Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Recommended Posts

Γεια σας θελω να μοιραστω το προβλημα μου και να ακουσω γνωμες και συμβουλες.ειμαι παντρεμενη ενα χρονο και εχω ενα κοριτσακι 2 1/2 μηνων.πριν το γαμο ημουν με τον αντρα μου 7 μηνες.οι πρωτη 2 ηταν ευτυχησμενη μετα ξεκινησαν τα προβληματα και η γκρινια.δεν θυμαμαι ποτε τον αντρα μου να εκανε κατι για να με κανει ευτυχησμενη.να με παρει απο το χερι να με βγαλει εξω να με κανει να χαμωγελασω.Να μου κανει μια φορα το χατιρι η' να σεβαστει αυτο που θελω εγω.Παρα πολλες φορες εκλαψα και παρακαλεσα για την αγαπη του εκανα τον εαυτο μου σκουπιδι εχασα την αξιοπρεπεια μου εχασα τον εαυτο μου.Αλλα τιποτα οποτε του ζητησω κατι λεει οτι γκρινοιαζω και οτι ολο θελω να μαλωνουμε.Τι να κανω οταν εξαφανιζετε χωρις να μου πει που παει δεν σηκωνει το τηλ. και οταν τον περνω και το σηκωσει μου την λεει οτι τον ενοχλω.Οταν τον ρωταω που ηταν μου απανταει οτι ποια ειμαι εγω που θα μου δεινει αναφορα που παει και τι κανει.Δεν καθετε μαζι μου ουτε 5 λεπτα να κανουμε παρεα.Ναι γκρινοιαζω αλλα πως να μην γκρινιαζω οταν κανει ολα αυτα;Για εμενα δεν μπορει να κανει τιποτα δεν μου εδειξε ποτε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι μου δεν θυμαμαι ποτε μου ειπε τελευταια φορα οτι μαγαπαει,γιατι για να μου το δειξει αφηστετο καλυτερα.Εχω περασει πολυ δυσκολες στιγμες μαζι του αλλα εκανα πισω γιατι των αγαπουσα.Ακομα και στο γαμο μας 5 μερες δηλαδη πριν το γαμο με χωριζε και με πεταγε στο δρομο γιατι το θελανε οι οικογενεια του.Το θεμα ειναι οτι τωρα οι τσακωμοι πανε και ερχοντε οι βρισιες τα βαρια λογια δεν λειπουν.Στο τελευταιο μας τσακωμο μου ειπε οτι μενει μαζι μου μονο για το παιδι και οτι να μηνουμε μαζι να μεγαλωσουμε το παιδι και να μην εχουμε καμοια σχεση και εκεινος να κανει τη ζωουλα του γιατι ετσι ειναι και δεν αλλαζει.Εγω σκεφτομαι το χωρισμο δεν θελω να μηνω μαζι του ετσι,εγω εκανα ονειρα,τον αγαπησα πολυ,τωρα δεν ξερω τι νιωθω και τι να κανω.

mpoympoykaki

Διαφημίσεις

Να σε ρωτήσω κάτι;αφού απο τους δυο πρώτους μήνες όπως λές που είσασταν μαζί είχατε προβλήματα πώς και προχώρησες σε γάμο;και πως παντρευτήκατε τόσο γρήγορα;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Γιατι τα προβληματα στην αρχη ηταν λογο τριτων και πιστευα πως θα καταλαβει οτι δεν γινετε να ανακατευονται αλλοι στο σπιτι μας και στη σχεση μας και η αληθεια ειναι οτι μετα το γαμο αυτο αλλαξε,σταματησαν τα προβληματα.αλλα ξεκινησαν προβληματα στη σχεση μας,γιατι στην αρχη εδινα εδινα και περημενα οτι θα παρω,αλλα δεν πειρα τιποτα,τον αγαπησα πολυ δεν ξερω πως να το εξιγησω.

mpoympoykaki

....χμ...ναι...μάλιστα...

Είπες απ τον δεύτερο μήνα άρχισαν αυτα.δηλαδή εδώ κ 3 χρόνια αφού είναι 2,5 το παιδί.

