γιατι με παντρευτικες και ηθελες να κανουμε αμεσως παιδι αν δεν μαγαπας την εχω κανει πολλες φορες.Δεν περνω απαντηση καμια.χρυσα θες να με βοηθησεις λιγο πια ειναι η απαντηση.Για το ονομα εχετε δικιο αλλα ειμαι λιγο ασχετη ρε παιδια ψαχνοντας παω.αααα...ειμαι 23 1/2

Μου φαίνεται περίεργο που δεν απαντάει...να το κάνει από τακτ δεν νομίζω γιατί γενικά με αυτα που λέει σε πληγώνει.είσαι πολύ μικρή ακόμα.έχεις ολόκληρη ζωή μπροστά σου.οι γονείς σου τα ξέρουν αυτα που συμβαίνουν;αν ναι τι λένε;

Οι γονεις μου και τα αδερφια μου μενουν μακρυα και δεν ξερουν και πολλα πραγματα αλλα πιστευω οτι,οτι και αν αποφασισω θα με στιριξουν.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερων και το χρονο σας...μου εκανε καλο αυτο.Ειμαι αρκετα καλυτερα και θα σκεφτω τι πρεπει να κανω για μενα και πιο πολυ για το μπουμπουκακι μου.τωρα σας αφηνω παω να παρω το μπουμπουκακι μου αγκαλια να κοιμηθω.ευχαριστω.

Χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα.να μιλήσεις το συντομότερο στους δικούς σου!αύριο κιόλας.καληνύχτα.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...