Ένας άνθρωπος που αγαπάει σίγουρα δεν φερετε έτσι αλλά κ ΔEN προχωράει σε γάμο!!!αντί λέμε τώρα εσυ τον αγαπούσες κ πίστευες ότι θα άλλαζε,αυτός γιατί προχώρησε στο γάμο;

Πάντως μου κάνει εντύπωση πως πρόβλημα 3 χρόνων το γράφεις με τίτλο ΣΟΣ!εγώ ας πούμε θα έβαζα αυτό τον τίτλο σε κατι ΠΟΛΎ επείγον.τώρα να συμβαίνει 3 χρόνια κ να είναι επείγον...επίσης μπράβο σου που γράφεις με ονοματεπώνυμο κ αποκαλύπτεις τέτοια πράγματα απ το έκτο ποστ που κάνεις εδώ.

Διαφημίσεις

το μωρο μου ειναι 2 1/2 μηνων ειμαι με τον αντρα μου 1 1/2 χρονο δεν ξερω τι να πω δεν ειναι ο ανθρωπος που γνωρισα και αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι μπορει να ειναι τοσο εγωιστης που να θελει να φτασουμε να χωρισουμαι.για μενα τι να πω?με λυπαμαι γιατι εδωσα τα παντα παιχνιδακι ημουν στα χερια του και με εκανε οτι ηθελε αλλα κουραστικα να δινω μονο εγω θελω και να παρω.αγαπη θελω αυτο του ελεγα παντα,αυτο του ζητουσα.

mpoympoykaki

Ετσι το εγραψα το ονομα στην αρχη και μετα δεν το αλλαξα.λες να με βρει κανενας γνωστος και να με παρεξηγησει.δεν με νοιαζει αυτο.το ΣΟΣ το εβαλα γιατι ειμαι πολλυ χαλια εχω και καποια προβληματακια με την μικρουλα μου και εχουν πεσει ολα μαζεμενα και μια εβδομαδα τωρα καμια κουβεντα με τον αντρα μου.δεν εχω φιλους δεν εχω κανεναν να μιλησω και νιωθω οτι αν δεν μιλησω με καποιον θα σκασω.

mpoympoykaki

Λιτσα μου καλως ήλθες στην παρεα μας!:)

Αρχικά θα σου προτεινα να αλλαξεις το nickname σου για δικια σου ασφάλεια. Δεν υπάρχει λόγος να εκτιθεσαι ετσι στο νετ.

Φυσικά το θεμα σου ειναι ΣΟΣ, εχεις μια ψυχουλα να σκεφτεις! Απο οτι καταλαβα ισχυρο κινητρο για τον γαμο ηταν η εγκυμοσυνη.

Αυτο που θα ελεγα ειναι να μιλησεις μαζι του ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Αν δεις οτι δεν μπορειτε να συνεννοηθειτε, σκεψου το παιδι σου. Το θεωρω απαραδεκτη δικαιολογια να σου λεει καποιος οτι ειναι μαζι σου για το παιδι. Το παιδι θελει ευτυχισμενη οικογενεια.

Δεν ξερω ουτε την ηλικια σου αλλα ουτε αν εχεις καποια δουλεια για να στηριχτεις στα ποδια σου. Ξεκινα να σκεφτεσαι ολα τα ενδεχομενα κ πως θα εξασφαλισεις μια καλη ζωη για το μωρο σου.

Διαφημίσεις

Μαρια ο τιτλος σε πειραξε? Η κοπελα εχει προβλημα .. το πως το εγραψε δεν εχει σημασια.

Το σημαινει οταν σου λεει ο αντρας σου πως τον ενοχλεις?

Αν μου το πει ο δικος μου θα γινει χαμος.

Προφανως οπως ειπε κ η ιδια ο κυριος αυτος δεν ενδιαφεροταν απο την αρχη για εκεινη. Το θεμα ομως ειναι γιατι την παντρευτηκε. Αμα δεν θες καποιον κ σε κουραζει δεν τον παντρευεσαι.. Αρα ο τυπος ειναι φαουλ.

Πιστευω πως πρεπει να του κανεις αυτη την πολυ απλη ερωτηση Λιτσα..

Γιατι αποφασισε να ενωσει τη ζωη του μαζι σου εφοσον εξ αρχης δεν σε γουσταρε?

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λίτσα αν αποστασιοποιηθείς λίγο και διαβάσεις τα πόστ σου θα καταλάβεις πολλά πράγματα και θα πάρεις την απάντηση μόνη σου.Είναι μπροστά στα μάτια σου αλλά ίσως δεν θέλεις να το δείς....

cceXp3.png

pcTFp3.png

΄Προφανως η μαμα Χρυσα εννοει οτι εναν ανθρωπο τον αγαπαμε και τον επιλεγουμε για συντροφο και πατερα του παιδιου μας γιαυτο που ειναι και οχι γιαυτο που θα θελαμε να ειναι. Και μαλλον καπου εκει επεσες εξω. Και οι τριτοι μπαινουν στο ζευγαρι μονο αν βρουν ανοιχτη πορτα.

Ευχομαι συντομα να βρεις τον τροπο να εισαι καλα εσυ και το παιδι σου. Σιγουρα ομως οχι με εναν ανθρωπο που δεν σε εκτιμαει τουλαχιστον.

Δεν μπορω να πω για την μικρη νοιαζετε πολυ και την προσεχει πολυ.Την ερωτηση γιατι με παντρευτικες και ηθελες να κανουμε αμεσως παιδι αν δεν μαγαπας την εχω κανει πολλες φορες.Δεν περνω απαντηση καμια.χρυσα θες να με βοηθησεις λιγο πια ειναι η απαντηση.Για το ονομα εχετε δικιο αλλα ειμαι λιγο ασχετη ρε παιδια ψαχνοντας παω.αααα...ειμαι 23 1/2

mpoympoykaki

Λίτσα εγώ μία απορία έχω. Τι του βρήκες? Άνθρωπος που δεν είναι ικανός να αγαπήσει... που δεν παίρνει την ευθύνη των πράξεων του, που επηρρεάζεται απο τρίτους, που ζεί σε αιώνια εφηβεία.... Νομίζω σου αξίζει κάποιος καλύτερος! Επίσης όταν θα ηρεμήσεις ψυχικά θα είναι καλύτερα και για το παιδάκι. Αφησε τον να είναι όσο πατέρας θέλει και μπορεί, αλλά για συντροφος σου, αν είναι τα πράγματα όπως τα λές, νομίζω δεν κάνει...

ssttaa

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο σε αυτο που λες για την πορτα αλλα δεν μπορουσα να την κλεισω εγω.Εκεινος επρεπε να βαλει τα ορια στην οικογενεια του και οταν τελικα το εκανα εγω εκει εγινε πανικος.

mpoympoykaki

Σιγουρα δεν μπορουσες να την κλεισεις εσυ αλλα βλεποντας ποσα θεματα ειχε ανοιχτα ο συντροφος σου σαν προσωπικοτητα ισως επρεπε να πατησεις λιγο φρενο στα κοινα σας σχεδια και στην μελλοντικη κοινη σας ζωη.

Αυτα εγιναν ομως και σημασια εχει τι κανεις απο εδω και περα για σενα και το παιδι σου. Παρε λιγο την κατασταση στα χερια σου, και μην αφηνεις να οδηγουν αλλοι την ζωη σου. Προεχει το καλο του παιδιου αρα και της μητερας του φυσικα.

Πιστεψεμε ο μονος λογος που προσπαθω να ειμαι ηρεμη να ειμαι καλα ειναι το μπουμπουκακι μου ειναι το μονο που με κανει ευτυχισμενη αυτη τη στιγμη.Νομιζω οτι η μπουμπου μου,μου δινει δυναμη να συνεχεισω.

mpoympoykaki

καλησπερα και απο μενα,

αδερφια εχες? η οικογενεια σου σε στιρίζει? εισαι πολυ μικρουλα ακομα για να εισαι τοσο δυστιχισμενη με εναν ανθρωπο που προφανως δεν νοιαζεται ουτε για σενα ουτε για το παιδι σας...ειναι κριμα για σενα..

γνωμη μου ειναι αν σε στιριζουν οι δικοι σου κανε μια ξεκαθαρη κουβεντα μαζι τουσ ,ζητα τους την βοηθεια τους και κανε μια καινουργια αρχη μονη σου με το παιδακι σου

Οι γονεις μου και τα αδερφια μου μενουν μακρυα και δεν ξερουν και πολλα πραγματα αλλα πιστευω οτι,οτι και αν αποφασισω θα με στιριξουν.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερων και το χρονο σας...μου εκανε καλο αυτο.Ειμαι αρκετα καλυτερα και θα σκεφτω τι πρεπει να κανω για μενα και πιο πολυ για το μπουμπουκακι μου.τωρα σας αφηνω παω να παρω το μπουμπουκακι μου αγκαλια να κοιμηθω.ευχαριστω.

mpoympoykaki

δεν θυμαμαι ποτε τον αντρα μου να εκανε κατι για να με κανει ευτυχησμενη.να με παρει απο το χερι να με βγαλει εξω να με κανει να χαμωγελασω.Να μου κανει μια φορα το χατιρι η' να σεβαστει αυτο που θελω εγω.Παρα πολλες φορες εκλαψα και παρακαλεσα για την αγαπη του εκανα τον εαυτο μου σκουπιδι εχασα την αξιοπρεπεια μου εχασα τον εαυτο μου.Αλλα τιποτα οποτε του ζητησω κατι λεει οτι γκρινοιαζω και οτι ολο θελω να μαλωνουμε.Δεν καθετε μαζι μου ουτε 5 λεπτα να κανουμε παρεα. δεν μου εδειξε ποτε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι μου δεν θυμαμαι ποτε μου ειπε τελευταια φορα οτι μαγαπαει.Στο τελευταιο μας τσακωμο μου ειπε οτι μενει μαζι μου μονο για το παιδι και οτι να μηνουμε μαζι να μεγαλωσουμε το παιδι και να μην εχουμε καμοια σχεση και εκεινος να κανει τη ζωουλα του γιατι ετσι ειναι και δεν αλλαζει.

στην αρχη εδινα εδινα και περημενα οτι θα παρω,αλλα δεν πειρα τιποτα.

με λυπαμαι γιατι εδωσα τα παντα παιχνιδακι ημουν στα χερια του και με εκανε οτι ηθελε αλλα κουραστικα να δινω μονο εγω θελω και να παρω.

Ολα αυτά είναι δικές σου φράσεις...Δεν νομίζω οτι αξίζει τον κόπο να μένεις με έναν άνθρωπο που ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!Τι περιμένεις δηλαδή να αλλάξει;Το μωράκι σου πρέπει να μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και όχι να ζει μια τέτοια κατάσταση..

Δεν απάντησες, έχεις στήριξη απο τους γονείς σου;Δούλευες πριν γεννήσεις κάπου;

cceXp3.png

pcTFp3.png

.Είναι μπροστά στα μάτια σου αλλά ίσως δεν θέλεις να το δείς....

Πολλά πράγματα είναι μέσα στα μάτια μας και εμείς ή δεν θέλουμε να τα δούμε ή απλώς εθελοτυφλούμε, δυστυχώς!!!!!!!

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση το άσχημο είναι ότι υπάρχει ένα βρέφος το οποίο στην τελική δεν φταίει σε τίποτα.

Εσύ Λίτσα τώρα που είσαι λεχώνα με τις ορμόνες και την ψυχολογία σου πως αισθάνεσαι ότι είσαι? Γενικώς πως βλέπεις τα πράγματα, τι θέλεις από την ζωή σου?????

Σαφώς και βρίσκεσαι στην φάση "ότι για την υπόλοιπη ζωή μου θα ξυπνάω κάθε 3 ώρες και θα ξεσκατίζω ένα κλαψιάρικο μωρό", όλες την περάσαμε και φυσικά την προσπεράσαμε, για αυτό χαλάρωσε και δες και τα θετικά της σχέσης σου, ελπίζω δηλαδή να υπάρχουν.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Εχω την εντυπωση πως απο την αρχη γινοντουσαν λαθη που απο την αγαπη σου οπως λες δεν τα εβλεπες. Οταν ενα ζευγαρι φτανει σε αυτο το σημειο, σιγουρα φταινε και οι δυο. Στη δικη σου την περιπτωση το δικο σου μεριδιο ευθυνης ηταν το "εθελοτυφλω γιατι αγαπαω πολυ". (Ετσι τουλαχιστον θελω να πιστευω γιατι δεν μπορω να σκεφτω πως ενα κοριτσι 23.5 ετων που πριν απο 1 1/2 χρονο ηταν 22 ανεχοταν τετοιου ειδους συμπεριφορα με πληρη συναισθηση των γεγονοτων. Δυστυχως ή ευτυχως ο ερωτας τυφλωνει, οποτε τυφλωθηκες κι εσυ).

Δεν μπορω να αναφερθω αλλο στο ποσα λαθη εχουν γινει γιατι αφενος δεν ανοιξες το topic για να σου πουμε οσα ηδη γνωριζεις και αφετερου γιατι ειμαι κι εγω expert στα λαθη και δεν μπορω να "βγαλω τη σκουφια μου να σε βαρεσω". Το θεμα ειναι τι γινεται απο εδω και στο εξης και το δυσκολο στη δικη σου την υποθεση ειναι πως εχεις να συνυπολογισεις και μια ζωη που ηρθε στον κοσμο χωρις να ερωτηθει και που χρειαζεται μια οικογενεια να του προσφερει οσα δικαιωματικα του ανηκουν.

Σαν ενηλικας (ειμαι κι εγω 23 ετων) δεν εχω αντιμετωπισει τετοια ζητηματα με τη δικη μου οικογενεια. Σαν παιδι ομως ξερω να σου απαντησω γιατι ως παιδι χωρισμενων γονεων που ειμαι εζησα κι εγω καποια σκηνικα παρολο που οι γονεις μου προσπαθησαν να κρατησουν το θεμα σε ενα επιπεδο για να μην στιγματιστει κανεις μας. Αν λοιπον,οπως γραφεις, ενδιαφερεται για το παιδι του, τοτε σιγουρα δεν θα επιλεξει να το αφησει στη μοιρα του. Οπως σου εχουν πει ηδη και καποιες απο τις υπολοιπες μανουλες η λυση ειναι μπροστα στα ματια σου απλα δεν θες να τη δεις για δικους σου σεβαστους λογους.

Οσο για τους τριτους που επεμβαινουν σε μια σχεση και τη διαλυουν, πρεπει να βρουν την καταλληλη "ρωγμη" για να εισβαλλουν στη ζωη μας. Ακομα και τοτε ομως αν θεσουμε τα ορια μας οι τριτοι μπορει ευκολα να επιστρεψουν στην αρχικη τους θεση κι εκει οπου ανηκουν: εξω απο τη ζωη μας. Εξαρταται απο το ποσο γερα ειναι τα θεμελια της σχεσης μας!

Και τελος, για να συνοψισω θα σου πω πως η λογικη απο την τρελλα απεχει οσο μια τριχα απο τα μαλλια μας.. Μην αφησεις κανεναν να σε φερει στο σημειο να ψαχνεις τα ευδιακριτα ορια. Εχεις ενα μπουμπουκι που σε χρειαζεται κι αυτο ειναι το σημαντικοτερο. Πιστευω πως για να αναζητας βοηθεια δεν θες το παιδι σου να μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον με βρισιες και διαπληκτισμους.

Συγγνωμη αν σε στεναχωρησα! Ελπιζω να βρεθει συντομα μια λυση γιατι ειναι κριμα αντι να χαιρεστε τον ερχομο του μωρου σας να αναλωνεστε σε τετοιες καταστασεις. Θα ερθουν εποχες που θα νοσταλγεις τις μερες που το μωρο σου ηταν τοσο μικρο και δεν το χαρηκες οσο επρεπε.. Το εχω ζησει κι εγω αλλα οχι για οικογενειακους λογους, για θεματα υγειας..

Να χαιρεσαι το παιδακι σου κι αν θες καντο μια αγκαλιτσα απο εμενα! ;):)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Εδω ειμαι παλι ταισα τη ζουζουνα μου την εβαλα για υπνο και να μαι.οι δικοι μου θα με στιριξουν ποια μανα αλωστε θα αφηνε το παιδι και το εγγονι της.δεν δουλευω πουθενα.οταν γνωρισα τον αντρα μου παρατησα τη δουλεια μου την οικογενεια μου και τον τοπο που μεγαλωσα για να τον ακολουθησω και να ειμαστε μαζι.ειρθα σε ενα μερος που δεν γνωριζω κανεναν και τιποτα και ειμαι ολη μερα μεσα στο σπιτι να περημενω των πασα μου να ερθει.τιποτα δεν εκτιμησε και απο αυτα.

mpoympoykaki